Gość: marcin24 IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:08 Co sądzicie o naturyxmie. Jest ktoś z Was naturysta. Dzięki za wszystkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pumaaa Re: naturyzm 07.02.05, 13:15 niektórzy sądzą ze to swego rodzaju wolnosc. podzielam tę opinię... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia Re: naturyzm IP: 195.150.224.* 07.02.05, 13:22 a ja mimo wszystko jestem zdania, że w czasach kiedy wszystko jest na pokaz pięknie jest chociaż jeden tylko widok pozostawić dla ukochanej osoby. Chociaż jest coś podniecającego w nieskrępowanym paradowaniu po plaży przy pełnym ukazywaniu swych wdzięków. Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: naturyzm 07.02.05, 13:28 "naturyzm" w stylu beyonce czy czegos tam innego piszczacego na scenie jest według mnie pseudonaturyzmem. laska która ma wytytłane całe cielsko w tłuszczu i brokacie, wystepujaca przed kamera z masa filtrów nie jest tak naprawde naga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: naturyzm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:21 ja kiedys biegalam z chlopakiem po ulicach pewnej wsi (jest tam jeziorko) a pozniej kapiel na golaska w jeziorku:P oczywiscie w nocy:) bylo fajnie:D Odpowiedz Link Zgłoś