Dodaj do ulubionych

Dropsy na bibe....

IP: *.206.113.16.telsat.wroc.pl 16.01.05, 15:40
Bierzecie jak gdzies idziecie?
Fajnie jest miec swoj swiat:)
Obserwuj wątek
    • Gość: kate Re: Dropsy na bibe.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 16:06
      zalerzy co masz na mysli mówiac dropsy.....
      • Gość: Zygmunt Waza Re: Dropsy na bibe.... IP: *.aster.pl 16.01.05, 21:45
        A co to jest??
    • Gość: addar Re: Dropsy na bibe.... IP: *.ziemowit.ds.polsl.gliwice.pl 16.01.05, 23:38
      jasne ze tak.........jezeli jeszcze ktos nie sprobowal to polecam.....zabawa
      jest o niebo lepsza niz bez niczego albo po alkoholu.....tematy do rozmowy,
      latwosc nawiazywania kontaktow, a o tanczeniu juz nie wspomne....oczywiscie o
      kacu( jak po alkoholu) na drugi dzien mozecie zapomniec....a jak wezmiecie
      dropsa to potem mozna duzo wiecej alkoholu wypic( szczegolnie dobre dla tych
      ze "slaba glowka"...)...aha--> drops, tzn. tableta ecstasy(in.
      krazek,pigula...)....a ten swiat jest wtedy BARDZO piekny....i najwazniejsze-->
      sprobujcie seksu po tablecie..nie ma nic przyjemniejszego...niekonczaca sie
      rozkosz...pozdrawiam
      • Gość: Oka Re: Dropsy na bibe.... IP: *.206.113.16.telsat.wroc.pl 17.01.05, 00:25
        wlasnie czekam na sex na dropsach:)
    • Gość: Luka Re: Dropsy na bibe.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 14:24
      Ja niemal zawsze biorę dropsy na imprezy... wiecie człowiek zapali papierosa,
      walnie kilka browarków i z paszczy jedzie więc żeby oddechem jakiejś panny nie
      odstraszyć walę dropsa (miętowego) i jest wszystko git. Dobre są też gumy do
      żucia ale bardziej kłopotliwe bo trzeba potem szukać kosza żeby ją wypluć...
      • caprice83 he he:) 19.01.05, 14:35
        dobre, popieram cię:)
        ja w ogóle nie muszę pić żeby się dobrze bawić, no ale lubię wypić reedsa. a
        niestety widzę że niektórzy w ogóle nie umieją się już bawić tylko potrzebują
        sztucznych pobudzaczy, współczuję im...
    • Gość: MiSs_Yeti :) Re: Dropsy na bibe.... IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 19.01.05, 14:41
      Przyznam sie, ze był okres kiedy to na kazdej imprezie jadłam tabse, ale
      teraz?? Dla mnie to dziecinada i w ogole dragi. Kiedys nie potrafiłam obejsc
      sie bez wspomagaczy na baletach, a teraz bawie sie dobrze na jednym piwie i to
      mi z pewnoscia wystarczy. Przekonałam sie na własnej skorze, ze dragi to syf.
      Ale Ci ktorzy biora przekonaja sie pozniej co do swojej głupoty tak jak ja, a
      byc moze dla niektorych bedzie juz za pozno. Pozdrawiam.
    • Gość: Piotr Re: Dropsy na bibe.... IP: *.arkonskie.v.pl 19.01.05, 14:59
      W ogóle trzeba mieć problem z głową, żeby brać jakieś dragi. A przed imprezą to
      już kompletny idiotyzm: skoro chcesz mieć swój świat, to po cholerę idziesz na
      imprezę? Zostań u siebie, nałykaj się dragów i będziesz miała "swój świat".
      Jeśli ktoś dopiero pod wpływem takich wynalazków ma tematy do rozmowy, to można
      mu chyba tylko współczuć, bo pewnie jest matołem. Są dwie możliwości: albo
      "gada" z trzeźwymi albo naćpanymi jak on sam. W pierwszym przypadku zazwyczaj
      wydaje mu się, że ma "tematy", a w drugim to już w ogóle o jakiejkolwiek
      "rozmowie" trudno mówić...
      • Gość: jinx Re: Dropsy na bibe.... IP: 128.95.183.* 19.01.05, 23:55
        trzeba byc mlotkiem zeby brac cos o czym pojecia nie masz. no i dorpsy
        zostawiaja taakaaaaaaa dziure w glowie OO
        OO OO
        OO OO
        OO OO
        OO
        tylko joint'y ;-)
    • Gość: anulka Re: Dropsy na bibe.... IP: *.maszewo.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 16:07
      na dropach zabawa jest fajna.. caly swiat jest fajny.. problem jest wtedy kiedy
      ta osoba nie potrafi odnalezc sie na imprezie gdzie nie ma dragow.. ostatnio
      wlasnie ogladalam cos takiego na sylwestra.. impreza na chacie.. same pary.. do
      picia wodka.. no wiadomo standard.. a jeden z kolesi zjadl dwa dropy.. i to
      jest wlasnie bez sensu.. niedobrze sie robilo jak na niego patrzylam.. trzeba
      znac czas i miejsce i umiar!!!
      • Gość: Oka Re: Dropsy na bibe.... IP: *.206.113.16.telsat.wroc.pl 23.01.05, 13:08
        no trzeba....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka