Dodaj do ulubionych

temat aboborcji cd

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 22:16
[..]Kilka miesięcy później trafiła do mojego gabinetu młoda dziewczyna. Była
tuż przed maturą. W dziewiątym tygodniu ciąży. Przedstawiła mi się, nazwisko
znajome, ale nie jednemu psu Burek na imię. Umówiłam się z nią. Kiedy było
już po zabiegu, zaproponowałam jej, żeby zaczęła stosować środki
antykoncepcyjne. Jest młoda, w tym wieku często nawiązuje się kontakty
seksualne. Popłakała się. "Pani to jest jak matka. Mój ojciec też jest
ginekologiem, a nigdy ze mną na ten temat nie rozmawiał" - wykrztusiła. Wtedy
już nie miałam wątpliwości: oto pomogłam córce faceta, który odmówiłby takiej
pomocy ofiarze gwałtu.[...]
Duzo ostatnio na forum tematu aborcji...jestem w identycznej sytuacji..tzn
moge byc w ciazy mam matke ginekologa..i tak samo jak ta dziewczyna
zrobilabym to...dalej jest napisane ze 17 latka w ciazy popelnila
samobojstwo...dla mnei aborcja to nie zbrodnia...jakbym urodzila teraz
dziecko neinawidzilabym go tak jak moja matka mnie ...tak samo jak ona bym mu
powtarzala ze zaluje ze go nei utopilam w rzece jak sie urodzilo...chyba
majac tak patologicznie wygiety umysl powinno sie dopuszczac aborcje ...ja
nie chcialabym takiej matki...
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: temat aboborcji cd IP: *.2city.net 20.02.05, 22:30
      zabójstwo jest zabójstwem ciekawe jakbys patrzyla w oczy innym swoim dzieciom
      kiedys; mielibyscie braciszka albo siostrzyczke gdyby mamusia...Poza tym jak
      ktos nie jest gotowy ,ponieść konsekwencji swoich czynow ,jest niedojrzalym
      dzieckiem ,a seks nie jest dla dzieci.Ciekawe czy gdyby dziecko w pierwszych
      miesiacach zycia umialo mowic,plakac też bys to zrobila.Nagle przestaloby plakac
      i malego trupa wyciaganoby z twojego ciala.
      • caprice83 Re: temat aboborcji cd 21.02.05, 10:16
        skoro tak bardzo kochasz dzieci to wez moze adoptuj wszystkie niechciane, ktore
        powinny zostac usuniete, a nie zostały przez takich ludzi jak ty.
        ja nie chce zeby z moich podatkow utrzymywano cos co mozna było usunac gdy
        jeszcze dzieckiem nie było.
        • milk_and_honey Re: temat aboborcji cd 26.02.05, 13:44
          "skoro tak bardzo kochasz dzieci to wez moze adoptuj wszystkie niechciane, ktore
          >
          > powinny zostac usuniete, a nie zostały przez takich ludzi jak ty."

Mam propozycje, może powiedz dzieciom z domu dziecka, ze powinny być usunięte...
          Czasem pomyśl, zanim coś napiszesz.
    • Gość: Agnieszka Re: temat aboborcji cd IP: *.2city.net 20.02.05, 22:32
      dla mnie aborcja jest tym samym co eutanazja-cicha śmierć.
      • Gość: bajka228 Re: temat aboborcji cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:32
        chcialabym cos wyjasnic. ja jestem takim dzieckiem , ktore mialo <<farta>>, bo
        mnie nie usunieto. jestem jedynaczka a moglam miec jeszcze rodzenstwo. nie mam
        za zle mojej mamie, ze tak postapila i ona normalnie moze mi patrzec w oczy.
        przezyla to tak jak kazda kobieta w takiej sytuacji, miala i napewno ma wyrzuty
        sumienia ale to nie wplywa na to jaka jest matka - jest wspaniala. zastanow sie
        jeszcze co mowisz, bo to wszystko jest bardzo uogolnione.
        pozdrawiam
        • Gość: MArta Re: temat aboborcji cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:28
          tego sie nie da sluchac!!!!! Jezu przeciez wiadomo ze aborcja jest swojego
          rodzaju zabojstwem na zyciu przyszlego czlowieka ale nie moge zniesc tych
          beznadziejnych postow:jetses morderczynia trupa ci wyjma i inne bzdury!osoba
          ktora to pisze jak bedzie chciala poddac sie aborcji i tak to zrobi a wasze
          patetyczne protesty i opinie guzik zmienia!pomnika wam nie wzniosa za bycie
          takimidealnym!naprawde,nie chce by was to spotkalo ale moze wpadka nauczylaby
          was nie oceniac ludzi z gory.zycie nie jest idealne ze zawsze mozemy powiedziec
          co zrobimy jak sie dana rzecz wydarzy! jak ktos prosi o pomoc okazcie mu ja
          albo zamknijcie sie!
        • Gość: anita do Bajki228 IP: *.client.comcast.net 21.02.05, 21:55
          Bajko, dziwie sie ze popierasz aborcje pomimo tego ze omal sama sie nie
          urodzilas.Nie chodzi mi o to zebys nienawidzila swojo matke czy byla na nia zla
          w jakikolwiek sposob,lecz czy nie powinnas docenic faktu zycia-to ze dostalas
          szanse ujrzenia swiatla dziennego a wiele przeciesz dzieci nie. Ja mysle ze to
          ty jednak powinnas sie zastanowic za nim postawisz sie za jakakolwiek strona
          • Gość: bajka228 Re: do Bajki228 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:10
            ja nie stoje po zadnej stronie... wg mnie to prywatna decyzja kobiety i nie
            powinno sie jej w taki sposob komentowac. nie bardzo rozumiem co jest Waszym
            celem?
            • Gość: anita Re: do Bajki228 IP: *.client.comcast.net 21.02.05, 22:21
              celem? to jest forum kochana zarowno Ty i ja wyrazamy swoje opinie.Myslalam ze
              jest to dosyc jasne
    • hania87 Re: temat aboborcji cd 21.02.05, 17:39
      a mi trzeba adres kontakt dyskretnego ginekologa najlepiej lublin albo wawa
      pomozcie prosze to krytyczna sytuacja i jeszcze cene orientacyjnie powiedzcie
      • Gość: gr o następna morderczyni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:52
        jesteś na drodze do morderstwa
        • bajka228 Re: o następna morderczyni? 21.02.05, 20:02
          a skad wiesz czy Ty nie jestes...?
          jak bys sie czula gdyby twoja kolezanka przez taka krytyke popelnila
          samobojstwo? a po sekcji okazalo sie , ze byla w ciazy...
          mocne slowa...? Wasze tez są mocne.
          • Gość: Marta Re: o następna morderczyni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:24
            hmmm w duzym miescie zabieg jest drozszy:( tak okolo 1000-1500zl :( a poszukaj
            w gazecie z ogloszeniami-tam na pewno kogos znajdziesz powodzenia i trzymaj sie
            dziewczyno!wiem ze jest Ci ciezko i mam nadzieje ze bedzie dobrze!!!!
    • Gość: Agnieszka Re: temat aboborcji cd IP: *.2city.net 21.02.05, 22:27
      Zabójstwo jest zabójstwem ńajprosciej jest zabic jak sie ma problem
      • Gość: ja Re: temat aboborcji cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 09:13
        aborcja-2004.w.interia.pl/wiecej_informacji.htm#1_3
        www.federa.org.pl/faq.htm
        tu nie msza konkretnych kontakktow ale orientacyjne ceny...i co bedzie sie z
        toba dzialo..trzymam kciuki
    • Gość: ? Re: temat aboborcji cd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:37
      ładnie tak mordować wnuki koledze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka