16.07.02, 14:18
trzeba miec 19 lat żeby się tym jarać
bosz czemu ... czemu na GW takie gówno
Obserwuj wątek
    • charissa a feeeeeeeee 16.07.02, 16:25
    • aga_malutka Re: żenada 16.07.02, 16:47
      ja też uważam, że to wstyd, żeby na forum wyborczej było cosmo, pisemko bez
      klasy dla niewyżytych szesnastek. czyżby agora kupiła to gówno??? o tempora, o
      mores! a jeśli nawet (co mnie dziwi, bo chyba marny interes, skoro się tak
      kiepsko sprzedaje:), to po co zakadać od razu dział na forum? o czym tu gadać?
      chyba tylko wspólczuć osobom tam zatrudnionym, że się tak szmacą, zapewne z
      powodów ekonomicznych, i cieszyć, że się zyje z czegoś innego niż z pisania
      takich bzdur.
      moderatorzy - zamknijcie toto, wstydu oszczędźcie!
    • redakcja.cosmo Re: żenada 19.07.02, 11:24
      Chyba jednak jest o czym rozmawiać - na przykład o braniu odpowiedzialności
      za własne słowa. My na przykład mamy taką zasadę, że sprawdzamy informacje,
      które publikujemy bardzo szczegółowo, Ty jak widać nie - to jeżeli chodzi o
      Twoje informacje na temat sprzedaży - na drugi raz radzimy zajrzeć chociażby
      do miesięcznika ,Press" - tam możesz się zorientować jak wygląda nasz ,udział
      w rynku"
    • ana Re: żenada 19.07.02, 11:34
      i mnie to zastanawia - niby nikt nie czyta. To kto w takim razie kupuje te
      150.000 egzemplarzy? A jeżeli jeszcze wziąć pod uwagę, że co drugi numer
      czytaja np. dwie osoby... Strasznie duzo tych bogatych nastolatek w naszym
      kraju...
    • suzume nakład, droga ano 19.07.02, 11:47
      np. 150.000 egzemplarzy nie oznacza, że:
      1) sprzedano wszystkie egzemplarze
      2) co drugi sprzedany egzemplarz (a tym bardziej cały nakład) został
      przeczytany przez np. dwie osoby

i tutaj Twoje pytanie "i mnie to zastanawia - niby nikt nie czyta. To kto w
      takim razie kupuje te 150.000 egzemplarzy? A jeżeli jeszcze wziąć pod uwagę, że
      co drugi numer czytaja np. dwie osoby..."
      należałoby jeszcze raz przemyśleć.

pytanie dodatkowe: ile como ma zwrotów. nie daję im więcej niż 50.000
      sprzedanych egzemplarzy, a i tak pewnie zawyżam...
    • bukowski27 zle kryterium stosujecie... dziewczyny... 19.07.02, 13:30
      kryterium konsumentow to nie zawsze wlasciwe kryterium... discopolo sie
      sprzedawalo w kilkusettysiecznych nakladch... na hitlera tez glosowalo ponad
      90% niemcow... kryterium ilosci to zadne kryterium...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka