Dodaj do ulubionych

pytanie do dziewczyn

IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:04
powidzcie mi prosze czy wstydzicie si swojej cipki? bo ja tak i nie wiem co
jest ze mną nie tak yhyhyhyh :(((((((((((((((((((((
Obserwuj wątek
    • ghostdogg [...] 05.02.05, 11:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: me Re: pytanie do dziewczyn IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.05, 12:32
      jak sie mozna wstydzic swojej cipki??no chyba ze masz zarosnieta,brudna i
      smierdzaca.:/
      • Gość: <lol> Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:05
        jak masz ją nie chigieniczną (cipke) to masz pecha heehheeheh
    • Gość: ajaja Re: pytanie do dziewczyn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.05, 13:14
      tez tak mialam. ale jak ci ukochany powie, ze wygladasz cudownie i ze jestes
      sliczna....zapomina sie o wstydzie.
    • Gość: taba Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 10:10
      JA SIĘ NIE WSTYDZĘ! A MÓJ FACET JĄ UWIELBIA! CHOCIAŻ NA POCZĄTKU TEŻ NIE
      WYDAWAŁA MI SIE NAJBARDZIEJ ATRAKCYJNĄ CZĘŚCIĄ MOJEGO CIAŁA ;-) ALE TERAZ JEST
      WSPANIALE! WIELE ZALEŻY OD PARTNERA (JEGO PODEJŚCIA), ALE TEŻ I OD TWOJEGO
      NASTAWIENIA.
    • Gość: Malina Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 16:04
      ee.. nie.... nei amm kompleksów na tym pukncie :/
      chodzisz z nią na wierzchu ze sie wstydzisz?? :/
      • cnjry Re: pytanie do dziewczyn 11.02.05, 17:42
        Sorry ze sie wtrace ale jesli jestes normalnie zbudowana to nie masz sie czego
        wstydzic
    • Gość: kasia Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:07
      czego sie wstydzic .mam zdiecie cipki oprawione ,ktore stoi na bufecie i jestem
      z tego dumna.
      • cnjry Re: pytanie do dziewczyn 11.02.05, 19:15
        Ale to jest zdjecie twojej czy z netu zaciagniete ?
    • Gość: kasia Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:43
      co ty na moim biurku moze stac tylko moja sliczna cipka-jak ona szczerze sie
      usmiecha i bardzo apetycznie wyglada palce lizac......
    • Gość: Kingusia Re: pytanie do dziewczyn IP: 80.51.62.* 11.02.05, 22:31
      Kasiu gdzie to zdjęcie wreszcie stoi?? Na biurko czy na bufecie?? Bo chyba
      bufet to nie to samo co biurko:)
    • Gość: kasia Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 23:02
      na biurku i na bufecie by bylo milo gdzie spojrze tam moja slicznotka
      • Gość: zbych Re: pytanie do dziewczyn IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:02
        kaśkaaaa, już cię lubię :-))))
    • Gość: Wet pussy Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 17:28
      Cipka przede wszystkim nie może być chu**wa, bo to wypacza jej naturalny
      charakter. Np. Moja cipka jest słodko-kwaśna z lekką nutką dekadencji, wygolona,
      aczkolwiek nie pozbawiona pewnej dozy zadziorności. Myślę, że taka cipka jest
      prawdziwym skarbem i każda z nas powinna być w posiadaniu takowej.

PS Jeśli na plaży dzieci wołają na Twoja cipkę małż to musisz zmienić jej image.
      • Gość: Julia Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 18:43
        A moze wstydzisz sie bo naoglądalas sie zdjęć panienek w necie czy w gazecie
        jakiejś i stwierdzilas ze Twoja cipka nie wygląda tak ja ich???Nie przejmuj
        sie,one są malowane,często operowane(mają wycinane bądź skracane wargi
        sromowe,żeby wyglądać "estetyczniej")Ja np. tez mam kompleksy na tym punkcie,
        gdyz moje wargi mniejsze są dość duze i wystają poza te większe.Wstydzęsie
        tego,ale uczę się akceptacji samej siebie....no i duzo zależy od
        partnera.Wiem,że to trudne,ale mam nadzieje,ze Ty i ja sobie z tym
        poradzimy.Pozdrawiam Gorąco :)))
    • Gość: sexista Re: pytanie do dziewczyn IP: 81.219.15.* 13.02.05, 22:52
      glupia jestes jak ci..
      • Gość: Julia Re: pytanie do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 00:06
        Kto ????????
    • Gość: no_name Re: pytanie do dziewczyn IP: *.hell.net.pl / *.hell.net.pl 15.02.05, 00:13
      a ja sie nie wstydze i co? :P
      moze dlateog ze nie mam
      Wy wszyscy jesytescie poje..i kuzwa chcialbym miec takie problemy bosz, zalosne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka