Dodaj do ulubionych

Placz po orgazmie

IP: *.net195-132-41.noos.fr 27.02.05, 11:38
Kobiety czy zdarzylo sie wam rozplakac po orgazmie?Ja sie rozszlochalam po
tym jak moj chlopak piescil mnie oralnie.Orgazm-a zaraz potem placz.Tak mu
sie spodobalo ze teraz czesto pyta " Dzis nie placzesz?".Czy macie podobne
doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lila Re: Placz po orgazmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 16:19
      nie
      • Gość: Kasiek Re: Placz po orgazmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 16:22
        ja się smieję.... strasznie się śmieję....
    • Gość: bajka228 Re: Placz po orgazmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 16:26
      czytalam kiedys o tym , ze kobieta moze sie poplakac albo bardzo smiac... mi
      sie szczerze mowiac nie zdarzyla nigdy taka akcja.
    • Gość: spray Re: Placz po orgazmie IP: *.rev.vline.pl 27.02.05, 16:36
      nie.
      To musiała być idiotyczna sytuacja..
      • Gość: Kika28 Re: Placz po orgazmie IP: *.net195-132-41.noos.fr 27.02.05, 19:26
        Sytuacja byla nietypowa ale nie idiotyczna:)
    • Gość: dżaga Re: Placz po orgazmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:22
      mi się zdarzyło już po, gdy poczułam się wykorzystana (mimo tego, że byłam
      wówczas w długotrwałym związku). dopadły mnie wątpliwości, czy aby ten związek
      nie opiera się tylko na seksie. dziś wiem, że właśnie tak było, choć długo nie
      przyjmowałam tego do świadomości. widocznie moje ciało wcześniej "wyczuwało",
      że ten toksyczny związek do niczego nie prowadzi. wniosek z tego taki, że
      trzeba się częściej wsłuchiwać w siebie:-)
      pzdr
    • Gość: goldi Re: Placz po orgazmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 07:48
      tak!zdarzylo mi sie ze 3x, kiedys inaczej to przezywalam, ale ostatnio nie moge
      wytrzymac, aki fajny oczyszczajacy relaksujacy nie stricte placz, ale lzy mi
      leca itp...to jest super, nie przejmuj sie. trzeba jakos jakkolwiek odreagowac
      tak silna rzecz!moj facet to uwielbia, tak samo jak widzi ze "odplywam" w
      oczach.TEGO nie da sie udawac.Sam sie cieszy bo wie ze bylo SUPER!bo bylo:))))
    • Gość: goldi Re: Placz po orgazmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 07:53
      dzaga, tu nie chodzi o TAKI placz, bardziej o takie odreagowanie, jak smiech,
      albo krzyk, albo COKOLWIEK:)))kazda reakcja jest super jesli wynika z tak
      cudownego odczucia.
      • wiorka_mrau Re: Placz po orgazmie 28.02.05, 10:37
        Mi się już kilka razy zdarzyło popłakać (ale to było chyba z nadmiaru emocji,
        satysfakcji i było to absolutnie nie do powstrzymania) i także parę razy
        dostałam kosmicznego ataku śmiechu, po prostu nie do opanowania. Za pierwszym
        razem mój mąż zdębiał, ale teraz już wie, że wszystko jest ok, tylko po
        prostu było świetnie ;-)
        Nie wiem jak wy, ale nie widzę w tym nic chorego, po prostu taka reakcja
        organizmu i tyle.
        • Gość: Kika28 Re: Placz po orgazmie IP: *.net195-132-41.noos.fr 28.02.05, 12:16
          Otoz to!Ten placz wynika z radosci i jest zupelnie nie do opanowania.Pozdrawiam
          wszystkie placzki i smieszki!:)))
          • Gość: MADZIA Re: Placz po orgazmie IP: *.zse.lublin.pl 28.02.05, 12:30
            szczerze to nie znalazłam jeszcze kogoś kto umiałby wywołać coś oprócz złości
    • Gość: mika Re: Placz po orgazmie IP: *.crowley.pl 28.02.05, 12:34
      płakać po orgaźmie???? nieeee.... zdarzyło mi się płakać bo nie miałam orgazmu
      ponieważ mój chłopak skupił się na swoich doznaniach
    • Gość: goldi Re: Placz po orgazmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:15
      dokladnie jak pisze wiorka_mrau! to nie jest placz z zalu czy ze zlosci!!!zle
      to rozumiecie, bardziej ze szczescia i pozytywnych emocji,raczej nie dusicie
      ich w sobie, nie?Tez myslalam ze to nienormalne, ale naczytalam sie gazet i ok:)
      Fajnie ze piszecie na ten temat. pozdrawiam SZCZESLIWE placzace kobiety:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka