Gość: bisia IP: 192.168.111.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:35 jak dzialaja te tabletki i czy sa efekty w odchudzaniu?za odpowiedzi dziekuje pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malutka Re: Czy ktos bral aplefit? IP: 213.77.105.* 19.04.05, 19:20 aplefitu nie bralam,ale co na pewno moge ci polecic to CIDREX.on ma taki sam skladnik bazowy co aplefit, a przynosi po prostu genialne rezultaty!w ciagu dwoch miesiecy stracilam 7 kilo!sprobuj,goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimesis Re: Czy ktos bral aplefit? IP: *.wmc.net.pl 19.04.05, 19:32 Heh, ja w ciagu miesiaca 7 kg w dol ze stresu...egzamin z anglika na uczelnie, matura, CAE, prawko...ehhh...jescze tylko 2 miesiace...w czerwcu to pewnie bede musiala cala szafe wymieniac, ale co tam:D a na odchudzanie polecam termogeniki- efedryna+ kofeina, poszukaj na necie...te skutki uboczne sa mocno przesadzone;) pozdrawiam i powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Czy ktos bral aplefit? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:49 A ILE KOSZTUJE TEN CIDREX MOGLABYS MI NAPISAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Czy ktos bral aplefit? IP: *.icpnet.pl 04.06.05, 18:51 Około 10zl za 30szt Odpowiedz Link Zgłoś
buloslawski Re: Czy ktos bral aplefit? 05.06.05, 07:00 Ostatnio Cidrex kosztowal u mnie jakies 10,50 zl. Same tabletki wam nie pomoga, bo to tylko UZUPELNIENIE I WSPOMAGANIE DIETY!!! Jesli chcecie schudnac : dobra dieta i duzo cwiczen. Aha i jeszcze jedno: NIE PODJADAC MIEDZY POSILKAMI. Cos o diecie wiem, bo probowalem 2 razy i za 2 razem udalo mi sie schudnac. Za pierwszym schudlem 12,5 kg w 2,5 tygodnia, a potem skrecilem kolano i dostalem efektu jojo :(. Za 2 razem juz od lipca do lutego schudlem 21 kg i jest dobrze :). Teraz utrzymuje, a raczej staram sie, stala wage a to jest jeszcze gorsze od diety. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: Czy ktos bral aplefit? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:59 moja mama brala-to dziala!podobne rezultaty daje cidrex!dzialaja,bo sa na bazie octu jablkowego,ktory zabija tluszcz i nie pozwala na odlozenie czegokolwiek na bioderkach Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra1985 Re: Czy ktos bral aplefit? 04.06.05, 19:08 Ja biorę. Efekty? Jakieś tam są ale nie za bardzo. Jedyne co się sprawdza to przyspieszenie przemiany materii. Ale jak masz silną wolę to aplefit pomoże. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buloslawski Re: Czy ktos bral aplefit? 05.06.05, 07:04 Osobiscie polecam Redufat albo inny produkt zawierajacy Chitosan. Jest to substancja wyciagana z pancerzykow chitynowych u skorupiakow i wiaze tluszcz. Tabletka pochlania Ci tluszcz w ilosci do 4 razy wiekszej od jej masy. Niby niewieie, ale zazywaj ja przez pare tygodni, a efekty sama zobaczysz. Cidrex tez jest niezly. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś