Dodaj do ulubionych

dziewczyna z papierosem

17.06.05, 15:00
co myslicie gdy widzicie mloda dziewczyne z papierosem? czy dziewczyny wogole
powinny palic??
Obserwuj wątek
    • Gość: czarna Re: dziewczyna z papierosem IP: 80.51.57.* 17.06.05, 15:03
      a mloda tzn jaki wiek?
      • Gość: kasia Re: dziewczyna z papierosem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:11
        Palenie to zdrowie. Wyrob nalezy do ciebie.
        Minister Zdrowia, Szczescia i Pomyslnosci.

-----------
        a tak powaznie: okropienstwo.
        • chmureczka1 Re: dziewczyna z papierosem 01.07.05, 17:10
          Chyba wybór, analfabeto! Jaki zasrany wybór! Fajki to syf- rączki śmierdzą, z
          gęby jedzie a chłopaki tefo nienawidzą. Na ulicy wygląda to paskudnie. Nie,
          zdecydowanie nie.
          • Gość: Kala Fajom mówimy gromkie "TAK"... Jeśli chcemy, ofkorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 02:28
            Fajki to syf- rączki śmierdzą, z
            > gęby jedzie a chłopaki tefo nienawidzą. Na ulicy wygląda to paskudnie. Nie,
            > zdecydowanie nie.

Ch..u muju. Zależy od faceta- wspólnie z mężczyzną mojego życia wypalamy 4
            paczki dziennie, bo... lubimy :) Swoją drogą, ja z pewnością nie poleciałabym
            na ciotkę, która śmie ingerować w moje jestestwo, bo się brzydzi dymu. Na
            drzewo!
            • Gość: jedna Re: Fajom mówimy gromkie "TAK"... Jeśli chcemy, o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:43
              4paczki dziennie?! matko jedyna to wy juz pewnie płuc nie macie tylko 2 czarne
              plamy!sama pale ale nie tyle a i tak mysle ze pale za duzo ale 4 nawet na
              spolke to jest dopiero hardcore :-))))
              • Gość: Kala Re: Fajom mówimy gromkie "TAK"... Jeśli chcemy, o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:15
                Powiem tak: cztery kupujemy, nie zawsze cztery wypalamy. Jeśli spedzam dzien
                sama- wypalam jedną. Mój men- dwie. Razem, szczególnie jeśli się generalnie
                obijamy, wychodzi nam więcej, bo jakoś tak... rytualnie :) Ale to istotnie
                przerażające.
      • Gość: puma225 Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:35
        mlodosc to rzecz wzgledna i kazda kobieta nawet ta 50-letnia moze czuc sie
        mlodo!
        • Gość: kali Re: dziewczyna z papierosem IP: *.ztpnet.pl 17.06.05, 16:16
          Niech sie tak czuje. Ale mloda nie jest.
      • Gość: milka Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:13
        jeśli ktoś pali to tylko i wyłącznie jego sprawa..nie mozna oceniac człowieka
        na zasadzie-pali jest zły,nie pali jest dobry..co to za różnica czy pali
        kobieta czy mężczyzna..jeden smród..ale niektórzy lubią to trzymac w ustach..ja
        osobiscie tez pale i nie zamierzam zucic bo ktos mi powie ze jestem suka..ja
        znam swoja wartość i nie przejmuje sie tak prymitywnymi osobami któe chyba
        nawet naprawde nie wiedza co ten wyraz oznacza skoro zle ich uzywają
    • anienia Re: dziewczyna z papierosem 17.06.05, 15:24
      nie powinny, źle wpływa na cerę
    • Gość: Andrzej Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:28
      nienawidze dziewwczyn z papierosami, wyglądają jak suki. Moglbym taka zaliczyć
      (oczywiście bez pocałunków) ale nigdy pokochać i założyć rodzinę!
      • Gość: jedna Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:01
        jak suki?! to juz przegiecie! nie wszytskie girls co pala sa k..mi!to ze ty nie
        palisz to nie znaczy ze masz miec za nic tych co palą!ja np pale bo lubie
        kiedys moze pomysle o rzuceniu narazie za krotko pale zeby rzucac,ale ja sie
        szanuje,nie jestem jakas puszczalska bo slowo suka tylko z tym mi sie kojarzy
        takze nie ougólniaj ze wszytskie co palą są jednkakowe
      • Gość: prostytutka Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:00
        jestem prostytutka, zostalam nia w cheili gdy zapalilam pierwszego papierosa
        buhaha, ale masz zryty gar koles. a ja uawazma ze jestes damska dziwka, bo
        uzywasz brzydkich wyrazow, pozdrwaim eszystkich zrytyxch facetow na tym forum
        ps szczescie ze nie muszwe calowac takich zrytych cipe..jak ty papap
      • Gość: lilarose Re: dziewczyna z papierosem IP: *.net-serwis.pl 01.07.05, 09:58
        Suka to samica psa domowego...wyobrażasz sobie psa z papierosem w pysku? :D
    • Gość: Efa Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:30
      ja pale bo lubie i mam to w dupie co kto o tym myśli
    • Gość: Romek Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:33
      wiecie co laski?? jakbym zobaczył moją corke z papierosem (ma 17 lat) to by tak
      w dupe dostała.... i wy też uważajcie!
    • Gość: Ksysiu Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:35
      Uważam, że młode dziewczyny z papierosami (wogóle kobiety) wygladają wulgarnie
      i odrażająco. dlatego nie pozwalam mojej marci palić!!!
      • Gość: aa Re: dziewczyna z papierosem IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:47
        to zalezy.....
        • maya2006 Re: dziewczyna z papierosem 17.06.05, 15:50
          ja uwazam, ze facet z papierosem wyglada jak alfons bleeeh
      • netqa7 Re: dziewczyna z papierosem 17.06.05, 16:23
        Najlepiej nie palić
      • Gość: gruzinka Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:07
        a co ty masz jej do pozwalania??
    • Gość: gucia Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:49
      a co to za roznica czy pali dziewczyna czy chlopak ? czy dziewczyny wogole
      powinny palic - co za glupie pytanie ! skoro lubia i chca :)
      • Gość: puma225 Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:33
        wiesz ale wielu rzeczy dziewczyny\kobiety nie powinny robic gdyz im to poprostu
        nie przystoi!!!
        • Gość: gruzinka Re: dziewczyna z papierosem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:08
          do puma, a vio mnie to obchodzi ze mi nie przystoi, a ilu rzeczy facetom nie
          przystoi a i ak to robia
    • rybawilkowca Re: dziewczyna z papierosem 17.06.05, 18:01
      mysle sobie... biedny ten ktory bedzie tam wkladal jezyk za chwile
      • yoma Re: dziewczyna z papierosem 17.06.05, 18:07
        Bo to jest takie zabezpieczenie przed niechcianymi pocałunkami.
        • rybawilkowca Re: dziewczyna z papierosem 17.06.05, 18:09
          hmmmm a moze to jest wymowka bo zebow nie myje i nie chce zeby nikt jej calosow
          nie dawal
          • yoma Re: dziewczyna z papierosem 17.06.05, 18:12
            A może czosnek jadła. Jest tyyyle powodow.
            • rybawilkowca Re: dziewczyna z papierosem 17.06.05, 18:14
              a moze poprostu lubi cos miec w ustach?
              • yoma Re: dziewczyna z papierosem 17.06.05, 19:25
                Na przykład papierosa.
    • bajka228 Re: dziewczyna z papierosem 18.06.05, 11:11
      puma225 napisała:

czy dziewczyny wogole
      > powinny palic??

wogole to nikt nie powinien palic (teoretycznie).

ps. przypalanie sie nie liczy :)
    • Gość: Marcela1204 Re: dziewczyna z papierosem IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 18.06.05, 11:35
      To czy ktoś pali czy nie to wyłącznie jego wybór.Sam o tym decyduje.Ale gdy
      ktoś idzie ulicą z papierosem,obojętnie,czy to chłopak,czy dziewczyna to moim
      zdaniem niezbyt ciekawie to wygląda.Ludzie powinni palic w miejscach do tego
      przeznaczonych.Takie jest moje zdanie.Każdy robi to co lubi.Pozdrawiam :)
      • Gość: K Re: dziewczyna z papierosem IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:02
        Mnie nie przaeszkadza jak dziewczyna pali . NAwet to lubue : - )
    • Gość: mercedes Re: dziewczyna z papierosem IP: *.bronowice.krakow.pl 01.07.05, 00:01
      Uważam, że młoda dziewczyna paląca papierosa jest odrażająca. Nie mówiąc juz o
      fakcie, że cuchnie jej z ust, nawet jeżeli żuje po tym gumę. Jest przesiąknieta
      dymem papierosowym i osobiście robi mi sie niedobrze, nawet gdy siedzę obok
      takiej osoby na wykładzie.
      Skutki palenia chybya znasz :)

Rzuć, póki nie wytrujesz bardziej swojego organizmu.

• Gość: czarna Re: dziewczyna z papierosem IP: 80.51.57.* 01.07.05, 00:14
        smieszni jestescie ludzie.Gdzie tu tolerancja.Mam gdzies co o tym sadzicie.Mam
        swoj wiek i pale(nawet teraz)
        pozdrawiam
        • taki_jeden_gosc Re: dziewczyna z papierosem 01.07.05, 07:42
          Pewnie że tak, twój wybór, ja nie palę ale szanuje cudze zdanie,
          sam lubie sobie wypić czasem więcej niz pare piwek i uważam że
          nikomu nic do tego. Moje życie!!!
        • Gość: mercedes Re: dziewczyna z papierosem IP: *.bronowice.krakow.pl 01.07.05, 12:35
          Nas też niewiele obchodzi, czy palisz, czy nie. To Twoja sprawa.
          Ja, podobnie jak wielu "biernych palaczy", unikam takich smrodów jak Ty.
          Z całym szacunkiam, ale zanieczyszczasz otoczenie do tego stopnia, że chce mi
          się żygac w towarzystwie takich osób. Na szczęście nasze społeczeństwo
          wprowadza pewne ograniczeia dla palaczy. Selekcjonuje sale, wagony i
          pomieszczenia. W przeznaczonych dla Was możecie palić do woli.
          Nie jest to kwestia tolerancji, tylko troski o własne zdrowie. To tak do Twojej
    • Gość: MPDorota Re: dziewczyna z papierosem - zalosc... IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 01.07.05, 07:45
      Szczegolnie gowniary z papierosami wygladaja zalosnie. Ot takie udawanie
      doroslej. Faceci nienawidza lal smierdzacych tytoniem. Za kilka lat biedaczki
      beda sie zastanawiac czemu maja zolte plamy na twarzy.
      • Gość: fddf Re: dziewczyna z papierosem - zalosc... IP: *.nwn.pl / 80.48.9.* 01.07.05, 10:36
        czy dziewczyna powinna palic? Nikt nie powinien palic!!!!!! ani pic :(
        • Gość: mk Re: dziewczyna z papierosem - zalosc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:06
          Nie mam nic do palących, dopóki nie muszę wąchać tego śmierdzącego dymu. A
          ponieważ palący mają najczęściej nas niepalących za nic, więc większość z nich
          ma u mnie "przechlapane".
          • asia9931 Re: dziewczyna z papierosem - zalosc... 01.07.05, 12:37
            jak chca niech sie trują, byleby nie pod moim nosem.
      • Gość: Maja Re: dziewczyna z papierosem - zalosc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 18:43
        A to płeć męska może palić i to już jest normalne?
        • Gość: cox Re: dziewczyna z papierosem - zalosc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 00:07
          NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE
          NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE
          NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE
          NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE
          NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE
          NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIENIE NIE
          NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIEi jeszcze raz nie to wstretne jest...
    • apsik87 Re: dziewczyna z papierosem 03.07.05, 00:17
      doprawdy glupie pytanie...nie chce mi sie robic wykladu na temat szarzenia
      skory,szybszego starzenia sie,smrodu,obnizenia plodnosci a w koncu i raka.moja
      mama palila.dzis zyje z rakiem ktorego zbadac sie nie da chyba zeby przerwac jej
      struny glosowe.zlosliwy czy nie zlosliwy....chcilaybyscie tak zyc zastanawiajac
      sie kiedy umrzecie?a pozatym kobieta i papieros....straszne.wrecz wulgarne...i
      jak taka calowac?
    • Gość: hmmm Re: dziewczyna z papierosem IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 03.07.05, 13:20
      A po co maja ładnie wygladać jak moga poszpanować przed innymi jakie to one
      dorosle juz są z tym papierosem w ustach, a potem szara cera, żółte zęby...itp....
      bleeeeee
      • Gość: N/C Re: dziewczyna z papierosem IP: *.mtm-info.pl 04.07.05, 01:51
        chcialam tylko powiedziec z epalenie jest jednym z wielu nalogow ktore maja
        ludzie- inne nalogi to np:
        -alkoholizm-jedzienie tlustych potraw typu kfc albo inne swienstwo ( a przeciez
        tyle z nas je frytasy lub inen dania tego typu )
        -plotkowanie
        -pracoholizm
        -mania zaqpow
        -itd itp
        nalogi am kazdy bardziej lub mneij szkodliwe, i kazdy anlog w jakis sposob
        krzywdzi inne, otaczajace nas osoby, zgadzam sie ze palenei nalezydo jednego z
        tych anlogow ktore bardzo szkodza innnym w tym przypadq neipalacym ale badzy
        tolerancyjni bo nikt nie jest idealny
        tak nawiasem mowia jestem palaczka - powod --> nerwy -papieros to jedyny
        rozluzniacz na moje nerwy inni pija albo zajadaja sie czekolada
        a palaczom radze czasem powstrzymywac swoj nalog jesli sa w towarzystwie osob
        niepalacych
        tolerujmy sie nawzajem a bedzie mneij neiporozumien
    • seksoholiczka7 Re: dziewczyna z papierosem 04.07.05, 18:39
      Młoda dziewczyna wygląda lepiej bez papierosa ........... jeśli chodzi o to czy
      powinna czy nie to jej własny wybór. Ja rzuciałam palenie jakiś czas temu i
      dobrze mi z tym. Pozdrawiam
    • Gość: marcin Re: dziewczyna z papierosem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.05, 23:28
      A wg mnie palenie dodaje kobietom seksapilu (choć nie wszystkim). Uważam, że
      palaczki są bardzo sexy!
    • Gość: burdeltata Re: dziewczyna z papierosem IP: *.net-serwis.pl 05.07.05, 15:48
      papieros jest jak ch... bez jaj - bo mozna ciągnąć z jednej i z drugiej strony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka