Dodaj do ulubionych

w buzi... odpiszcie

11.05.05, 16:06
Mam porblem, bo mój chłopak chce kończyć u mnie w buzi... Mnie to odrzuca,
ale jemu bardzo na tym zależy... Chce żebym się przyzwyczajała powoli i w
koncu chce tego do końca... co ja mam zrobić? Są jakieś sposoby żeby to
wytrzymać? Liczę na was!!! Odpiszcie
Obserwuj wątek
    • martini.wnm Re: w buzi... odpiszcie 11.05.05, 16:10
      Spróbuj pod prysznicem. Można odrazu "się" wypłukać.
      • Gość: Magda Re: w buzi... odpiszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:22
        moim zdaniem powinnaś z nim porozmawiać o tym. Nie powinnaś się do niczego
        zmuszać, a tym bardziej on nie powinien też cię do niczego zmuszać.
    • seksoholik Re: w buzi... odpiszcie 11.05.05, 16:22
      Skoro tak nalega to powiedz mu, że ty też masz takie głęboko skrywane
      marzenie: chciałabyś mu nasikać na twarz, ewentualnie zrobić kupkę na
      jego tors. :)
      • martini.wnm Re: w buzi... odpiszcie 11.05.05, 16:26
        wiesz seksoholik, mógłby ją wtedy rzucić, a chyba tego dziewczyna nie chce...

• seksoholik Re: w buzi... odpiszcie 11.05.05, 16:37
          Ale przynajmniej pozbyłaby się złudzeń.
          Jeżeli nie ma partnerstwa/równouprawnienia w związku
          to taki związek tylko o kant stołu...
          • littleblack Re: w buzi... odpiszcie 11.05.05, 16:50
            On nie ma prawa Cię do tego zmuszać i wymagać tego od Ciebie jeżeli on tak
            bardzo nalega chociaż ty mówisz mu, że nie chcesz to on raczej nie traktuje Cie
            poważnie.
            • taki_jeden_gosc Re: w buzi... odpiszcie 12.05.05, 16:42
              Racja. Porozmawiaj z nim i powiedz że tego nie lubisz i nie chcesz a jeśli będzie dalej nalegał to powinnaś go zostawic bo okazałby sie zwykłym egoistą. A kogoś takiego chyba nie chcesz prawda?
      • Gość: Magda Re: w buzi... odpiszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:41
        masz rację - lepiej tego ująć nie można
      • Gość: abc Re: w buzi... odpiszcie IP: 81.6.129.* 12.05.05, 11:56
        ja tak chce, zrobisz mi tak?? siusiu na twarz a potem kupka na tors prosze
      • Gość: aga Re: w buzi... odpiszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:58
        podoba mi się ta rada:)
    • Gość: M Re: w buzi... odpiszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 08:53
      Po pierwsze: chłopak nie powinien Ciebie do niczego zmuszać. Jeśli nie masz na
      to ochoty, a tym bardziej jeśli Cię to odrzuca to tego nie rób!
      Po drugie: seksoholik ma rację, jeśli pomimo Twojego sprzeciwu nadal próbuje to
      wymusić to zproponuj mu, że Ty masz ochotę mu nasikać do buzi. Skoro lubi takie
      rzeczy to złoty deszczyk też mu nie zaszkodzi.
      • Gość: Moni A ja to przełknęłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:23
        :P w sensie po jakimś czasie-kończenia ''gdzieś tam''i poznania mojego faceta,
        nie ma przeszkód żeby kończył w buzi.Najpierw on zajmuje się mną-jak trzeba i
        nic go nie odpycha...a później ja nim i skoro go kocham,nie mam zachamowań.Nie
        zrozumcie mnie źle, nie oznacza to, że z kim innym było by podobnie.Poprostu
        jestem go pewna,ufam mu.I widze jego frajde jak mu robie dobrze, że sama sie
        nakrecam...i nagle:)Czasami łykam, czasami dyskretnie wyplówam...Twoje obawy
        pewnie wynikaja rowniez z komentarzy jakie sie czesto pojawiaja-lodziara itp. i
        ze niektorzy faceci przypisuja takie zachowanie prostytutka-boisz sie ze facet
        zle o tobie pomysli-uwierz ze jesli bedziesz go pewna opory znikna....chyba ze
        nalezy do kategorii-jestem z laska, ona robi ze mna wszystko, a ja kumplom
        opowiadam jak moja...oblizuje...Taki gatunek to inny rozdzial ale nie warto sie
        nim przejmowac
      • Gość: Alfons Re: w buzi... odpiszcie IP: *.e-wroc.com 12.05.05, 19:43
        Chyba jestes troche za radykalna. Moze jak dziewczyna tego sprobuje to okaze
        sie ze nie taki diabel straszny a facetowi bedzie strasznie milo. Ok, zgadzam
        sie ze nie powinno sie nikogo zmuszac ale ile dziewczyn na poczatku swojej sex
        drogi nie chcialo brac penisa do ust? A pozniej czerpia z tego duza
        przyjemnosc. Jezeli nie zadowoli swojego chlopaka to byc moze zostanie
        zdradzona. Nie wiem co jest gorsze. I nie porownuj szczytowania w ustach to
        sikania do nich hehe To jest istotna roznica. A poza tym kobiety podczas minety
        tez maja puszczaja soki a jednak faceci nie maja z tym wiekszych dylematow.
    • kobitka_z_mk2 Re: w buzi... odpiszcie 12.05.05, 09:33
      Ja bym się porzygała!!!!!!Bleeee......
      • Gość: Moni Re: w buzi... odpiszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:52
        A Twój facet nie rzyga jak robi Ci minetkę i masz basenik:) A może się tak nie
        bawicie bo to bleee.
        Motyw nie dam Ci buzi bo nią rzygasz też ktoś poruszał-więc się zastanów że
        nawet pocałunke może być bleee.
        O MÓJ BOŻE SEKS JEST BLEEE.
        • Gość: M Re: w buzi... odpiszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:34
          >Motyw nie dam Ci buzi bo nią rzygasz
          nie o to chodzi, dla mnie sperma śmierdzi i bym się porzygała jakby mi skończył
          w buzi bleeeech
          • Gość: gingi Re: w buzi... odpiszcie IP: 193.0.122.* 12.05.05, 10:37
            śmierdzi jak koleś jest na kacu. Wystarczy, że dzień wcześniej nie pije, zje
            kilka mandarynek lub ananasa. Wtedy sperma to słodkie pyszne mleczko
          • Gość: Doti Re: w buzi... odpiszcie IP: 83.16.139.* 13.05.05, 10:38
            Dokładnie..zrobiłabym to samo: PORZYGAŁABYM SIE!!! i tyle
            dziewczyno nie rób nic wbrew sobie. Ja szaleję za moim facetem ale nie
            zrobiłabym tego nawet dla niego
        • kobitka_z_mk2 Re: w buzi... odpiszcie 12.05.05, 11:09
          Gość portalu: Moni napisał(a):

> A Twój facet nie rzyga jak robi Ci minetkę i masz basenik:) A może się tak
          nie
          > bawicie bo to bleee.
          > Motyw nie dam Ci buzi bo nią rzygasz też ktoś poruszał-więc się zastanów że
          > nawet pocałunke może być bleee.
          > O MÓJ BOŻE SEKS JEST BLEEE.

Już ci odpowiadam.Mój facet nie rzyga jak mi robi minetke,lubi to.
          Ja nie chce aby mi się spuszczał do buzi i tyle.
          A seks lubię i to bardzo
          • Gość: anka Re: w buzi... odpiszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:34
            sperma smierdzi kutrem z rybami to fakt, niektore laski lubia z polykiem inne
            nie, jeszcze inne wogole. ja tez bym chyba puscila pawia. a ty dziewczyno do
            nieczego sie nie zmuszaj, jakby temu facetowi na tobie zalezalo to by cie do
            niczego nie zmuszal i uszanowalby twoja decyzje. ten koles ma do ciebie zero
            szacunku, nie mow ze nie zauwazyls, wiec zmien go na innego, bo wczesniej czy
            pozniej niezaspokojony wedle swojego widzimisie poszuka sobie obciagary
            doskonalej... pozdrawiam i wierze w twoja silna wole :)
            • Gość: Moni Re: w buzi... odpiszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:36
              ''obciagary doskonałej''przez takie brednie ludzie mają zachamowania...Jeżeli
              facet jest czysty i ZDROWY to nie smierdzi''kutrem z rybami''Jeżeli
              Twój tak smakuje to współczuje..a fakt posiłek ma znaczenie...
              A co do autorki postu...chciałam Ci poprostu pokazać żę wszystko zależy od
              Ciebie, jeżeli będziesz gotowa to zrobisz to i już. Ja wcześniejszym faceta(2)
              mowiłam cytaty o godności kobiet itp. z tym jest mi tak dobrze że ...nigdy
              jednak nie sugerowałam żebyś sie zmusiła bo on odejdzie,jeżeli rzeczywiście tak
              bedzie to lepiej że stanie sie to predzej:)
            • Gość: ver Re: w buzi... odpiszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:23
              hahahah wspolczuje twojemu chlopakowi . ale pewnie go nie masz wiec tyle
              dobrze. powachaj sobie lepiej swoja gdynie miedzy nogami !!!
    • Gość: black Re: w buzi... odpiszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:22
      Są sposoby - powiedzieć Lubemu, żeby najpierw sam spróbował swojej spermy.Na
      pewno będzie zachwycony!
    • katia81 Re: w buzi... odpiszcie 12.05.05, 18:54
      Problem na pewno jest.Nie odpowiem jednoznacznie.
      Po pierwsze...piszesz,że twój chłopak chce.Ok,rozumiem.CHCE.Ale czy żąda,wymaga?
      Jeśli tak,to spuść pajaca po brzytwie.Nie zawracaj sobie nim głowy.
      Ale po drugie...może prosi,przekonuje?Jeśli tak...to ja go rozumiem.Byłam
      kiedyś bowiem w podobnej sytuacji.Mój facet nie chciał,prostu za nic się nie
      zgadzał na cunnilingus.Ja już nie chciałam go namawiać,ale czułam się okropnie
      źle z tym.No bo...jakże to tak?Kocha mnie...ale nie akceptuje mojego ciała?
      • Gość: Alfons Re: w buzi... odpiszcie IP: *.e-wroc.com 12.05.05, 20:04
        cunnilingus - wow, nigdy nie spotkalem sie z takim okresleniem. Jestem pod
        wrazeniem :-) '81 to bardzo dobry rocznik. Pozdrawiam. Buzka
        • katia81 Re: w buzi... odpiszcie 13.05.05, 21:02
          Łacina przydatna w każdych okolicznościach.
          XXX
    • Gość: Femina18 Re: w buzi... odpiszcie IP: *.smstv.pl 12.05.05, 19:26
      dziewczyno czym ty się pzrejmujesz??!!!jesli on anprawde cie kocha to to
      zrozumie.moj facet jakos zrozumial ze nie podoba mis ie to choc nie probowalam....
    • blacky84 w buzi... 13.05.05, 13:25
      Słuchaj!Nikt Cie do niczego nie może zmuszać...a jeśli tak to zostaw go! Odejdź!! Ja się bałam kiedyś by facet kończył w busi u mnie...ale samo z siebie tak wyszło, że sie zdarzyło...Poszłam szybko do lazienki wyplulam i umylam zeby!...Nie radze tylko połykać...może Ci sie zrobić niedobrze
    • Gość: MPDorota Re: w buzi... odpiszcie IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 13.05.05, 13:27
      Wytrysk w buzi jest nieodlaczna czescia dobrze zrobionego loda.
      • Gość: Edith22 masz racje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 13:29
        ale to tylko od kobiety zależy czy tego chce czy nie....facet nie powinien w
        takich sytuacjach nalegać zeby kobieta zrobiła coś wbrew samej sobie...
        • Gość: MPDorota Ale ona chciala IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 13.05.05, 13:53
      • obfitywytrysk Re: w buzi... odpiszcie 15.07.05, 17:02
        zgadza sie:)
    • Gość: :) Re: w buzi... odpiszcie IP: 213.77.25.* 13.05.05, 16:23
      nie zmuszaj sie ale mozesz sprobowac chociac raz, potem najwyzej mozesz
      stwierdzic ze to bylo okropne i wiecej tego nie robic.nie zawsze trzeba sperme
      polykac ja zazwyczaj wypluwam i wycieram sie o niego on sie zawsze z tego
      smieje ale nigdy sie nie skarzy, na faceta sa różne sposoby aby go zadowolic,
      pozdrowionka dla wszystkich
    • czerwony_fiutek Re: w buzi... odpiszcie 13.05.05, 16:41
      Pozwol mu skonczyc raz w buzi a po wszystkim pusc mu pawia prosto w twarz.
      Po takim czyms napewno nie bedzie mial wiecej ochoty konczyc u ciebie w ustach
    • czerwony_fiutek Re: w buzi... odpiszcie 13.05.05, 16:45
      Dodam ze ja osobiscie probowalem swoja sperme i wcale nie jest taka zla.
      czasami jak sie spuszcze na moja kobiete to lubie troszke swojego nasienia
      zlizac z np. jej cipki.
      • Gość: kasioolek Re: w buzi... odpiszcie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 13.05.05, 19:10
        o ja no ludzie! o co tyle krzyku??
        ma zostawić faceta tlyko dlatego, że mówi jej o swoich fantazjach???
        chyba na tym związek polega!! na szcerości!!
        no ale czego tu wymagać od dziewczyn, które się wypowiadają a większości same
        nie probowały nawte nigdy faceta zadowolić.
        Sperma nie jest zła...można sie przyzwyczaić, zresztą jak facet ma dibrą dietę
        to jest super.Też często bawimy się z moim chłopaqkiem jego spermą..z.lizujemy
        ją z siebie nawazjem...no ale to BLEEE????
        hello?? to tlyko nasze ludzkie ciała!
        ale tak na marginesie to glupio wychodzić do łazienki... zwlaszcza ze w
        momencie wytrysku facet jest zbyt podniecony by patrzeć co z nia robisz i
        rownie dobrze możesz ją wypluć obok skoro az tak starszan jest...
    • Gość: Łukasz Re: w buzi... odpiszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:02
      Jak dziewczyna pozwala zebym konczyl w jej buziuni...wyrabiam sobie zdanie
      automatycznie...moze mi sluzyc jaj paszcza za druga cipe z 3 razy....pozniej
      odstepuje ja nastepcy
      • Gość: black Re: w buzi... odpiszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:55
        dobry text;)
      • katia81 A ty chłopczyku ile masz lat? 13.05.05, 22:03

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka