Gość: d Re: Ilu partnerow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:41 21 lat-nie więcej niż 20 :-) ale liczba liczbie nie równa. ktoś miał może po prostu farta do spotykania odpowiednich kochanków, a ktoś może nie trafił w ogóle na przynajmniej jednego godnego :-) zresztą wszystko zależy od apetytu na seks i upodobań :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Ilu partnerow?? 06.09.05, 11:55 Gość portalu: Ola. napisał(a): > 24 lubie sex Niewatpliwie. Tylko nasuwa mi sie jedno pytanie (bynajmniej nie jestem straznikiem mralnosci, nieraz wieszano na mnie psy na Forum) :) czy to normalne, ze 21 letnia dziewczyna, nawet jesli lubi sex, ma tak wielu partnerow? Bo taka mnogosc facetow jest jednoznaczna z niestaloscia uczuc, z problemem z nawiazaniem i - przede wszystkim - utrzymaniem jakiegokolwiek zwiazku oparteggo na watlych chocby uczuciach. 24 partnerow w wielu 21 lat - sorry - oznacza raczej brak szacunku dla samej siebie i brak umiejetnosci nawiazywania blizszych znajomosci. 21 lat to nie ok. 30, gdzie kobieta jest juz po tzw. przejsciach (mniejszych czy wiekszych), gdy szuka partnera na stale (tzw. meza) itd. 21 lat to wiek, gdy dziewczyna powinna wiedziec, ze lubienie seksu to nie rozkladanie nog przed kazdym facetem, ktory jej sie spodoba. To dwa rozne pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I. Re: Ilu partnerow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 02:59 kohinor napisał: > Gość portalu: Ola. napisał(a): > > 24 lubie sex > > Niewatpliwie. Tylko nasuwa mi sie jedno pytanie (bynajmniej nie jestem straznik > iem mralnosci, nieraz > wieszano na mnie psy na Forum) :) > czy to normalne, ze 21 letnia dziewczyna, nawet jesli lubi sex, ma tak wielu pa > rtnerow? > Bo taka mnogosc facetow jest jednoznaczna z niestaloscia uczuc, z problemem z n > awiazaniem i - > przede wszystkim - utrzymaniem jakiegokolwiek zwiazku oparteggo na watlych choc > by uczuciach. > 24 partnerow w wielu 21 lat - sorry - oznacza raczej brak szacunku dla samej si > ebie i brak > umiejetnosci nawiazywania blizszych znajomosci. > 21 lat to nie ok. 30, gdzie kobieta jest juz po tzw. przejsciach (mniejszych cz > y wiekszych), gdy szuka > partnera na stale (tzw. meza) itd. > 21 lat to wiek, gdy dziewczyna powinna wiedziec, ze lubienie seksu to nie rozkl > adanie nog przed > kazdym facetem, ktory jej sie spodoba. > To dwa rozne pojecia Dziewczyna w wieku 21 lat tez moze byc po przejsciach. Mnie 20 stuknie w listopadzie i tez jestem po przejsciach. Roznie w zyciu bywa i relatywnie wysoka, jak w moim przypadku (5) ilosc partnerow seksualnych nie koniecznie musi swiadczyc o wielkiej rozwiazlosci. U mnie swiadczy o trzech stalych zwiazkach i dwoch durnych wyskokach w chwilach lekkiego zalamania spowodowanego sypiacym sie stalym zwiazkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monogamistka Re: Ilu partnerow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:01 Ja mam 26 lat i od ośmiu lat jestem z moim facetem (od sześciu lat jesteśmy małżeństwem), on jest moim jedynym, a ja jego jedyną. Czy to nie wspaniale???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Ilu partnerow?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:28 18 lat i dwoch Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka_dupeczka NIEEE TO JEST NUDNE!!!!! 27.09.05, 15:05 Ale każdy ma swoje upodobania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Re: Ilu partnerow?? IP: *.smstv.pl 06.09.05, 19:46 durz ailosc partnerow sexualnych swiadczy o tym ze jeste slatwa i nie masz do siebie szacunku.ja nigdy bym dzis nie mogla pomyslec ze moglabym to robic z innym.to nie jest wogule realne dla mnie....nie rozumiem tego z elaski spypaiaj z kilkoma facetami w zyciu.hamerykanizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadrzemiona Re: Ilu partnerow?? IP: *.net-serwis.pl 07.09.05, 09:24 Po 10-tym straciłam rachubę i przestałam liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madeline Re: Ilu partnerow?? IP: *.crowley.pl 24.09.05, 23:16 zero!!!!!!-wszystko w swoim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Ilu partnerow?? IP: *.chello.pl 24.09.05, 23:34 Trzech - dwoch do chodzenia za raczki itp., jednego seksualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rose Re: Ilu partnerow?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:09 Mam 21 lat, dotychczas kochałam się z 4 facetami a z wieloma innymi był tylko sex francuski i pieszczoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: Ilu partnerow?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:33 Gość portalu: Rose napisał( Powinnas brac udział w konkursie albo w paradzie "ktora wiecej,ktora lepiej daje" Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka_dupeczka Re: Ilu partnerow?? 27.09.05, 15:06 A dlaczego? tylko facet może? A jak kobieta to juz ku..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka101 Re: Ilu partnerow?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:36 Ja dotychczas miałam 5 kochanków,z wieloma facetami było tylko umawianie się na bilarda i piwko. Było też paru takich , którzy dali mi propozycje, glębszej znakomosci ale ja ją odrzuciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyx Re: Ilu partnerow?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 15:34 marteczka_dupeczka napisała: A według ciebie jest inaczej?Jak kobieta nie da to facet nie wezmie.No chyba tylko wchodzi w rachubę gwałt. Przescigujecie sie w tym ile razy ktora rozkładała nogi.Jestescie tak jak te pieski biegajace po ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
ally23 Re: Ilu partnerow?? 28.09.05, 13:59 > Zastanawiam sie ile partnerow maja za soba srednio dziewczyny w wieku 21 > lat?? Potrzebuje samookreslenia, w jakiej kategorii sie znajduje... a to sa jakies kategorie??? Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: Ilu partnerow?? 28.09.05, 14:01 dwóch ale teraz jest ten jeden jedyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka101 Re: Ilu partnerow?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 19:34 libertine21, ty podobno miałaś jakiej problemyz facetem.Wszystko juz oki? cieszę się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Psuje wam statystyke .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:05 w wieku 21 mialam 1 partnera , teraz mam 25 i oprocz tego jednego mialam jeszcze dwoch , w tym jeden na jeden raz i to sie chyba nie liczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś