Dodaj do ulubionych

czy to normalne? :/

IP: *.lodz.mm.pl 31.01.05, 16:20
Dzisiaj mój chłopak dostał smsa od swojej koleżanki... w zasadzie
przyjaciólki o treści: "Siedzę sobie w Mcdonaldzie, później idę do Da Grasso
(pizzeria)a póżniej kupić majtki..." Trochę mnie zatkało jak to
uslyszalam :/No przepraszam bardzo ale ja nie dziele się z moimi kolegami
taka ekscytującą wiadomością jak kupno majtek:/ Czy przesadzam czy może
powinnam się zastanowić o co chodzi? :/ Z góry dziękuję za odp. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: lilka Re: czy to normalne? :/ IP: 80.102.6.* 31.01.05, 16:30
      Czesc! Po pierwsze ta "kolezanka" wydaje sie fajna i gleboka, hihi. Nie no po
      prostu moze to zwykly zart. Ja tez mam swietnego kumpla, ktory informuje mnie o
      przeroznych ciekawych wydarzeniach z Jego zycia socjalno-nabywczego. Spokojnie,
      moze po prostu zamsiat pytac obcych zapytaj chlopaka: czy cos nie gra? Czy to
      aby na pewno kolezanka?
      A osobiscie radze odczekac jakis czas i zaprosic chlopaka na zakupy stringow,
      aby pomogl w wyborze;-))
      • Gość: Kasiek84 Re: czy to normalne? :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:59
        a według mnie bez przesady! ale jedzenie jedzeniem, wyjście-wyjściem ale kupnem
        majtek nie powinna informować Twojego chłopaka!
    • Gość: aa Re: czy to normalne? :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:33
      wiesz to zależy,mam kolegę do którego bym tak powiedziała(ma narzeczoną)
      i takich z którymi bym się nie podzieliła taką wiadomością.
      co to za koleżanka...musisz to określić...bo może być kiepsko jeśli ona ma inne
      zamiary...
    • Gość: Aneta Re: czy to normalne? :/ IP: 213.199.198.* 31.01.05, 16:43
      Wiesz co??Co to za baba,która tak pisze??Jeśli jej nie znasz osobiście jako
      najlepszej Jego przyjaciółki to lepiej uważaj bo tylko przyjaciółki piszą
      facetom o takich rzeczach!!Może ona chce gO delikatnie podniecić,albo jeszcze
      lepiej dać Mu je obejrzeć żeby wypróbował jak się je zdejmuje!!O jejku jestem
      ledwo żywa na takie coś..największy wróg kobiety to nie mężczyźni(bo oni jednak
      godność mają) tylko inne kobiety!!Pozdrawiam
    • Gość: madziarka Re: czy to normalne? :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:51
      A moze kiedy sie ostatnio z nia widzial to ona nie miala gaci i jej zasugerowal
      zeby sobie kupila jakies majty:))))to mu sie i pochwalila, ze juz bedzie miec
      hihihi
    • Gość: braun Re: czy to normalne? :/ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.05, 18:06
      ...na pewno juz jej nie raz doradzal - i sponsorowal
      zycie jest brutal :]
      • Gość: niebieskooka Re: czy to normalne? :/ IP: *.lodz.mm.pl 31.01.05, 18:09
        Bez przesady my jesteśmy dopiero w liceum :/
        • Gość: madziarka Re: czy to normalne? :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:14
          a w czym to przeszkadza ze jestescie w liceum?:)))mnie juz nic nie zdziwi hahaha
        • Gość: zioooom Re: czy to normalne? :/ IP: 195.69.80.* 31.01.05, 19:53
          A ktora klasa LO??
      • Gość: ziooooom Re: czy to normalne? :/ IP: 195.69.80.* 31.01.05, 19:58
        Braun zastanow sie co ty piszesz !!! Tylko bardziej ja dolujesz !!! Pier....nij
        sie w glowe !!! wrrrrr. nie lubie takiego gadania :|
    • Gość: KaChA86 Re: czy to normalne? :/ IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 31.01.05, 21:11
      Wiesz wydaje mi się, że nie powinnaś sobie nic z tego robić...to że jakaś (może
      zjeb***....tego nie wiem) laska pisze do Twojego chłopaka takie smsy chyba nie
      świadczy o tym, że masz mysleć, że Cię zdradza...może poprostu tamta laska
      bardzo chciała się z kimś ta informacją podzielić.Skoro Twój chłopak to jej
      przyjaciel więc zapewne wydawało jej się, że to nic wielkiego. Gdyby napisała
      mu, że idzie kupic test ciązowy;P albo tabletki antykoncepcyjne :P to dopiero
      wtedy mogłabys cos sobie pomyśleć. Więc możesz sobie odpuścić...i pamietaj o
      tym, że w związku chodzi o zaufanie, a jęśli uważasz, że możesz mu zaufać to
      możesz byc spokojna. Pozdrówki.
    • texass czyzby brunetka??? 31.01.05, 21:26
      Czyzby brunetka na horyzoncie??? W koncu "nastal czas na glupie bruneteczki"
      jak napisalas w moim watku.
      • Gość: niebieskooka Re: czyzby brunetka??? IP: *.lodz.mm.pl 31.01.05, 21:59
        Ano własnie brunetka...:/ A co do Twojego wątku to nie chodziło mi o to że
        brunetki są głupie bo ja nie przypisuje poziomu inteligencji do koloru włosów,
        ale jak ktoś pisze ze moda na głupie blondyneczki już minęła to mnie szlak
        bierze i świadczy o tej osobie która to napisała a że to akurat była
        brunetka...;)
    • Gość: hmmm Re: czy to normalne? :/ IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 31.01.05, 21:46
      to niech sobie znajdzie swojego faceta i do niego tak pisze a nie do twojego,
      bezczelna s***
      • Gość: Twoj chlopak Re: czy to normalne? :/ IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 31.01.05, 22:15
        a moze bys tak po prostu zapytala swojego chlopaka zamiast sie zamartwiac i
        snuc domysly?
        • Gość: niebieskooka Re: czy to normalne? :/ IP: *.lodz.mm.pl 31.01.05, 23:11
          Ja to niedługo się chyba jej o coś spytam... :/ Bo wiem że mój chłopak mnie z
          nia nie zdradza, wiem że nic do niej nie czuje... ale ona mnie juz troche
          zaczyna irytowac...:/
    • Gość: Kingusia Re: czy to normalne? :/ IP: 80.51.62.* 31.01.05, 22:14
      Nie każdemu zwykłemu koledze pisze sie o kupowaniu bielizny. A może ta panna
      jest zwykłą pustą i tępą dziewuszką? Pomyslałas o tym? Może nie warto sie
      przejmowac?
      • Gość: wiosna Re: czy to normalne? :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:25
        wyslij sobie z internetu smsa ze idziesz wlasnie kupowac sobie sexy gacie i
        podpisz sie Adam/Romek/albo inny Tomek i niech to trafi w rece twojego
        chlopaczka.
    • Gość: superlaska Re: czy to normalne? :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:42
      raczej nie
    • Gość: Eternity Re: czy to normalne? :/ IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 11.02.05, 20:53
      nie martw sie niebieskooka, skoro ona pisze, ze siedzi w McDonalds, a potem
      idzie do pizzerri, to domyslam, sie jaki rozmiar potrzebuje na te swoje
      majty... XXXXL?? a nie sądzę,ze Twoj chlopak takie lubi! nosek do góry!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka