Dodaj do ulubionych

on nie chce sexu:(

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 19:03
znamy sie 2 lata, spotykamy od 2 miesięcy, jesteśmy ze sobą 2
tygodnie..,.proponowalam mu sex a on mowi ze na to jeszcze za
wcześnie...odpowiedzcie mi dlaczego on nie chce... czy mu sie już nie
podobam??proszę pomózcie mi:(
Obserwuj wątek
    • Gość: él Re: on nie chce sexu:( IP: 62.233.181.* 06.11.04, 20:04
      Nie chodzi o to,ze mu sie nie podobasz, czy on Tobie. Oboje tez jestescie normalni. Twoje zdziwienie wynika ze stereotypu, ze jak juz ktos proponuje sex, to jest to facet i ze czesto mu panienka odmawia, bo za wczesnie jeszcze na wspolzycie (nie mowie o sexie dla zabawy a o takim w parach). Jednak warto zauwazyc, ze to dziala tez w druga strone, czyli - panienka proponuje sex facetowi, a on odmawia, mowiac, ze jeszcze za wczesnie. I tak w pierwszym, jak i w drugim przypadku rada jest jedna - strona proponujaca sex musi uszanowac decyzje swojego partnera. Nie przejmuj sie, na wszystko przyjdzie czas, Twoj partner wreszcie sie zdecyduje na ten krok, wystarczy tylko poczekac i nie naciskac.Pozdrawiam.
      • Gość: Dasy Re: on nie chce sexu:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 22:17
        A ile ty masz dziecko lat? 15 ? to rzezcywiście zawcześnie...
        • Gość: tia Re: on nie chce sexu:( IP: 195.28.179.* 07.11.04, 11:52
          Dwa tygodnie razem??? Hmmm... to nie dziwie sie, ze Ci odmowil. Daj mu troche
          czasu, poznajcie sie bardziej, pospedzajcie troche czasu tylko przytulajac sie
          i calujac (to tez jest przyjemne!), a z czasem wszystko samo wyjdzie. Postaraj
          sie go zrozumiec!
    • dorotka84 PRAWICZEK! 07.11.04, 12:46
      Ja obstawiam ze jest prawiczkiem i sie boi. Zapytaj go o to (ale delikatnie!)
    • Gość: Catherine23 Re: on nie chce sexu:( IP: *.penkom.pl 07.11.04, 14:59
      Kobieto, jesteś po prostu dla niego ważna!!!!
      • Gość: detektyw Re: on nie chce sexu:( IP: *.smrw.lodz.pl 07.11.04, 23:32
        może on jest z tych, co wolą chłopaczków
        Ty go lepiej dobrze sprawdź
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka