Dodaj do ulubionych

zdradzic go?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 00:59
mam 20 lat i jestem z moim facetem od ponad 4 lat tak wiec byl moim pierwszym
partnerem.od pewnego czasu mam pokusy zeby sprobowac seksu z innym mezczyzna
ktory jest moim przyjacielem.i z jednej strony kocham swojego faceta i wiem
ze to z nim kce budowac przyszlosc i sie z nim postarzec a z drugiej strony
ciezko jest mi sie oprzec pokusie sprobowania seksu z kims innym.chcialabym
zobaczyc jak to jest z innym.wiem ze to jest zle i ze to zdrada ale korci
mnie to strasznie. boje sie ze bede miec pozniej straszne wyrzuty sumienia
ale mowiac prosto z mostu chce sprobowac seksu tez z innym partnerem.co
zrobic? kierowac sie rozsadkiem czy pojsc za mysla carpe diem i zrobic to na
co mam ochote? ;) pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: szczęśliwy Re: zdradzic go? IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 20.12.04, 01:29
      Myślisz że będzie z innym lepiej??Bzdura.Kac moralny,w końcu kiedyś się
      dowie.Nie wybaczy.Proste
      • Gość: jinx zdradzaj IP: 140.142.86.* 20.12.04, 05:38
        raz sie zyje. trzeba sie pobawic. przyjaciel dobrze ci zrobi. powodzenia
        • Gość: Patysia Re:Nie rob tego!!! IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 20.12.04, 07:42
          Czy Ty oszalalas?Wyobrazasz sobie pozniej jak to bedzie?Jak sie bedziesz czula
          ze swoim facetem?Sama jestem z chlopakiem i jest on moim pierwszym i chce zeby
          tak pozostalo do konca zycia!Pokuse zdrady mialam na poczatku zwiazku,a nie
          teraz gdy jest mi z nim tak cudownie.Zastanow sie czy warto..Jeden numerek z
          innym,a pozniej bedziesz sie czula winna przez cale zycie.
    • Gość: ma Re: zdradzic go? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 09:18
      będziesz miała okropne wyrzuty, wiec nie wiem czy warto. moim zdaniem nie.
    • Gość: milka Re: WAZNE IP: 194.63.132.* 20.12.04, 09:42
      wiem jak to jest, sama co nieco przeżyłam. Ale NIGDY nie zdradziłam. Jest takie
      jedno, oddające idealnie sprawę przysłowie "nie rób drugiemu co tobie nie
      miłe". To idealny, zimny prysznic, wierz mi. Za każdym razem jak będzie Cię
      korcić (a korci wszystkich bez wyjątku, co by starzy hipokryci nie wygadywali),
      to yobraź sobie jak Twoje kochanie przytula, całuje, pieści strefy intymne
      innej babki, i patrzy na nia dokładnie tak jak zawsze patrzy na Ciebie, z tym
      samym uczuciem. Fajnie? Oj chyba nie! Jest jeden pozytyw. Nikt przecież nie
      zabrania Ci fantazjować. A tam to już z kim chcesz, jak chcesz, i z iloma(!)
      chcesz :). To dużo daje, bo a. nie masz wyrzutów sumienia (no! może troszkę,
      ale to i tak sympatyczne), b. wyżywasz się (pomaga masturbacja, tak tak wiem ze
      się wzdragasz (a może nie?:)) ale wierz mi odjazd jest super i nie związany z
      Twoim facetem). Ja wprawdzie fantazjuję o moim Kochaniu, ale na obecnym stopniu
      zaawansowania przedstawiam klasyczny, beznadziejny, zabujany przypadek :) c.
      masz nowe pomysły i poznajesz lepiej swoje pragnienia co tylko wzbogaci Twój
      seks z Twoim Kochaniem. TYLKO NAJWAZNIEJSZE: NIGDY NIE MARZ O KIMS KOGO ZNASZ
      OSOBISCIE. Wykonczysz się. Marz tylko o WYBITNIE niedostępnych - świetnie się
      nadają aktorzy, piosenkarzde, itd. Bo to to pikne, można poharcować, a nawet
      jeśli Ci się go bardzo będzie hciało to i tak nie dostaniesz - to takie
      dodatkowe zabezpieczenie.
      Całuski, powodzenia milka (mila0@vp.pl)
      • Gość: Orion Re: WAZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 10:00
        Jak w ogóle myślisz żeby go zdradzić to dupa z tego nie miłość ;)
    • Gość: Andrzej Re: zdradzic go? IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 20.12.04, 10:11
      Nie rób tego!! Ja popełniłem ten bład i teraz bardzo żałuję i bedę żałował do
      końca życia. Mimo że moja dziewczyna przebaczyła mi i jestem znia nadal bo sam
      tego chciałem żeby nadal z nią być i ona również, to i tak świat pozmieniał
      sie. Wszystko jest inaczej nie ma takiego zaufania jak kiedyś, były tylko
      jakieś pretensje, podejżenia itd.Ale sobie z tym poradziliśmy bo we dwoje tego
      chcieliśmy. Naprawdę przemyśl to sobie poważnie bo nie każdy jest tak
      wyrozumiały jak moja dziewczyna. Osobiście odradzam tobie tego! Wybór
      pozostawiam tobie. Mam nadzieję że nie popełnisz tego błędu?! Pozdrawiam.pa
      • Gość: red Re: zdradzic go? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.04, 10:55
        Jezeli szczerze uwazasz, ze to jest prawdziwa milosc i ze to jest ten facet, z
        ktorym chcesz miec dzieci i sie zestarzec, to NIE WARTO... Nie warto z tego
        wszystkiego rezygnowac dla jednego skoku w bok, ktory wcale nie bedzie
        przyjemny, gdyz zaloze sie, ze w trakcie bedziesz myslec o swoim ukochanym.
        Jesli go kochasz, to bedziesz o nim myslec, o tym co wlasnie mu robisz i ten
        numerek nie przyniesie ci zadnych korzysci.
        Jest jeszcze druga sprawa, o ktorej nikt nie napisal - predzej czy pozniej
        stracisz tez przyjaciela... bo jakby nie bylo faceci nie szanuja takich kobiet
        (niewazne co by na ten temat mowili..)
        zastanow sie powaznie.
        pozdrawiam
    • Gość: Artur Przezywacz Re: zdradzic go? IP: 195.69.80.* 20.12.04, 11:59
      Zrob to, to takie kobiece
    • Gość: aguś Re: zdradzic go? IP: 80.51.243.* 20.12.04, 21:21
      moim zdaniem jesteś płytka, skoro tylko mogłaś tak pomyśleć. Nie zasługujesz na
      tego chłopaka, gdyż rządzisz sie tylko włąsnymi pragnieniami, nie pomyślałaś o
      nim? co on zrobi gdyby sie o tym dowiedział? dziewczyny, które tłumaczą sie w
      ten sposób nie mają serca na swoim miejscu i widocznie nie wiedza jeszcze czym
      jest miłość... zastanów, sie, bo skoro jesteś z nim tak długo, to twoja
      "szczeniacka" miłość już dawno opuściła ten zwiazek a pozostało tylko
      przyzwyczajenie??
    • Gość: zxc Re: zdradzic go? IP: *.tel167.petrotel.pl 20.12.04, 22:04
      a moze trojkat?
    • Gość: Antyradar Re: zdradzic go? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 22:19
      A co jak Ci sie spodoba?
      • Gość: kawka Re: zdradzic go? IP: *.pl 20.12.04, 23:13
        Jeśli ta myśl miałaby Cię nie odstępować, to zrób to teraz. Ryzykujesz rozpadem
        udanego związku, za parę lat ryzykowałabyś prawdopodobnie rozpadem rodziny.
        Możliwe też, że jesli naprawdę kochasz, to mimo wielkiej ochoty nie będziesz w
        stanie tego zrobić. Czasami taka blokada włącza się w ostatniej chwili.
        • Gość: blondynka Re: zdradzic go? OCZYWISCIE ZE TAK IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 21.12.04, 03:41
          • Gość: kate Re: zdradzic go? OCZYWISCIE ZE TAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 08:57
            sprobuj sie dziewczyno postawic na jego miejscu...jak bys sie czula gdybys
            dowiedziala sie przypadkiem ze on poszedl do lozka z inna dzieczyna ot tak
            tylko zeby sprobowac z kims innym....ze ja piescil,calowal i kochal sie tak jak
            to robil dotychczas z Toba...wiecej nie komentuje
    • Gość: Angelika Re: zdradzic go? IP: *.net.autocom.pl 21.12.04, 09:39
      NIE ZDRADZAJ GO!!! POzniej bedziesz miala wieksza satysfakcje, ze potrafilas
      wytrzymac z jednym tyle, oprzec sie pokusie. Bedziesz mogla szczerze powiedziec
      BYŁAM WIERNA - bedziesz z siebie starsznie zadowolona i dumna i twoj partner
      zapewniam cie tez, bedzie to sobie cenil
    • Gość: Kasia Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:42
      Jeśli ona ma takie myśli to po prostu znaczy to że nie kocha swojego faceta.
      Pozwólmy jej spróbować. Myślicie że jak powiemy nie to ona posłucha ??
      Jasne że NIE POSŁUCHA. Dlatego dziewczyno idź zdradzaj swojego faceta.
      JA nie rozumiem. Po co się wiązać z jednym facetem skoro chce być też z innymi.
      Żal mi twojego chłopaka że spotkał na drodze tak pustą dziewczynę.
    • rudy_g Re: zdradzic go? 21.12.04, 10:52
      Moja ex też mi doprawiła rogi. Ale dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach
      jak już nie byliśmy razem. Chyba chciała mi dopiec.
      Ale płętą jest to, że jak mnie zdradziła to od razu zaczęła myśleć że ja to
      robię. I nie wytrzymała tego. Sama siebie zdradziła.
    • karia_1 Re: zdradzic go? 21.12.04, 11:12
      wedlug mnie nie powinnas tego robic,to moze zniszczyc udany zwiazek!
      • Gość: rolenka Re: zdradzic go? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.04, 19:06
        Udany zwiazek ??? Gdyby byl taki udany, ona zapewne wogole nie pomyslalaby o
        zdradzie!
    • Gość: kachna Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 15:16
      ja też chciałam,ale skonczyło się tylko na zwaleniu mu konia w kinie i całe
      emocje prysły bo nie miał się w co wytrzeć.
    • Gość: Kleopatra JESLI GO NA PRAWDĘ KOCHASZ IP: *.linux / 217.153.187.* 22.12.04, 15:33
      ...to go nie zdradzaj. Nie warto!!!
      • Gość: Kleopatra Re: JESLI GO NA PRAWDĘ KOCHASZ IP: *.linux / 217.153.187.* 22.12.04, 15:34
        naprawde a nie na prawdę. Nie cierpię błędów!!!
        • Gość: asia Re: JESLI GO NA PRAWDĘ KOCHASZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:39
          ja jestem ze swoim chłopakiem już 5 lat (mam 22lata) i też jest i był moim
          jedynym facetem. Bardzo duzo myślałam o tym jak to jest z innym, wyobrażałam
          sobie to bardzo często, ale nie warto ryzykować chwili dla całego życia. Bo
          albo to by sie wydało albo moralniak nie dałby Ci spokoju.
          Jeśli kochasz swojego chłopaka to ądź feer w stosunku do niego, a i on będzie
          ok w stosunku do Ciebie.
          POZDRAWIAM !!!
          papa
    • Gość: Ssskorpionica Re: zdradzic go? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 15:50
      " kce "

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    • Gość: Martyna moim zdaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 20:31
      ja też mam 20 lat i jestem z moim chłopakiem od prawie trzech lat. bardzo Go
      kocham. i szczerze Ci radzę- NIE ZDRADZAJ SWOJEGO. jeśli wiążesz z nim dalej
      swoje plany to nie rób tego. wiadomo, że każdy napotyka na swojej drodze
      pokusy. ale właśnie tym różnimy się od zwierząt, ze oprócz instynktu mamy tez
      rozum. jeśli naprawde kochasz swojego chłopaka, to pomyśl jakbys sie czuła
      gdybś go zdradziła?? a jakby czuł się on?? odpowiedz sobie na te pytania.
    • Gość: Marcin Re: zdradzic go? IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 20:59
      Droga Pani! Jak bys sie dowiedziala jak czesto mysla o tym faceci....dam ci
      dobra rade, on mysli o tym czesciej niz ty...przyjemnie co...po 4 latach pilnuj
      go lepiej i zaproponuj cos nowego w seksie...bo mozesz byc ktoregos dnia niezle
      zdziwiona...i szanuj go kobieto...
    • Gość: zaharias Re: zdradzic go? IP: *.chello.pl 25.12.04, 21:00
      podpowiedz odemnie - JEŻELI CZUJESZ SIE KUR*** TO ZDRADŻ
      • Gość: zdrada na 100% Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:04
        Zrób to na co masz ochotę, potem jak latka popłyną będziesz żałować, że tego
        nie zrobiłaś.
      • Gość: zdrada na 100% Do Zahariasa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:06
        Księdzem jesteś czy co? A może ciebie kiedyś zdradziła kobieta, bo byłeś
        obscenicznym wariatem, który pie... ją tylko dla swojej przyjemności?
        • Gość: zaharias Re: Do Zahariasa !!! IP: *.chello.pl 25.12.04, 21:13
          leiej tak niż być szmatą :D
          • Gość: zaharias Re: Do zdrada 100% IP: *.chello.pl 25.12.04, 21:17
            poza tym szma**, dlaczego ona miała by żałować że tego nie zrobiła ? skoro nie
            spróbuje zdrady, to czego niby ma żałować?

dupnij sobie głową w ściane, może jest fajnie? spróbuj bo może będziesz tego
            kiedyś załowała że tego nie zrobiłas hehehe

prędzej będzie tego żałować jak to zrobi, to może popsuc cały związek (kto wie
            czy nie bliski idealnemu ?! ) bo ona nie będzie chciała przed nim tego tajić, a
            jak wygada to on się może zraźić

no ale z takimi co to do podłogi nie będe tu dyskutował :D ps: panele podłogowe
            wycierałem w czwartek, przydała byś się tu..
          • Gość: ala Re: Do Zahariasa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:21
            Strasznie jesteś prymitywny. Nienawidzisz kobiet? coś ci złego zrobiły, pewnie
            cię nie chciały i nie chcą.
            • Gość: zaharias Re: Do Zahariasa !!! IP: *.chello.pl 25.12.04, 21:26
              ooo a teraz 'ALA' co za zbieg okoliczności że akurat od razu ktoś odpisał i
              akurat z łącza, od tego samego dostawcy :D :D :D interesujące... Ciebie
              'ZDRADO' czy jak sie tam jeszcze inaczej wpisujesz, moze nikt nie chce, nikt nie
              chce sie z toba wiazac, dlatego twoje zwiazki opieraja sie tylko na sexie, jak
              sie znudzisz to trza szukac nastepnego
              • Gość: ala Re: Do Zahariasa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:37
                Tak zahariasku, wszyscy cię kochają tylko jedna zdrada vel ala nienawidzi i
                ściga na tym forum ;))))))
                Genialny jesteś, co za intuicja, tak Bondzie, nic się przed tobą nie ukryje,
                mamy ten sam adres IP, jak miliony innych :)))
              • Gość: zdrada na 100% Re: Do Zahariasa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:40
                Jak można być takim cymbałem i tak poniżać się na forum? Nie zdziwiłabym się,
                gdyby Ciebie żadna kobieta nie chciała - wg tego co piszesz, to najlepiej
                zaspokoić się samemu a kobiecie dać tylko w łeb, by zrobiła ci dobrze a potem
                wywalić za drzwi. Takich faciów znam wielu, nazywam ich łajdakami, bo
                wykorzystują kobiety. Skąd wiesz, że nikt mnie nie chce na dłużej. Nie osądzaj
                kogoś jak go nie znasz osobiście.
                • Gość: zaharias Re: Do Zahariasa !!! IP: *.chello.pl 25.12.04, 21:45
                  i wzajemnie! a to zeby traktować kogoś jak powiedzmy przedmioty to Ty
                  reprezentujesz : być u kogoś na utrzymaniu, i go okłamywać a zabawiać sie gdzie
                  indziej

