puma225 17.06.05, 15:00 co myslicie gdy widzicie mloda dziewczyne z papierosem? czy dziewczyny wogole powinny palic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarna Re: dziewczyna z papierosem IP: 80.51.57.* 17.06.05, 15:03 a mloda tzn jaki wiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dziewczyna z papierosem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:11 Palenie to zdrowie. Wyrob nalezy do ciebie. Minister Zdrowia, Szczescia i Pomyslnosci. ----------- a tak powaznie: okropienstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
chmureczka1 Re: dziewczyna z papierosem 01.07.05, 17:10 Chyba wybór, analfabeto! Jaki zasrany wybór! Fajki to syf- rączki śmierdzą, z gęby jedzie a chłopaki tefo nienawidzą. Na ulicy wygląda to paskudnie. Nie, zdecydowanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Fajom mówimy gromkie "TAK"... Jeśli chcemy, ofkorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 02:28 Fajki to syf- rączki śmierdzą, z > gęby jedzie a chłopaki tefo nienawidzą. Na ulicy wygląda to paskudnie. Nie, > zdecydowanie nie. Ch..u muju. Zależy od faceta- wspólnie z mężczyzną mojego życia wypalamy 4 paczki dziennie, bo... lubimy :) Swoją drogą, ja z pewnością nie poleciałabym na ciotkę, która śmie ingerować w moje jestestwo, bo się brzydzi dymu. Na drzewo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna Re: Fajom mówimy gromkie "TAK"... Jeśli chcemy, o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:43 4paczki dziennie?! matko jedyna to wy juz pewnie płuc nie macie tylko 2 czarne plamy!sama pale ale nie tyle a i tak mysle ze pale za duzo ale 4 nawet na spolke to jest dopiero hardcore :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Re: Fajom mówimy gromkie "TAK"... Jeśli chcemy, o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:15 Powiem tak: cztery kupujemy, nie zawsze cztery wypalamy. Jeśli spedzam dzien sama- wypalam jedną. Mój men- dwie. Razem, szczególnie jeśli się generalnie obijamy, wychodzi nam więcej, bo jakoś tak... rytualnie :) Ale to istotnie przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma225 Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:35 mlodosc to rzecz wzgledna i kazda kobieta nawet ta 50-letnia moze czuc sie mlodo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: dziewczyna z papierosem IP: *.ztpnet.pl 17.06.05, 16:16 Niech sie tak czuje. Ale mloda nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:13 jeśli ktoś pali to tylko i wyłącznie jego sprawa..nie mozna oceniac człowieka na zasadzie-pali jest zły,nie pali jest dobry..co to za różnica czy pali kobieta czy mężczyzna..jeden smród..ale niektórzy lubią to trzymac w ustach..ja osobiscie tez pale i nie zamierzam zucic bo ktos mi powie ze jestem suka..ja znam swoja wartość i nie przejmuje sie tak prymitywnymi osobami któe chyba nawet naprawde nie wiedza co ten wyraz oznacza skoro zle ich uzywają Odpowiedz Link Zgłoś
anienia Re: dziewczyna z papierosem 17.06.05, 15:24 nie powinny, źle wpływa na cerę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:28 nienawidze dziewwczyn z papierosami, wyglądają jak suki. Moglbym taka zaliczyć (oczywiście bez pocałunków) ale nigdy pokochać i założyć rodzinę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:01 jak suki?! to juz przegiecie! nie wszytskie girls co pala sa k..mi!to ze ty nie palisz to nie znaczy ze masz miec za nic tych co palą!ja np pale bo lubie kiedys moze pomysle o rzuceniu narazie za krotko pale zeby rzucac,ale ja sie szanuje,nie jestem jakas puszczalska bo slowo suka tylko z tym mi sie kojarzy takze nie ougólniaj ze wszytskie co palą są jednkakowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostytutka Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:00 jestem prostytutka, zostalam nia w cheili gdy zapalilam pierwszego papierosa buhaha, ale masz zryty gar koles. a ja uawazma ze jestes damska dziwka, bo uzywasz brzydkich wyrazow, pozdrwaim eszystkich zrytyxch facetow na tym forum ps szczescie ze nie muszwe calowac takich zrytych cipe..jak ty papap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: dziewczyna z papierosem IP: *.net-serwis.pl 01.07.05, 09:58 Suka to samica psa domowego...wyobrażasz sobie psa z papierosem w pysku? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Efa Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:30 ja pale bo lubie i mam to w dupie co kto o tym myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:33 wiecie co laski?? jakbym zobaczył moją corke z papierosem (ma 17 lat) to by tak w dupe dostała.... i wy też uważajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksysiu Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:35 Uważam, że młode dziewczyny z papierosami (wogóle kobiety) wygladają wulgarnie i odrażająco. dlatego nie pozwalam mojej marci palić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: dziewczyna z papierosem IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:47 to zalezy..... Odpowiedz Link Zgłoś
maya2006 Re: dziewczyna z papierosem 17.06.05, 15:50 ja uwazam, ze facet z papierosem wyglada jak alfons bleeeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruzinka Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:07 a co ty masz jej do pozwalania?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucia Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:49 a co to za roznica czy pali dziewczyna czy chlopak ? czy dziewczyny wogole powinny palic - co za glupie pytanie ! skoro lubia i chca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma225 Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:33 wiesz ale wielu rzeczy dziewczyny\kobiety nie powinny robic gdyz im to poprostu nie przystoi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruzinka Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:08 do puma, a vio mnie to obchodzi ze mi nie przystoi, a ilu rzeczy facetom nie przystoi a i ak to robia Odpowiedz Link Zgłoś
rybawilkowca Re: dziewczyna z papierosem 17.06.05, 18:01 mysle sobie... biedny ten ktory bedzie tam wkladal jezyk za chwile Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: dziewczyna z papierosem 17.06.05, 18:07 Bo to jest takie zabezpieczenie przed niechcianymi pocałunkami. Odpowiedz Link Zgłoś
rybawilkowca Re: dziewczyna z papierosem 17.06.05, 18:09 hmmmm a moze to jest wymowka bo zebow nie myje i nie chce zeby nikt jej calosow nie dawal Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: dziewczyna z papierosem 17.06.05, 18:12 A może czosnek jadła. Jest tyyyle powodow. Odpowiedz Link Zgłoś
rybawilkowca Re: dziewczyna z papierosem 17.06.05, 18:14 a moze poprostu lubi cos miec w ustach? Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: dziewczyna z papierosem 18.06.05, 11:11 puma225 napisała: czy dziewczyny wogole > powinny palic?? wogole to nikt nie powinien palic (teoretycznie). ps. przypalanie sie nie liczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcela1204 Re: dziewczyna z papierosem IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 18.06.05, 11:35 To czy ktoś pali czy nie to wyłącznie jego wybór.Sam o tym decyduje.Ale gdy ktoś idzie ulicą z papierosem,obojętnie,czy to chłopak,czy dziewczyna to moim zdaniem niezbyt ciekawie to wygląda.Ludzie powinni palic w miejscach do tego przeznaczonych.Takie jest moje zdanie.Każdy robi to co lubi.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: dziewczyna z papierosem IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:02 Mnie nie przaeszkadza jak dziewczyna pali . NAwet to lubue : - ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercedes Re: dziewczyna z papierosem IP: *.bronowice.krakow.pl 01.07.05, 00:01 Uważam, że młoda dziewczyna paląca papierosa jest odrażająca. Nie mówiąc juz o fakcie, że cuchnie jej z ust, nawet jeżeli żuje po tym gumę. Jest przesiąknieta dymem papierosowym i osobiście robi mi sie niedobrze, nawet gdy siedzę obok takiej osoby na wykładzie. Skutki palenia chybya znasz :) Rzuć, póki nie wytrujesz bardziej swojego organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: dziewczyna z papierosem IP: 80.51.57.* 01.07.05, 00:14 smieszni jestescie ludzie.Gdzie tu tolerancja.Mam gdzies co o tym sadzicie.Mam swoj wiek i pale(nawet teraz) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
taki_jeden_gosc Re: dziewczyna z papierosem 01.07.05, 07:42 Pewnie że tak, twój wybór, ja nie palę ale szanuje cudze zdanie, sam lubie sobie wypić czasem więcej niz pare piwek i uważam że nikomu nic do tego. Moje życie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercedes Re: dziewczyna z papierosem IP: *.bronowice.krakow.pl 01.07.05, 12:35 Nas też niewiele obchodzi, czy palisz, czy nie. To Twoja sprawa. Ja, podobnie jak wielu "biernych palaczy", unikam takich smrodów jak Ty. Z całym szacunkiam, ale zanieczyszczasz otoczenie do tego stopnia, że chce mi się żygac w towarzystwie takich osób. Na szczęście nasze społeczeństwo wprowadza pewne ograniczeia dla palaczy. Selekcjonuje sale, wagony i pomieszczenia. W przeznaczonych dla Was możecie palić do woli. Nie jest to kwestia tolerancji, tylko troski o własne zdrowie. To tak do Twojej wiadomości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPDorota Re: dziewczyna z papierosem - zalosc... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 01.07.05, 07:45 Szczegolnie gowniary z papierosami wygladaja zalosnie. Ot takie udawanie doroslej. Faceci nienawidza lal smierdzacych tytoniem. Za kilka lat biedaczki beda sie zastanawiac czemu maja zolte plamy na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fddf Re: dziewczyna z papierosem - zalosc... IP: *.nwn.pl / 80.48.9.* 01.07.05, 10:36 czy dziewczyna powinna palic? Nikt nie powinien palic!!!!!! ani pic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: dziewczyna z papierosem - zalosc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:06 Nie mam nic do palących, dopóki nie muszę wąchać tego śmierdzącego dymu. A ponieważ palący mają najczęściej nas niepalących za nic, więc większość z nich ma u mnie "przechlapane". Odpowiedz Link Zgłoś
asia9931 Re: dziewczyna z papierosem - zalosc... 01.07.05, 12:37 jak chca niech sie trują, byleby nie pod moim nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: dziewczyna z papierosem - zalosc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:43 A to płeć męska może palić i to już jest normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cox Re: dziewczyna z papierosem - zalosc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 00:07 NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIEi jeszcze raz nie to wstretne jest... Odpowiedz Link Zgłoś
apsik87 Re: dziewczyna z papierosem 03.07.05, 00:17 doprawdy glupie pytanie...nie chce mi sie robic wykladu na temat szarzenia skory,szybszego starzenia sie,smrodu,obnizenia plodnosci a w koncu i raka.moja mama palila.dzis zyje z rakiem ktorego zbadac sie nie da chyba zeby przerwac jej struny glosowe.zlosliwy czy nie zlosliwy....chcilaybyscie tak zyc zastanawiajac sie kiedy umrzecie?a pozatym kobieta i papieros....straszne.wrecz wulgarne...i jak taka calowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: dziewczyna z papierosem IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 03.07.05, 13:20 A po co maja ładnie wygladać jak moga poszpanować przed innymi jakie to one dorosle juz są z tym papierosem w ustach, a potem szara cera, żółte zęby...itp.... bleeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N/C Re: dziewczyna z papierosem IP: *.mtm-info.pl 04.07.05, 01:51 chcialam tylko powiedziec z epalenie jest jednym z wielu nalogow ktore maja ludzie- inne nalogi to np: -alkoholizm-jedzienie tlustych potraw typu kfc albo inne swienstwo ( a przeciez tyle z nas je frytasy lub inen dania tego typu ) -plotkowanie -pracoholizm -mania zaqpow -itd itp nalogi am kazdy bardziej lub mneij szkodliwe, i kazdy anlog w jakis sposob krzywdzi inne, otaczajace nas osoby, zgadzam sie ze palenei nalezydo jednego z tych anlogow ktore bardzo szkodza innnym w tym przypadq neipalacym ale badzy tolerancyjni bo nikt nie jest idealny tak nawiasem mowia jestem palaczka - powod --> nerwy -papieros to jedyny rozluzniacz na moje nerwy inni pija albo zajadaja sie czekolada a palaczom radze czasem powstrzymywac swoj nalog jesli sa w towarzystwie osob niepalacych tolerujmy sie nawzajem a bedzie mneij neiporozumien Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholiczka7 Re: dziewczyna z papierosem 04.07.05, 18:39 Młoda dziewczyna wygląda lepiej bez papierosa ........... jeśli chodzi o to czy powinna czy nie to jej własny wybór. Ja rzuciałam palenie jakiś czas temu i dobrze mi z tym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: dziewczyna z papierosem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.05, 23:28 A wg mnie palenie dodaje kobietom seksapilu (choć nie wszystkim). Uważam, że palaczki są bardzo sexy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burdeltata Re: dziewczyna z papierosem IP: *.net-serwis.pl 05.07.05, 15:48 papieros jest jak ch... bez jaj - bo mozna ciągnąć z jednej i z drugiej strony Odpowiedz Link Zgłoś