Dodaj do ulubionych

trochę nie na temat, ale mile widziane odp.

IP: *.class147.petrotel.pl 14.04.05, 17:27
czy używałyście dezodorantu w kulce Vichy?
czy jest skuteczny?
czy warto go kupić?

z góry dzięki za odp.
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: faja_wodna nie wszystko złoto................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:31
      Dlaczego nie na temat???????

W końcu z "na luzie" zrobiło sie "na seksie" i "na stresie"

;P;P;P

nie używałam, ale z moich doświadczeń z Vichy stwierdzam..nie wszystko złoto co
      sie świeci

ale pytanie: czy chodzi Ci oże o zneutralizowanie ewidentnie nadmiernej
      potliwości, czy tylko tak, dla odmiany?

Na tamtą dolegliwośc mam bowiem coś lepszego:)

Pozdro!
      • Gość: viki Re: nie wszystko złoto................ IP: *.class147.petrotel.pl 14.04.05, 17:34
        chodzi o skuteczne zachamowanie pocenia się, bo strasznie mnie to denerwuje.
        Używam zwykłych dezodorantów w sztyftach, kulce albo w sprayu, co prawda
        neutralizują one zapach potu, ale nie zapobiegają one poceniu się
        • Gość: faja_wodna mam ten sam problem:(:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:42
          dwa lata temu (znalazłam w "najlepsze"na gazeta.pl) ktoś miał taki problem i
          polecono mu ANTIDRAL. Tylko w aptece, za ok. 13 złociszy

Może zatem warto zainwestować w coś bardziej..hmm..profesjonalnego?

:):):):):):):)

pozdrówki
          • Gość: viki Re: mam ten sam problem:(:(:(:( IP: *.class147.petrotel.pl 14.04.05, 17:47
            dzięki
            ale tak jakos mi głupio powiedzieć pani w aptece: dzień dobry, ma pani coś
            skutecznego przeciw nadmiernemu poceniu się?
            może jestem jakaś dzika, ale wstydzę się tego :(
            • Gość: faja_wodna Re: mam ten sam problem:(:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:53
              "dzień dobry, ma może pani ANTIDRAL lub może mogłaby mi Pani polecić lepszy
              zamiennik?"

jesli chodzi o kolejkowiczów- nie zajarzą, jesli chodzi o Panią za okienkiem-
              gorsze rzeczy słyszała:P

:):):)

czego tu sie wstydzić?

normalna sprawa, są to takie uprzykrzające nam życie drobiazgi i nie warto sie
              nimi przejmować- znależć sposób na pocenie się, na łupież itd..

ludzka rzecz:)

pozdro viki!
              • Gość: viki Re: mam ten sam problem:(:(:(:( IP: *.class147.petrotel.pl 14.04.05, 17:59
                dzięki! jesteś wielka ;)

jeszcze jedno pytanko: czy to jest w formie dezodorantu? kulka czy spray?

pozdrawiam gorąco i dziękuję za pomoc
                • Gość: faja_wodna już jestem:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:04
                  wstukaj w wyszukiwarce na górze "antidral"

ja wróciłam do 2002 roku i znalazłam:

"szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=antidral"

i w ogóle po całym forum niech przeszuka -poczytaj, czy warto:)

pozdrówki
                  • Gość: viki Re: już jestem:P IP: *.class147.petrotel.pl 14.04.05, 18:11
                    ok, idę czytać :)
                    dzięki
                    • Gość: wow! Re: już jestem:P IP: *.class147.petrotel.pl 14.04.05, 18:42
                      z tego co tam jest napisane ten ETIAXIL to prawdziwe cudo! A ANTIDRAL to polski
                      odpowiednik o słabszym działaniu, bo zawiera mniej jakiś tam ważnych
                      składników. Co prawda ETIAXIL kosztuje ok. 40 zł ale co tam, już pędzę do
                      apteki!

bardzo mi pomogłaś!
                      • Gość: faja_wodna spox:):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 19:09
                        cieszę się, że mogłam pomóc

miłego użytkowania, napisz koniecznie, czy się sprawdziło:)

pozdrówki viki
    • Gość: Artur Przezywacz Re: trochę nie na temat, ale mile widziane odp. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:17
      > czy używałyście dezodorantu w kulce Vichy?

Nie

> czy jest skuteczny?

Nie wiem

> czy warto go kupić?

Biorac dwa powyzsze pod uwage: tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka