kasiek84 02.12.04, 00:57 Spotykacie się z chłopakiem (dziewczyny) jest dobry, miły, lubicie się itd... kiedy można zacząć seks? według was? o odp proszę osoby poważne emocjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephanie_s Re: Kiedy? 02.12.04, 03:54 Wiesz co uwazam ,ze taka granica praktycznie nie istnieje ,a w kazdym rtazie jest bardzo płynna...nie mówie tu o seksie na2 ,3 badz 10 przysłowiowej randce ,bo to akurat jakos samo w sobie mi nie odpowiada...mysle,ze po prostu dwoje ludzi musi czusc to samo w danym momencie,jezeli czują ze bardzo tego cha po 2 miesiacach to w porzadku jezeli po pól roku lub jeszcze dłuzszym czasie tez dobrze,to bardzo indywidualna sprawa i zalezy przede wszystkim od partnerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MiSS_Yeti> Re: Kiedy? IP: *.slp.vectranet.pl 02.12.04, 07:49 Uwazam, ze nie wystarczy, ze dwoje ludzi sie lubia. Chodzi mi o glebsze uczucie jakim jest milosc, o zaufanie, zrozumienie. Mysle, ze jesli jest sie naprawde zakochanym i pewnym w stosunku co do partnera wtedy mozna myslec o rozpoczeciu z nim wspolzycia. - Moja opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orion Re: Kiedy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 10:53 Ja zacząłem z dziewczyną po 4 miesiącach. Za obupólną zgodą ;) I wszystko jest pięknie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Kiedy? IP: *.ekoenergia.com.pl 02.12.04, 13:14 Dla mnie milosc to podstawa. Poki nie ma tego uczucia sypianie za soba jest dla mnie beznadziejne. Najlepiej moim zdaniem wtedy, gdy jest sie pewnym, ze sie kocha i sie czuje, ze to jest ta osoba, z ktora chcesz byc do konca zycia. Nie mowie, ze trzeba czekac do slubu, ale dla mnie wlasnie do tego momentu gdy sie tak czuje. Najgorsze co mozna zrobic to zaczac za wczesnie i potem tego zalowac. Nie mowiac juz jak bedzie sie czul pozniej ten, ktory wlasnie okaze sie tym jedynym. To na niego warto poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrusia84 Re: Kiedy? 04.12.04, 15:41 Ja jestem w powaznym zwiazku z odpowiednim facetem od 9 miesiecy i jeszcze nie uprawialismy seksu, ewentualnie pieszczoty. Moi znajomi twierdza, ze standardowy czas to jakies 3miesiace. Tez uwazam, ze to najbardziej optymalny okres. pozdrowienia:)) Odpowiedz Link Zgłoś