Gość: calineczka IP: *.crowley.pl 21.10.04, 18:43 Jakiego zapachu używacie, żeby facet nie potrafił wam się oprzeć? U mnie zawsze sprawdza się Eternity. a u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mańka Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.crowley.pl 21.10.04, 18:51 addict diora- działa zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:58 Mój facet kupił mi Hugo Bossa ,,Deep Red,,. Kupił mi je bo bardzo mu się podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.crowley.pl 22.10.04, 17:39 obsession ck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anqa Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 09:25 na wszystkich moich dotychczasowych partnerow i kolegow:) najbardziej działały perfumy typu Halloween (*od del Pozo) lub białe Kenzo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.10.04, 19:45 coco chanel mademoiselle hugo boss deep red miracle lancome Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:22 zawsze jak miałam "na sobie" J'adore Diora to wszyscy znajomi faceci rozpoznawali mnie po zapachu :D. ten zapach naprawde zniewala kolesi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: perfumy-wabik na facetów IP: 140.142.86.* 29.10.04, 04:33 czyli kazdy dobry flakon i to jest odpowiedz. jak zapach dobrze wspoldziala z kobieta to mozna amoku dostac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLUM 123 Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 10:58 A na mojego ALLURE tylko i wylacznie papap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.bg.pwr.wroc.pl 29.10.04, 14:57 a ja nie używam perfum oryginalnych bo mnie na nie nie stać!!! i co nie działam na facetów?:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erta Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.icpnet.pl 29.10.04, 16:41 no właśnie, ja też nie kupuje takich drogich perfum, po pierwsze mnie nie stać a po drugie wolałabym większą sume pieniędzy przeznaczyć na coś innego, skąd wy kobietki macie kase na takie perfumy co nibu działają cuda? Zapach za 20 zł tak samo może przyciagac facetów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.radonc.washington.edu 29.10.04, 18:11 i w tym problem. nie moze tak samo przyciagac. mezczyzni im kupuja najlepsze kosmetyki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweetness Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.10.04, 20:16 no wlasnie tak czytam czytam a tu same markowe perfumki nie schodzace ponizej 200 zl..wiec albo panie duuzo zarabiaja ;) albo maja dobrych mezczyzn:] ja mam na szczescie dobra kuzynke co mi na swieta przysyla flakonik perfum :] wiec wydawac pieniazkow nie musze...zreszta gdyby nie ona to bym napewno nie miala takich perfum bo mnie nie stac i pewnie tez bym wolala wydac na cos innego chociaz jestem maniakiem perfum i bielizny hehe ;) no ale z drugiej strony nie codzien sie kupuje perfumy wiec mozna sobie oszczedzic i miec porzadne ktore pachna dluuugo..jak kto woli !! i jak kogo stac!!..a jesli chodzi o perfumy to : hugo boss deep red a z tanszych to little black dress z avonu...cos dla kazdego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyna Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:55 z takich tańszych perfum to niezłe są C-Thuru Romance (różowe) i Serene z Oriflame (w promocji po ok 65 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 02.11.04, 21:43 Ja i ON uwielbiamy HAPPY HEART-CLINIQUE, moze dlatego,ze oboje jestesmy tacy happy:)?? Odpowiedz Link Zgłoś