Gość: Inez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:38 Jak sie odbywa wypalanie? Długo trwa? W szpitalu czy w gabinecie ginekologa? Bolesne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deca Re: Wypalanie przy nadżerce IP: *.ump.pl / *.ump.pl 01.12.04, 17:17 2. zalezy od rozmiarów nadżerki. 3. może być w szpitalu, przychodni, prywatnie. 3. nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: Wypalanie przy nadżerce IP: *.dip.t-dialin.net 01.12.04, 17:19 Ja mialam w gabinecie ginekologa robiana wypalanke.Trwa to kilka minut.I bolesne nie jest tylko troszke nieprzyjemne.Mialam wrazenie ze lekarz dotyka mnie elektroda podlaczana do pradu.Acha,nie trzyma tego urzadzenia na nadzerce caly czas tylko dotyka po kilka sekund.I tak kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baby WAZNE!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.12.04, 19:29 mam pytanie czy zawsze jest to płatne(tzn nirefundowane)?????czy tylko w prywatnych gabinetach????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Wypalanie przy nadżerce IP: 80.53.11.* 01.12.04, 23:05 Nie jest bolesne, a co do refundowania to nie słyszałam. Ja robiłam to prywatnie i zapłaciłam 300 zł, a potem jak poszłam do innnego ginekologa do kontroli to okazało się, że nie powinnam mieć wypalanki, bo nie robi się jej kobiecie, która jeszcze nie rodziła. I taki zabieg powinno się wykonywać poprzez aplikację lekarstwa: SOYKOGEN na chore miejsca. Więc nie daj się ziwść:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Wypalanie przy nadżerce IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 01.12.04, 23:17 > Jak sie odbywa wypalanie? Długo trwa? W szpitalu czy w gabinecie ginekologa? > Bolesne? Bardzo boli, szczypie i wszedzie jest pelno krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Wypalanie przy nadżerce IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.12.04, 08:02 A ty to k******* skad mozesz iwedziec???????? Pewnie to przezyłes ,biedactwo, i dlatego teraz jestes tak rozgoryczony , ze wszystkm chcesz dokuczyc/.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Wypalanie przy nadżerce IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 02.12.04, 09:53 > A ty to k******* skad mozesz iwedziec???????? I hear things > Pewnie to przezyłes Nie ma takiej mozliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allstarss Re: Wypalanie przy nadżerce IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 02.12.04, 12:58 zupełnie nie rozumiem po co wtrącasz się w wątki, które w ogóle ciebie nie dotyczą... chcesz nam wszytskim pokzać, że jesteś taki super i na każdy temat masz coś do powiedzenia? daruj sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Wypalanie przy nadżerce IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 02.12.04, 13:10 > zupełnie nie rozumiem To dosc oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wypalanie przy nadżerce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 12:54 mam pytanie: czy rodzilas juz?bo jesli nie nie powinnas zgadzac sie na wypalanie nadzerki,bo to oslabia szyjke macicy. najmniej inwazyjna metoda jest smarowanie plynem - solcogynem.i nie trzeba robic miesiecznej przerwy we wspolzyciu:) Odpowiedz Link Zgłoś