Dodaj do ulubionych

seks z dziewicą czy z doświadczoną ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:16
jaki seks jest przyjemniejszy - z dziewczyną ktora robi to po raz pierwszy
czy z kobietą która miała wielu kochanków?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.icpnet.pl 21.04.05, 19:30
      Najfajniej to jest chyba wspólnie zbierać doświadczenia czyli w zestawie
      dziewica z prawiczkiem. Warto oczywiście wesprzeć się teorią i trochę poczytać
      literatury wcześniej. Najlepiej też wspólnie.
      • Gość: Tygryska Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 21.04.05, 19:32
        no oczywiście że z doświadczoną, bez dwóch zdań.
    • Gość: kuku Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.olsztyn.mm.pl 21.04.05, 19:34
      zalezy jaką woli chlopak heheh...z dziewica moze sie bac...sama zostalam
      odtrącona gdy chlopak z ktorym bylam 3 miesiace dobieral sie do mnie(przez te 3
      mies dostal sie tylko do moich piersi:])...a ja zatrzymalam jego reke na pasku
      od spodni mowiac NIE...gdy sie dowiedzial ze jestem dziewica bylo to dla niego
      smieszne,nienormalne i byl w szoku, kazal mi isc do zakonu nawet heh -
      palant:) ...i to byl koniec bo mu nieodpowiadalam:) a podobno chlopcy sie boja
      angazowac, ci ktorym zalezy wylacznie na seksie.Boja sie chyba tych wszystkich
      obowiazkow i odpowiedzialnosci,uczuc..chca tylko przyjemnosci. Wiadomo ze
      dziewczyny podchodza do tego znacznie powazniej:) milosc,romantyzm och i ach
      musi byc to "cos":). Dla chlopaka ktory bedzie kochal swoja dziewczyne to czy
      ma swoj pierwszy raz za soba czy nie, nie bedzie mialo znaczenia, aczkolwiek
      moglby nawet zalowac ze to nie z nim jego ukochana stracila
      cnote:) ...wszystko zalezy od podejscia chlopaka do dziewczyny:) z moim
      obecnym chlopakiem poszlam do lozka po miesiacu...wcale nie mialam oporów:) a
      po ok 3 spotkaniach mial do mnie wiekszy "dostep" niz tamten po 3:D ...no coz,
      jak sie kocha to hormony szaleją :D jestem szczesliwa i kochana, uwazam ze
      lepiej nie moglam zrobic, czekając wlasnie na tego jedynego :)...wiec nie radze
      sie spieszyc dziewicom...a chlopcy..ci ktorym zalezy wylacznie na sexie znajda
      i takie chetne dziewczynki
      • Gość: ? Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:38
        a ile masz teraz lat kuku ?
    • Gość: nom Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:30
      z dziwica lepiej
    • Gość: Zack z doświadczoną IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 21:10
      Z doświadczoną tj taką która wie co chce osiągnąc i potrafi to zrobić i do tego
      wkłada w to co robi serce i entuzjazm. Najlepiej jest z kobietą którą sie kocha
      której się ufa i odbiera na tych samych falach. Po prostu bliską i umiejętną
      kobietą.
      Z dziewicą - a to zazwycza młode dziewczyny jest strasznie dużo tej całej
      szopki przed, w trakcie, tego nie zrobi a tego sę boi. Oczywiście wspólne
      zbieranie doświadczeń bardzo sprzyja zacieśnianiu więzi ale czasem to droga
      przez mękę. Dojrzałe kobiety wiedzą o co chodzi, wiedzą co lubią i najczęsciej
      nie boją się eksperymentów
    • Gość: me Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.05, 12:24
      z kobieta doswiadczona-dziewica nic nie wie sama wiem po sobie jaka
      bylam "lewa";)
      • wiki24 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? 22.04.05, 12:59
        e tam przeciez zanim jest ten pierwszy raz i rozdziewiczenie,to zdobywa się juz
        jakieś doświadczenie uprawiając petting.Wiec tak całkiem zielone to one nie
        są.Ale jeśli facet chce się tylko zabawić to pewnie lepiej mu będzie z
        doswiadczoną kobietą.
    • liwia_85 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? 22.04.05, 14:10
      Z dziewczyną , którą kochasz , nieważne czy dziewica czy doświadczona:))
    • Gość: gfgdgtd Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:17
      a ja tam byłam dziewicą i on był prawiczkiem było to jakieś 3 lata temu a teraz
      jest moim nażeczonym.
    • Gość: Wotan Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:01
      Z doświadczoną i pełną entuzjazmu w seksie... dziewica to tego nie bo to be,
      tego też nie, najlepiej po bożemu i leży jak kłoda bo nie wie co robić. A dwie
      dziewice w łóżku to o jedną za dużo...
    • Gość: znudzony Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:07
      Gość portalu: girl napisał(a):

> jaki seks jest przyjemniejszy - z dziewczyną ktora robi to po raz pierwszy
      > czy z kobietą która miała wielu kochanków?

Z napaloną dziewicą.
    • Gość: anna20 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:19
      kobieta doswiadczona jest bardziej pozadana niz ta niedoswiadczona..
      ale dobrze tez jest miec dziewice..
      to zalezy tylko i wylacznie od faceta
    • Gość: Sławek 22 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 11:52
      Hmmm. Sex z dziewicą jest, że tak powiem bardzo miłym doświadczeniem. Nie powiem, że z dziewicą nie jest przyjemnie. Bo jest i to bardzo, ale z doświadczoną można sobie na więcej pozwolić. Dziewice się wstydzą. Wszystko pod kołdrą i tak, żeby nie było widać, jedna pozycja. Ale jest przyjemnie. Z doświadczoną zato można sobie "pobaraszkować" I też jest bardzo przyjemnie. Nie chodzi tu chyba o gusta faceta. Moim zadaniem niema odpowiedzi na to pytanie. Bo jeden powie tak, a drugi tak. Ogólenie żecz biorąc to sex jest bardzo przyjemną sprawą i z dziewicą i z doświadczoną.

Pzdr.
      • Gość: hmm Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.tele2.pl 23.04.05, 16:48
        No właśnie, a powiedzcie mi czy można z rozmowy z facetem wywnioskować czy jest
        prawiczkiem czy nie? Prawiczek jak na przekór za bardzo się przechwala czy jak?
        Potrzebne mi ta inf bo nie mam zamiaru próbować na własnej skórze...
        • Gość: anna20 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:23
          tak jakos wychodzi ze mezczyzna ktory juz zasmakowal sexu jest w tych sprawach
          dyskretny, a prawiczek lub koles ktory dopiero zaczyna wchodzic w sfere
          erotyzmu i namietnosci, chwali sie, czesto o tym mowi i robi z siebie erotomana.
          • Gość: lula Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.chello.pl 24.04.05, 13:00
            jesli nie wiesz czy facet jest prawiczkiem to powinnas sie go oto
            zapytac...moze to brzmi smiesznie,ale z pewnoscia nadejdzie sprzyjajjaca
            okazja.Moinm zdanie nie ma recepty na to,aby dowiedziec sie czy uprawial sex
            czy jescze nie...tylko nie spiesz sie z ta inf:)
    • Gość: anna20 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:50
      w sumie to tak sie logicznie zaczelam zastanawiac..i dochodze do wniosku ze
      seks z prawiczkiem, moze byc tak samo fajny, jak z doswiadczonym facetem..ale z
      drugiej strony, prawiczka mozna nauczyc tego, co sie lubi i on wymaga mniej, bo
      nie zna "smaku" wielu rzeczy.doswiadczony facet natomiast, moze wymagac wiele
      [np rzeczy ktorych my nie lubimy "robic"], a niekoniecznie dac to czego my
      oczekujemy.ja osobiscie, lubie facetow ktorzy nie maja zbyt duzego
      doswiadczenia, w sprawach sexu, ale nie sa prawiczkami juz.
      • landrynka8 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? 25.04.05, 11:44
        Jak ktoś lubi być nauczycielką, w przeciwnym razie to przyjemne nie jest.
    • landrynka8 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? 25.04.05, 11:46
      Czy wy jesteście nienormalni? jak może seks z dziewicą być przyjemny? Jakim
      cudem? Przeciez to "cięzka praca" i katorga!
      • Gość: anna20 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:15
        landrynka8 napisała:

> Czy wy jesteście nienormalni? jak może seks z dziewicą być przyjemny? Jakim
        > cudem? Przeciez to "cięzka praca" i katorga!

PEWNIE ZE TAK.WYZEJ NAPISALAM DLACZEGO :>
        • landrynka8 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? 25.04.05, 18:36
          Wniosek jaki mi sie nasuwa to to że, tu PRAWIE same dziewice są.

Normalna, doświadczona seksulanie dziewczyna w taki sposób nie mówi, tak jak te
          dziewice z FC. Dziewice to jednak można poznac na 50 m.
          • Gość: anna20 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:49
            zaintrygowalas mnie..ciekawe ile kobiet ci na to odpisze:) ja dziewica nie
            jestem:)naleze bardziej do tej drugiej grupy:) ale jak juz napisalam wole
            facetow ktorzy sa na poczatku swojej drogi ku rozkoszy:) nie wiem..moze to
            dziwne..ale jakos tak mam.wole ich nauczyc co lubie czego nie:) i powiem ci ze
            ani ci doswiadczeni ani ci mniej, jakos nie nazekaja.z reszta..kazdy ma swoje
            zdanie i trzeba je uszanowac:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka