Gość: koś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 12:51 Czy ktoś wie gdzie i za ile można kupić zwolnienie (np. na 3 tygodnie z możliwością przedłuzenia)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: zwolnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:11 Napisz cos wiecej.O jakie zwolnienie konkretnie Ci chodzi i w jakim celu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: zwolnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:26 KLASYKA...podobno, ja po raz pierwszy kombinuję w ten sposób. Zwolnienie potrzebuję do pracy. Jedna z osób (dyr.) będzie opuszczał pokład, niestety potrwa to jeszcze (miesiąc do półtora). Koleś od lat uprawia mobbing .. no ale hopefully jego dni są policzone. Niestety przy okazji chce doporowadzić do zwolnienia się przeze mnie. (jestem jego ostatnią ofiarą i podejrzewa, że to ja doprowadziłam do jego zwolnienia, a tak nie jest). Od 3 tygodni nie mam spokoju, nie wyrabiam. Albo pójdę na zwolnienie, albo mogę zacząć pakować swoje rzeczy. A najlepsze. Pomysł ze zwolnieniem podsunęła mi kadrowa... Dorosły kapitaliz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eleni Re: zwolnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:17 A po co kupować? Idź do lekarza i powiedz, że masz np. silne bóle kręgosłupa (najlepiej byłoby, gdybyś znała kogoś, kto na to cierpiał, on doradziłby Ci, jak dobrze symulować). Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś