Dodaj do ulubionych

ile kosztuje aborcja? :/

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 07:19
tak sie zastanawiam wlasnie ile to kosztuje. szacunkowo podaje sie ze ok
200,000 kobiet rocznie sie jej poddaje czyli chyba nie jest az tak droga??
ps prosze aby nie oceniac zlosliwie odpowiedzi
ps2 tp pytanie z ciekawosci :)
Obserwuj wątek
    • extra_agatka Re: ile kosztuje aborcja? :/ 21.01.05, 07:33
      Hmm... nie mam zielonego pojęcia. Wg mnie to b. głupie pytanie=)
    • caprice83 Re: ile kosztuje aborcja? :/ 21.01.05, 10:10
      od 1500 do 2500 zł.
    • Gość: magi Re: ile kosztuje aborcja? :/ IP: *.torun.mm.pl 21.01.05, 12:12
      to zalezy w jakim miescie w warszawie jest napewno duzo drozej niz w mniejszych
      miastach ale rzedu 1500 do 3000
      • Gość: DAGA Re: ile kosztuje aborcja? :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:25
        KOSZUJE TO CAŁE TWOJE PÓZNIJESZE ZYCIE.........................: /
        • Gość: Ja Re: ile kosztuje aborcja? :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:02
          a wyobrazsz sobie Dagus iel kosztuje utrzymanie dziecka?? rezygnacja ze
          szkoly/studiow/pracy?? chyba juz lepeij zrobic to<choc i tak jest to podle>.
          zycie to nie piekna bajka gdzie wszystko sie pieknie
          konczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
          • Gość: agata Re: ile kosztuje aborcja? :/ IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.05, 20:03
            juz do reszty Cie pogieło! Jak ktos sie sexi to musi sie liczyc z
            konsekwencjami na cale zycie! A gdzie twoje sumienie?! bosheee.....
        • Gość: pik Re: ile kosztuje aborcja? :/ IP: *.torun.mm.pl 22.01.05, 20:10
          taka jestes sumienna a jakby cie ktos zgwalcil to co chcialabys miec jego
          dziecko rozne wypadki chodza po swiecie i nie mozna na to patrzec w ten sposob
          czasami plod jest zagrozony i robi sie to ze wzgledow bezpieczenstwa wlasnego
          zdrowia a moze nawet zycia!!!
          • Gość: nnnnnnnnnnn Re: ile kosztuje aborcja? :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 00:43
            ja nie mialam an mysli: o seks i ciaza-usuwamy ot tak sobie bezproblemowo!!!!!
            JEzu! ale trzeba w zyciu wybierac!nie wiem jak bym postapila ale iwem czego an
            100% nie chce!dziecka gdy nie jestem na to gotowa!
        • Gość: Artur Przezywacz Re: ile kosztuje aborcja? :/ IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 23.01.05, 01:08
          Jakie to glebokie i przepelnione moralami
          • Gość: lula Re: ile kosztuje aborcja? :/ IP: 80.240.166.* 02.02.05, 20:28
            do Artura Przezywacza:
            zaczynają mnie drażnić twoje beznadziejne komentarze!
            krytyka jest ok pod warunkiem,że jest konstruktywna.natomiast jeśli ktoś nie ma
            nic ciekawego do powiedzenia,a krytykuje tylko po to,żeby cokolwiek napisać,to
            nie widzę sensu w komentowaniu.
            to tyle...

panu już podziękujemy;-)
            • Gość: miś Re: ile kosztuje aborcja? :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:38
              a ty co robisz, krytykujesz i nie masz nic ciekawego do powiedzenia i piszesz
              bez sensu
            • Gość: Artur Przezywacz [...] IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 02.02.05, 21:06
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: mancia Przezywacz daj pokaz IP: 195.150.224.* 02.02.05, 21:22
                Przezywacz daj pokaz swojej rzekomej(i przy takiej wersji będę obstawała)
                inteligencji i wytłumacz chociaż obrazowo po co to robisz. Po co wtrącasz gdzie
                się da twoje trącące z daleka zakamuflowanymi kompleksami wątki. Chociaż raz
                niech wyjdzie spod Twojej klawiatury coś jest potwierdzeniem tego, że jesteś
                człowiekiem rzeczywiście o ilorazie niebanalnym.
                Bo jak na razie dla postronnego obserwatora to naprawdę jest wątpliwe i wcale
                nie takie oczywiste. Bo niby co miałoby za tym przemawiać. Opowiadanie
                pytaniami??? Czy też krótkie skwitowanie czyjejś wypowiedzi
                określeniem "fajnie"???
                • Gość: gramatyka Re: Przezywacz daj pokaz IP: 195.150.224.* 02.02.05, 21:38
                  Artur Przezywacz to jedyny powód dla którego zaglądam na to forum - wszyscy
                  pozostali Wy to gromada durniów :-P

___
                  i serce omdlewające, i chwiejace się kolana, i skurcz we wszystkich biodrach
                  /Ks.Nahuma 2,11/
                  • Gość: mancia Re: Przezywacz daj pokaz IP: 195.150.224.* 02.02.05, 21:46
                    > Artur Przezywacz to jedyny powód dla którego zaglądam na to forum - wszyscy
                    > pozostali Wy to gromada durniów :-P

Gratuluję ciekawej motywacji. Jeżeli dla kogoś zatysfakcjonujące jest czytanie
                    w kółko tego samego, a mianowicie "i tak nie macie orgazmu" tudzież "jesteście
                    zakłamane, bo mówiłyście że wielkość nie ma znaczenia" to cóż gratuluję. Małe
                    zapotrzebowanie na urozmaicenie bodzców pozwala zająć ci stanowisko "w fabcyce
                    na taśmie"
                    Mnie odpowiedzi jednowyrazowe mało poruszają, a jak na razie naprawdę nie
                    widziałam by któreś z jego wypowiedzi było rozbudowane.
                    • Gość: gramatyka Re: Przezywacz daj pokaz IP: 195.150.224.* 02.02.05, 21:49
                      zawsze byłam wielbicielką krótkich piłek.
                      • Gość: mancia Re: Przezywacz daj pokaz IP: 195.150.224.* 02.02.05, 21:54
                        > zawsze byłam wielbicielką krótkich piłek.

No oczywiście. Nikt nie mówi o znikomej wartości tego co lapidarne. Pod
                        warunkiem jednak, że jest uzasadnione i na litość boską nie tak monotonne.
                        • Gość: gramatyka Re: Przezywacz daj pokaz IP: 195.150.224.* 02.02.05, 22:09
                          w moim mniemaniu monotonne są raczej zakładane tu niezmiennie co tydzień
                          wątki "jak robić loda" albo dlaczego on mnie nie chce". monotonnym staje się
                          już dla mnie tłumaczenie dlaczego tak a nie inaczej. bo nie inaczej. bo w
                          trollowaniu A.P. odnajduję niezliczone bogactwo kunsztu i figur retorycznych.
                          żegnam.
                          • Gość: mancia Re: Przezywacz daj pokaz IP: 195.150.224.* 02.02.05, 22:41
                            Gość portalu: gramatyka napisał(a):

> bo w
                            > trollowaniu A.P. odnajduję niezliczone bogactwo kunsztu i figur retorycznych.
                            > żegnam.

Powiem krótko: urzekła mnie Twoja historia.

• Gość: gramatyka Re: Przezywacz daj pokaz IP: 195.150.224.* 02.02.05, 22:53
                              i to mi się podoba.
                              tak mi właśnie odpowiadaj.
                              też jestem urzeczona.
                          • sarenka28 Re: Przezywacz daj pokaz 03.02.05, 12:24
                            Gość portalu: gramatyka napisał(a):

> w moim mniemaniu monotonne są raczej zakładane tu niezmiennie co tydzień
                            > wątki "jak robić loda" albo dlaczego on mnie nie chce". monotonnym staje się
                            > już dla mnie tłumaczenie dlaczego tak a nie inaczej. bo nie inaczej. bo w
                            > trollowaniu A.P. odnajduję niezliczone bogactwo kunsztu i figur retorycznych.
                            > żegnam.

Ostatnie zdanie Zabrzmiało jak przedstawienie dokonań wielkiego wieszcza
                            Do AP. Pisz ach pisz ludzie cie kochają, potrzebują, jesteś sensem ich zycia.

To forum jest zabawne. Dureń durnia poucza.
                • asiunia.lux Re: Przezywacz daj pokaz 04.02.05, 00:33
                  Gość portalu: mancia napisał(a):

> Chociaż raz
                  niech wyjdzie spod Twojej klawiatury coś jest potwierdzeniem tego, że jesteś

???? jeszcze raz.... Tym razem wypowiedz w wersji polskiej prosze.....

• Gość: mancia specjalnie dla asiunia.lux IP: 195.150.224.* 04.02.05, 07:02
                    > Gość portalu: mancia napisał(a):
                    >
                    > > Chociaż raz
                    > niech wyjdzie spod Twojej klawiatury coś jest potwierdzeniem tego, że jesteś

asiunia.lux tymczasem napisała:

???? jeszcze raz.... Tym razem wypowiedz w wersji polskiej prosze.....

Proszę. :-)
                    Jeśli ktoś bez jednego wyrazu nie jest w stanie pojąć sensu zdania to naprawdę
                    nic nie stoi na przeszkodzie. Mogę powtórzyć.
                    UWAGA ZDANIE SPECJALNE DLA:ASIUNIA>LUX-
                    Chociaż raz niech wyjdzie spod Twojej klawiatury coś, co jest potwierdzeniem
                    tego, że jesteś człowiekiem rzeczywiście o ilorazie niebanalnym.

Otóż tak miało być :-) Na przyszłość proponuję byś jednak takie "łamigłówki"
                    rozwiązywała sama. To nic trudnego. Może się zdarzyć, że nie będzie mnie w
                    pobliżu, by Ci wytłumaczyć...

• asiunia.lux Re: specjalnie dla asiunia.lux 04.02.05, 08:48
                      Gość portalu: mancia napisał(a):

> Na przyszłość proponuję byś jednak takie "łamigłówki"
                      > rozwiązywała sama.

Na przyszlos Twoje wypowiedzi bede zdecydowanie pomijala gdyz nie sa warte
                      klikniecia.

>Może się zdarzyć, że nie będzie mnie w
                      pobliżu,

oby sie to zdarzalo jak najczesciej

Do widzenia
                      • Gość: mancia Re: specjalnie dla asiunia.lux IP: 195.150.224.* 04.02.05, 12:33
                        asiunia.lux napisała:
                        Na przyszlos Twoje wypowiedzi bede zdecydowanie pomijala gdyz nie sa warte
                        > klikniecia.
                        zaraz pózniej natomiast dodała:
                        > Do widzenia

Skoro nie masz zamiaru czytać moich wypowiedzi to znamienne słowo "do widzenia"
                        (mimo, że jest to jak najbardziej zwrot grzecznościowy) należało chyba jednak
                        pominąć. Przecież moich słów widzieć nie chcesz. Sama napisałaś "nie sa warte"
                        kliknięcia.
                        W takim razie używaj słów zgodnie z ich znaczeniem tudzież przeznaczeniem. To
                        naprawdę będzie połowa sukcesu.
                        • Gość: Meshchoo Re: specjalnie dla asiunia.lux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:15
                          Zostawmy już w spokoju asiunie.lux ona ma przecież taki zajeb*** iloraz
                          inteligencji bedzie tego ze 140...dzielone przez 2 ;););)
                          • asiunia.lux Re: specjalnie dla asiunia.lux 13.02.05, 13:42
                            Gość portalu: Meshchoo napisał(a):

> Zostawmy już w spokoju asiunie.lux ona ma przecież taki zajeb*** iloraz
                            > inteligencji bedzie tego ze 140...dzielone przez 2 ;););)

nieudana proba zartu, wiadomo - Twoja.
                • grubajola Re: Przezywacz daj pokaz 06.02.05, 13:37
                  nie czepac sie go.
                  jako jedyny sie przyznal ze nosi getry/
                  ale serio to mam wrazenie ze to tetryk
        • asiunia.lux Re: ile kosztuje aborcja? :/ 04.02.05, 00:16
          a skad to wiesz????
    • Gość: Ty głupia piz** [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: oko Re: ile kosztuje aborcja? :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 16:56
      może to ja mam problemy ze wzrokiem, ale pytanie było "ile kosztuje aborcja?",
      a nie - "co sądzicie o aborcji?"...
    • allstarss Re: ile kosztuje aborcja? :/ 06.02.05, 22:47
      już 2 m-c nie byłam na tym forum a Artur jaki był taki jest nadal... komentarze
      czasem nie na miejscu i nie wiadomo po co, ale inteligentny jesteś tzreba
      przyznać ;)
      nie wydaje mi się żeby pytanie było z ciekawości... nie wiem ile aborcja
      kosztuje złotówek... ale zabija niewinne dziecko i wykańcza psychicznie matkę
      więc ja aborcji mówię zdecydowanie NIE!
    • Gość: Daniel Re: ile kosztuje aborcja? :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:36
      Nie dużo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka