Dodaj do ulubionych

Pytanie do Artura Przeżywacza

04.12.04, 23:12
Co takiego zrobiła ci jakaś kobieta, że tak ich nienawidzisz?
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 04.12.04, 23:58
      Po pierwsze, nie Przeżywacz.
      Przezywacz. Z nazwiska, nie z charakteru.

> Co takiego zrobiła ci jakaś kobieta, że tak ich nienawidzisz?

Zalozenie jest bledne. Nie ma mowy o zadnej nienawisci.
      • allstarss Re: Pytanie do Artura Przeżywacza 05.12.04, 00:07
        > Zalozenie jest bledne. Nie ma mowy o zadnej nienawisci.
        ty po prostu już taki jesteś, że traktujesz 99% kobiet z pogardą i wyższością...
        • Gość: Artur Przezywacz Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 05.12.04, 00:17
          > ty po prostu już taki jesteś, że traktujesz 99% kobiet z pogardą i
          wyższością..

No wlasnie, a to jeszcze nie jest nienawisc. W kwestii 99% - jest to
          oszacowanie zle, gdyz opiera sie na twoich obserwacjach mojej pogardy i
          wyzszosci wzgledem piszacych na tym forum, a wnoszac po ich nieskalanych
          ortografia, elokwencja i dobrym smakiem postach faktycznie na traktowanie z
          wyzszoscia zasluguja, czego nalezalo dowiesc.
          • the_nevermind Re: Pytanie do Artura Przeżywacza 05.12.04, 00:31
            okazywać swoją pogarde i wyższosc na tymże samym forum też nei jest powodem do
            chwały
            i tak bede mówic Przeżywacz bardziej pasuje
            powiedziałabym jeszcze Przeżuwacz-bo sporo ryczysz ale nie bede Cie obrażać
            dobranoc
            • allstarss Re: Pytanie do Artura Przeżywacza 05.12.04, 00:33
              > powiedziałabym jeszcze Przeżuwacz-bo sporo ryczysz ale nie bede Cie obrażać
              hehe dobre ;)
            • Gość: Artur Przezywacz Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 05.12.04, 00:54
              > okazywać swoją pogarde i wyższosc na tymże samym forum też nei jest powodem do
              > chwały

Nikt tu nie mowi o chwale

> Przeżuwacz-bo sporo ryczysz

Nie wiem co ma piernik do wiatraka, ale to pewnie jakis "inside joke", bo twoja
              fanka (ta co twierdzi, ze cie pamieta) udaje, ze zrozumiala
              • the_nevermind Re: Pytanie do Artura Przeżywacza 05.12.04, 00:56
                spiesze wyjaśnić
                krowa jest przeżuwaczem i zwierzeciem ryczącym jednocześnie
                • Gość: Artur Przezywacz Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 05.12.04, 00:57
                  > krowa jest przeżuwaczem i zwierzeciem ryczącym jednocześnie

No fajnie, ale ja nie jestem kobieta
                  • the_nevermind Re: Pytanie do Artura Przeżywacza 05.12.04, 01:14
                    a co ma jedno do drugiego?
                    krowa jest pojeciem zwierzecia-jak chcesz uściślić
                    buhaj to samiec, jest jeszcze jałówka, pierwiastka itd....
                    buhaj tez ryczy, ale chyba nie szydzi bo nie ma czasu...
              • allstarss Re: Pytanie do Artura Przeżywacza 05.12.04, 14:48
                bo twoja
                >
                > fanka (ta co twierdzi, ze cie pamieta) udaje, ze zrozumiala

po pierwsze: nie jestem fanką the_nevermind (chyba, ze dla ciebie zwykła
                uprzejmość klasyfikuje od razu do działu "fan" )
                po drugie: nie udaję, że zrozumiałam. Zrozumiałam.
                po trzecie: chyba jednak nie jesteś taki inteligentny skoro ty nie rozumiesz...
                czyżby za wysoki poziom Arturze?

• Gość: lonewolf Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 14:56
                  Wyczuwam komleks pajaca u damskich rozmowczyn w tym watku. A po co sie do niego
                  przypier*, skoro mr Artur ma racje? Tematy tutaj sa czasem tak zabawne, ze
                  wchodzi sie po to, by sie posmiac- a jak ktos lubi szydzic, to nie moze sie
                  powstrzymac by tego nie zrobic. Wrzuccie na luz, tutaj zawsze byl ktos kto
                  wrzucal innym, a on chociaz robi to kulturalnie i zwraca uwage na prawdziwa
                  glupote.
                  • the_nevermind Re: Pytanie do Artura Przeżywacza 05.12.04, 15:28
                    ale normalnie pokazałeś klasę pouczając mnie:/
                  • the_nevermind Re: Pytanie do Artura Przeżywacza 05.12.04, 15:37
                    nie wiem czy słusznym jest nazywając kobiety idiotkami nie znając ich wcale jak
                    to miało miejsce w którymś wątku. BTW byłam ciekawa co nim kieruje-teraz jak już
                    wiem moja KOBIECA ciekawość została uspokojona. Ale widzisz musisz od razu
                    doszukiwać się u mnie kompleksu pajaca... widzisz dla mnie każdy facet który
                    siedzi na kobiecym forum ma kompleks małych jaj, a jeszcze ty dodatkowo masz
                    inny pt"jestem czepidupą tam gdzie nie trzeba" i moje uprzejme pytanie nie było
                    skierowane do ciebie.
                    • Gość: mariuszek Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.lodz.mm.pl 05.12.04, 15:49
                      > nie wiem czy słusznym jest nazywając kobiety idiotkami nie znając ich wcale

wystarczy przeczytac jakie maja "problemy"

> Ale widzisz musisz od razu doszukiwać się u mnie kompleksu pajaca...

jak nie pajac to sztywniak sie trafi heh

> dla mnie każdy facet który siedzi na kobiecym forum ma kompleks małych jaj

nie dosc ze sztywniak to do tego glupia jak but

> jeszcze ty dodatkowo masz inny pt"jestem czepidupą tam gdzie nie trzeba"

jaki gryps
                      • Gość: ak Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 15:58
                        A ty buraku czytac nie potrafisz-jeszcze raz przestudiuj temat i sie nie
                        wpier...sorry ja to robie,bo facet ktory obraza kobiete to pipa!
                        • Gość: mariuszek Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.lodz.mm.pl 05.12.04, 16:09
                          > A ty buraku

twoj stary

> czytac nie potrafisz

wez nie rob z siebie posmiewiska i idz na smietnik

> jeszcze raz przestudiuj temat i sie nie wpier...

patrz wyzej

> sorry ja to robie,bo facet ktory obraza kobiete to pipa!

"A ty buraku" jestes ci..
                        • Gość: mariuszek Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.lodz.mm.pl 05.12.04, 16:41
                          > sorry ja to robie,bo facet ktory obraza kobiete to pipa!

aha tak na marginesie to ja po prostu fakty stwierdzam a nie obrazam czaisz? a
                          zreszta co to ma byc? to kobiety sa nietykalne w tej kwestii? chcecie
                          rownouprawnienia to sie liczcie ze wasze farmazony beda obiektywnie oceniane
                      • the_nevermind Test szybkości reakcji admina cosmo 05.12.04, 17:09
                        nie będę się z tobą wdawać w dyskusje na temat mojej inteligencji-nie bede cie
                        zasmucać:]

po prostu: SPIE..J
                        • Gość: Artur Przezywacz Re: Test szybkości reakcji admina cosmo IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 05.12.04, 17:20
                          Tos sie popisala. To nie admin cenzuruje, tylko automat. Minus jeden dla twojej
                          inteligencji
                          • the_nevermind Re: Test szybkości reakcji admina cosmo 05.12.04, 17:47
                            Nie siedze juz na cosmo odkąd robicie taki śmietnik jaki robicie... za moich
                            czasów nie było automatu, ani nawet admina... to my walczyliśmy o to zeby
                            własnie zapanowała tu cenzura i to dzieki nam jest tu w ogóle administrator
                            społeczny-wczesniej wszystko zgłaszało sie do abuse'a... a rzekomej
                            automatyzacji nic mi nie wiadomo:]
                            Sama jestem adminem i mam własne forum-tam nie mam automatów
                            z moją inteligencją dalej jest wszystko w porzadku-natomiast bardzo sie martwie
                            o niektorych tutaj i ich niepo(c)hamowaną agresje:|
                            • Gość: Artur Przezywacz Re: Test szybkości reakcji admina cosmo IP: *.pai.net.pl 05.12.04, 18:05
                              Na wiekszosci (jesli nie wszystkich) publicznych forow gazeta.pl (bez
                              logowania) jest automat
                      • Gość: Ssskorpionica Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:46
                        "wystarczy przeczytac jakie maja "problemy" "

1.nie wszystkie dlatego błedem jest uogólnianie
                        2.zauważ kotku że nie tylko kobiety piszą tu o swoich "problemach"
          • the_nevermind No to pytanie nr 2 05.12.04, 00:53
            Czemu więc przebywasz na tym forum pozwalając by twoje oczy kalał tak rażący
            brak smaku, błedna ortografia, istne bezguśice etc.
            Osobiście uważam-że każdy narodzony jako tabula rasa-nie jest z grubtu
            złośliwy,cyniczny,opryskliwy->wiec dalej podtrzymuje teze ze doznałes krzywdy z
            kobiecej reki
            • Gość: Artur Przezywacz Re: No to pytanie nr 2 IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 05.12.04, 00:56
              the_nevermind napisała:

> Czemu więc przebywasz na tym forum pozwalając by twoje oczy kalał tak rażący
              > brak smaku, błedna ortografia, istne bezguśice etc.

Lubie szydzic?

> wiec dalej podtrzymuje teze ze doznałes krzywdy z kobiecej reki

Podtrzymuj sobie. Patrz wyzej.
              • the_nevermind Re: No to pytanie nr 2 05.12.04, 01:15
                no to wszystko jasne
                dziekuje Ci-uspokoiłeś kobiecą ciekawość
                BTW gratuluje charakteru-przezywacz chyba jest jednak od nazwiska
        • Gość: Ech tam... Zamknij IP: 212.247.232.* 07.12.04, 05:41
          oczeta (pewnie sa sliczne) i wyobraz sobie, ze jestes facetem (wiem, ze to moze
          byc nieciekawe ale wytrzymaj), teraz (wciaz wyobrazajac sobie, ze jestes
          facetem) przeczytaj kilka "kobiecych" (no, powiedzmy, ze kobiecych) losowo
          wybranych postow?

Jakie wrazenie bedziesz miala (istniejac tu na forum) odnosnie kobiet?
          • Gość: Ssskorpionica Re: Zamknij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 09:39
            tylko głupcy wyrabiają sobie opinie na temat OGÓŁU kobiet na podstawie samego forum Cosmo. tutaj raczej nie ma zbiorowiska jakiegoś wielkiego procentu kobiet z całego świata.

hmmmm chyba że ja też powinnam iść na łatwiznę i wyrobić sobie zdanie o facetach na podstawie na przykład : forum.o2.pl/forum.php?id_f=59
            • Gość: Ech tam... ...istniejac tu na forum... IP: 212.247.232.* 07.12.04, 10:56
              nie ogolu tylko: "...istniejac tu na forum..."

Poza tym: tylko glupcy wyrabiaja sobie opinie o mozliwych wygranych w wyborach
              np. prezydenckich bazujac na badaniach na ok. 1 tys osob.

• Gość: Ssskorpionica Re: ...istniejac tu na forum... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:07
                "istniejąc tu na forum" miałeś na myśli faceta a nie ogół kobiet

opinia o wygranej w wyborach to nie opinia o wszystykich politykach, zauważ że to zupełnie inna kwestia.

p.s. liczysz sobie ile kobiet wypisuje tu głupoty? i co wyszło Ci 1000? to chyba za mało na uogólnianie mimo wszystko:/
              • Gość: Artur Przezywacz Re: ...istniejac tu na forum... IP: 212.191.66.* 07.12.04, 13:46
                > Poza tym: tylko glupcy wyrabiaja sobie opinie o mozliwych wygranych w wyborach
                > np. prezydenckich bazujac na badaniach na ok. 1 tys osob.

Oczywiscie dostrzegam sarkazm tej wypowiedzi, tym, ktorzy (ktore) nie bardzo,
                spiesze doniesc, iz:

"Ktos, kto twierdzi, ze statystyka jest glupia, jest czlowiekiem, ale nie jest
                czlowiekiem rozumnym"

Tysiac z powodzeniem starczy.
            • Gość: Artur Przezywacz Re: Zamknij IP: 212.191.66.* 07.12.04, 13:37
              > hmmmm chyba że ja też powinnam iść na łatwiznę i wyrobić sobie zdanie o
              facetach na podstawie na przykład :

W przypadku "facetow" sprawa jest troche inna - w zyciu codziennym obserwujemy
              dyspersje zachowan czy IQ duzo wieksza niz u kobiet - w tzw. zyciu codziennym,
              z wlasnych obserwacji, mozemy wyroznic m.in. wielkich naukowcow, artystow oraz
              dresiarzy i kiboli. U kobiet az takiego zroznicowania nie ma, a wiec sa wieksze
              podstawy do wnioskowania o ogole na podstawie mniejszej proby.
              • Gość: Ssskorpionica Re: Zamknij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:30
                "u kobiet az takiego zroznicowania nie ma"
                słaby obserwator jesteś - owszem jest zróżnicowanie i to widać wyraźnie, a to zróżnicowanie bynajmniej nie ma wiele wspólnego z płcią bo występuje u obu.

"wiec sa wieksze podstawy do wnioskowania o ogole na podstawie mniejszej proby"
                nie - nie ma podstaw Artku, bo ta mniejsza próba to tylko gó..ane forum cosmo
            • Gość: lonewolf Re: Zamknij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 15:13
              To nie jest wyrabianie sobie zdania nt OGOLU kobiet, tylko nt DUZEJ CZESCI
              kobiet piszacych na TYM forum. Nie widzicie, ze niektore posty sa naprawde
              beznadziejne? Tylko do TYCH pan odnosza sie opryskliwe komentarze. A wasze
              oburzenie tez jest dziwaczne. Wg waszego myslenia- wszystkie forumowiczki
              obrazone sa na Artura. A ja widze, ze tylko kilka pan mu tutaj wrzuca, a nie
              OGOL. Zaprzeczacie w tym momencie wlasnym teoriom, tak samo uogolniajac. Narka
              i pozdroffka :)
              • Gość: Ssskorpionica Re: Zamknij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:24
                "Nie widzicie, ze niektore posty sa naprawde
                beznadziejne?"
                owszem widzimy i ubolewamy ale:
                1.nie tylko kobiety je piszą
                2.jeśli kobiety obserwujecie tylko na forum Cosmo to dalej twierdze że to płytkie odnosić coś do wszystkich
                • Gość: lonewolf Re: Zamknij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:36
                  Oki. Z innej strony. Ja sie nie nasmiewam, chociaz moze czasem :). Ale nie
                  widze, by pan Artur uogolnial. Czasem moze gdzies mu sie zdarzy, jesli jego
                  wypowiedz ma pasowac do kontekstu, ale wtedy, odnioslem takie wrazenie ja,
                  zwraca sie do pan pokroju autorki/autorek danego postu nie grzeszacego
                  inteligencja. Naprawde nie widze problemu, a wy na sile rozpetujecie wojne
                  plci. Zgadzam sie ze faceci pisza takze beznadziejne posty, nie twierdze ze sa
                  doskonali (no moze oprocz mnie). Ale wybaczcie- faceci zwykle pisza takie posty
                  dla smiechu, a nie na powaznie :)
                  • Gość: Ssskorpionica Re: Zamknij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:46
                    "no moze oprocz mnie" :DDD

"faceci zwykle pisza takie posty
                    dla smiechu, a nie na powaznie :)" zawsze? nie sądze.

ja nie rozpętuję wojny płci, nie mam nic do facetów (niektórych;ppp) ale czasami mówiąc o kobietach (i używając słów "wszystkie") troche taktu nie zaszkodzi,w końcu nie wszystkie są z tej samej beczki.
                    • Gość: lonewolf Re: Zamknij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:51
                      Owszem, ale przeciez dobrze wiadomo, ze nie o wszystkie chodzi (no, zreszta w
                      sumie nie wiem, co bohater tego watku ma na mysli, ale osobiscie nie oceniam go
                      zle- wnosi tu nieco "swiezosci" i trzezwosci myslenia ;)
                      • Gość: Ssskorpionica Re: Zamknij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:08
                        "wiec sa wieksze podstawy do wnioskowania o ogole na podstawie mniejszej proby"
                        >słowa Przeżywacza<

pozdrawiam
                        • Gość: lonewolf Re: Zamknij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:13
                          Ale to byla dywagacja na temat statystyki w ogole jako nauki, o ile sobie
                          przypominam :)
                          • Gość: Ssskorpionica Re: Zamknij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 19:21
                            nie:) - przeczytaj jeszcze raz
                            • Gość: lonewolf Re: Zamknij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 20:18
                              No tak, widze. Ale tu znowu zaczyna sie dyskusja nt budowy ukladu nerwowego
                              oraz psychiki, zarowno kobiet jak i mezczyzn...Sa roznice, jak chocby widac na
                              tym forum. Panowie smieja sie bezczelnie z kazdej glupoty jaka popelni dana
                              przedstawicielka plci pieknej, czasem uogolniajac to do wszystkich (a w sumie
                              nie maja nic zlego na mysli), znowu panie- kazda sprawe, o ktorej facet szybko
                              zapomni, roztrzasaja do olbrzymich rozmiarow ;). Mezczyzni maja tendencje do
                              robienia skrotow myslowych, to raz, po drugie, jak sam pan Artur przyznal- lubi
                              szydzic, mysle tez, ze sie nie zmieni, a wrecz przeciwnie- z przekory bedzie
                              kontynuowal swoj "proceder". Dopoki robi to z kultura, to czemu nie? W koncu
                              kawaly o blondynkach sa niby o wszystkich blondynkach, a wiadomo, ze naprawde
                              tak nie jest :)
                              • Gość: Ssskorpionica Re: Zamknij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 15:57
                                "W koncu kawaly o blondynkach sa niby o wszystkich blondynkach, a wiadomo, ze naprawde tak nie jest:)"
                                ja też śmieję się z głupawych postów wielu kobiet ale także i mężczyzn i nie myśle czegoś odnosić do ogółu (F lub M). poza tym to że tu większośc durnych rzeczy piszą kobiety to rzecz jasna - w końcu to kobiece forum, mimo iż tak popularne wśród facetów:)).

• Gość: lonewolf Re: Zamknij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 18:01
                                  W sumie tak. To jest kobiece forum, stad moze i te uogolnienia :) A forum jest
                                  popularne wsrod panow z roznych powodow. ja tez dostalem do niego link by sie
                                  posmiac, ale rzadko tu pisze- wole poczytac :)
                                  • Gość: Ssskorpionica Re: Zamknij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:39
                                    też tu trafiłam przypadkowo i muszę powiedzieć że to forum to super sposób na polepszenie humoru :D w "pochmurne" dni :pp
                                    • Gość: lonewolf Re: Zamknij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 16:18
                                      Hehe. No wlasnie. To po co psuc humor przejmujac sie czyms innym? Tu trzeba
                                      tylko czytac smieszne ciekawostki i juz :)))
            • Gość: twoja stara Re: Zamknij IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 09.12.04, 22:46
              co to za ciezka bania , glupie sraki .zostawcie chlopaka w spokoju!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ebusia fam fatal Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: 80.48.73.* 07.12.04, 01:13
      zadna kobieta nic mu nie zrobila. jemu po prostu uderzyla woda sodowa do glowy
      z uwagi na post 'jego fanki'.. no i sie rozkokosil chlopaszek
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 07.12.04, 01:17
        Nie wydaje mi sie, aby moja postawa ulegla zmianie po tamtym watku.
    • Gość: vi Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 07.12.04, 11:09
      nie zrobila mu dobrze albo jest ksiedzem i mu zakkonnica nie dala albo
      koscielny nie dal....
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: 212.191.66.* 07.12.04, 13:32
        > nie zrobila mu dobrze albo jest ksiedzem i mu zakkonnica nie dala albo
        > koscielny nie dal....

Jakie to wyszukane...
        • Gość: Juanita Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.chello.pl 07.12.04, 15:19
          fakt, wpadam na kobiecie fora od niedawna i moge sie mylic, ale jakos nie
          zauwazylam zeby kolega Przezywacz byl niemily dla kobiet z zasady, na ogol
          przyczepia sie do glupawych wypowiedzi.
          • Gość: ebusia fam fatal Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 15:24
            ... a ze prawie wszystkie sa glupawe...
    • Gość: :) Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.chello.pl 07.12.04, 19:53
      a według mnie czepiacie się Artura, bo większość z was zazdrości mu jego wiedzy
      i umiejętności z jaką odpowiada na głupawe posty, które się tu pojawiają. To
      dlatego powiedziełam, iz jestem jego fanką, ponieważ bardzo podoba mi się to w
      jaki sposób mój "idol" odpowiada na wasze głupawe rozterki...
      to jest po prostu zazdrość i tyle....

pozrawiam
      • Gość: marta Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:24
        no i nas rozszyfrowałas.....
        ależ my mu zazdrościmy......

Ty chyba jakas stuknieta jestes!!!!

A co do osoby podpisujacej sie nickiem Artur Przezywacz, to nie rozumiem po co
        wchodzi na to forum. tutaj wiekszość wypowiedzi jest głupawa albo dziwna.
        najwidoczniej takie jest to forum, wiec po co cały czas ironizować lub dokuczac
        komus.
        a tak swoją droga dla mnie jest on załosny. codziennie wieczorem wchodzi na to
        forum zeby sie wyzyć. czyzby przez cały dzien ktos używał sobie na nim i teraz
        musi odreagowac. Litosci!
        ale żeby w
        • Gość: ebusia fam fatal dajcie spokoj Arturowi Przezywaczowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 09:43
          ladnie wy ludzie jestescie beznadziejni!! klocicie sie o to, kto ma dzis zly
          dzien i komu przez to dokucza.. jesli myslicie, ze facet Wam dokucza, bo go
          laska skrzywdzila, to ladnie macie nasrane w glowach.. i nie zadawajcie ciagle
          tego pytania 'po co ktos wchodzi na to forum'.. od tego jest takie forum. jedni
          maja naprawde problem i szukaja tu pomocy (czasem, wbrew pozorom, mozna ja tu
          uzyskac... no i pamietajcie, ze cos, co dla Was jest smieszne, dla kogos moze
          byc tragedia), inni moze sie nabijaja i wymyslaja Niesmowite Historie..
          niektorzy popisuja sie swoja 'inteligencja' a inni po prostu sa inteligentni..
          taki charakter forów i nie wyganiajcie z nich nikogo. zadna ujma dla faceta, ze
          siedzi na kobiecym forum. i zalosne jestescie Wy same, ze tak bardzo on Wam tu
          przeszkadza... pozdro dla Was, dzieciaki
      • Gość: Ssskorpionica Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 15:52
        " zazdrości mu jego wiedzy"

skarbie nie tylko on zdołał posiąść trochę wiedzy w swoim życiu
    • Gość: jeden pies Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: 217.153.156.* 10.12.04, 09:20
      to jakis idiota. twierdzi ze glupota tego forum go uderza - to po co tu
      wchodzisz drogi panie? cos cie irytuje, denerwuje itd , proste - nie robisz
      tego, a przynajmniej sie starasz tego nie robic czy patrzec na to. nie trzeba
      profesury zeby to wiedziec. a poza tym to nie ty zwalczysz ta 'glupote' , bo
      najpierw musialbys zwalczyc swoja. to wedlug mnie jakis zakompleksiony facet
      ktory w zyciu realnym podkula ogon gdy przychodzi co do czego, a pyskowaniem
      tutaj do forumowiczek sobie to wynagradza. biedny czlowiek.
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 10.12.04, 12:44
        > to jakis idiota.

Jakie masz podstawy, zeby stawiac taka diagnoze? (Nie musisz odpowiadac,
        rozwiazanie jest trywialne i otrzymujemy je od razu: "Nie")

> to po co tu wchodzisz drogi panie?

Na pytanie po co tu wchodze juz kiedys odpowiedzialem. Ba! w tymze wlasnie
        watku. Racz wiec moze zglebic zagadnienie zanim zaczniesz sie wypowiadac.

> cos cie irytuje, denerwuje

To jakies twoje przypuszczenia, ja nigdy tego nie powiedzialem, twoje dalsze
        pseudo-wnioskowanie nijak nie ma sie do rzeczywistosci.

> podkula ogon

To ty jestes "jeden *pies*", nie ja.

Postaraj sie jasno sprecyzowac adresata tych swoich wynurzen i zalosnych pseudo-
        psychoanaliz, bo masz z tym problemy, psie.
        • Gość: kasiek Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 13:54
          Z innej beczki-na ty forum tematy są "Takie zabawne" i często bezsensowne,
          ponieważ piszą je mężczyźni aby robić sobie jaja z kobiet i ich problemów!!
          • Gość: Artur Przezywacz Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: 195.69.80.* 10.12.04, 15:06
            A tak, to sie zgadza. Ja jednakowoz takowych nie zakladam.
        • Gość: jeden pies Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: 217.153.156.* 10.12.04, 20:27
          a wiec podstawa sa twoje posty. nie jest to zadna diagnoza tylko moje zdanie.
          to jakies twoje przypuszczenia, ja nigdy nie powiedzialam ze to diagnoza ani
          psychoanaliza. chyba ze nie potrafisz odroznic jednego od drugiego. dwa: a co
          ma pies do podkulania ogona? czyzbys nie wiedzial drogi wielce wyksztalcony
          arturze ze mowi sie tak o czlowieku bojacym sie czegos, chowajacym sie przed
          czyms i uciekajacym od czegos? adresata nie musze precyzowac gdyz adresatem
          moze byc kazdy kto przeczyta moj post. wiec nie sil sie dalej na swoje
          wymadrzanie sie bo nikogo tym nie zagniesz. PS. a poza tym na pytanie "jakie
          masz podstawy (do czegos), to twoja odpowiedz "nie" jest faktycznie sednem i
          gramatycznie zrozumiała. a poza tym nie mam z niczym problemow.
          • Gość: Artur Przezywacz Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: 195.69.80.* 11.12.04, 06:42
            > a wiec podstawa sa twoje posty.

Nie zaczynaj zdan od "a wiec"

> dwa: a co
            > ma pies do podkulania ogona? czyzbys nie wiedzial drogi wielce wyksztalcony
            > arturze ze mowi sie tak o czlowieku bojacym sie czegos, chowajacym sie przed
            > czyms i uciekajacym od czegos?

Czyzbys nie wiedzial, ze "podkulanie ogona" to od psow zapozyczenie?

> wiec nie sil sie dalej na swoje wymadrzanie sie

Ja sie nie musze na to silic, przychodzi mi to z latwoscia.

> bo nikogo tym nie zagniesz.

Nic bardziej mylnego

Reszty nie chce mi sie komentowac, bo nie przenosi zadnych konkretnych tresci.
            • Gość: jeden pies Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: 217.153.156.* 11.12.04, 16:36
              a wiec bede zaczynac swoje posty tak jak mi sie podoba. a co do podkulania
              ogona to moze i zapozyczenie ale okresla czlowieka a nie psa.
              • Gość: Artur Przezywacz Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: 195.69.80.* 11.12.04, 17:02
                > a wiec bede zaczynac swoje posty tak jak mi sie podoba

Jakie to kobiece - niewazne, ze zle, wazne, ze na zlosc

> a co do podkulania ogona to moze i zapozyczenie ale okresla czlowieka a nie
                psa.

Tak tego bronisz, jak bys faktycznie byla psem...
                • Gość: jeden pies Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: 217.153.156.* 12.12.04, 00:55
                  jakie to typowe proste meskie myslenie. nie na zlosc, tylko robie to co uwazam
                  za takie ktore mi odpowiada i jest w zgodzie ze mna, nie wazne czy zle czy
                  dobrze, czy jak kto na to spojrzy i oceni. polecam. natomiast mysle ze w tym
                  punkcie dyskusje lepiej skonczyc, powiedzialam swoje zdanie, a nie chce skakac
                  ci do oczu bo to nie ma sensu. dobranoc.
                  • Gość: GACH ROKICKI [...] IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.12.04, 10:47
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: jeden pies [...] IP: 217.153.156.* 12.12.04, 15:53
                      • Gość: Artur Przezywacz [...] IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 12.12.04, 16:33
                        • Gość: jeden pies Re: GLUPIA BABA IP: 217.153.156.* 12.12.04, 18:47
                          ciekawe czego bys sie przyczepil gdybym miala inny nick? wiesz zmienilam
                          zdanie - wchodz sobie tu nadal i rycz ile wlezie, pyskuj i komentuj, a kontakty
                          z kobietami w rzeczywistosci pozostaw tym mezczyznom, ktorzy maja w sobie choc
                          krztyne dobrego wychowania, taktu i sa w choc malym stopniu gentlemenami.
                          • Gość: Artur Przezywacz Re: GLUPIA BABA IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 12.12.04, 18:56
                            > ciekawe czego bys sie przyczepil gdybym miala inny nick?

Ciekawe? Mnie tam nie interesuje...

> kontakty z kobietami w rzeczywistosci pozostaw tym mezczyznom

Tos mi wjechala na ambicje. Kontakty z kobietami w rzeczywistosci mam dobre, bo
                            dobieram sobie wlasciwe kobiety do utrzymywania kontaktow zen. Czy rozumiesz?
                            • Gość: jeden pies Re: GLUPIA BABA IP: 217.153.156.* 13.12.04, 21:44
                              A WIEC mnie to interesuje.gdyz nie watpliwie starasz sie uczepic czegokolwiek,
                              byle tylko zripostowac. niestety wlasnych wad sie nie widzi i te bledy
                              popelniane przez siebie skrzetnie omijasz, jakby ich nie bylo. brawo, niewiele
                              osob posiada ta narcystyczna umiejetnosc. Ciesze sie ze masz dobre kontakty z
                              kobietami,ktore sa wlasciwe do utrzymywania kontaktow. to moze sprecyzujesz co
                              to znaczy kobieta wlasciwa do utrzymywania kontaktow? A poza tym skad masz
                              pewnosc ze wlasnie te kobiety nie siedza na tym forum? I oceniasz z gory kto
                              jaki jest? Bo pisze to i to, bo ma taki i taki problem to na pewno jest glupia
                              i trzeba ja zrugac. Nie twierdze ze wszystkie posty tutaj sa blyskotliwe, ba,
                              nawet mozna stwierdzic ze 9/10 jest warta wywalenia do kosza (pomijajac to ze
                              7/10 to beznadziejne prowokacje), ale zrozum - to jest forum wlasnie do tego
                              zeby rozwiazywac blahe problemy, na ktore nie znajdzie sie odpowiedzi nigdzie
                              indziej. wiec przestan psioczyc ze jest tak a siak, i posiedz sobie na forum
                              Kultury i sztuki. Ja jak najbardziej rozumiem to co piszesz, natomiast ty chyba
                              masz problem z tym co ja pisze - rozumiesz co to znaczy "nalezy w tym punkcie
                              skonczyc dyskusje"? "nie chce ci skakac do oczu"? ale chyba najwyrazniej tego
                              sie domagasz. i ciekawe jak dlugo ci zajmie zrozumienie tego prostego zdania
                              odnosnie konczenia dyskusji.
                              • Gość: Artur Przezywacz Re: GLUPIA BABA IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 14.12.04, 13:09
                                > A WIEC

zalosne zagranie

> to moze sprecyzujesz co
                                > to znaczy kobieta wlasciwa do utrzymywania kontaktow?

Nie jest to rzecz, ktora da sie sprecyzowac

> A poza tym skad masz pewnosc ze wlasnie te kobiety nie siedza na tym forum?

A co to ma do rzeczy? Niech sobie siedza - Na pewno nie beda to te, ktore sie
                                mnie czepiaja

I nie osmieszaj sie - skoro chcesz skonczyc dyskusje, to po co sama odpisujesz
                                na moje posty? Ale musze ci przyznac racje - nalezy ja skonczyc, gdyz obserwuje
                                ujemny wspolczynnik korelacji miedzy czasem a istotnoscia twoich argumentow
                • Gość: Ssskorpionica Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 15:01
                  "Jakie to kobiece - niewazne, ze zle, wazne, ze na zlosc"

A co ty myślisz? jak ona ci powie że pisze jak chce, to od razu na złość tobie? Nauczycielu...

p.s. powinieneś wgłębić się bardziej w zasady interpunkcji!
                  • Gość: Artur Przezywacz Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 12.12.04, 15:36
                    > p.s. powinieneś wgłębić się bardziej w zasady interpunkcji!

Nie czepiaj sie, jak zaczynasz zdania mala litera.
                    • Gość: Ssskorpionica Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 11:13
                      NIE zaczynam i znam zasade z tym związaną.

NIE czepiam się, daję tylko dobre rady.
            • Gość: jeden pies Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: 217.153.156.* 13.12.04, 21:34
              albo raczej: reszty nie chce mi sie komentowac, bo nie wiem jak "zagiąć" i
              zripostowac.
              • Gość: Artur Przezywacz Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 14.12.04, 13:12
                "Tak sobie tlumacz"
        • Gość: mariuszek [...] IP: *.lodz.mm.pl 12.12.04, 10:50
    • Gość: Roma Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:36
      Duchem jestem z Tobą Arturze,
      pomimo zadawanych Ci tu upokorzeń satysfakcji wypływających z Twych
      wypowiedzi jest o wiele więcej, prezentujesz wyjątkową osobowość,która razi
      niektórych nawet tych z wynikiem 140 IQ,bo tak naprawdę nie chodzi kto gła
      dko włada językiem,ale co sobą prezentuje.
      Dla mnie większość forumowiczów zyje nie w rzeczywistości tylko w jakimś
      fatalnym świecie złudzeń i ma dosyć wykrzywione spojrzenie zwłaszcza na
      seksualność a co za tym idzie na całokształt życia

• Gość: lonewolf Re: Pytanie do Artura Przeżywacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 15:33
        Brawo! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka