Gość: smutna IP: 80.51.235.* 16.03.05, 13:14 Od kilku miesięcy spotykam się z księdzem, jest między nami naprawdę piękne uczucie a sex wspaniały, tylk o co dalej? Czy są tu podobne osoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Snow Re: kocham księdza IP: 217.153.194.* 16.03.05, 16:26 Dziewczyno chyba oszalałaś, albo naoglądałaś się za dużo filmów.A co jeśli ktoś się o tym dowie...a media a nóż staniesz się sławna (w negatywnym znaczeniu)jak niezaczniesz myśleć głową a nie tym między nogami to może jeszcze kiedyś będziesz szczęśliwa i spotkasz kogoś odpowiedniego dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
aglagla1 Re: kocham księdza 16.03.05, 16:41 Za mundurem panny sznurem ;)...heh... współczuję Ci.Nic dobrego z tego nie będzie. Chyba że facet Cie kocha, zrzuci kieckę i założy z Tobą rodzinę.W innym przypadku chodzi Mu wyłącznie o seks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carola Re: kocham księdza IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.05, 17:26 nie wiem co dalej, zale nie martw sie nie jestes sama na swiecie!!! jestem z toba bo mam ten sam swiety problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bóg Re: kocham księdza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:46 Bóg Was pokara, piekło pochłonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krawat Re: kocham księdza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:10 Jeszcze tego nie zrobiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
marieann_18 Re: kocham księdza 17.03.05, 00:24 Komentarze Krawata sa jednak cudowne.. :) Co do sprawy z księdzem.. My będziemy Ci mówić, że to nie jest facet dla Ciebie, bo przyszłosć z nim żadna i grzech na sumieniu a Ty i tak zrobisz swoje - dobrze o tym wiesz. Uwielbiasz go i pragniesz. Jedynie on sam, opamiętując się, zrywając z Tobą, moze Cie uwolnić od problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: kocham księdza IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.03.05, 11:32 > Czy są tu podobne osoby? Zdecydowanie cala masa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bóg Re: kocham księdza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:39 bóg Bogowi nie równy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kallla Re: kocham księdza IP: *.acn.waw.pl 17.03.05, 22:42 Znam taka jedna dziewczyne! podniecaja ja ksieza! ma juz paru na swoim koncie!!! takie zboczenie jej:) przylapali ja pare razy, to tylko przenosili ich do innych parafi! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze raz ja Re: kocham księdza IP: *.acn.waw.pl 17.03.05, 22:48 tylko cos sprawdzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł z biłgoraja Re: kocham księdza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 19:16 ja też sie spotykam z księdzem marianem i też go kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaaaaaaaaa [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 09:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: kocham księdza 07.04.05, 10:09 przeciez to chore!! powiedz mu, ze niech sie zdecyduje, albo kosciol albo ty, na 90% wybierze to pierwsze i wtedy po prostu go olej i poszukaj sobie normalnego faceta i normalnego zwiazku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: kocham księdza 07.04.05, 14:53 Im szybciej to skonczysz tym lepsze bedzie dla ciebie. Zaden ksiadz nie wystapi, a jak bedziesz go zmuszala, to powie, ze ma celibat i o tym wiedzialas zadajac sie z nim. On ciebie traktuje jak zaspokojenie potrzeb seksualnych, a ty angazujesz uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O_o Re: kocham księdza IP: *.gdynia.mm.pl 07.04.05, 14:58 Zwykla prowokacja majaca na celu wylonic idiotki ktore by sie przyznaly do podobnych czynow O_o zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiśnia... Re: kocham księdza IP: *.chello.pl 22.04.05, 19:42 a teraz trzeba się mocno zastanowić, co jest wiekszym grzechem...??? czy fakt, że ksiądz "bzyka laskę"...czy to, że "laska uwiodła księdza"...??? i nie kieruje tego bezpośrednio smutna do ciebie, bo szczerze mówiąc nigdy nie chciałabym znaleźć się w twojej sytuacji, ale jeżeli ksiądz zaczyna interesować sie kobietami pod kątem seksualnym to chyba jest coś nie tak!!!! tym bardziej, że nadal jest ksiedzem..... Odpowiedz Link Zgłoś