pomysl co ty gadasz
                  • Gość: zdrada na 100% Re: Do Zahariasa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:47
                    To raczej ja utrzymuję męża i dziecko, bo on bardzo mało zarabia. Sex a
                    pieszczoty to całkiem co innego, ale zaliczam to pod zdradę
    • Gość: ala Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:33
      Przecież ona nic nie zrobiła, zanim ją wszyscy ukamieniujecie, zastanowcie się
      ile razy wam ktoś się podobał, nawet ktoś kogo nie znacie a może ktoś znajomy,
      ktoś z pracy, nigdy nie przemknęła wam myśl jak by było, może mała fantazja.
      Nic? Zero? Jeśli mówicie nic to nie wierzę albo wysyłam do lekarza. KAZDY TO
      ROBI, każdy myśli, nie ma w tym nic złego.
      To zupełnie normalne jak ma dwadzieścia lat i jednego faceta, że zastanawia się
      jak by to było z innym.

• Gość: zaharias Re: zdradzic go? IP: *.chello.pl 25.12.04, 21:37
        no POMYŚLEĆ MOŻNA jak by było, i na tym sie kończy cała fantazja! a nie ilekroć
        się zobaczy kogoś o kim sie pomyśli 'jak by z nim było' to nadstawiać dupala
        ?!?!?!?!?! Ty chyba nie wiesz co piszesz
        • Gość: ala Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:39
          Prywatne pytanie: zaharias obce są ci fantazje?
          • Gość: zaharias Re: zdradzic go? IP: *.chello.pl 25.12.04, 21:42
            tak jak juz napisałem, pofantazjować to nie grzech, nawet o zakonnicy czy
            księdzu:] ale to nie znaczy ze trzeba dawac na lewo i prawo bo sobie myslisz
            "jak by to bylo z nim, z nim i znim"
            • Gość: ala Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:43
              Pytanie następne: czy nasza bohaterka zdradziła czy tylko myśli?
              • Gość: zaharias Re: zdradzic go? IP: *.chello.pl 25.12.04, 21:47
                wystarczyło przeczytać

"Zrób to na co masz ochotę, potem jak latka popłyną będziesz żałować, że tego
                nie zrobiłaś. "

pisze 'zrób' a nie 'pofantazjuj sobie o tej zdradzie'

następna co nie czyta
                • Gość: ala Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:51
                  aharias napisałeś:
                  podpowiedz odemnie - JEŻELI CZUJESZ SIE KUR*** TO ZDRADŻ

ona tylko fantazjuje, wyluzuj
            • Gość: zdrada na 100% Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:46
              Nikt tu nie mówi o tym, by dawać każdemu. Jeśli ma się na coś ochotę, to wg
              mnie można spróbować. Jak byłam młodsza to też miałam takie myśli, jakby było z
              kimś innym, ale nie oznaczało to od razu seksu grupowego. Zdrada zdarza się
              każdemu, ale tylko faceci boją się do niej przyznać!!!
              • Gość: zaharias Re: zdradzic go? IP: *.chello.pl 25.12.04, 21:49
                byc może są tacy faceci, ale są też tacy - uwierz na słowo, że jak im jest źle
                to wolą odejść i poszukać kogoś bliższego ideałowi, zamiast zakłamywać..
                • Gość: zdrada na 100% Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:52
                  No właśnie! O to mi chodziło! U mnie jest właśnie w ten sposób - jest źle ale
                  jest dziecko, które musi mieć tatę, więc jestem z nim, ale jeśli chodzi o sex,
                  to po tylu latach bez orgazmu musiałam znaleźć kogoś innego, kto by mnie
                  chociaż przytuli...
                  • Gość: zaharias Re: zdradzic go? IP: *.chello.pl 25.12.04, 21:53
                    no to dlatego pytam, skoro on taki nieudacznik w tych sprawach, to po z nim sie
                    wiązałas ?
                    • Gość: zdrada na 100% Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 22:00
                      Bo na początku nic nie wskazywało na to, że może kiedyś jemu opaść!!! Jak ma
                      się czuć kobieta, gdy staje przed facetem w kusym stroju lub całowicie naga,
                      siada mu na kolanach a on opada, usypia lub robi swoje i wychodzi z pokoju?
                      Rozmowy nic nie dają, zmiana pozycji też nie, zmiana formy sexu tez nic...
                      myślałam, że to ze mną jest coś nie tak więc musiałam sprawdzić, czy dotyk
                      innego faceta mnie obudzi i stało się jawne - to mój mąż opadł z sił
                      seksualnych!!!
              • Gość: Asia Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:57
                Zdrada zdarza się
                > każdemu, ale tylko faceci boją się do niej przyznać!!!

no nie każdemu :p

poza tym co innego jesli ktoś nam się spodoba fizycznie,ot tak np.idąc ulicą
                widzimy fajnego chłopaka/dziewczyne...a co innego jeśli nie możemy się oprzeć
                pokusie pójścia z kimś do łóżka...dla mnie to już jest niewybaczalne :(((

Dla mnie nie ma tłumaczenia,że faceci tacy sa i już :p ja staram się mojemu
                facetowi dać wszystko co tylko jestem w stanie mu dac,kocham go bardzo,ale
                jeśli zdradzi to nara...ja jestem wobec Niego fair i tego samego od wymagam od
                Niego...

ja radze Ci tego nie robić,naprawde rozważ czy nie za duzo masz do stracenia...
                • Gość: zaharias Re: zdradzic go? IP: *.chello.pl 25.12.04, 22:00
                  DOKŁADNIE, wreszcie ktos kto myśli jak człowiek

jak dla mnie ktos taki kto nie potrafi oprzec sie pokusie, to człowiek słaby
                  psychicznie KROPKA
    • Gość: Emi Re: zdradzic go? IP: *.ld.euro-net.pl 26.12.04, 12:56
      chcesz przez glupia przyjemnosc zaprzepascic 4 lata zwiazku i szczesliwa
      przyszlosc??? glupia jestes!!!
    • Gość: Maja Re: zdradzic go? IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 26.12.04, 13:12
      Ludzi na forum pytasz, co zrobić? Lecz się, dziewczyno...
    • Gość: monia Re: zdradzic go? IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 26.12.04, 17:21
      wiesz co dzieweczko? idz na kompromis. zrob to ze swoja przyjaciolka a w ramach
      rekompensaty zapros swego faceta.... Ale z ciebei dziwera
    • Gość: Artur Przezywacz Re: zdradzic go? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 26.12.04, 17:37
      Zdradz go wreszcie, do jasnej cholery, smarkulo.
    • Gość: btl Re: zdradzic go? IP: *.local.pl / *.crowley.pl 26.12.04, 18:35
      a ja ci powiem tak, zerwij z znim.

JEŚLI MASZ TERAZ TAKIE MYŚLI, TO PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ ZROBISZ TO, WIEC IM
      SZYBCIEJ ZERWIESZ ZE SWOIM CHŁOPAKIEM, TYM MNIEJSZY SZOK PRZEŻYJECIE, A MŁODYM
      NIE JEST SIĘ WIECZNIE.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka