07.06.05, 01:15
Tego znaku zodiaku jeszcze nie było. Wpisujcie proszę swoje spstrzenia,
wnioski i obserwacje na temat panien pań i panien panów.
Obserwuj wątek
    • dr.rocco Pie..ieci , hehe 07.06.05, 03:39
      • Gość: kaba4 Re: Pie..ieci , hehe IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.06.05, 08:33
        Calkowicie sie zgadzam. Jestem zdrowo powalona. Nie wiem czy ma to zwiazek z
        tym, ze urodzilam sie pomiedzy 23 siernia a 22 wrzesnia ale moze ...
    • bajka228 Re: Panna 07.06.05, 11:34
      no spoko... chetnie poslucham czegos na swoj temat :)
    • Gość: A. Re: Panna IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.05, 12:37
      Mialam jedna Pannne w klasie w liceum.Miby wszyscy ja lubieli,byla super
      kumpelka,ale zawsze mialam wrazenie ze jest falszywa.Nie lubie tego znaku
      • Gość: anonim Re: Panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 18:18
        mialam chłopaka spod znaku panny i mogę stwierdzic ze byl przesadnym pedantem
        (mial wiekszy porządek niz ja:),za bardzo tkliwy i sentymentalny,poukładne w
        glowie,wszystko dokladnie przemyslane-zero spontana,jakiegos szalenstwa-bleee.
        W łózku ulegly
        • Gość: anoniom Re: Panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 18:22
          co do dziewczyn:to tez mialam jedną kolezanke w podstawówce spod tego znaku i
          moge stwierdzic ze byla równiez pedantką,miala poukladane w głowie ale na
          szalenstwa bylo ją stac:).Niesamowicie ambitna,raczej wolała kuc niz
          zrozumiec,ale efekt jest taki ze wylądowała na medycynie
    • Gość: ruda Re: Panna IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:52
      Ja jestem z facetem Panną:)To okropny bałaganiarz!!Chciałby mieć
      posprzątane,ale on tego na pewno nie zrobi!Lekkomyślny ale wie co można a czego
      nie!Zagubiony ale oleju w głowie ma więcej niż ja:)Czasami jest jak małe
      dziecko, taka mała "dziewczynka" którą musze niańczyć...A co do
      kobiet..pedantyczne,mają bzika na punkcie nienagannego wyglądu, zamknięte w
      sobie, zadufane..często fałszywe, boją sie oceny innych..
      • Gość: panna Re: Panna IP: 82.160.16.* 07.06.05, 21:54
        jestem panną ,jestem nienormalna stac mnie i na szaleństwo i na powage he
        hehe ,pewna siebie ,w łozku uległa ?się zgodze
        aha i mam pecha buahaha
    • agness25 Re: Panna 08.06.05, 10:30
      uparte,praktyczne,trochę
      narcystyczne,uczynne,pomocne,inteligentne,stanowcze,taktowne,opanowane,tolerancy
      jne,dokładne,
      • Gość: lilarose Re: Panna IP: *.net-serwis.pl 08.06.05, 12:08
        Zgadzam się :)
    • Gość: dada Re: Panna IP: *.abcdata.pl 08.06.05, 11:41
      wrazliwe,inteligentne,skolonnosci analityczne,krytykantki,lubia zaplanowane
      akcje,spontan tez ale rzadziej,dokladne,troskilwe"dobre serce'troche takie
      matki teresy...taktowne, kulturalne, nieufne zamkniete w sobie ale po blizszym
      poznaniu oddane przyjaciolki
      • bajka228 Re: Panna 08.06.05, 12:01
        Twoj opis jest najblizszy tego jaka jestem... jak do tej pory.
      • ktoss1 Re: Panna 08.06.05, 16:41
        Gość portalu: dada napisał(a):

> taktowne, kulturalne, nieufne zamkniete w sobie ale po blizszym
        > poznaniu oddane przyjaciolki

z tym sie zgodze.Mam przyjaciółkę pannę i wiem ze zawsze moge na nia liczyc.Do
        tego dorzuce takie cechy : pracowitość, sumienność, musisz ja dobrze poznac zeby
        ci zaufala, moim zdaniem ani troche nie jest falszywa wiec nie zgodze sie z
        wczesniejszymi wypowiedziami
        • Gość: gucia Re: Panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:48
          Brawooo ! Tez tak mysle.
    • Gość: SnowPanter Re: Panna IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 08.06.05, 18:09
      Mieszkam z dwoma pannami:dokładniej z ojcem i siostrą . Z całym szacunkiem dla
      nich tą są ogromnymi pedantami nienagannie ubrani wszystkie ciuszki wyprasowane
      (nawet z pomieta fałdką na spodniach z domu niewyjdą)i badzo ambitni. Może to
      tylko moje odczucia i akceptuje to bo to moja rodzinka ale obiektywnie patrząc
      to niewiem czy polubiłabym takie apodyktyczne osóbki, chciaż mozna znaleźc i
      pozytywne strony zodiaku m.in to silny charakter, są elastyczne i szybko się
      przystosowują.a wiecie że pannami było wielu autorów np. Goethe, Tołstoj,
      Słowacki czy Tuwim. Pozdrawiam :)
    • agab3388 Re: Panna 08.06.05, 19:44
      panna to na pewno indywidualistka,chodzi własnymi ścieżkami..
      • Gość: bajka228 Re: Panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:07
        zgadza sie
        • Gość: ktoś Re: Panna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:52
          nie godze się panna nie chodzi własnymi drogami, to nie jjest indywidulalista,
          raczej idzie z pradem, bo boi sie krytyki innych. wodnik jest indywidualista,
          panna to poważny i bardzo dojrzały znak zodiaku, czasami potrafi być trudna do
          zniesienia. pozatym panna kobieta i męzczyzna sa bardzo do siebie podobni, panna
          to jak cechy na to wskazują jest bardzo zeńskim znakiem zodiaku w
          przeciwieństwie do byka i koziorożca. Panna ma pewną anomalię jest znakiem
          ziemskim,a ma wartośc zmienną, zazwczyczaj znaki ziemmskie mają wartośc
          kardynalną. Mężczyzna panna rzadko sie zakochuje, ale jak sie zakocha to tak na
          powaznie, wszyscym myślą ze jest stały i dobrze się czuje ze swoją partnera
          jednakze zdarza sie tak ze ktoś potrafi go zauroczyc swoim urokiem i wtedy panna
          jest gotowa na skok w bok. minusem panny jest to , że jest obrażalska ni stąt i
          zowąd potrafii milczeć jak grub i traktowac człowieka jjak powietrze. panny z
          reguły sa urodziwe o dosyć masywnej postawie,ale łagodnych rsach twarzy lubia
          góry i spokój... osex najlepiej jeśli się wykarzemy zdolnościami przywódczymi,
          ona jest uległa uległa jak kobieta.
          mam nadzieje że ci pmogłam
    • katarinaa Re: Panna 08.06.05, 22:17
      Bardzo dziękuję za wszystkie wypowiedzi. Fajnie tak sobie poczytać, sama jestem
      zodiakalną panną, mam też wiele znajomych Panien. Przyznam że wiele prawdy jest
      w tym co pisaliście,min. zamknięte w sobie, trudno ufają, indywidualistki i
      sporo innych, ale są też rzeczy z którymi nie mogę się zgodzić, np.
      pedantyczne.
      Jeszcze raz dziękuję i proszę piszcie, jeśli przyjdzie Wam coś jeszcze do
      główy :)
      Buziaki :*)
    • tynka-123 Re: Panna 09.06.05, 20:47
      Moja mama jest spod tego znaku. Jest straszna pedantka i wszystkich dookola
      terroryzuje. Rzykłady: reczniki musza byc poukladane kolorystycznie i
      poskladane tak, zeby nie bylo widac rogow, przyprawy poukladane alfabetycznie,
      prasuje tylko we wtorki od 16 do 17:30, kawe pije codziennie, punktualnie o
      17:00. Przyklady moznaby mnozyc.
      • Gość: agni Re: Panna IP: *.zin.lublin.pl 09.06.05, 21:35
        Tez jestem panna i mialam 4 kolezanki w kalsie licealnej o tym znaku- wnioski-
        sporo prawdy w tym co piszecie jest:
        - pedantyzm tak ale nie we wszystkich dziedzinach- u mnie tylko w dbaniu o
        siebie:)Taki bzik na punkcie wygladu.
        - krytyczna bardzo wobec siebie i innych, ale sama boi sie krytyki
        - wymagajaca
        - czepialska, zlosliwa, potrafi zalezc za skore
        - inteligentna(!)
        - zarozumiala, troszke narcystyczna, pewna siebie tylko wtedy, gdy swietnie(!)
        wyglada
        - nieufna, ale jak zaufa- oddana bardzo:)
        - sentymentalna
        - spontaniczna malo, ale nie tak zeby w ogole( to ja- kolezanki bardzo
        spontaniczne, az za...:))
        - w seksie fakt, wole uleglosc, ale akurat mojemu mezowi to sie podoba;)
        - malo zdecydowana, strachliwa, sklonnosci do przewrazliwiania i wyolbrzymiania
        - bardzo duzy urok osobisty, uroda- cos w stylu o ktorym pisal ktos wyzej
        pozdro
        Aha, moj brat tez panna, dodam tylko ze jest przewrazliwiony na punkcie swojego
        wygladu niemilosiernie i na punkcie swojego zdrowia, czyli ten pedantyzm jest
        zawsze ale niekoniecznie odnosi sie do nauki, kucia , balaganu itp.
    • kol.3 Re: Panna 11.06.05, 22:46
      Jestem spod tego znaku, ale ani nie jestem pedantyczna ani oszczędna. Natomiast
      krytykuję wszystkich, lubię doradzać, mieć zakulisowe wpływy, lubię by wszystko
      było praktyczne i do czegoś przydatne.
      Mój mąż też Panna zmyśla na okrągło, jest również nieoszczędny, poza tym
      bałaganiarz, ale za to solidny i można na nim polegać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka