Dodaj do ulubionych

pytanie o tabletki

01.05.05, 18:37
Witam. mam pytanie odnosnie tabletek antykoncepcyjnych:-) z racji
niewygodnosci uzywania prezerwatyw zdecydowalam sie w koncu na tabletki. moje
pytanie brzmi jaka jest tego cena?? pytam orientacyjnie, tzn ile mniej wiecej
moze kosztowac takie opakowanko tabletek:) i jeszcze jedno, przy wizycie u
ginekologa trzeba robic jakies badania, czy jest to na zasadzie 'odpytki' o
rozne szczegoly? wielkie dzieki za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: emm Re: pytanie o tabletki IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 01.05.05, 22:10
      Ja biorę od ponad roku STEDIRIL30 za 2 opakowania płące ok 6 zł( sa w
      wiekszosci refundowalne), przedtem brałam Harmonety ale po nich czułam sie
      fatalnie , bolało mnie wszystko, zmiany humorów itp. Od kiedy biore stediral
      dolegliwosci mineły okres trwa 3 dni, ochota na sex wielka, i zabezpieczenie
      gwarantowane, pozdrawiam
    • apsik87 Re: pytanie o tabletki 01.05.05, 23:45
      bralam tabletki przez miesiac i mam dosc...wole gumki!braka odczucia dni mojegoi
      cyklu,bark buzujacych hormonow podczas jajeczkowania??!!!nie!kocham byc kobiet
      ai nie lubie tamowac swoich odczuc...cena tabletekl jakie bralam jest ok 29
      zl...ale nie polecam hormonow...
    • Gość: lo bardzo tanie jest to świństwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 09:01
      ok 30 zł
    • diablica_29 Re: pytanie o tabletki 02.05.05, 10:41
      mercilon- ok 25 zł
    • Gość: Milena Re: pytanie o tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 14:37
      Ja też niedawno zdecydowałam się na tabletki, takze cie rozumiem... :)
      Pierwsze opakowanie jakie mi przepisał ginekolog to "logest" nie przepisał mi
      jednego opakowania, dostałam recepte na dwa za co zapłaciłam ok 70 zł.( to są
      jedne z najdrozszych, ale najlepsze dla młodych kobiet i podobno idealne na
      początek, bo nie działają tak źle na wątrobę jak inne) Jak u niego byłam
      przebadał mnie, a poźniej była "odpytka" pozdrawiam paa
    • Gość: kamila Re: pytanie o tabletki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 15:56
      Hejka. Ja także tabletki biorę od niedawna. Na początek zrobił mi cytologię,
      pytanka były głównie o choroby np. jakl tam z moją wątrobą. zaczęłam od
      STERIDIL30- były taniutki, bo za 2 op.zapłaciłam jakieś 6zł., ale czułam sie po
      nich okropnie- migrenowe wręcz bóle głowy i ciągłe mdłości. Od miesiaca biorę
      HORMONET,którego jedno op.kosztuje w granicach 35zł., ale jest świetny i wart
      każdej kasy. Po prostu "ZERO" dolegliwości. Znalazłam też aptekę, w której
      kupuję "NA RATY", tzn.wykupuję najpierw jedno op.,od farmaceuty dost
      karteczkę,z którą zgłaszam się po jakimś czasie po drugie op.(bo ginekolog
      zazwyczj zapisuje 2 op.). Ale mimo wszystko uważam,że dolegliwości przy
      tab.anty.to kwestia organizmu, każdy inaczej reaguje!!! Powodzonka, bedzie OKi.
      Buziaki, papa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka