Gość: viki IP: *.class147.petrotel.pl 14.04.05, 17:27 czy używałyście dezodorantu w kulce Vichy? czy jest skuteczny? czy warto go kupić? z góry dzięki za odp. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: faja_wodna nie wszystko złoto................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:31 Dlaczego nie na temat??????? W końcu z "na luzie" zrobiło sie "na seksie" i "na stresie" ;P;P;P nie używałam, ale z moich doświadczeń z Vichy stwierdzam..nie wszystko złoto co sie świeci ale pytanie: czy chodzi Ci oże o zneutralizowanie ewidentnie nadmiernej potliwości, czy tylko tak, dla odmiany? Na tamtą dolegliwośc mam bowiem coś lepszego:) Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: nie wszystko złoto................ IP: *.class147.petrotel.pl 14.04.05, 17:34 chodzi o skuteczne zachamowanie pocenia się, bo strasznie mnie to denerwuje. Używam zwykłych dezodorantów w sztyftach, kulce albo w sprayu, co prawda neutralizują one zapach potu, ale nie zapobiegają one poceniu się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faja_wodna mam ten sam problem:(:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:42 dwa lata temu (znalazłam w "najlepsze"na gazeta.pl) ktoś miał taki problem i polecono mu ANTIDRAL. Tylko w aptece, za ok. 13 złociszy Może zatem warto zainwestować w coś bardziej..hmm..profesjonalnego? :):):):):):):) pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: mam ten sam problem:(:(:(:( IP: *.class147.petrotel.pl 14.04.05, 17:47 dzięki ale tak jakos mi głupio powiedzieć pani w aptece: dzień dobry, ma pani coś skutecznego przeciw nadmiernemu poceniu się? może jestem jakaś dzika, ale wstydzę się tego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faja_wodna Re: mam ten sam problem:(:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:53 "dzień dobry, ma może pani ANTIDRAL lub może mogłaby mi Pani polecić lepszy zamiennik?" jesli chodzi o kolejkowiczów- nie zajarzą, jesli chodzi o Panią za okienkiem- gorsze rzeczy słyszała:P :):):) czego tu sie wstydzić? normalna sprawa, są to takie uprzykrzające nam życie drobiazgi i nie warto sie nimi przejmować- znależć sposób na pocenie się, na łupież itd.. ludzka rzecz:) pozdro viki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: mam ten sam problem:(:(:(:( IP: *.class147.petrotel.pl 14.04.05, 17:59 dzięki! jesteś wielka ;) jeszcze jedno pytanko: czy to jest w formie dezodorantu? kulka czy spray? pozdrawiam gorąco i dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faja_wodna już jestem:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:04 wstukaj w wyszukiwarce na górze "antidral" ja wróciłam do 2002 roku i znalazłam: "szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=antidral" i w ogóle po całym forum niech przeszuka -poczytaj, czy warto:) pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: już jestem:P IP: *.class147.petrotel.pl 14.04.05, 18:11 ok, idę czytać :) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow! Re: już jestem:P IP: *.class147.petrotel.pl 14.04.05, 18:42 z tego co tam jest napisane ten ETIAXIL to prawdziwe cudo! A ANTIDRAL to polski odpowiednik o słabszym działaniu, bo zawiera mniej jakiś tam ważnych składników. Co prawda ETIAXIL kosztuje ok. 40 zł ale co tam, już pędzę do apteki! bardzo mi pomogłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faja_wodna spox:):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 19:09 cieszę się, że mogłam pomóc miłego użytkowania, napisz koniecznie, czy się sprawdziło:) pozdrówki viki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: trochę nie na temat, ale mile widziane odp. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.04.05, 00:17 > czy używałyście dezodorantu w kulce Vichy? Nie > czy jest skuteczny? Nie wiem > czy warto go kupić? Biorac dwa powyzsze pod uwage: tak Odpowiedz Link Zgłoś