Dodaj do ulubionych

Czy to normalne?

15.06.05, 16:41
Jestem ze swoja dziewczyna od roku w tygodniu nie widujemy sie prawie wcale bo
ona uczy sie 80 km ode mnie:'(Jestem strasznie o nia zazdrosny, nawet teraz
kiedy wiem ze ubierze sie w swoje biale przeswitujace spodenki i sexowne
stringi...wiem ze po prostu ostro sie stroi...i teraz czy robi to ze wzgledu
na to ze chce sie komus podobac czy po prostu kobiety lubia zawsze wygladac
sexy i kuszaco.Czy moja zazdrosc jest podstawna ?
Obserwuj wątek
    • Gość: jedna Re: Czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:32
      my dziewczyny ogolnie nie stroimy sie tyyyylko dla was facetow-zeby nie bylo
      tak dobrze:)my po prostu lubimy fajnie wygladac,jesli podobamy sie sobie to i
      podobamy sie innym!a to ze mamy facetow nie znaczy ze od razu mamy zakładac
      worek na głowe albo najlepiej w ogole nie wychodzic z domu,a sama zazdrosc nie
      jest zla bo wtedy wiadmomo ze sie kogos kocha:)ale wszystko pod kontrolą
      oczywiscie..
    • Gość: ... Re: Czy to normalne? IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:45
      może to chamskie co powiem cox1, ale nie zdziw sie jak okaże się, ze tam gdzie
      jest rżnie się na kilometry, w weekendy przyjeżdża i robi to z tobą i tak w
      kółko...sorry za szczerość, studentki są ciekawymi stworzeniami.
    • Gość: kasia021 Re: Czy to normalne? IP: 81.15.226.* 15.06.05, 17:56
      Oczywiscie ze normalne! Wiele kobiet tak mam ze uwielbia czasem pieknie
      wygladac. Ja osobiscie tez duuuzo lepiej sie czuje jak wiem ze ladnie wygladam i
      to wcale nie po to zeby kogos poderwac bo na innych mezczyzn nawet nie zwracam
      uwagi.
    • vlb Re: Czy to normalne? 15.06.05, 19:40
      Jest bezpodstawna. Kobiety nie stroja się tylko dla tego jedynego, no bo w końcu
      w czym by chodziły zanim go poznają? W worku jukowym, czy jak? A jak jej nie
      dasz trochę swobody i nie pokażesz swoim zachowaniem, że jej ufasz to ją strcisz
      i to nie dlatego, że Cię zdradzi. To Twoja zadrość ją odrzuci. Pozdrawiam.
    • Gość: dombart Re: Czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:41
      tak, kobiety lubią czuć się atrakcyne
    • taki_jeden_gosc Re: Czy to normalne? 15.06.05, 23:29
      > wiem ze po prostu ostro sie stroi...i teraz czy robi to ze wzgledu
      > na to ze chce sie komus podobac czy po prostu kobiety lubia zawsze wygladac
      > sexy i kuszaco

Nie wiem czy wszystkie ale moja kobitka tak.Szczególnie jak razem wychodzimy.
      Może w ten sposob chce mi pokazać żebym się bardziej starał? Albo że jest wielu którym sie podoba. A może poprostu czuje sie z tym lepiej. A moze wszystko naraz :). Ktoż zrozumie kobitki.

Uważam że nie masz ŻADNYCH podstaw do zazdrości....no chyba że przez ten "ostry
      ubiór" rozumiesz ciuchy z klubów Go-Go :D. Pozdawiam. Spokojnie...zazdrość może tylko zepsuc twój związek
      • Gość: 2kible Re: Czy to normalne? IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 16.06.05, 07:58
        "ostry
        ubiór" -ostry sex
    • Gość: lilarose Re: Czy to normalne? IP: *.net-serwis.pl 16.06.05, 14:23
      Powinienes być dumny, że twoja dziewczyna jest obiektem pożądania innych
      facetów - oni ci zazdroszczą, a ona jest tylko twoja.
      • Gość: cox Re: Czy to normalne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:53
        Dzieki:)
    • Gość: NIE!!!!!!!!!!!!! Re: Czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 00:49
      JESTES IDIOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZASTANOW SIE WOGOLE CO PISZESZ!!!
    • Gość: Ivre Re: Czy to normalne? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 03.07.05, 08:58
      Moj Mezczyzna tez bywa zazdrosny o moje 'strojenie sie'. Hmm... faceci tak maja
      czy co?
      A Tobie powiem, ze chyba kazda kobieta nawet po nieprzespanej nocy, zerwana z
      lozka o 6 rano chce wygladac jakby wlasnie wyszla od najlepszj kosmetyczki,
      najlepszego fryzjera, a ubieral ja najlepszy stylista :D Taka nasza natura :)
      Nie wiem jak jest z Twoja dziewczyna, ale ja po prostu ubieram sie tak, jak
      lubie (a ze to jest 'ponetnie i kuszaco', a przynajmniej tak mowi moj
      Mezczyzna :P, to juz zwykly zbieg okolicznosci :P), a czy to zwraca uwage
      innych facetow jest dla mnie sprawa malej wagi. Wazne zebym ja sie dobrze
      czula, a moj Mezczyzna nie mogl oderwac ode mnie wzroku :)
      • Gość: monia Re: Czy to normalne? IP: 80.51.241.* 04.07.05, 19:28
        100%racji dlaczego faceci nie mogą tego zrozumieć, że my tak mamy.Mój mówi- po
        co się stroisz dla mnie wygladasz najlepiej bez tej otoczki tylko ciekawe czemu
        faceci oglądaja sie za zadbanymi kobietami a nie tymi bez "otoczki".
    • Gość: kinga 22 Re: Czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 10:02
      Ja uwielbiam to uczucie, jak ide z moim chłopakiem i czuje na sobie wzrok
      innych facetów.
      • Gość: zenix Re: Czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 00:55
        hehe...ale z ciebie burak...szkoda gadac
    • Gość: piękna*Małgorzata . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 15:13
      cox, kiedys Ci odpowiadalam jak uzalales sie na to, ze dziewczyna wychodzi na
      impre choc Ty nie mozesz(co nie bylo dobrze przez Ciebie widziane) w super sexi
      bluzce ("kilka nitek i szmatka")
      miales z nia pogadac, widocznie pogadales bo watek spadl hen hen daleko

czy nie moznaby zastosowac tej taktyki ponownie..?
      na zasadzie dwoch wariantow:
      1) kochanie, nie ubieraj sie i nie zachowuj jak prostytutka..zle mi z tym..
      2) jestem o Ciebie chorobliwie zazdrosny, bez wzgl na to co masz na sobie
      ..do wyboru

ja "ostro" sie stroje jak ide z moim chlopakiem
      nie-na-wi-dze gdy idac samotnie albo z kolezankami byle palant sie na mnie jopi
      i slini na moj widok
      ble

dlatego nie ubieram sie w zadne przeswitujace spodenki, stringaczy nie wyciagam
      na pol plecow, nie obwieszam sie jak choinka swiecidelkami
      sexi- dla mojego chlopaka, gdy CHCE zwracac uwage,
      naturalnie- na co dzien, dla wlasnego komfortu
    • Gość: Kala Re: Czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 04:50
      Zazdrość jest raczej bezpodstawna, ale przekonanie, że mógłbyś sobie znaleźć
      dziewczynę z lepszym gustem już wynika z kilku rozsądnych przesłanek, żeby
      daleko nie szukać- "białe prześwitujące spodenki". O zgrozo.
      Niech zgadnę- tleniona blondynka z odrostami, ulubione zestawienie
      kolorystyczne biały-różowy?
      To obciach na miarę akcentu Mariusza Maxa Kolonko.
      • Gość: ... Re: Czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 02:14
        <<To obciach na miarę akcentu Mariusza Maxa Kolonko>>

...:| Ze co ?
        • Gość: jedna Re: Czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:49
          tez nie zajarzylam w tej wypowiedzi o co biega z tym Maxem Kolonko ale z cala
          reszta sie w całosci zgadzam :)
          • Gość: Paula Re: Czy to normalne? IP: *.xtra.pl 07.07.05, 15:15
            no prosze was.... dla was pan Max nie jest obciachowy?!?
    • yoma Re: Czy to normalne? 07.07.05, 15:12
      czy robi to ze wzgledu
      > na to ze chce sie komus podobac czy po prostu kobiety lubia zawsze wygladac
      > sexy i kuszaco.

Ona to robi ze względu na to, że

1. chce sie podobac
      2. lubi zawsze wygladac
      > sexy i kuszaco.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka