Dodaj do ulubionych

boję się, że nie trafi

12.02.05, 03:26
mam problem...Próbowałam kiedyś współzyć z chłopakiem, ale on nie mógł we mnie trafić. Nie chodziło o moją wilgotność, bo ta akurat była wysoka. Od tamtej pory boje się współżyć, bo wydaje mi się, że znowu zakończy się to niepowodzeniem. Czy mam chłopakowi jakoś pomóc trafić, nakierować go? Proszę, pomóżcie!!
Obserwuj wątek
    • florestan Re: boję się, że nie trafi 12.02.05, 03:41
      Tak, powinnaś pomóc nakierowując ręką. To najzupełniej normalne. Kazdy zna
      przede wszystkim swoje własne ciało.
      fl.
    • cnjry Re: boję się, że nie trafi 12.02.05, 10:05
      Zgadzam sie z @florestan pomoc jest bardzo wskazana
    • Gość: amor Re: boję się, że nie trafi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:38
      najlepiej krzyzyk zrobic,jak bedzie po ciemku to farba fosforyzujaca lub
      odblaskowa -czy to nie proste,mozna tez okrakiem na nim pokusowac...powodzenia
      • Gość: PiotRR Re: boję się, że nie trafi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 18:22
        To normalne by kobieta nakierowywała ręką. Nie masz sie czego bać.

Pozbąć się tego strachu. To może zniszczyć twoje życie sexualne.
    • Gość: loony4 Re: boję się, że nie trafi IP: *.intertel.net.pl 12.02.05, 20:25
      Ja tez kiedyś miałem ten problem,ale na szczęście zaczynałem ze starszą i wtedy
      ona natychmist naprowadziła członka na wejście i mi pomogła.
      To zupełnie normalne ze kobieta pomaga wprowadzić członka swoja ręką.
    • Gość: 222 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • klaudusia222 Re: boję się, że nie trafi 12.02.05, 22:07
      Dzięki wszystkim za rady:) Buziaki:) Rzeczywiście, to niszczy moje życie seksualne... Nie wiem, może powinnam mu powiedzieć, że się boje, że to nie wyjdzie itd. Tylko, żeby wtedy jego nie zeschizować ;) Tego chyba się boję najbardziej, że jeśli się nie uda, to on pomyśli, że to z nim cos jest nie tak, że nie jest prawdziwym facetem - wiecie, takie wkręcanie sobie.. No nic..Muszę się wreszcie przemóc, bo zwariuję... :):) Pozdro 600 :]
      • Gość: weston30 Re: boję się, że nie trafi IP: *.intertel.net.pl 13.02.05, 19:19
        Przesadzasz Klaudusiu!
        Tak się mści branie seksu zbyt serio...więcej luzu.
        Spróbujcie przed stosunkiem się pieścić,bawić,cieszyć sobą i niech to trwa...a
        nie po ściągnięciu majteczek od razu odbywać stosunek!
        W trakcie pieszczot próbujcie pieścić członkiem szpareczkę na wszystkie możliwe
        sposoby...sama zobaczysz że nawet nie będziesz wiedziała kiedy on wsunie go do
        pochwy bez problemu i nikt nie bedzie rozpamiętywał czy ty go wsunęłaś czy on sam.
        W pozycji na stojąco od tyłu sam proszę zawsze dziewczynę żeby mi pomogła
        wprowadzić...i wcale się tego nie wstydzę :)
        A przede wszystkim nie rób z tego problemu - smile!
    • diabel.tasmanski Wsadzić wyjąć męska rzecz. 13.02.05, 12:02
      Zmień chłopaka na mężczyzne
      • Gość: cosmoboy Re: Wsadzić wyjąć męska rzecz. IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 13.02.05, 23:20
        wkręć większą żarówkę i rozłóż szeroko nogi, a na pewno trafi
    • Gość: Motyl Re: boję się, że nie trafi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 18:24
      Proponuje lunete lub celownik laserowy moze byc gps i mapa w komlecie. Lub po
      prostunadziej sie sama pozycja na jezdzca !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka