IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 10:54
Od niedawna uprawiam seks. Mój partner jest cudowny, naprawdę bardzo czuły i
tak mnie pięknie dowartościowuje każdym dotykiem i słowem. Ale mam jeden
problem on bardzo lubi kochać się od tyłu, natomiast ja wtedy jakoś czuję
dyskomfort, czasami aż boli mnie pochwa. Czy wy to dziewczyny lubicie? Ja
podczas myślę, że właściwie poza moim zadkiem nic mu więcej nie potrzeba, tak
jakbym prawie w tym nie uczestniczyła. Widzę, że jego to bardzo podnieca,
natomiast ja mam po tym niezłą dolinkę, cholernie smutna się robię, on to
widzi, tez mu jest nieciekawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: magnessmeg Re: od tyłu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:05
      To jest fajna sprawa. Ale widocznie Twój mężczyzna robi to zbyt mocno. Ty jako,
      że od niedwana współżyjesz możesz nie być jeszcze na to gotowa. A może w ogóle
      nie lubisz "mocnego" seksu. POgadaj mu i powiedz, żeby na razie robił to
      delikatnie, żeby Cię do tego przyzwyczaił. Może dzięki temu Tobie sie to
      spodoba. Więc obydwoje będziecie zadowoleni
    • Gość: mada Re: od tyłu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 11:16
      W sexie kazda ze stron powinna czuc sie komfortowo, starac sie owszem w miare
      mozliwosci lecz przede wszystkim wlasnych checi zaspokajac potrzeby partnera
      ale nie za wszelka cene.Nie chodzi bowiem o to abys sie do czegos co ci nie
      odpowiada zmuszala bo partner o to prosi badz ty za wszelka cene chcesz go dla
      swietego spokoju uszczesliwic.Porozmawiaj ze swoim partnerem o tym , ze czujesz
      dyskomfort podczas tej pozycji i dlatego jesli zalezy mu na twoich pozytywnych
      odczuciach w sferze sexu lepiej bedzie gdy na jakis czas zaniechacie tej
      pozycji.Powinien to uszanowac, moze za jakis czas do niej powrocicie kiedy
      bedziesz do tego gotowa.Byc moze znajdujesz sie w tej grupie kobiet dla
      ktorych pozycja ta jest zbyt ulegla czy zbyt zwierzecopodobna...
      • Gość: Kasia84 Re: od tyłu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:23
        Ja akurat od tyłu uwielbiam,... ale ty nie musisz... Porozmawiaj ze swoim
        facetem...delikatnie..bo poczuje się może jakoś nie tak. Ale rzeczą normalną
        jest, że masz prawo do tego, zeby wyrazić swoje zdanie i mieć pawo na coś
        innego w łózku!
    • piotrusia84 Re: od tyłu 07.12.04, 11:36
      ja bardzo lubie, ale jak mojemu facetowi odpowiadaloby tylko to, to bym sie
      zdenerwowala. Jesli nie lubisz tej pozycji, a tym bardziej czujesz bol, to noe
      godz sie na nia. Opowiedz o tym partnerowi, a jak nie zrozumie to go rzuc, bo
      znaczy, ze wcale mu na Tobie nie zalezy tylko na sobie! Ale mysle, ze az tak
      zle nie bedzie!
    • Gość: J. Re: od tyłu IP: *.chello.pl 07.12.04, 13:29
      ja tez kiedys nie znosilam tej pozycji, zwlaszcza na poczatku mojej "seksualnej
      drogi", nie ze wzgledu na bol, tylko psychicznie nie czulam kontaktu z
      partnerem, czulam sie jak pajacyk przyczepiony do pupy.
      coz, moj drugi chlopak tez uwielbia ta pozycje i tez czasem wkurzam sie, ze on
      moglby sie kochac tylko tak, ale w sumie to ta pozycja zaczela mi sprawiac
      przyjemnosc, daje najwiecej doznan, tyle, ze chyba trzeba do niej dorosnac
      psychicznie.
      mlodziutka niedoswiadczona dziewczyna ma prawo jej nie lubic.
    • florestan Re: od tyłu 08.12.04, 03:06
      To świetna pozycja, ale rzeczywiście raczej do ostrej jazdy. Mężczyzna czuje
      się komfortowo, bo ma dobre "wybicie", nawet w kiepskim łóżku. Może trzeba
      poprawić łóżko? Równie mocne wrażenia daje pozycja, w której kobieta leży na
      plecach z nogami zarzuconymi na ramiona mężczyżny, a on "unosi się" w powietrzu
      oparty tylko na dłoniach i stopach (ach, ludzie, co za fruwanie! i jest kontakt
      wzrokowy!). Niestety, na to trzeba niezłej kondycji i właśnie dobrego łóżka, w
      przeciwnym razie na drugi dzień nadgarstki bolą jak jasna cholera.
      A czy Twój mężczyzna lubi się całować? Zacznij kochać się z nim nie przerywając
      całowania - aż do samego końca. Wstrząsające przeżycie, pod warunkiem, że nie
      musicie "wyskakiwać w biegu". Można się całkiem zatracić, tym bardziej, że
      takie namiętne, gorące i co tu gadać - mokre pocałunki silnie wzmagają erekcję.
      Powodzenia :)
      fl.
    • Gość: Artur Re: od tyłu IP: *.ss.shawcable.net 08.12.04, 03:31
      Musisz sobie recznie dostarczyc wiecej stymulacji lechtaczki, ktora w takiej pozycji jest zaniedbana. Recznie mozesz to robic sama albo twoj facet. Ale jemu bedzie trudniej wiec lepiej sama.
      • Gość: asia Re: od tyłu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 18:24
        jak sobie przpomnę moje początki w tej pozycji, to nie należały one do
        najbardziej przyjemnych, też odzcuwałam lekki ból, ale on z czasem minął. A
        teraz jest to jedna z moim najbardziej ulubionych pozycji- naprawdę. Poproś
        swoejgo chłopaka o to, żeby był troszke bardziej delikatny.
    • Gość: lea Re: od tyłu IP: 82.160.38.* 08.12.04, 20:07
      jezeli chodzi o ból, to Twoj chłopak prawdopodobnie za moco to robi... poproś o delikatniejsze ruchy, powolne... po co macie sie spieszyć..
      Ja akurat tę pozycje lubie, ale musiałam do niej najpierw 'dorosnąć'. Na początku mojego współżycia, nie lubiałam jej ze wzgledu na mały kontakt z partnerem. Teraz ta pozycja daje mi dużo przyjemności. Mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie tak samo :)
    • Gość: monika Re: od tyłu IP: 81.190.172.* 08.12.04, 21:05
      Wydaje mi się, ze z czasem polubisz tę pozycję, myslę, że po prostu musisz do
      niej "dorosnąć". ja osobiście uwielbiam kochać się z moim facetem od tyłu, a
      jeszcze jak w trakcie klepie mnie w tyłeczek, to jest super!
    • Gość: robinet Re: od tyłu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 07:47
      chyba wszystko wpozadku mi sie wydaje ;].... moja panna tez miala podobny
      problem ale tylko na poczatku...skrepowana itp...a po kilku razach jej
      przeszlo...i teraz az sama o to prosi ;P pozdrowka...i relaX ...
    • Gość: Liloo Re: od tyłu IP: *.crowley.pl 10.12.04, 16:25
      Ja uwielbiam kochac sie od tyłu-wtedy najlepiej czuję...
    • Gość: spray Re: od tyłu IP: *.vline.pl 10.12.04, 22:43
      od tyłu? No jasne!! My favourite..
    • Gość: girlfromipanema Re: od tyłu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 14:50
      Cześć Wam! dzięki za wszystkie podpowiedzi, odpowiedzi...Wczoraj znowu
      spróbowałam i było dużo, dużo lepiej. Najwazniejsze dla mnie było to, że nawet
      przez moment nie czułam się sama, on ciągle był blisko mnie, tak jakby wyczuwał
      moje rozterki. Seks jest genialną sprawą i bardzo podoba mi się to (poza moim
      chłopakiem i doznaniami), że za kazdym razem czuję jakbym odkrywała kolejny
      element ukłdanki o sobie...nauka moze być przyjemna;
    • Gość: *boo Re: od tyłu IP: *.lublin.mm.pl 25.12.04, 19:29
      daj mu w morde i rzuć
      gdzie się tacy faceci rodzą????
      jest gejem skoro go kręci walenie w dupę ehh..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka