Dodaj do ulubionych

kolczyk w języku.....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 20:57
cze wszystkim mam małe pytanko do was co myslicie o kolczyku w języku.Jestem
ciekawa jakie jest wasze zdanie
Obserwuj wątek
    • nive Re: kolczyk w języku..... 19.12.04, 21:00
      heheh od razu mi sie z pulp fiction kojarzy:P
    • Gość: Madzia Re: kolczyk w języku..... IP: *.fhi.pl / *.fhi.pl 19.12.04, 21:27
      Mi się bardzo podoba, ale moje kolezanki twierdzą, ze tylko mtelaowcy je noszą
      i w ogóle im się nie podoba...

Jak skończę 18 lat, to może zaszaleje :)
    • Gość: Josie Re: kolczyk w języku..... IP: *.tkchopin.pl 19.12.04, 22:07
      Ja mimo, ze jestem zupelnie normalna dziewczyna zrobilam sobie takie cudenko i
      jestem baaaaaaaardzo zadowolona:) I moj facet tez :D:D:D
      • Gość: stina Re: kolczyk w języku..... IP: *.ump.pl / *.ump.pl 20.12.04, 12:23
        słuchaj, a jak ci się z tym żyje? przeszkadza taki kolczyk w jedzeniu? a w
        mówieniu? a jak wyjmiesz go z języka to dziura duża zostaje? to się kiedyś
        zrośnie? kurczaki, jak to jest mieć kolec w języku?
        • Gość: GranOOlka Re: kolczyk w języku..... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 20.12.04, 13:04
          ja mam kolczyk w języku i jest bardzo fajnie:) przekłucie nie bolało..w
          jedzeniu nie przeszkadza...podczas całowanie jest sweet:) ogolnie bosko:)
          POLECAM
        • Gość: Josie Re: kolczyk w języku..... IP: *.tkchopin.pl 20.12.04, 23:25
          Mi nie przeszkadza ani w mówieniu, ani w jedzeniu, a całowanie jest super:) Moj
          facet jest też wniebowzięty, kiedy kochamy się po francusku. Na początku tylko
          tuż po przekłuciu jest lekko spuchnięty (tak 2-3 dni u mnie byl) i wtedy jest
          lekki problem z mowieniem i jedzeniem, ale jak zejdzie opuchlizna, to jest
          świetnie. Ale pamietaj, żeby jak już się zupełnie zrośnie wymienić go na taki z
          krótszym bolcem, bo taki "wystający" żeczywiście może przeszkadzać (na początku
          jest włożony taki dłuższy właśnie przez tą opuchliznę, żeby nie uciskał).
          Pozdrawiam! A po wyjęciu nic nie widać. Papa
    • Gość: Artur Przezywacz Re: kolczyk w języku..... IP: 195.69.80.* 21.12.04, 02:56
      > co myslicie o kolczyku w języku

Do kitu.
      Nie daj sie zwariowac.
    • osiolek113 Re: kolczyk w języku..... 21.12.04, 08:49
      Mi kolczyki w języku,nosie,brwiach i tego typu "ozdoby" zupełnie się nie
      podobają... wyglądają wręcz aseksualnie. Ale każdy ma inne upodobania i pewnie
      dziewczyny "ubrane" w tego typu biżuterię też gustują w innych facetach:)
      • Gość: Żabcia Re: kolczyk w języku..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:57
        juz po twoim niku widac ze z Ciebie taki mały osiołek :))))))) Kolczyk w
        języczku jest bardzo fajniutki i cos o tym dobrze wiem, sama mam taki malutki
        drobiazg:) Kazdy ma prawo do swoich upodoban a inni powinni to tolerowac a
        negowac.
        * co do wczesniejszego pytania odonosnie bolu lub jakichkolwiek obaw przed
        zrobieniem kolczyka to gwarantuje ze warte jest to poswicenia 2-3 dni bez
        jedzonka:))))))) gdyz efekt jest super:D
        * co do -pelnoletnosci to nie musisz byc pelnoletnia ja przebilam jezor gdy
        mialam 16 lat wiec bez obaw o dowod nie prosza:)
    • karia_1 Re: kolczyk w języku..... 21.12.04, 11:05
      Moja kolezanka ma taki kolczyk,ale mnie sie to osobiscie nie podoba!Juz wole
      kolczyk ale w pepku
      • Gość: Żabcia Re: kolczyk w języku..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 11:21
        To pobaw siem w kolejna plastikowa lale ktorych mamy bardzo wiele i tez sobie
        taki zrob!!!!!!!!!!!!!!!
    • lucja_4 Re: kolczyk w języku..... 21.12.04, 11:41
      Uważam, że jest to niewygodne i nieładne.
      • Gość: granOOlka Re: kolczyk w języku..... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 21.12.04, 15:52
        Wcale nie jest niewygodne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka