Dodaj do ulubionych

perfumy-wabik na facetów

IP: *.crowley.pl 21.10.04, 18:43
Jakiego zapachu używacie, żeby facet nie potrafił wam się oprzeć? U mnie
zawsze sprawdza się Eternity. a u was?
Obserwuj wątek
    • Gość: mańka Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.crowley.pl 21.10.04, 18:51
      addict diora- działa zawsze :)
    • Gość: Kasia Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:58
      Mój facet kupił mi Hugo Bossa ,,Deep Red,,. Kupił mi je bo bardzo mu się
      podobały.
    • Gość: anna Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.crowley.pl 22.10.04, 17:39
      obsession ck
    • Gość: anqa Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 09:25
      na wszystkich moich dotychczasowych partnerow i kolegow:) najbardziej działały
      perfumy typu Halloween (*od del Pozo) lub białe Kenzo
      pozdrawiam
    • Gość: .. Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.10.04, 19:45
      coco chanel mademoiselle
      hugo boss deep red
      miracle lancome
    • Gość: kobieta Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:22
      zawsze jak miałam "na sobie" J'adore Diora to wszyscy znajomi faceci rozpoznawali mnie po zapachu :D. ten zapach naprawde zniewala kolesi
      • Gość: jinx Re: perfumy-wabik na facetów IP: 140.142.86.* 29.10.04, 04:33
        czyli kazdy dobry flakon i to jest odpowiedz.
        jak zapach dobrze wspoldziala z kobieta to mozna amoku dostac.
        pozdrawiam
        • Gość: PLUM 123 Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 10:58
          A na mojego ALLURE tylko i wylacznie papap
          • Gość: lili Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.bg.pwr.wroc.pl 29.10.04, 14:57
            a ja nie używam perfum oryginalnych bo mnie na nie nie stać!!! i co nie działam
            na facetów?:(
            • Gość: erta Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.icpnet.pl 29.10.04, 16:41
              no właśnie, ja też nie kupuje takich drogich perfum, po pierwsze mnie nie stać
              a po drugie wolałabym większą sume pieniędzy przeznaczyć na coś innego, skąd wy
              kobietki macie kase na takie perfumy co nibu działają cuda? Zapach za 20 zł tak
              samo może przyciagac facetów...
              • Gość: jinx Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.radonc.washington.edu 29.10.04, 18:11
                i w tym problem. nie moze tak samo przyciagac.
                mezczyzni im kupuja najlepsze kosmetyki ;-)
    • Gość: sweetness Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.10.04, 20:16
      no wlasnie tak czytam czytam a tu same markowe perfumki nie schodzace ponizej
      200 zl..wiec albo panie duuzo zarabiaja ;) albo maja dobrych mezczyzn:] ja mam
      na szczescie dobra kuzynke co mi na swieta przysyla flakonik perfum :] wiec
      wydawac pieniazkow nie musze...zreszta gdyby nie ona to bym napewno nie miala
      takich perfum bo mnie nie stac i pewnie tez bym wolala wydac na cos innego
      chociaz jestem maniakiem perfum i bielizny hehe ;) no ale z drugiej strony nie
      codzien sie kupuje perfumy wiec mozna sobie oszczedzic i miec porzadne ktore
      pachna dluuugo..jak kto woli !! i jak kogo stac!!..a jesli chodzi o perfumy to :
      hugo boss deep red a z tanszych to little black dress z avonu...cos dla kazdego;)
    • Gość: blondyna Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:55
      z takich tańszych perfum to niezłe są C-Thuru Romance (różowe) i Serene z Oriflame (w promocji po ok 65 zł)
    • Gość: Bella Re: perfumy-wabik na facetów IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 02.11.04, 21:43
      Ja i ON uwielbiamy HAPPY HEART-CLINIQUE, moze dlatego,ze oboje jestesmy tacy
      happy:)??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka