Dodaj do ulubionych

Wypalanie przy nadżerce

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:38

Jak sie odbywa wypalanie? Długo trwa? W szpitalu czy w gabinecie ginekologa?
Bolesne?
Obserwuj wątek
    • Gość: deca Re: Wypalanie przy nadżerce IP: *.ump.pl / *.ump.pl 01.12.04, 17:17
      2. zalezy od rozmiarów nadżerki.
      3. może być w szpitalu, przychodni, prywatnie.
      3. nie boli.
    • Gość: agi Re: Wypalanie przy nadżerce IP: *.dip.t-dialin.net 01.12.04, 17:19
      Ja mialam w gabinecie ginekologa robiana wypalanke.Trwa to kilka minut.I
      bolesne nie jest tylko troszke nieprzyjemne.Mialam wrazenie ze lekarz dotyka
      mnie elektroda podlaczana do pradu.Acha,nie trzyma tego urzadzenia na nadzerce
      caly czas tylko dotyka po kilka sekund.I tak kilka razy.
      • Gość: baby WAZNE!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.12.04, 19:29
        mam pytanie czy zawsze jest to płatne(tzn nirefundowane)?????czy tylko w
        prywatnych gabinetach?????????
    • Gość: Bianka Re: Wypalanie przy nadżerce IP: 80.53.11.* 01.12.04, 23:05
      Nie jest bolesne, a co do refundowania to nie słyszałam. Ja robiłam to
      prywatnie i zapłaciłam 300 zł, a potem jak poszłam do innnego ginekologa do
      kontroli to okazało się, że nie powinnam mieć wypalanki, bo nie robi się jej
      kobiecie, która jeszcze nie rodziła. I taki zabieg powinno się wykonywać
      poprzez aplikację lekarstwa: SOYKOGEN na chore miejsca. Więc nie daj się ziwść:)
      Pozdrawiam
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Wypalanie przy nadżerce IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 01.12.04, 23:17
      > Jak sie odbywa wypalanie? Długo trwa? W szpitalu czy w gabinecie ginekologa?
      > Bolesne?

Bardzo boli, szczypie i wszedzie jest pelno krwi.
      • Gość: lalala Re: Wypalanie przy nadżerce IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.12.04, 08:02
        A ty to k******* skad mozesz iwedziec????????
        Pewnie to przezyłes ,biedactwo, i dlatego teraz jestes tak rozgoryczony , ze
        wszystkm chcesz dokuczyc/....
        • Gość: Artur Przezywacz Re: Wypalanie przy nadżerce IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 02.12.04, 09:53
          > A ty to k******* skad mozesz iwedziec????????

I hear things

> Pewnie to przezyłes

Nie ma takiej mozliwosci
      • Gość: allstarss Re: Wypalanie przy nadżerce IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 02.12.04, 12:58
        zupełnie nie rozumiem po co wtrącasz się w wątki, które w ogóle ciebie nie
        dotyczą... chcesz nam wszytskim pokzać, że jesteś taki super i na każdy temat
        masz coś do powiedzenia? daruj sobie...
        • Gość: Artur Przezywacz Re: Wypalanie przy nadżerce IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 02.12.04, 13:10
          > zupełnie nie rozumiem

To dosc oczywiste
    • Gość: kasia Re: Wypalanie przy nadżerce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 12:54
      mam pytanie: czy rodzilas juz?bo jesli nie nie powinnas zgadzac sie na
      wypalanie nadzerki,bo to oslabia szyjke macicy.
      najmniej inwazyjna metoda jest smarowanie plynem - solcogynem.i nie trzeba
      robic miesiecznej przerwy we wspolzyciu:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka