Dodaj do ulubionych

Ilu partnerow??

• Gość: d Re: Ilu partnerow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:41
      21 lat-nie więcej niż 20 :-)
      ale liczba liczbie nie równa. ktoś miał może po prostu farta do spotykania
      odpowiednich kochanków, a ktoś może nie trafił w ogóle na przynajmniej jednego
      godnego :-) zresztą wszystko zależy od apetytu na seks i upodobań :-)
      pozdrawiam
      • Gość: Ola. Re: Ilu partnerow?? IP: *.lodz.msk.pl 06.09.05, 10:49
        24 lubie sex
        • kohinor Re: Ilu partnerow?? 06.09.05, 11:55
          Gość portalu: Ola. napisał(a):
          > 24 lubie sex

Niewatpliwie. Tylko nasuwa mi sie jedno pytanie (bynajmniej nie jestem straznikiem mralnosci, nieraz
          wieszano na mnie psy na Forum) :)
          czy to normalne, ze 21 letnia dziewczyna, nawet jesli lubi sex, ma tak wielu partnerow?
          Bo taka mnogosc facetow jest jednoznaczna z niestaloscia uczuc, z problemem z nawiazaniem i -
          przede wszystkim - utrzymaniem jakiegokolwiek zwiazku oparteggo na watlych chocby uczuciach.
          24 partnerow w wielu 21 lat - sorry - oznacza raczej brak szacunku dla samej siebie i brak
          umiejetnosci nawiazywania blizszych znajomosci.
          21 lat to nie ok. 30, gdzie kobieta jest juz po tzw. przejsciach (mniejszych czy wiekszych), gdy szuka
          partnera na stale (tzw. meza) itd.
          21 lat to wiek, gdy dziewczyna powinna wiedziec, ze lubienie seksu to nie rozkladanie nog przed
          kazdym facetem, ktory jej sie spodoba.
          To dwa rozne pojecia
          • Gość: I. Re: Ilu partnerow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 02:59
            kohinor napisał:

> Gość portalu: Ola. napisał(a):
            > > 24 lubie sex
            >
            > Niewatpliwie. Tylko nasuwa mi sie jedno pytanie (bynajmniej nie jestem
            straznik
            > iem mralnosci, nieraz
            > wieszano na mnie psy na Forum) :)
            > czy to normalne, ze 21 letnia dziewczyna, nawet jesli lubi sex, ma tak wielu
            pa
            > rtnerow?
            > Bo taka mnogosc facetow jest jednoznaczna z niestaloscia uczuc, z problemem z
            n
            > awiazaniem i -
            > przede wszystkim - utrzymaniem jakiegokolwiek zwiazku oparteggo na watlych
            choc
            > by uczuciach.
            > 24 partnerow w wielu 21 lat - sorry - oznacza raczej brak szacunku dla samej
            si
            > ebie i brak
            > umiejetnosci nawiazywania blizszych znajomosci.
            > 21 lat to nie ok. 30, gdzie kobieta jest juz po tzw. przejsciach (mniejszych
            cz
            > y wiekszych), gdy szuka
            > partnera na stale (tzw. meza) itd.
            > 21 lat to wiek, gdy dziewczyna powinna wiedziec, ze lubienie seksu to nie
            rozkl
            > adanie nog przed
            > kazdym facetem, ktory jej sie spodoba.
            > To dwa rozne pojecia

Dziewczyna w wieku 21 lat tez moze byc po przejsciach. Mnie 20 stuknie w
            listopadzie i tez jestem po przejsciach. Roznie w zyciu bywa i relatywnie
            wysoka, jak w moim przypadku (5) ilosc partnerow seksualnych nie koniecznie
            musi swiadczyc o wielkiej rozwiazlosci. U mnie swiadczy o trzech stalych
            zwiazkach i dwoch durnych wyskokach w chwilach lekkiego zalamania spowodowanego
            sypiacym sie stalym zwiazkiem.
    • Gość: monogamistka Re: Ilu partnerow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:01
      Ja mam 26 lat i od ośmiu lat jestem z moim facetem (od sześciu lat jesteśmy
      małżeństwem), on jest moim jedynym, a ja jego jedyną. Czy to nie
      wspaniale????????
      • waldka_zmora Re: Ilu partnerow?? 06.09.05, 14:25
        setki ,tysiace
        • Gość: jagoda Re: Ilu partnerow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:28
          18 lat i dwoch
      • marteczka_dupeczka NIEEE TO JEST NUDNE!!!!! 27.09.05, 15:05
        Ale każdy ma swoje upodobania.
    • Gość: apsik Re: Ilu partnerow?? IP: *.smstv.pl 06.09.05, 19:46
      durz ailosc partnerow sexualnych swiadczy o tym ze jeste slatwa i nie masz do
      siebie szacunku.ja nigdy bym dzis nie mogla pomyslec ze moglabym to robic z
      innym.to nie jest wogule realne dla mnie....nie rozumiem tego z elaski spypaiaj
      z kilkoma facetami w zyciu.hamerykanizacja.
      • marteczka_dupeczka jesteś jebnieta 27.09.05, 15:05
    • Gość: zadrzemiona Re: Ilu partnerow?? IP: *.net-serwis.pl 07.09.05, 09:24
      Po 10-tym straciłam rachubę i przestałam liczyć
    • Gość: madeline Re: Ilu partnerow?? IP: *.crowley.pl 24.09.05, 23:16
      zero!!!!!!-wszystko w swoim czasie
      • Gość: jo Re: Ilu partnerow?? IP: *.chello.pl 24.09.05, 23:34
        Trzech - dwoch do chodzenia za raczki itp., jednego seksualnego.
    • Gość: Rose Re: Ilu partnerow?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:09
      Mam 21 lat, dotychczas kochałam się z 4 facetami a z wieloma innymi był tylko
      sex francuski i pieszczoty...
      • Gość: zbychu Re: Ilu partnerow?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:33
        Gość portalu: Rose napisał(

Powinnas brac udział w konkursie albo w paradzie "ktora wiecej,ktora lepiej daje"
        • marteczka_dupeczka Re: Ilu partnerow?? 27.09.05, 15:06
          A dlaczego? tylko facet może? A jak kobieta to juz ku..?
          • Gość: stokrotka101 Re: Ilu partnerow?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:36
            Ja dotychczas miałam 5 kochanków,z wieloma facetami było tylko umawianie się na
            bilarda i piwko. Było też paru takich , którzy dali mi propozycje, glębszej
            znakomosci ale ja ją odrzuciłam.
          • Gość: xyx Re: Ilu partnerow?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 15:34
            marteczka_dupeczka napisała:

A według ciebie jest inaczej?Jak kobieta nie da to facet nie wezmie.No chyba
            tylko wchodzi w rachubę gwałt.
            Przescigujecie sie w tym ile razy ktora rozkładała nogi.Jestescie tak jak te
            pieski biegajace po ulicy.
    • ally23 Re: Ilu partnerow?? 28.09.05, 13:59
      > Zastanawiam sie ile partnerow maja za soba srednio dziewczyny w wieku 21
      > lat?? Potrzebuje samookreslenia, w jakiej kategorii sie znajduje...

a to sa jakies kategorie???
    • libertine21 Re: Ilu partnerow?? 28.09.05, 14:01
      dwóch ale teraz jest ten jeden jedyny
      • Gość: stokrotka101 Re: Ilu partnerow?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 19:34
        libertine21, ty podobno miałaś jakiej problemyz facetem.Wszystko juz oki?
        cieszę się
    • Gość: aga Psuje wam statystyke .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:05
      w wieku 21 mialam 1 partnera , teraz mam 25 i oprocz tego jednego mialam
      jeszcze dwoch , w tym jeden na jeden raz i to sie chyba nie liczy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka