Gość: kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 12:55 Zastanawia mnie ostatnio ile przyjemnosci kobiecie sprawia pocalunek! Ostatnio uslyszalem ze slabo caluje. Kobiety jaki pocalunek sprawia wam najwiecej radosci i przyjemnosci?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martyna 19 Re: Rozkosz pocalunku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:58 Ja osobiście uważam żeby pocałunek sprawił przyjemnośc musi być jakieś uczucie pomiędzy osobami które się całują. Inaczej przyjemność jest średnia. Ja np. uwielbiam gdy mój facet "dozuje" mi doznania, czyli najpierw pożądliwie patrzy sie na moje usta a później delikatnie zabiera się za muskanie moich warg-przy okazji delikatnie głaszcząc mnie po policzku. "Ćwiecznie czyni mistrza" więc powodzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juanita Re: Rozkosz pocalunku... IP: *.chello.pl 05.11.04, 15:04 tak, pocalunek jest bardzo wazny - szkoda, ze tak malo mezczyzn przywiazuje do niego wage, a naprawde mozna z niego zrobic zmyslowa sztuke. chodzi przede wszystkim o oprawe pocalunku czyli spojrzenia, dotyk a nie sama "technike", bo to mozna wycwiczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych77 Re: Rozkosz pocalunku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:46 macie jakies najlepsze techniki opisane krok po kroku? licze na szczere komentarze i dobre podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yousstysia Re: Rozkosz pocalunku... IP: *.intertel.net.pl 06.11.04, 00:48 O tak!! To wspaniale kiedy facet kiedy mnie caluje glaszcze moja twarz, wlosy, jest delikatny i czuly, nie nie wklada mi jezyk do gardla!! Bardziej zmyslowy i o niebo lepszy jest pocalunek nawet bez jezyka, tylko samymi warbami... ;)ale to moje osobiste zdanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodziutka Re: Rozkosz pocalunku... IP: *.238.69.153.adsl.inetia.pl 06.11.04, 15:34 ja uwielbiam ssać jezyk mojego chlopaka i kiedy on robi to samo. lubię gdy lize moje usta. ciekawe jest calowanie sie dotykając sie jedynie jezyczkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebeca Re: Rozkosz pocalunku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 20:02 najlepszy jest między nogami Odpowiedz Link Zgłoś
cycolinka Re: Rozkosz pocalunku... 07.11.04, 11:29 tylko najwazniejsze jest to zeby nie slinic zbytnio!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: Rozkosz pocalunku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 15:38 ja troszke juz zyje na tym swiecie ale najlepiej wspominam faceta z ktorym przez przypadek wymyslilam wzajemne ssanie swoich warg pod koniec pocalunku... po paru takich buziakach wargi sa maksymalnie wyczulone na wszystkei bodzce wiec nawet delikatny calus w usta nabiera calkiem innego wyrazu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juanita Re: Rozkosz pocalunku... IP: *.chello.pl 07.11.04, 20:59 ja tez wole calowac sie i dotykac wargami niz "wpychac" lub miec wpychany jezyk;-) Odpowiedz Link Zgłoś