Gość: alicja IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:04 powidzcie mi prosze czy wstydzicie si swojej cipki? bo ja tak i nie wiem co jest ze mną nie tak yhyhyhyh :((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ghostdogg [...] 05.02.05, 11:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.05, 12:32 jak sie mozna wstydzic swojej cipki??no chyba ze masz zarosnieta,brudna i smierdzaca.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <lol> Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:05 jak masz ją nie chigieniczną (cipke) to masz pecha heehheeheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajaja Re: pytanie do dziewczyn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.05, 13:14 tez tak mialam. ale jak ci ukochany powie, ze wygladasz cudownie i ze jestes sliczna....zapomina sie o wstydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taba Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 10:10 JA SIĘ NIE WSTYDZĘ! A MÓJ FACET JĄ UWIELBIA! CHOCIAŻ NA POCZĄTKU TEŻ NIE WYDAWAŁA MI SIE NAJBARDZIEJ ATRAKCYJNĄ CZĘŚCIĄ MOJEGO CIAŁA ;-) ALE TERAZ JEST WSPANIALE! WIELE ZALEŻY OD PARTNERA (JEGO PODEJŚCIA), ALE TEŻ I OD TWOJEGO NASTAWIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 16:04 ee.. nie.... nei amm kompleksów na tym pukncie :/ chodzisz z nią na wierzchu ze sie wstydzisz?? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: pytanie do dziewczyn 11.02.05, 17:42 Sorry ze sie wtrace ale jesli jestes normalnie zbudowana to nie masz sie czego wstydzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:07 czego sie wstydzic .mam zdiecie cipki oprawione ,ktore stoi na bufecie i jestem z tego dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: pytanie do dziewczyn 11.02.05, 19:15 Ale to jest zdjecie twojej czy z netu zaciagniete ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:43 co ty na moim biurku moze stac tylko moja sliczna cipka-jak ona szczerze sie usmiecha i bardzo apetycznie wyglada palce lizac...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingusia Re: pytanie do dziewczyn IP: 80.51.62.* 11.02.05, 22:31 Kasiu gdzie to zdjęcie wreszcie stoi?? Na biurko czy na bufecie?? Bo chyba bufet to nie to samo co biurko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 23:02 na biurku i na bufecie by bylo milo gdzie spojrze tam moja slicznotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: pytanie do dziewczyn IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:02 kaśkaaaa, już cię lubię :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wet pussy Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 17:28 Cipka przede wszystkim nie może być chu**wa, bo to wypacza jej naturalny charakter. Np. Moja cipka jest słodko-kwaśna z lekką nutką dekadencji, wygolona, aczkolwiek nie pozbawiona pewnej dozy zadziorności. Myślę, że taka cipka jest prawdziwym skarbem i każda z nas powinna być w posiadaniu takowej. PS Jeśli na plaży dzieci wołają na Twoja cipkę małż to musisz zmienić jej image. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 18:43 A moze wstydzisz sie bo naoglądalas sie zdjęć panienek w necie czy w gazecie jakiejś i stwierdzilas ze Twoja cipka nie wygląda tak ja ich???Nie przejmuj sie,one są malowane,często operowane(mają wycinane bądź skracane wargi sromowe,żeby wyglądać "estetyczniej")Ja np. tez mam kompleksy na tym punkcie, gdyz moje wargi mniejsze są dość duze i wystają poza te większe.Wstydzęsie tego,ale uczę się akceptacji samej siebie....no i duzo zależy od partnera.Wiem,że to trudne,ale mam nadzieje,ze Ty i ja sobie z tym poradzimy.Pozdrawiam Gorąco :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexista Re: pytanie do dziewczyn IP: 81.219.15.* 13.02.05, 22:52 glupia jestes jak ci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 00:06 Kto ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_name Re: pytanie do dziewczyn IP: *.hell.net.pl / *.hell.net.pl 15.02.05, 00:13 a ja sie nie wstydze i co? :P moze dlateog ze nie mam Wy wszyscy jesytescie poje..i kuzwa chcialbym miec takie problemy bosz, zalosne Odpowiedz Link Zgłoś