Gość: girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:16 jaki seks jest przyjemniejszy - z dziewczyną ktora robi to po raz pierwszy czy z kobietą która miała wielu kochanków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.icpnet.pl 21.04.05, 19:30 Najfajniej to jest chyba wspólnie zbierać doświadczenia czyli w zestawie dziewica z prawiczkiem. Warto oczywiście wesprzeć się teorią i trochę poczytać literatury wcześniej. Najlepiej też wspólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygryska Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 21.04.05, 19:32 no oczywiście że z doświadczoną, bez dwóch zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.olsztyn.mm.pl 21.04.05, 19:34 zalezy jaką woli chlopak heheh...z dziewica moze sie bac...sama zostalam odtrącona gdy chlopak z ktorym bylam 3 miesiace dobieral sie do mnie(przez te 3 mies dostal sie tylko do moich piersi:])...a ja zatrzymalam jego reke na pasku od spodni mowiac NIE...gdy sie dowiedzial ze jestem dziewica bylo to dla niego smieszne,nienormalne i byl w szoku, kazal mi isc do zakonu nawet heh - palant:) ...i to byl koniec bo mu nieodpowiadalam:) a podobno chlopcy sie boja angazowac, ci ktorym zalezy wylacznie na seksie.Boja sie chyba tych wszystkich obowiazkow i odpowiedzialnosci,uczuc..chca tylko przyjemnosci. Wiadomo ze dziewczyny podchodza do tego znacznie powazniej:) milosc,romantyzm och i ach musi byc to "cos":). Dla chlopaka ktory bedzie kochal swoja dziewczyne to czy ma swoj pierwszy raz za soba czy nie, nie bedzie mialo znaczenia, aczkolwiek moglby nawet zalowac ze to nie z nim jego ukochana stracila cnote:) ...wszystko zalezy od podejscia chlopaka do dziewczyny:) z moim obecnym chlopakiem poszlam do lozka po miesiacu...wcale nie mialam oporów:) a po ok 3 spotkaniach mial do mnie wiekszy "dostep" niz tamten po 3:D ...no coz, jak sie kocha to hormony szaleją :D jestem szczesliwa i kochana, uwazam ze lepiej nie moglam zrobic, czekając wlasnie na tego jedynego :)...wiec nie radze sie spieszyc dziewicom...a chlopcy..ci ktorym zalezy wylacznie na sexie znajda i takie chetne dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:38 a ile masz teraz lat kuku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:30 z dziwica lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zack z doświadczoną IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 21:10 Z doświadczoną tj taką która wie co chce osiągnąc i potrafi to zrobić i do tego wkłada w to co robi serce i entuzjazm. Najlepiej jest z kobietą którą sie kocha której się ufa i odbiera na tych samych falach. Po prostu bliską i umiejętną kobietą. Z dziewicą - a to zazwycza młode dziewczyny jest strasznie dużo tej całej szopki przed, w trakcie, tego nie zrobi a tego sę boi. Oczywiście wspólne zbieranie doświadczeń bardzo sprzyja zacieśnianiu więzi ale czasem to droga przez mękę. Dojrzałe kobiety wiedzą o co chodzi, wiedzą co lubią i najczęsciej nie boją się eksperymentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.05, 12:24 z kobieta doswiadczona-dziewica nic nie wie sama wiem po sobie jaka bylam "lewa";) Odpowiedz Link Zgłoś
wiki24 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? 22.04.05, 12:59 e tam przeciez zanim jest ten pierwszy raz i rozdziewiczenie,to zdobywa się juz jakieś doświadczenie uprawiając petting.Wiec tak całkiem zielone to one nie są.Ale jeśli facet chce się tylko zabawić to pewnie lepiej mu będzie z doswiadczoną kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? 22.04.05, 14:10 Z dziewczyną , którą kochasz , nieważne czy dziewica czy doświadczona:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfgdgtd Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:17 a ja tam byłam dziewicą i on był prawiczkiem było to jakieś 3 lata temu a teraz jest moim nażeczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wotan Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:01 Z doświadczoną i pełną entuzjazmu w seksie... dziewica to tego nie bo to be, tego też nie, najlepiej po bożemu i leży jak kłoda bo nie wie co robić. A dwie dziewice w łóżku to o jedną za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:07 Gość portalu: girl napisał(a): > jaki seks jest przyjemniejszy - z dziewczyną ktora robi to po raz pierwszy > czy z kobietą która miała wielu kochanków? Z napaloną dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna20 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:19 kobieta doswiadczona jest bardziej pozadana niz ta niedoswiadczona.. ale dobrze tez jest miec dziewice.. to zalezy tylko i wylacznie od faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek 22 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 11:52 Hmmm. Sex z dziewicą jest, że tak powiem bardzo miłym doświadczeniem. Nie powiem, że z dziewicą nie jest przyjemnie. Bo jest i to bardzo, ale z doświadczoną można sobie na więcej pozwolić. Dziewice się wstydzą. Wszystko pod kołdrą i tak, żeby nie było widać, jedna pozycja. Ale jest przyjemnie. Z doświadczoną zato można sobie "pobaraszkować" I też jest bardzo przyjemnie. Nie chodzi tu chyba o gusta faceta. Moim zadaniem niema odpowiedzi na to pytanie. Bo jeden powie tak, a drugi tak. Ogólenie żecz biorąc to sex jest bardzo przyjemną sprawą i z dziewicą i z doświadczoną. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.tele2.pl 23.04.05, 16:48 No właśnie, a powiedzcie mi czy można z rozmowy z facetem wywnioskować czy jest prawiczkiem czy nie? Prawiczek jak na przekór za bardzo się przechwala czy jak? Potrzebne mi ta inf bo nie mam zamiaru próbować na własnej skórze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna20 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:23 tak jakos wychodzi ze mezczyzna ktory juz zasmakowal sexu jest w tych sprawach dyskretny, a prawiczek lub koles ktory dopiero zaczyna wchodzic w sfere erotyzmu i namietnosci, chwali sie, czesto o tym mowi i robi z siebie erotomana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.chello.pl 24.04.05, 13:00 jesli nie wiesz czy facet jest prawiczkiem to powinnas sie go oto zapytac...moze to brzmi smiesznie,ale z pewnoscia nadejdzie sprzyjajjaca okazja.Moinm zdanie nie ma recepty na to,aby dowiedziec sie czy uprawial sex czy jescze nie...tylko nie spiesz sie z ta inf:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna20 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:50 w sumie to tak sie logicznie zaczelam zastanawiac..i dochodze do wniosku ze seks z prawiczkiem, moze byc tak samo fajny, jak z doswiadczonym facetem..ale z drugiej strony, prawiczka mozna nauczyc tego, co sie lubi i on wymaga mniej, bo nie zna "smaku" wielu rzeczy.doswiadczony facet natomiast, moze wymagac wiele [np rzeczy ktorych my nie lubimy "robic"], a niekoniecznie dac to czego my oczekujemy.ja osobiscie, lubie facetow ktorzy nie maja zbyt duzego doswiadczenia, w sprawach sexu, ale nie sa prawiczkami juz. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? 25.04.05, 11:44 Jak ktoś lubi być nauczycielką, w przeciwnym razie to przyjemne nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? 25.04.05, 11:46 Czy wy jesteście nienormalni? jak może seks z dziewicą być przyjemny? Jakim cudem? Przeciez to "cięzka praca" i katorga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna20 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:15 landrynka8 napisała: > Czy wy jesteście nienormalni? jak może seks z dziewicą być przyjemny? Jakim > cudem? Przeciez to "cięzka praca" i katorga! PEWNIE ZE TAK.WYZEJ NAPISALAM DLACZEGO :> Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? 25.04.05, 18:36 Wniosek jaki mi sie nasuwa to to że, tu PRAWIE same dziewice są. Normalna, doświadczona seksulanie dziewczyna w taki sposób nie mówi, tak jak te dziewice z FC. Dziewice to jednak można poznac na 50 m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna20 Re: seks z dziewicą czy z doświadczoną ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:49 zaintrygowalas mnie..ciekawe ile kobiet ci na to odpisze:) ja dziewica nie jestem:)naleze bardziej do tej drugiej grupy:) ale jak juz napisalam wole facetow ktorzy sa na poczatku swojej drogi ku rozkoszy:) nie wiem..moze to dziwne..ale jakos tak mam.wole ich nauczyc co lubie czego nie:) i powiem ci ze ani ci doswiadczeni ani ci mniej, jakos nie nazekaja.z reszta..kazdy ma swoje zdanie i trzeba je uszanowac:) Odpowiedz Link Zgłoś