Dodaj do ulubionych

Suszenie błony dziewiczej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 17:18
Wczoraj stracilam dziewictwo
moj chlopak zrobil to tak umiejetnie, ze prawie cala wyciagnal na penisie.
zastanawiam sie czy nie ususzyc jej na pamiatke?
robila to któras z Was?
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.pai.net.pl 13.11.04, 17:35
      Ja zawsze wiedzialem, ze kobiety sa subtelne.
      • Gość: wuzetka86@poczta.f Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.11.04, 14:29
        chociaz raz porządnie się wypowiedziałeś
    • Gość: Twoja fanka Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.11.04, 18:54
      Fascynuje mnie twoja glupota...Wstydze sie ze jestes dziewczyna.Glupia!
      • Gość: Kumpel penisa Re: Suszenie błony dziewiczej IP: 195.205.245.* 22.11.04, 21:39
        Ale masz nasrane....wez sobie ususz i nos na szyji...bedzie Ci do twarzy..:)
        albo biegaj po miescie i krzycz ze stracilas dziewictwo...albo jeszcze lepiej
        idz z tym do gazety...zrob zdjecie niech kazda dziewica w miescie wie jak sobie
        ususzyc...pozdrowienia dla dojrzalej kobiety:)
        • Gość: Pepe Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.iweb.pl 24.11.04, 11:36
          Ja pierdziele. Czy tacy ludzie naprawde musza z siebie robić aż takich
          IDIOTÓW ?? Tylko pogratulowac dojrzałości
    • Gość: biba Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.chello.pl 13.11.04, 19:04
      a moze by lepiej do wędzarni???? ciekawe rozwiazanie, choc pewnie kosztowne
      • stephanie_s Re: Suszenie błony dziewiczej 14.11.04, 10:19
        o boze słabo mi sie zrobiło...
        • Gość: korniq [...] IP: 80.53.230.* 22.11.04, 19:07
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: blondyna Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:06
      ty sobie skarbie jaja robisz czy mówisz poważnie???
      • Gość: blondman Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 13.11.04, 23:39
        zrób zdjęcie i rozpowszechnij w sieci
    • Gość: lidka Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 11:11
      Mój jarek też wyciągnął ją na penisie, pobawiliśmy się nią chwilę, chciałam z
      niej zrobić zakładkę do książki albo podstawke pod szklanke, ale on rzucił ją
      psu, który zeżarł ją natychmiast oblizując się lubieżnie.
      • magdooha Re: Suszenie błony dziewiczej 25.11.04, 01:24
        no i jak się czułaś widząc psa ludożercę???
    • Gość: aaaaaa Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:58
      jak jesteś taak mądra to ją zjedz
      • Gość: LOL Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:38
        Pan aaaaaa bez Komentarza bnuaahahahahahhahaha
        • Gość: ania [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:32
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 22.11.04, 00:31
        Gość portalu: aaaaaa napisał(a):

> jak jesteś taak mądra to ją zjedz

Czekaj pan - moze suszona wlasnie smaczniejsza?
      • Gość: Miećka Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:59
        w którym momencie przyszło ci do głowy, ze jest taka mądra? A jesli jest, to
        dlaczego z tego powodu ma zjadać błone? Nic z tego nie rozumiem...
    • Gość: Artur Przezywacz Time goes by IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 22.11.04, 00:37
      Minal ponad tydzien... Jaki final sprawy?
      • b00g13 Re: Time goes by 22.11.04, 01:32
        Poczekała, poczekała... i błonka spleśniała.
        • Gość: natasha Re: Time goes by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 11:41
          yhymm :D wzielas ją do ręki ? lol :P
    • Gość: zmieniają mi IP? Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.piotrkow.net.pl 22.11.04, 13:34
      na wsi kiedyś podobno suszyli pępowinę. Jest o tym wspomniane w powiesci
      Redlińskiego "Awans". Kiedy mgr Marian Grzyb przyjechał do rodziców na wieś,
      pokazali mu "pępusek". A on był "z miasta", miał "naukowy światopogląd".
      Nakrzyczał, że to obrzydliwe, zabobon i ciemnota i wrzucił "pępusek" do pieca.
    • Gość: dasga Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:51
      powieś sobie na ścianie,albo zrób branzolete....
    • Gość: Suszenie nasienia Re: Suszenie błony dziewiczej IP: 80.48.247.* 22.11.04, 17:40
      Gratulacje. Proponuje, abyś po każdym odbytym ze swoim partnerem stosunku,
      suszyła również nasienie....
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 22.11.04, 18:42
        > Gratulacje. Proponuje, abyś po każdym odbytym ze swoim partnerem stosunku,
        > suszyła również nasienie....

Niektore zamrazaja a potem trzeba placic alimenty.
        • Gość: pablo Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:45
          A moze tak udaloby sie ja na miejsce i wtedy kazdy z twoich przyszlych
          partnerow moglby sobie ja wylowic i traktowac jako trofeum... co ty na to??
          przemysl to jeszcze. druga opsja to zachowac w formalinie i polozyc na biurku,
          zebys za kazym razem jak na nia spojrzysz mogla sobie pomyslec jakiego masz
          sprytnego chlopaka. ja musze przyznac ze mi sie nie udala taka sztuczka :(:(:(:
          ( dziewice dacie mi pocwiczyc??
          • Gość: broker Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 13:02
            > druga opsja

Co Ty wiesz o opsjach???
    • Gość: my Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.crowley.pl 22.11.04, 18:30
      czy używaliście do tego prezerwatywy może to ona pekła i została na jego członku

ususz se ja fess pomysl
      gdzies ty sie dziewczyno uchowala zeby se blony suszyc??twoja mama tez ma takie
      pamiatki??
    • Gość: Zbys Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 22.11.04, 21:37
      Jestes pewna ze zrobil to tak "umiejetnie"?? Wg mnie on myslal tylko o tym zeby
      Cie zruchac. Ciekawe czy Twoj chlopak chodzi z Toba bo sie stukasz czy tez jest
      taki "poukladany"??
    • Gość: MrHappy© Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:00
      stary mojego kumpla suszy blony od 1975 robi to zawodowo bo jest rybakiem!! w swojej kolekcji ma juz 14 blon od bialych kobiet i 1 od czarnej! ewenementem na skale swiatowa jest fakt iz posiada on takze blone dziewicza samicy slonia afrykanskiego ^^
    • Gość: Syntetic Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.gni.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:03
      Zrób sobie amulet który ochroni Cie przed mocą CZARNEGO KRZIŻA
    • kaska4 Re: Suszenie błony dziewiczej 23.11.04, 10:08
      Qrwa czy człowiek nie może sobie spokojnie już zkeść??!! Najpierw jakaś
      wydzielina z odbytu a teraz błona, pomyliliście fora:D:D:D:D
      • Gość: dietetyk Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 13:05
        nie obżeraj się tak, bo będziesz gruba i Twojej błony nikt nie będzie chciał
        wyciągnąć
    • Gość: waldek Re: Suszenie błony dziewiczej IP: 81.15.254.* 23.11.04, 17:27
      hehehhehheehheheheheheheheheheheheheheheheheheh
      booooze co za ludzie... :D
      • Gość: mała mi Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:43
        ja proponuję stworzyć ołtarzyk, umieścić błonę w jego centrum, a wszystko to ku
        czci równie mądrej "dziewicy"- Britney Spears :D powodzenia i niech Bóg ma Cię
        w swojej opiece!
        • Gość: Artur Przezywacz Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.pai.net.pl 23.11.04, 18:20
          Britney to ty w to nie mieszaj.
    • Gość: Ula Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.04, 19:49
      nie wiem czy napisałaś to bo chciałaś zaimponować...albo POKAZAĆ się,pochwalić
      czymś?rada:lecz się...
    • Gość: offca [...] IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.04, 20:22
    • Gość: ania [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:24
    • magdooha Re: Suszenie błony dziewiczej 25.11.04, 01:23
      opraw w ramki i powieś na ścianie
    • Gość: mimi Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 12:36
      Jasne że zasusz :) ja juz mam kilka zasuszonych ....
      • Gość: Elek [...] IP: *.75.63.149.ostrow63.ptc.pl 28.11.04, 21:48
    • Gość: ostra8 Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:52
      Zrób sobie z niej chipsy. Smacznego
      • Gość: zając_polny Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 29.11.04, 16:41
        Zalej spirytusem i jak się przegryzie częstuj gości.
    • Gość: stara_rela Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:48
      I co, ususzyłaś? Jeśli tak, powieś ją sobie na szyi jako amulet, a jak spotkasz
      faceta, który baaaardzo Ci się spodoba utrzyj na proszek i wsyp mu do drinka, a
      będzie Twój. Jeśli potrzebujesz kasy, noś ją w portfelu, a forsy nie zbraknie;)
      • Gość: Rolencja Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.net.pl / *.net.pl 04.12.04, 10:24
        hej jakiej ona jest/byla wielkosci opisz mi ja
        • Gość: błona_dziewicza Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 04.12.04, 12:00
          a może byście wreszcie dali mi spokój?
      • Gość: Gospo (x-fly) Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 05:02
        HEHEHE, nie moge :) zaczypiscie sie czyta wasze posty, suszona, wedzona :DDDDDD ale jazdaaaaaaaa :DDDDD
        • mijaczek Re: Suszenie błony dziewiczej 29.01.05, 02:37
          A jak juz ja ususzysz to najlepiej oddac do skupu blon dziewiczych... ponoc
          dobrze placa... bo wiesz, teraz jest moda na dziewictwo wtorne i niektore
          kobiety placa kokosy za wszczepienie sobie blony dziewiczej...
          Mozna kupe kasy zarobic :o)
    • diabel.tasmanski A potem do klasera 29.01.05, 03:06
      jak już wyschnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka