Dodaj do ulubionych

dlaczego faceci wolą Brunetki?

12.05.05, 12:47
bo są:
- mądre
- drapieżne
- gustowne
- energiczne
- przedsiębiorcze
- piękne
- mają cudną opaleniznę (nie pomarańcz)
- są żywiołowe (a nie sflaczałe)
- seksowne

Fakt, że wybierają je tylko faceci z pasją, bo inni, którzy się boją muszą
zadowolić się blondynką.
Obserwuj wątek
    • Gość: tylko nie to.... Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.68.74.11.debica74.tnp.pl 12.05.05, 12:50
      Błagam:-((
    • Gość: yiuy Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:51
      jestem chora , siedze w pracy i strasznie chce mi się spać więc piszcie coś
      ciekawego.
      • Gość: yiuy Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:53
        jestem blądynkom i prosze mnie nie obrażać
        • taki_jeden_gosc Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 12.05.05, 16:07
          > jestem blądynkom i prosze mnie nie obrażać

Nie musiałaś pisać.To widac po tym jak napisałaś słowo "blondynka" :D
          • Gość: black Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:16
            nie da sie ukryć że to blond buahahahaaa
          • martini.wnm Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 12.05.05, 21:37
            a ty zawsze się nabierasz na takie prowokacje? trochę się zbłaźniłeś :P
    • Gość: yuiy Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:53
      jestem blądynką więc prosze mnie nie obrażać
    • seksoholik Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 12.05.05, 13:15
      Pozostawmy piękne kobiety mężczyznom bez wyobraźni.)
      • apsik87 Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 12.05.05, 22:39
        Marcel roust...bardzo logiczne...i prawdziwe:D
    • Gość: złośnic@ Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:49
      Moim naturalnym kolorem wlosów jest ciemny braz. Od kilku lat mam jednak bląd,
      ostatnio wrocilam do naturalnego i zle się czułam.
      Mam bląd i wcale nie czuje się głupsza ani gorsza.

> bo są:
      > - mądre
      > - drapieżne
      > - gustowne
      > - energiczne
      > - przedsiębiorcze
      > - piękne
      > - mają cudną opaleniznę (nie pomarańcz)
      > - są żywiołowe (a nie sflaczałe)
      > - seksowne

Fakt, że wybierają je tylko faceci z pasją, bo inni, którzy się boją muszą
      > zadowolić się blondynką.

Powielasz jakies stereotypy.
      Owszem z pewnością są 'puste dziewczyny' ale nie koniecznie to muszą być tylko
      blondynki.

• Gość: złośliwa Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: 193.0.122.* 12.05.05, 13:51
        blond, nie bląd...
        • Gość: złośnic@ Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:56
          oki-pomyłka:)
          jak widac stereotyp.blond i głupia
          hahahaha
        • seksoholik Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 12.05.05, 14:25
          A ja myślałem, że to był zwykły błąd.
          • Gość: złośnic@ Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:55
            haha:)bo był.
            zamiast prace pisać to siedze na forum.ehhhhhhhh
            • agent_towarzyski Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 12.05.05, 15:04
              Przybrałem swój stary nick, bo lepiej odzwierciedla moją
              towarzyską naturę.)

"Seksoholika" używałem tylko po to, aby pewne osoby z moich
              wewnętrznych kręgów mnie na tym forum nie odnalazły, bo gdyby
              dowiedziały się, co za rzeczy ja tu wypisuję to by się rozległ
              głośny śmiech na sali.)

Zaryzykuję jednak.

> zamiast prace pisać to siedze na forum.ehhhhhhhh

Wiem coś o tym i mam wrażenie, że w tej dziedzinie mógłbym być
              dla Ciebie autorytetem.))
              • Gość: złośnic@ Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:11
                > "Seksoholika" używałem tylko po to, aby pewne osoby z moich
                > wewnętrznych kręgów mnie na tym forum nie odnalazły, bo gdyby
                > dowiedziały się, co za rzeczy ja tu wypisuję to by się rozległ
                > głośny śmiech na sali.)

Hmm...a co za rzeczy wypisujesz?
                chyba nic złego?odnoszę wrazenie, że jesteś szczery...to jest coś złego?
                a praca-wrrrrrrrrrrr...
                :)
                • agent_towarzyski Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 12.05.05, 15:17
                  > Hmm...a co za rzeczy wypisujesz?
                  > chyba nic złego?odnoszę wrazenie, że jesteś szczery...to jest coś złego?
                  > a praca-wrrrrrrrrrrr...
                  > :)

Czasem jestem właśnie szczery do bólu - za szczery.
                  Pewne kwestie, jak nieraz mogłem się przekonać, trzeba przemilczeć,
                  bo wybiegają najwidoczniej poza przyjęte konwenanse.
                  Niektórzy ludzie cenią sobie życie w błogiej nieświadomości.
                  Ja natomiast wolę znać pradę - nawet tą bolesną.
                  Nie lubię oszukiwać samego siebie i zawsze staram się spojrzeć prawdzie w oczy.
                  A prawda czasem w oczy kole...

...a praca w międzyczasie.)
                  • Gość: złośnic@ Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:27
                    > Ja natomiast wolę znać pradę - nawet tą bolesną.

ja również. staram się być szczera i powiedzieć co myślę, niż kręcić i owijać.
                    ale nie wszyscy lubią usłyszeć prawdę.

ja spadam pisac pracę, bo to nie jedyna jaka mnie czeka-narobiłam sobie trochę
                    zaległości:)
                    • agent_towarzyski Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 12.05.05, 15:31
                      > ja spadam pisac pracę, bo to nie jedyna jaka mnie czeka-narobiłam sobie trochę zaległości:)

Idź i powodzenia.)
                  • taki_jeden_gosc Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 12.05.05, 16:11
                    Ludzie nie chcą znac prawdy - tylko mówią że lubią szczerość a wystarczy im cos szczerze powiedziec na ich temat i o 1 znajomego mniej hehe.A co do opylania się na gg i tym forum od kilku dni to mam do zrobienia 4 projekty na 15 maja i na jutro program ;). I chyba nie zacznę
                    • agent_towarzyski Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 12.05.05, 16:15
                      Nie ważne jak się zaczyna, ale jak się kończy.)

Finish'e zawsze mi dobrze wychodzą.

Powodzenia!)
              • martini.wnm Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 12.05.05, 21:41
                ja tam wole seksoholik:/
    • Gość: MiM@ Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.elgrom.eu.org / 83.238.94.* 12.05.05, 14:02
      Oj wy głupie baby...są brunetki znacznie głupsze od blondynek:P
    • Gość: Neska Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:05
      Ty na powaznie i serio wierzysz w takie cos?Bo jesli tak,to wylacznie swiadczy
      to o Twojej infantynosci i głupocie po prostu.O braku wiedzy zresztą tez ,jesli
      uwazasz,ze wszystkie kobiety w historii inteigentne,wyksztalcone i ktore
      bardzo duzo osiągnely byly tylko brunetkami to Twoja wiedza jest bardzo uboga.
      Żal mi Ciebie.
      • Gość: zulka Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:22
        równie dobrze mozemy powrocic do nazistowskich teorii, które mowiły po jakich
        cechach fizycznych można poznać np.: złodzieja. Brunetka.
    • Gość: Karotka Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.eia.pl 12.05.05, 16:11
      Nie do końca się z Tobą zgadzam. Owszem, może brunetki są ładne, mają w sobie to
      coś co przyciąga facetów, sprawiają wrażenie tajemniczych ale to nie oznacza ze
      zaraz są najlepsze na świecie, bo równie dobrze blondynka też może być sexy i
      mądra. Owszem, brunetek jest zdecydowanie mniej w Polsce niz blondynek dlatego
      nie są takie pospolite... ale znam wiele fajnych blondynek, które potrafią się z
      gustem ubrać i są mądre i nie mają żółtych buzi ;)
      • taki_jeden_gosc Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 12.05.05, 16:14
        Blondynka, brunetka czy ruda...moja panie jakie to ma znaczenie. Dla mnie i bardzo wielu mężczyzn liczy sie by kobieta była w miare ładna i zadbana. Z czasem i tak bardzije liczy sie to co ma w środku a teorie o tym że blondynki są głupie wymyśliły zapewne zazdrosne brunetki :D.
    • apsik87 Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 12.05.05, 22:37
      ten post pisała chyab jakaś narcyza:Dja mam wlosy koloru...oj od 6 lat nei wiem
      bo farbowalm jzu tyyyle razy a jestem:sexy,przedsiembiorcza,zadbana i w miera
      inteligentna(choć leniuszek z emnie okropny).jesli chcesz wiedziec to brunetki
      statystycznie nejczesciej sie puszcaja...
      • oleanderka Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 13.05.05, 08:47
        statystycznie rzecz biorąc to większośc facetów powie, że blondynki są
        puszczalskie ;P

pójdą do wyra za cienką bransoletkę
        • Gość: walila Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:56
          wiecie co wam powiem, sama mam ciemne wlosy tak na marginesie, atakujecie
          blondynki z zazdrosci, oczywiscie czujac sie lepsze, ale jesli prowokujecie
          takie watki to cos musi w tym byc, ze chcecie dociac blond pannom, w atakach
          brunetki jestescie ,,zrzeszone", ,,dzialacie" razem, ale zobaczylybyscie na
          ulicy brunetke o wiele ladniejsza od was samych to z zawisci zjadlybyscie ja
          wzrokiem.
        • Gość: Neska Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:41
          Twoje argumenty są godne pozalowania tak samo jak Ty
          • Gość: walila Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:04
            ze ja?
            • Gość: Neska Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 11:37
              to bylo do oleanderki
    • Gość: karolina Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.236.97-84.rev.gaoland.net 13.05.05, 10:56
      nie zgadzam sie z tym. poprostu w Polsce jest masa jasnych blondynek. wyjedzcie
      na zachod to zobaczycie jakie bedziecie mialy wziecie. na podobnej zasadzie
      wiekszosc dziewczyn woli brazowych facetow bo w Polsce takich nie ma.
      i nie zgadzam sie ze blondynki sa glupie. kretynski stereotyp
      • maya2006 karolina 13.05.05, 19:18
        Gość portalu: karolina napisał(a):

> nie zgadzam sie z tym. poprostu w Polsce jest masa jasnych blondynek. wyjedzcie
        >
        > na zachod to zobaczycie jakie bedziecie mialy wziecie. na podobnej zasadzie
        > wiekszosc dziewczyn woli brazowych facetow bo w Polsce takich nie ma.
        > i nie zgadzam sie ze blondynki sa glupie. kretynski stereotyp

mowisz o naturalnych czy farbowanych?
    • Gość: znudzony Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:03
      Każda brunetka dostaje odemnie na starcie +3pkt.
    • Gość: anna20 Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:07
      a ja mam ciemne wloski i ciesze sie slyszac taki mily komentarz na temat
      brunetek..ale tak szczerze to, wedlug mnie brunetki, sa tak samo fajne jak
      blondynki. kolor wlosow nie przesadza o inteligencji..jak zwykle w polsce
      tysiac stereotypow..

ale wiecie co jest najciekawsze...
      na swiecie uwazaja ze to wlasnie polki sa najpiekniejsze!:)

• bardzofajnadziewczyna Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 13.05.05, 19:12
      > dlaczego faceci wolą Brunetki?

super mądrą (hehe) autorkę tego postu, jak sie sama określa, chciałam oświecić,
      że w języku polskim rzeczowniki pisze się małą literą

pozdrawiam, blondynka
    • Gość: hehe Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:38
      widze ze pisala to brunetka bo glupia jak but Kolor wlosow nie pokazuje
      przeciez inteligencji (wlasnie pokazuje to autorka ze niektore brunetki tez sa
      troche nie teges) jesli masz cos do blondynek to moze najpierw spojrz na
      siebie:)
    • colour-ize Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 13.05.05, 20:26
      Oleanderka napisała:

> bo są:
      > - mądre
      > - drapieżne
      > - gustowne
      > - energiczne
      > - przedsiębiorcze
      > - piękne
      > - mają cudną opaleniznę (nie pomarańcz)
      > - są żywiołowe (a nie sflaczałe)
      > - seksowne
      >
      > Fakt, że wybierają je tylko faceci z pasją, bo inni, którzy się boją muszą
      > zadowolić się blondynką.
      Biedna zakompleksiona dziewczynka... mam nadzieję, że poczułaś się lepiej
      wklepując podobne brednie ;)
      Z ciepłym pozdrowieniem.
    • Gość: ciekawa Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: 82.160.16.* 13.05.05, 21:51
      a ja jestem blondynką i jestem mądra ,drapiezna,energiczna,przedsiebiorcza,mam
      cudną opalenizne ,jestem zywiołowa,seksowna
      i faceci sie mnie boja
      hehe
    • Gość: Femina18 Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.smstv.pl 13.05.05, 22:17
      A jamyslę,ż ewszystkie jestesmy piekne.Jednak,jak widac na załączonym obrazku
      autorki tego posta,przy blizszym poznaniu niektóre osobu są zupełni einne niż
      się wydają,np puste ,zapatrzone w siebie...i tak dalej.Wieć dajcie brunetce
      spokuj niech się cieszy swoimi włosami w samotnosci...
    • Gość: Femina18 Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.smstv.pl 13.05.05, 22:19
      a jeszze jedno...jesli chodzi o inteligencje i puszczanie sie...u mnie w szkoek
      wiekszosc panienek ktore maja ciemne wlosy sie puszca a w mojej klasi eto
      bladynka jest prymuska:)
      • azazela Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 13.05.05, 23:31
        to wszystko zmienia:D
    • iizaura Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? 13.05.05, 22:59
      a kto powiedzial ze faceci wola brunetki??
      jakos te argumenty mnie nie przekonuja...
      akurat za granica to blondynki maja wieksze wziecie(np we Wloszech),
      musze Cie zmartwic biedna dziewczynko,
      udowodnilas wlasnie ze nie wszystkie brunetki sa madre.
    • Gość: on Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:04
      a ja tam wole lyse! :D
    • Gość: schilla Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 14.05.05, 12:23
      kolor włosów,oczu,skory,wielkośc genitalii,wzrost,waga itp....nie maja żadnego
      wplywu na temperament.....wierzcie,sprawdziłam...
    • amha A kogo obchodzi kogo wolą faceci? 02.06.05, 01:55
      Ja wolę blondynów:)
    • Gość: Artur Przezywacz muhehehehe IP: 195.69.82.* 02.06.05, 10:46
      Oho, widac kolejna brzydka brunetka musi sie dowartosciowac
      • Gość: marzena Re: muhehehehe IP: *.pl 02.06.05, 14:51
        a mi sie wydaje, ze kazdy powinien znac swoja wartosc i nie wyzywac sie chociazby na blondynkach.Co to ma znaczenie kto ma jaki kolor wlosow?Wydaje sie to smieszne, ze ocenia sie inteligencje po kolorze wlosow.I brunetka, i blondynka-kazda z nas ma w sobie to "cos":)pozdrawiam:)
      • Gość: marzena Re: muhehehehe IP: *.pl 02.06.05, 14:53
        wiec jesli sie sobie podobamy, to po co rozgladac sie na sile na ulicy za innymi babkami i sie porownywac z nimi?Po co???
    • Gość: awdotia Re: dlaczego faceci wolą Brunetki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:30
      no to laska wymyslilas.
      ktory raz juz to przerabiamy
      dobra nastepny post.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka