IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 16.04.05, 17:34
Cześć, poprosiłam o stronke , przysłono hehe, tu jets fajna rzecz www.fasco-
csc.com/index_e.html
, ale nieumim znleźć baterii, moze ktoś da sobie ztym radę. Pozdrawiam.
Natalya.
Obserwuj wątek
    • Gość: gracz Re: Hehe, IP: 217.153.84.* 17.04.05, 13:15
      bateria jest w koncu łożka ( naprzeciw poduszki) ja nie wiem co z tą baterią i
      kasetka zrobić a ty wiesz?
      • Gość: Natalya Re: Hehe, IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 17.04.05, 16:43
        Znaczy w szufladzie jest czerwone pudełko, a jak sie je już wyjmie to trza je
        otworzyć pierścieniami oraz takim białym patykiem, a jak sie to juz otworzy to
        potem potrzeba kasety oraz baterii, ale bateria jets niebieska, właśnie niemoge
        jej znaleźć,moze ty coś wymyślisz.
    • Gość: co dalej Re: Hehe, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 17:04
      obejrzalam filmik.. ale nadal nie moge sie wydostac z pokoju.mam juz
      wszystko.tzn baterie 2. obraczki 2 . patyk. kasetke. puste opakowanie od cd,
      kartke, klucze 3, sluchawki. no i co dalej?
      • Gość: Natalya Re: Hehe, IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 17.04.05, 17:24
        Bo jak ten ziomek tam wiruje na tej scianie to on na koncu pkazuje taka
        gwiazdke to właśnie po wyświetleniu filmu, na czerwonej scianie tzreba kliknąć
        w to miejsce w którym była gwiazdka, pokazuje sie sejf, tylko nieiwem jak szyfr
        skombinować, moz ety wiesz?
      • Gość: Natalya Re: Hehe, IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 17.04.05, 17:32
        Kod do sejfu to 4117, a potem śrubokrętem wyciąga się klamke z drzwi,
        wygrywając gre. ale jeśli komuś przyjachała sie ta gra to polecam strone
        www.fasco-csc.com/works/viridian/index_e.php tu też jets taka gra, ale
        muszę przynać ze trudnijesza, ja bede grać, a jeśli ktoś będzie chciał
        powalczyć z pokojem ze mna będzie mi miło. Pozdrawiam. Natalya.
        • Gość: Małgo tylko piwo musi być bardzo zimne- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:32
          prosto z lodówki

wtedy on prawie czuje ducha zmarłej osoby, czy jakoś tam:):):)
    • Gość: Asia Re: Hehe, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 17:20
      A gdzie są te patyki?
      • Gość: Natalya Re: Hehe, IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 17.04.05, 17:53
        Patyk ma dwa miejsca albo jets między materacem a oprawą łóżka (od strony
        poduszki), albo pod poduszką.
    • Gość: Małgo a gdzie jest trzeci klucz..? :,,,,,,,,,,,,,,,,,,( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 18:28
      • Gość: Natalya Re: a gdzie jest trzeci klucz..? :,,,,,,,,,,,,,, IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 17.04.05, 18:33
        w wierzy, jak sie weźmie z szuflady słuchawki to trza je podłączyc do wierzy
        potem kliknac na prostokąt w lewym rogu wierzy, kliknąc na szyfladke, klucz
        jets w kieszonce na CD w wiezy.
        • Gość: to_ja JESTEŚ WIELKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 18:35
          dzięki:)
      • Gość: Natalya A teraz ja..... IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 17.04.05, 18:34
        A ja mam takie pytanie, cyz ktoś moze juz prłóbuje ten pokój do którego
        dawałam linka? tam lezy ten kostek, ma moze ktoś pomysl jak to przejść?
        • Gość: Natalya ????? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 17.04.05, 20:58
          Cześć, ja mam teraz kłopot, bo usiłuje przejsć to www.fasco-
          csc.com/works/viridian/index_e.php ale jak na złość nieumiem ..... wie moze
          ktoś co tam trzeba zobić? mam 6 znaczków chińskich, płytke CD- opakowanie,
          takie cos owinięte białym papierem, lekarstwo- te z ręki kostka, włosy,
          zdjęcie baby oraz factea, piwo. nieiwem pojęcia co dalej? moze ktoś cos
          wymyslił z tym pokojem?
          • Gość: Małgo też mi nie idzie:):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 07:24
            ale pod tą szafką z butami jest ramka na zdjęcia:)

włosów nie mam:(
          • Gość: Małgo mamamaamaaaaaam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 07:25
            mam!

znaczy się włsy to to na karteczce?:D

co wygląda jak gryzmoły:)
          • Gość: Małgo dawaj dawaj, Natalya!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 07:32
            na półeczce można ustawić zdjęcie kobiety w ramce, pudełko po cd, pifffko i jak
            się dzwoni, to może coś się stanie wtedy!! Tylko nie mam tego czegoś w białym
            papierze..:(:(:(
          • Gość: Małgo pod koszem jest zapalniczka, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 07:43
            jak nią klikniesz na kadzidełka(patyczki w papierkach)to się zapali jedno i
            włoży do tego garnuszka po lewej str

teraz gościu mówi znowu co innego, czyli działa!!!

znaczy się, jak się naciśnie na dzwonek:)

że napawa jego duszę pokojem, jakoś tak
    • Gość: gracz Re: Hehe, IP: 217.153.84.* 17.04.05, 21:01
      Natalya jesteś tam????
      co mam zrobić z ta karteczką z adresem strony i woguule co dalej .... mam 3
      kluczyki obrączke czerwone pudełko kasetke baterie kabel pudełko na cd zaczyna
      mie to drażnić.... daj cynk jak to przejść
      • Gość: Małgo witaj graczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:06
        przeczytaj to co masz wyżej + pomyśl:)

nawet ja bym to przeszła gdyby nie ten szyfr:( bo ten Natalyi nie pasuje:(

a jestem totalnym .. w sprawach gier:P

pozdrówki, Natalyo!
    • Gość: gracz Re: Hehe, IP: 217.153.84.* 17.04.05, 21:05
      jak możesz to podaj mi gadulca bo mnie zaraz coś trafi ....:o)
      • Gość: Natalya Re: Hehe, IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 17.04.05, 21:12
        to podaj mi twojego gg to pogadamy. Napisze do ciebie zaraz. Tylko podaj
        numer:*. Pozdro.
      • Gość: Natalya Re: Hehe, IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 17.04.05, 21:14
        Cześć Małgo- ten szyfr mi również kilka razy niechciał wejść, dopiero za
        którymś odpaleniem raczył wejśc, ale pwoeim ci ze jak z szuflady wzięłaś
        kawałek papieru to tam jest napisane niewyraźnie, znaczy tam jest adres strony
        netowej na której ci pisze ten szyfr. dziękuje za pozdrowienia, oraz również
        cię pozdrawiam.
    • Gość: gracz Re: Hehe, IP: 217.153.84.* 17.04.05, 21:21
      Mój gadulec 7576148. czekam ;)
      • Gość: gracz Re: Hehe, IP: 217.153.84.* 17.04.05, 21:40
        mi na tej stronce podało inny szyfr 6065 i też nie wchodzi... próbuje i nic z
        tego...;-(
        • Gość: Natalya Re: Hehe, IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 18.04.05, 21:22
          No to teraz wpisz koda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka