Gość: natalii18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 17:18 Wczoraj stracilam dziewictwo moj chlopak zrobil to tak umiejetnie, ze prawie cala wyciagnal na penisie. zastanawiam sie czy nie ususzyc jej na pamiatke? robila to któras z Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Przezywacz Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.pai.net.pl 13.11.04, 17:35 Ja zawsze wiedzialem, ze kobiety sa subtelne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuzetka86@poczta.f Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.11.04, 14:29 chociaz raz porządnie się wypowiedziałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twoja fanka Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.11.04, 18:54 Fascynuje mnie twoja glupota...Wstydze sie ze jestes dziewczyna.Glupia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumpel penisa Re: Suszenie błony dziewiczej IP: 195.205.245.* 22.11.04, 21:39 Ale masz nasrane....wez sobie ususz i nos na szyji...bedzie Ci do twarzy..:) albo biegaj po miescie i krzycz ze stracilas dziewictwo...albo jeszcze lepiej idz z tym do gazety...zrob zdjecie niech kazda dziewica w miescie wie jak sobie ususzyc...pozdrowienia dla dojrzalej kobiety:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.iweb.pl 24.11.04, 11:36 Ja pierdziele. Czy tacy ludzie naprawde musza z siebie robić aż takich IDIOTÓW ?? Tylko pogratulowac dojrzałości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biba Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.chello.pl 13.11.04, 19:04 a moze by lepiej do wędzarni???? ciekawe rozwiazanie, choc pewnie kosztowne Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Suszenie błony dziewiczej 14.11.04, 10:19 o boze słabo mi sie zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korniq [...] IP: 80.53.230.* 22.11.04, 19:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyna Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:06 ty sobie skarbie jaja robisz czy mówisz poważnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondman Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 13.11.04, 23:39 zrób zdjęcie i rozpowszechnij w sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 11:11 Mój jarek też wyciągnął ją na penisie, pobawiliśmy się nią chwilę, chciałam z niej zrobić zakładkę do książki albo podstawke pod szklanke, ale on rzucił ją psu, który zeżarł ją natychmiast oblizując się lubieżnie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdooha Re: Suszenie błony dziewiczej 25.11.04, 01:24 no i jak się czułaś widząc psa ludożercę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:58 jak jesteś taak mądra to ją zjedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:38 Pan aaaaaa bez Komentarza bnuaahahahahahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 22.11.04, 00:31 Gość portalu: aaaaaa napisał(a): > jak jesteś taak mądra to ją zjedz Czekaj pan - moze suszona wlasnie smaczniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miećka Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 12:59 w którym momencie przyszło ci do głowy, ze jest taka mądra? A jesli jest, to dlaczego z tego powodu ma zjadać błone? Nic z tego nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Time goes by IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 22.11.04, 00:37 Minal ponad tydzien... Jaki final sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Time goes by 22.11.04, 01:32 Poczekała, poczekała... i błonka spleśniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasha Re: Time goes by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 11:41 yhymm :D wzielas ją do ręki ? lol :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmieniają mi IP? Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.piotrkow.net.pl 22.11.04, 13:34 na wsi kiedyś podobno suszyli pępowinę. Jest o tym wspomniane w powiesci Redlińskiego "Awans". Kiedy mgr Marian Grzyb przyjechał do rodziców na wieś, pokazali mu "pępusek". A on był "z miasta", miał "naukowy światopogląd". Nakrzyczał, że to obrzydliwe, zabobon i ciemnota i wrzucił "pępusek" do pieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasga Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 14:51 powieś sobie na ścianie,albo zrób branzolete.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suszenie nasienia Re: Suszenie błony dziewiczej IP: 80.48.247.* 22.11.04, 17:40 Gratulacje. Proponuje, abyś po każdym odbytym ze swoim partnerem stosunku, suszyła również nasienie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 22.11.04, 18:42 > Gratulacje. Proponuje, abyś po każdym odbytym ze swoim partnerem stosunku, > suszyła również nasienie.... Niektore zamrazaja a potem trzeba placic alimenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:45 A moze tak udaloby sie ja na miejsce i wtedy kazdy z twoich przyszlych partnerow moglby sobie ja wylowic i traktowac jako trofeum... co ty na to?? przemysl to jeszcze. druga opsja to zachowac w formalinie i polozyc na biurku, zebys za kazym razem jak na nia spojrzysz mogla sobie pomyslec jakiego masz sprytnego chlopaka. ja musze przyznac ze mi sie nie udala taka sztuczka :(:(:(: ( dziewice dacie mi pocwiczyc?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broker Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 13:02 > druga opsja Co Ty wiesz o opsjach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.crowley.pl 22.11.04, 18:30 czy używaliście do tego prezerwatywy może to ona pekła i została na jego członku ususz se ja fess pomysl gdzies ty sie dziewczyno uchowala zeby se blony suszyc??twoja mama tez ma takie pamiatki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbys Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 22.11.04, 21:37 Jestes pewna ze zrobil to tak "umiejetnie"?? Wg mnie on myslal tylko o tym zeby Cie zruchac. Ciekawe czy Twoj chlopak chodzi z Toba bo sie stukasz czy tez jest taki "poukladany"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MrHappy© Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:00 stary mojego kumpla suszy blony od 1975 robi to zawodowo bo jest rybakiem!! w swojej kolekcji ma juz 14 blon od bialych kobiet i 1 od czarnej! ewenementem na skale swiatowa jest fakt iz posiada on takze blone dziewicza samicy slonia afrykanskiego ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syntetic Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.gni.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:03 Zrób sobie amulet który ochroni Cie przed mocą CZARNEGO KRZIŻA Odpowiedz Link Zgłoś
kaska4 Re: Suszenie błony dziewiczej 23.11.04, 10:08 Qrwa czy człowiek nie może sobie spokojnie już zkeść??!! Najpierw jakaś wydzielina z odbytu a teraz błona, pomyliliście fora:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietetyk Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 13:05 nie obżeraj się tak, bo będziesz gruba i Twojej błony nikt nie będzie chciał wyciągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Suszenie błony dziewiczej IP: 81.15.254.* 23.11.04, 17:27 hehehhehheehheheheheheheheheheheheheheheheheheh booooze co za ludzie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 17:43 ja proponuję stworzyć ołtarzyk, umieścić błonę w jego centrum, a wszystko to ku czci równie mądrej "dziewicy"- Britney Spears :D powodzenia i niech Bóg ma Cię w swojej opiece! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.pai.net.pl 23.11.04, 18:20 Britney to ty w to nie mieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.04, 19:49 nie wiem czy napisałaś to bo chciałaś zaimponować...albo POKAZAĆ się,pochwalić czymś?rada:lecz się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: offca [...] IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.04, 20:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdooha Re: Suszenie błony dziewiczej 25.11.04, 01:23 opraw w ramki i powieś na ścianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 12:36 Jasne że zasusz :) ja juz mam kilka zasuszonych .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elek [...] IP: *.75.63.149.ostrow63.ptc.pl 28.11.04, 21:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostra8 Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:52 Zrób sobie z niej chipsy. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zając_polny Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 29.11.04, 16:41 Zalej spirytusem i jak się przegryzie częstuj gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_rela Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:48 I co, ususzyłaś? Jeśli tak, powieś ją sobie na szyi jako amulet, a jak spotkasz faceta, który baaaardzo Ci się spodoba utrzyj na proszek i wsyp mu do drinka, a będzie Twój. Jeśli potrzebujesz kasy, noś ją w portfelu, a forsy nie zbraknie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolencja Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.net.pl / *.net.pl 04.12.04, 10:24 hej jakiej ona jest/byla wielkosci opisz mi ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błona_dziewicza Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 04.12.04, 12:00 a może byście wreszcie dali mi spokój? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gospo (x-fly) Re: Suszenie błony dziewiczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 05:02 HEHEHE, nie moge :) zaczypiscie sie czyta wasze posty, suszona, wedzona :DDDDDD ale jazdaaaaaaaa :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Suszenie błony dziewiczej 29.01.05, 02:37 A jak juz ja ususzysz to najlepiej oddac do skupu blon dziewiczych... ponoc dobrze placa... bo wiesz, teraz jest moda na dziewictwo wtorne i niektore kobiety placa kokosy za wszczepienie sobie blony dziewiczej... Mozna kupe kasy zarobic :o) Odpowiedz Link Zgłoś