Gość: wiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 02:56 jest tak znamy sie rozmawiamy ale nie jestesmy na tyle blisko abym mu mogla powiedzie ze mnie kreci jak delikatnie sprawdzic czy ja mu sie podobam, lubi mnie bez watpienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chris Re: jak sprawdzic faceta IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 11:09 Wleź mu na kolana, albo lepiej jeszcze stań za nim i normalnie rozmawiając (ważne nie przestawaj gadać) zacznij go spokojnie ale zdecydowanie gładzić po włosach. Facet jest twój, jakby co to zawsze gładziłaś tak o..bez powodu. i nie będziesz musiała mu wtedy mówić że cię kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lastpoint Re: jak sprawdzic faceta IP: 193.24.24.* 10.01.05, 11:07 będzie potrzebna: koleżanka sztuk 1 wywiad sztuk 1 lekka podpowiedz koleżanki koledze sztuk 1 Co prawda w moim przypadku nie zadziałało :) Jak byłem w liceum ( a spoooro czasu minęło) to kolega mi powiedział ze b. podobam się Marzenie. Problem był taki że w to nie uwierzyłem bo pomyslalem ze mnie wkreca (Marzena to taka miss klasy a może i szkoły) I lipa :) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś