Dodaj do ulubionych

facet-dotykanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:45
Mam takie wstydliwe a może intymne pytanie. Zadam je ponieważ dzisiaj
uczestniczyłam w damskiej dyskusji i zdania są podzielone. A mianowicie
chodzi o facetów- dokładniej jego "penisa". Czy kobieta powinna dotykać,
pieścić ustami?Jeśli tak to kiedy powinna zrobić to?czy.Czy pieścić Go tam
ustami - to zniewaga??? To nie moje zdanie! Ja nie mam zdania ponieważ nigdy
nie kochałam się (jeszcze) z facetem. Co w o tym sadzicie? Czy to takie
straszne? Może głupie i banalne pytanie i może nie na tym forum ale jetsem
ciekawa.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pola Re: facet-dotykanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:03
      W moim przypadku było to tak: Dopóki nie miałam chłopaka uważałam że to jest
      obrzydliwe, wstrętne, dziwnie patrzyłam na dziewczyny, które robią to z tak
      wielką przyjemnością ... Ale gdy poznałam Tomka - mojego obecnego faceta i gdy
      poszłam z nim po raz pierwszy do łóżka i zaczęłam pieścić się z nim oralnie
      zmieniłam to moje zdanie. Więc myśle, że dziewczyny, które wygadują tego typu
      rzeczy, że to jest obrzydliwe, po prostu tego nie robiły i wypowiadają się nie
      mając żadnych podstaw, żeby tak sądzić.
      A straszne to to na pewno nie jest!!!
    • Gość: Kasia13 Re: facet-dotykanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:23
      No tak, tak... dzieki za odp.
      • Gość: oli Re: facet-dotykanie IP: *.238.68.234.adsl.inetia.pl 10.01.05, 11:29
        zgadzam sie z pola :) ja tez tak myslalam ale teraz jak mam chlopaka kocham go
        i ogolnie jest miedzy nami cudownie to mysle calkiem inaczej. to swiat ukazuje
        to jako cos okropnego i obrzydliwego przez teksty typu zrob mi laski albo
        obciaganie itd. to okropne okreslinia i jesli bedziesz piescic w tem sposob
        kogos kogo kochasz to na bank nie bedziesz sie czula jakbys zrobila cos
        okropnego. ja do tego podchodze tak ze chce mojemu chlopakowi dac to co
        najlepsze to co mu sie najbardziej podoba bo go kocham i nie jest to moim
        obowiazkiem a chce to robic . nawet ostatnio jak tak sie bawilismy to on mial
        wyrzuty sumienia wlasnie przez to ze to nie jest w swiecie ukazane jako
        pieszczoty tylko jako cos obrzydliwego i myslal ze ja tez tak sadze i ze tylko
        dla niego sie do tego zmuszam a to nie tak ja lubie to robic bo go kocham a jak
        bym miala te pieszczoty przeniesc na kogos kogo nie kocham to bleeeeeeeee i fu
        w zyciu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka