Dodaj do ulubionych

DLA NIEGO....

04.05.05, 22:06
Mam wspanialego chlopaka bardzo go kocham i on mnie tez-spotykamy sie od
sylwestra...jestem szczesliwa!nigdy nie spalam z kolesiem bo nie spotkalam
jeszcze takiego, z ktorym bym chciala i balam sie tego pierwszego razu-a
dokladniej bolu:(teraz mam problem - wiem ze z nim bym chciala,wiem ze go
kocham i zrobimy to z milosci,on tez tego chce mowil mi o tym i chce poczekac
az bede gotowa.Problem jest taki ze bardzo bym chciala to zrobic.... dla
niego - ale nadal boje sie bolu.Wiem ze oboje powinnismy chciec...moje
srducho chce ale glowka przypomina o moich obawach...POMOZCIE
Obserwuj wątek
    • Gość: karol Re: DLA NIEGO.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 23:22
      nie powinnas kochać sie dla niego tylko dla siebie.po to dał ci czas żebys Ty
      była zdecydowana i sama chciała a nie robiła dlatego ze on chce!Bol jest do
      zniesienia,z tego co mi mówiła moja kobieta:)jak bedziesz wilgotna to nie
      bedzie tak zle,od tego sie nie umiera a poza tym bol napewno jest mniejszy niz
      ten podczas okresu,wiec chyba nie umrzesz.
    • Gość: anna20 Re: DLA NIEGO.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 07:36
      nie rob nic dla niego.badz gotowa i zrob to:):)
      a bol nie jest taki zly. musisz po prostu byc wilgotna..czyli dluugo rozpalana
      przez faceta.. a moze jego jezyczek na dole...to daje 100% nawilzenie:):) pozdro
    • Gość: Magdzia Re: DLA NIEGO.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 10:13
      Wcale nie musisz czuc bolu bo to zalezy od rubosci blony dziewiczej, ktorej
      wcale miec nie musisz. Czasem jest tak cienka ze moze sie przerwac pod czas
      cwiczen gimnastycznych. Poza tym jest odpowiednia pozycja, lezac na plecach
      podciagnij nogi blisko klatki piersiowej. To moze troche smieszne ale to pomaga
      jesli boisz sie bolu. Powodzenia !!!
    • Gość: MPDorota Re: DLA NIEGO.... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 05.05.05, 10:52
      Nie ma zadnego bolu. Facet musi ciebie dobrze "rozgrzac" (koniecznie!, a nie
      bedzie sie wpychal jak nie bedziesz gotowa), zalozyc gumke i najlepiej jeszcze
      posmarowac jakims zwilzaczem - bedzie bossssko!
    • jurek_dzbonie Re: DLA NIEGO.... 05.05.05, 11:05
      Boli, boli i boli.... A potem sie dziwia, ze faceci rzna ich kolezanki, ktorych
      dziwnie "nie bolalo".
    • Gość: iskragk nie boj nic! IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.05, 18:27
      roxxy nie boli tylko wtedy gdy jestes dobrze nawilzona na sucho nic nie wolno
      robic,powiedz mu to przed sexem,ze sie boisz,ze powinen ci dlugo piescic ze
      muszisz byc podnicona,jesli cie kocha to zrozumie i bedzie delikatny nie
      poczujesz bolu!gratuluje pewnosci w faceta ja nie mialam tyle
      szczescia.pozdrawiam
      • Gość: asienka Re: nie boj nic! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:37
        roxxy zgadzam sie to nie boli ale musisz byc pozadnie podniecona i wilgotna!!!
        a pozniej bedzie tylko przyjemnie!!
    • Gość: ada to co to będzie jak bedziesz miała dzieci rodzić? IP: *.chello.pl 09.05.05, 00:11
      nie bój sie niczego, tracenie dziewictwa to nie kara tylko początek nowego
      cudownego rozdziału w twoim życiu
      • seksoholik Re: to co to będzie jak bedziesz miała dzieci rod 09.05.05, 00:29
        Ładnie powiedziane.)
    • Gość: lola Re: DLA NIEGO.... IP: *.btk.net.pl 09.05.05, 22:58
      Pozycja z kolanami podciagnietymi pod klatke piersiowa jest najlepsza z punktu
      widzeina anatomii- blona jest wtedy najbardziej naciagnieta i podatna na
      pekniecie. Wiec kolana w gore i do dziela- tylko nie cofaj sie jak juz w Ciebie
      wejdzie bo bedzie bolalo. Pozdrawiam
      • fabiankaa Re: DLA NIEGO.... 09.05.05, 23:08
        ludzie, przeciez to nie musi boleć! piszecie, ze to boli i potem dziewczyny
        maja nerwice, ze albo bedzie bolało prawie jak przy cwiatowaniu albo bedzie
        krwawic jak zażynany prosiak... to bzdura!!!
        Prawda jest taka, ze jedne dziewczyny troche boli, inne nawet tego nie czują,
        krwawienie moze sie zdarzyc, ale nie musi. Najwazniejsze to zrobic to z osobą,
        ktorą sie kocha i której sie ufa. I nie bac sie. To nic strasznego. A poza tym
        przydarza sie tylko raz w zyciu...
    • martini1986 Re: DLA NIEGO.... 09.05.05, 23:32
      nie bój się! mnie bolało bardzo, ale facet zachował spokój, był dla mnie bardzo
      czuły i delikatny i ... jakos poszło :P Na pierwszy raz polecam nawilżacz, mnie
      pomógł:) A! I jeszcze jedno! Ból mija zaraz po przebiciu, a potem jest już milutko:)
      • Gość: danette Re: DLA NIEGO.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:44
        nawilzacz....duzo o tym piszecie ale skad go skombinowac??hmmm...........
        • Gość: kiciorun Re: DLA NIEGO.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 00:28
          > nawilzacz....duzo o tym piszecie ale skad go skombinowac??hmmm...........

Z apteki skarbie z apteki..
        • martini.wnm Re: DLA NIEGO.... 11.05.05, 15:17
          nawilżacz mozesz kupić albo w aptece, albo w sexshopie. Oczywiście polecam te
          pierwsze, bo z sexshopu to na różne badziewie można trafić. Ja używałam zelu
          firmy faberlic. Dostałam go od mamy mojego chłopaka i straciłam na nim cnote:P
    • peach_01 Re: DLA NIEGO.... 11.05.05, 15:25
      roxxii napisała:
      > Problem jest taki ze bardzo bym chciala to zrobic.... dla
      > niego

No to dla niego czy z miłości?? :>
      • Gość: roxxii Re: DLA NIEGO.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:16
        no dla niego bo go baaaardzo kocham....
        • martini.wnm Re: DLA NIEGO.... 12.05.05, 22:32
          a dla siebie nie? oj to się zastanow.fajnie, ze go kochasz, ale jesli ma to byc
          dla Ciebie poswięcenie to może poczekać jeszcze chwil kilka?
    • blacky84 Re: DLA NIEGO.... 13.05.05, 13:34
      jesli nie jestes gotowa to poczekaj...nie spiesz sie...i nie bój...musisz byc tlko rozluźniona na maksa...a w Tym pomoże Ci napewno gorąca kapiel z partnerem może nastórj ale najbardziej sam on....i gra wstępna...Tylko musisz być dobrze nawilżona!Powodzenia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka