myszkabb 23.11.04, 16:44 powiedzcie mi po ilu dniach mozna robic test ciazowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalaruszek Re: test ciazowy IP: *.net.pl 23.11.04, 22:34 chyba po 6 dniach. a najlepiej pierwszego dnia po terminie spodziewanej miesiączki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: test ciazowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 11:48 ja zrobiłam po tygodniu od dnia spodziewanej miesiączki.Potem posżłam do lekarza.Obecnie mam 19 mczną dziewuszke i jest ona całym mym światem :) POZdr.Napisz jaki wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebusia fam fatal Re: test ciazowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 12:25 testy sa rozne.. generalnie mozna zrobic pierwszego dnia spodziewanej miesiaczki. sa takie co wykrywaja tygodniowa ciaze.. czyli TEORETYCZNIE tydzien po stosunku, podczas ktorego moglo sie 'zdarzyc'. przede wszystkim nie wolno sie denerwowac na zapas.. choc wiem ze to nie takie proste:/ w kazdym razie zycze Ci, zeby bylo po Twojej mysli. daj znac jak juz bedziesz wiedziec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MiSS_Yeti> Re: test ciazowy IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 24.11.04, 16:19 Po 7 dniach po stosunku, co do ktorego nie jestesmy pewne. Odpowiedz Link Zgłoś