Dodaj do ulubionych

DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! !

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 07:29
kochani dostalam sie do WSTG !
co prawda z odwolania w drugim terminie, ale JEEEEEEST!
jestem teraz studentka i to jest tredi bardzo :-)
koncze juz bo chyba pekne z dumy, ze mi sie udalo.
o rety rety rety

WSTG - Wyzsza Szkola Tancow Goralskich
Obserwuj wątek
    • Gość: złośnic@ Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 10:36
      Gratuluje:)
      • Gość: Patyczek Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.udn.pl 18.12.04, 13:01
        No ;) gratulacje :D

niezła nazwa :D
        • Gość: zajączek Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 18.12.04, 13:03
          och, jakże Ci zazdroszczę
          powodzenia
      • Gość: zaharias Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.chello.pl 23.12.04, 22:34
        o jezus :/ fajny temat ! to ja sie pochwale ze mam BMW <lol>
    • Gość: lonewolf Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:10
      Gratuluje, a jakie masz czesne ;)???
    • Gość: GACH ROKICKI Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.12.04, 13:30
      no i z czego rzysz
      i tak cie wyrzuca
      takie szkoly sa dla tumanow
      nie znajdziesz po tym pracy
      nie wroze ci nawet udanej sesji skoro mialas takie trudnosci z dostaniem sie na
      ten badziew
      wyzsza szkola tancow goralskich o boze
      nie ma sie czym chwalic
      skonczysz jak stara gruba goralka i bedziesz pasc kozy
      • Gość: justyna Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.04, 18:24
        Gratulacje!!!!
        Pochodze z Nowego Targu i nawet niewiedzialam, ze taka szkola wogole istnieje!
        Jeszcze raz gratulacje!
      • Gość: wore Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 21:27
        Co to w ogóle jest ? pierwsze słysze - skąd ty wytrzasnęłaś tą nazwę?
        A co gorsza - co za kretyn by na to poszedł?
        Co sie po tym robi? Bo nawet na rurze nie potańczysz - no chyba że krakowiaka :P
        Dziewczyno ILU było na 1 miejsce ? 1/4 osoby?
        GRATULUJE - ambicji!
    • Gość: mariuszek Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.lodz.mm.pl 18.12.04, 13:33
      > WSTG - Wyzsza Szkola Tancow Goralskich

szkola dla otylych
      • Gość: gixierka Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.04, 14:03
        hej, widze ze mi odpisujecie i gratulujecie!
        no cmokalki dla was i buziaczki tez
        KIIISSSSSYYYYY !!!!
        siedze teraz u qmpeli ktora tez sie dostala i popijamy sobie winko z tej okazi!
        a dzis wieczorem jedziemy do CINEMA spotkac sie ze znajomymi.

acha, czesne to 400PLN na miesiac, ale pisze, ze jak sie ma dobre stopnie to
        mozna nawet dostac rabat od 2 roku do 60proc wiec chyba warto moim zdaniem. ten
        kto pytal jakby chcial to chyba jeszcze moze sie ubiegac o przyjencie, bo mozna
        napisac odwolanie jak ja jak mnie nie przyjeli od razu i POD WARUNKIEM, ze ma
        sie mature to mozna byc przyjentym.acha no i TRZEBA wplacic czesne za rok z
        gory.

BTW, pozniej moze jeszcze cos napisze, bo dzis mam cudowny dzien!
        DOSTALAM SIE DO WSTG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

papatki
        gixierka
        • Gość: Patyczek Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.udn.pl 18.12.04, 18:04
          No to faktycznie radocha <roftl>

Czesne za rok z góry :/

W kazdym razie fajnie, ze jestes "przyjENta" :D
          • Gość: gixierka Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.04, 18:08
            ej o co ci chodzi?
            to dobra uczelnia wyzsza.
            • Gość: Artur Przezywacz Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: 195.69.80.* 18.12.04, 18:13
              > to dobra uczelnia wyzsza.

Jej nazwa jakos temu przeczy
              • Gość: gixierka Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.04, 19:16
                a jakbym napisala, ze twoj nick swiadczy o twojej orientacji seksualnej i
                dzikim pociagu do owieczek to mam racje czy tez moge sie mylic?
                • Gość: Artur Przezywacz Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: 195.69.80.* 19.12.04, 02:38
                  Gość portalu: gixierka napisał(a):

> a jakbym napisala, ze twoj nick swiadczy o twojej orientacji seksualnej i
                  > dzikim pociagu do owieczek to mam racje czy tez moge sie mylic?

To by znaczylo tylko i wylacznie to, ze masz problemy z
                  kojarzeniem/wnioskowaniem. Moze i faktycznie Taniec Goralski to dla ciebie
                  droga kariery.
                  • Gość: goxierka Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 13:18
                    podobnie jak dla ciebie lodziarstwo.
                    • Gość: wore Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:14
                      Bóg musi mieć duże poczucie humoru że Cie stworzył...
                      podoba mi sie jednak ze walczysz o swoje - dobrze tylko gdyby było o co...
                      Imponuje mi również dobór argumentów
                      "> podobnie jak dla ciebie lodziarstwo."
                      Niechaj dobrze Ci sie wiedzie na tej przewspaniałej uczelni,
                      a ludzi takich jak pan Artur przerywacz niechaj Bóg błogosławi (szczerze)!
                      Bo inaczej dla kogo pisałbym te komentarze...
                    • Gość: Artur Przezywacz Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 23.12.04, 22:14
                      Gość portalu: goxierka napisał(a):

> podobnie jak dla ciebie lodziarstwo.

Twoja prymitywna riposta utwierdza mnie w przekonaniu, ze inteligencja nie
                      grzeszysz i rzeczywiscie WSTG to dla ciebie jedyna droga kariery.
    • karia_1 Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! 18.12.04, 19:54
      Bravo!zycze powodzenia!:)
    • Gość: jaszczomp Gratuluję ! ale bardziej praktyczne byłoby IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.12.04, 02:56
      ukończenie WSGnG.
      • Gość: beba Re: Gratuluję ! ale bardziej praktyczne byłoby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 08:37
        twoja mama tam chodzila?
        • Gość: gixera Re: Gratuluję ! ale bardziej praktyczne byłoby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 21:06
          kultury troche moi panstwo!
    • losiu4 Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! 24.12.04, 09:09
      a gdzie ta Alma Mater ma siedzibę?

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: gixera Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 14:57
        co to jest Alma Mater?
        jakis nowy supersklep z moda?

eeee chyba nie bo bym kurde wiedziala o tym przeciez.
        maj gosh!
        • gixera Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! 24.12.04, 22:58
          Zostan lepiej przy tych tancach goralskich dziewczyno/chlopaku i zmien do diabla
          ten nick
          • Gość: gixera [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:41
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • gixera [...] 28.12.04, 08:27
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: gixera Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 07:18
                jejku jejku dlaczego masz mnie juz dosc?
                odejdz moze od kompa, bo sie stresujesz kochaniutka.
                kiiiiiiiiiiiiissssy
                mua mua
    • krzysztofibisz Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! 24.12.04, 23:09
      extra, wez ciezki przedmiot, uderz sie nim w ta dziure w stylu glowy.
      • Gość: gixer Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:42
        tata cie chyba uderza w inny otwor bo strasznie jakis zlosliwy sie zdajesz
        krzyniu kochaniusi slodziusi milusi.
    • Gość: mi Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 10:29
      Niezła podpucha, na dodatek sporo ludzi się nabiera. Nie wiem czy brakuje
      inteligencji czy poczucia humoru.
    • Gość: zigfryta Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 16:09
      Proszę opowiedz o egzaminie wstępnym, mam zamiar zdawać tam w przyszłym roku a
      słyszałam że to nie przelewki..
      • Gość: gixera Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:43
        dzis nie mam troszke czasu, ale napisze soon.
        rzeczywiscie latwo nie jest, ale moim zdaniem warto i moj chlopak tez mowi, ze
        kazda laska sie tam dostac nie da rady no way, tylko trzeba soba jednak cos
        zaprezentowac.
        takie zycie.
        • Gość: gixera Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:04
          A czy macie zajęcia ze skoków przez ognisko z ciupagą? Strasznie bym się
          chciała tego nauczyć, ale sama jakoś nie potrafię. Dajcie może jakiś kontakt do
          szkoły. Jak tam się dostać.
          • Gość: gixera Re: DOSTALAM SIE DOSTALAM SIEEEE ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:25
            Już jestem po pierwszym semestrze. Skaczę z ciupagą przez ognisko na odległość
            trzech metrów, ale na razie z wybiciem. W szkole jest cudownie. Musicie
            przyjechać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka