Dodaj do ulubionych

Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo :-//

17.02.05, 20:11
Mam taki problem. Mam 16 lat, dziewczyna tez. Dowiedzialem sie, ze obiecala
sobie ze po raz pierwszy bedzie sie kochala jak osiagnie pelnoletnosc. Nie
chodzi o to, ze rodzice kaza albo cos (chocia zoni tak na pewno chca). Ona
sobie tak wymyslila kiedys!!!!! I ma zamiar dotryzmac tego ;-////// i co ja
mam czekac jeszcze 1,5 roku???????????????????????????????????? powiedziala,
ze jak zrobilaby to wczesniej to nie mialaby z tego satysfakcji i mialaby
wyrzytu sumienia. Co mam robic??? Chce z nia byc, ale nie chce czekac jeszcze
1,5 roku ;-((((((((( Co robic???
Obserwuj wątek
    • gaabunia Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo 17.02.05, 20:12
      spytaj mamy
      • mandi.ole Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo 17.02.05, 20:14
        teraz Ty musisz obiecać, że do 21 roku życia też nie będziesz
        może się przerazi???
        a tak poważnie
        stać Was na dziecko? zarabiasz?? bo chyba wiesz, skąd biorą się dzieci???
        właśnie z takich zabaw
        Dla dziewczyny bravo! a dla Ciebie szklanka zimnej wody na głowę!
        • Gość: no no no Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:23
          ty sie lepiej wez do nauki dzieciaku a nie za sex.dziewczyna ma racje.smialabym
          sie gdybys mial jeb``ną wpadke -DZIECKO.
    • caprice83 Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo 17.02.05, 20:34
      kup sobie dmuchana lalke skoro tylko ci do tego dziewczyna potrzebna:/
    • Gość: Kasiek84 Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:35
      DOROŚNIJ!!!
    • matibg Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo 17.02.05, 20:46
      Hmmm w sumie macie rację, dzieki. Chcialem wiedziec co inni sadza na ten temat,
      teraz juz calkowicie jestem przekonany. Dzieki wielkie wam :-)))))))))))))))
      Pozdrowienia
    • Gość: nic_po_publike małolat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:16
      jak kochasz to poczekasz... poza tym MAŁOLACIE seks to troche powazna sprawa a
      nie dla 16latka który na chama chce przeleciec swoja laske.....
    • matibg Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo 17.02.05, 21:19
      Na chama, tak? Nic nie bede pisal, bo bardzo troszcze sie o swoja dziewczyna i
      do niczego jej nie zmuszam ;-///
    • Gość: kinia Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:07
      :))))) Oj Skarbie alez Mnie ubawiles.JA jestem z moim menem ponad 22mce i nie robilismy jeszcze tego bo Ja chce czekac do ślubu.A mamy kilka lat wiecej od Ciebie.Jakbys ja kochal to byś poczekał.A tak na marginesie to co sie wyrabia z tą młodzieża w tych czasach...
      • Gość: Zuzia Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:54
        do slubu gratulacje ! Tylko nie bierzcie zaraz rozwodu :)
    • matibg Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo 17.02.05, 23:14
      Wlaśnie, że poczekam i to bez zadnego problemu
      • Gość: Asia Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 00:11
        To ładnie z Twojej strony,że po takim ochrzanie jaki tu dostałeś potrafiłeś się
        mimo wszystko przekonac do pomysłu Twojej dziewczyny...ja nie byłabym dla
        Ciebie taka surowa:-) uważam,ze będzie bardzo pięknie jeśli Wasz związek
        przetrwa tą próbe...zobaczysz warto dla miłości tak się poświęcic....bo mimo że
        dziewczyny tutaj od razu na Ciebie naskoczyły,ja sobie wyobrażam jak Ci
        ciężko...ja w Twoim wieku nie miałam jakiegoś wielkiego popędu seksulanego,ale
        teraz...:-) jest ogromny hehe a podobno u kobiet rośnie,rośnie wraz z wiekiem
        hehe! Ale powiem Ci tak-był czas ,że byłam sama przez prawie rok i fakt było mi
        ciężko,bo miałam swoje potrzeby,ale mam swoje zasady i nie będe tego nigdy
        robić z byle kim i byle gdzie,a wczesniej miałam przez bardzo długi czas tylko
        jedego partnera...więc stwierdziłam,że wole poczekac na wyjątkowa osobe...taka
        wreszcie znalazłam i seks z nią jest czymś cudownym...warto było czekać:-)
        • Gość: nati nononononono IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 19.02.05, 12:10
          A co tobie człowieczku tak śpieszno? Widzę ,że ty się mimo twego wieku wiele
          razy uskuteczniałes w tym co?
    • Gość: kolo Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 12:27
      ciesz sie, ze masz taka dziewczyne.
    • Gość: anka Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 15:45
      Rzuć ją, szkoda czasu na idiotkę.
    • Gość: laska Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:39
      jeszcze o pampersie nie zapomniales a juz ci kuska sie prezy -poczekaj i
      jeszcze raz poczekaj.masz czas na teorie, wiec sie podszkol a za 1,5 roku
      moze ,moze,moze......
    • Gość: heyka Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 20.02.05, 10:58
      weżsię wypałuj...
    • Gość: magda Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo IP: *.tauzen.net 20.02.05, 14:41
      "chcę być zn ia ale nie chce czekac 1,5 roku" to sie zdecyduj,jelsi chcesz byc
      z nią to powinienes to zaakceptowac.masz dopiero 16 lat nie powinienes sie
      spieszyc.zreszta zostaja przeciez inne sposoby zaspokajania,np petting.jesli to
      tez nie wchodzi w gre to sam sie zaspokajaj jak wiekszosc chlopcow w Twoim
      wieku!!!!!!!!!!!!!!!!!jesli Ci na niej zalezy to poczekasz...
      powodzenia i wytrwalosci:)
    • Gość: grecz Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 15:38
      masz bardzo mądrą dziewczyne i ciesz się z tego
    • matibg Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo 24.02.05, 23:37
      Wiem, że jest bardzo mądra. Opowiem wam trochę. Jest bardzo fajniutka i w ogole
      lubi mowic o seksie, itd. ma pikantne żarciki, wiecie ;-) No i kiedys jak
      jeszcze nie chopdzilismy ze soba to ktos z chlopakow z klasy nazwal ją łatwą,
      za to ze lubi o takich rzeczach mowic. I ona od tamtej pory ma chyba jakis
      uraz. Teraz sobie o wszystkim mowimy, wszystko szczerze, mowi takie rzeczy
      ktore nawet powinna zachowac tylko dla siebie i mowi mi ze nieraz ma ochote
      zrobic cos wiecej, ale boi sie ze pomysle sobie o niej ze jest latwa, itd. A
      to ze np. dotyka mnie w niektorych miejscach wcale nie oznacza ze jest latwa.
      Caly czas ja przekonuje, rozmawiam z nia. Bo ona sie tym naprawde przejmuje.
      Ale jest coraz lepiej.Jestesmy coraz blizej. Powiedzialem jej, ze to 1,5 to
      jest nic, ze moglbym dla niej czekac o wiele dluzej, tlyko po to zeby przezyc z
      nia ten pierwszy raz. W pierwszej chwili to byl dla mnie szok. Powiedzialem jej
      to. A ona powiedziala ze dlatego szok, bo pewnie myslalem ze jest taka latwa i
      mi sie od razu odda. Naprawde ma uraz do tego. Ale powoli ja lecze. Ona uwazala
      ze jesli robi takie rzeczy chlopakowi to sie puszcza. Jak sie mozna puszczac z
      wlasnym chlopakiem? Nadal ma opory, ale coraz zmniejsze. Ja jej do niczego nie
      zmuszam. My naprawde potrafimy o tym rozmawiac, moze sie troche wstydzimy, ale
      wszystko sobie mowimy, nie tylko o tych sprawach, ale tez ogolnie o nas. Ja jej
      ufam, ona mi tez. Chodzimy ze soba prawioe 3 miesiace. Pare dni temu
      powiedzialem jej ze ja kocham. Sklamalbym jesli bym powiedzial ze nie zalezy mi
      na takich pieszczotach. Ale milosc jest dla mnie wazniejsza i dlatego razem z
      nia bede czekal :-)
    • matibg Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo 24.02.05, 23:49
      A tak w ogole, ktos tam wczesniej powiedzial... nati chyba. To jest moja
      pierwsza dziewczyna, pierwsza w zyciu. A ona miala juz wielu chlopakow.
      Najpierw powiedziala mi ze 2, ale pozniej przyznala sie z ebylo ich wiecej. Sam
      nie wiem ilu dokladnie.... Dlatego jak widzisz nie mialem zadnych doswiadczen
      wczesniej, wszystko przezywam po raz pierwszy.
      • Gość: M. Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:23
        ludzie nie wjezdzajcie na chlopaka,bo ma 16 lat i mysli o seksie!!sa dziewczyny
        ktore maja 13 lat i dziewictwo traca (nie mowie ze to dobrze,ale tacy ludzie
        sa).nie ma znaczenia wiek,tylko dojrzalosc zwiazku,dojrzalosc emocjonalna i
        gotowosc ktorej 20 latka moze nie miec....facet!seks z ukochana osoba jest
        najlepsza rzecza jaka moze sie zdazyc,wiec czekaj :)a potem bedzie
        cudownie,zobaczysz :)
    • Gość: juanita Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo IP: *.chello.pl 01.03.05, 22:09
      seks nie jest dla dzieci czyli dla szesnastolatkow chlopczyku:D
    • Gość: Eternity Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo IP: 217.153.90.* 02.03.05, 21:02
      hmmm. a czy skoro mowila Ci, ze miala przed Toba tylu facetow, to czy mowila Ci
      rowniez, ze jest dziewica??
      i czy nie moglibyscie zrobic sobie "dobrze" w nieco inny sposob?? jest wiele
      roznych drog prowadzacych dos zzcescia.. neikoniecznie musicie byc tradycyjni...;)
      bawcie sie dobrze;))
      • matibg Re: Dziewczyna sobie obiecała, że....nie nooooooo 05.03.05, 14:46
        Mowila, ale wiesz to jest dopiero 16 lat! Trudno, zeby wczesiej juz miala
        jakeis przygody...chociaz rozne sa...ale to jest dziewczyna uczuciowa, a nie
        jakas puszczalska. I juz mi zaproponowala jaki by chciala prezent na 18...hehe
        Pewnie ze mozeme w inny sposb, nie ma zadnego problemu :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka