Dodaj do ulubionych

badanie dziewicy

18.06.05, 14:12
ostatnio wybralam sie na pierwsza w moim zyciu wizyte u ginekologa, jestem
jeszcze dziewica a mimo to lekarz badal mnie przez pochwe, co nie sprawialo
mi zadnego bolu, a podobno dziewice bada sie przez odbyt, od czego to
zalezy ???? Czy to znaczy ze pierwszy raz nie bedzie mnie bolal ?
Obserwuj wątek
    • Gość: e - e Re: badanie dziewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:47
      bedzie bolal, nie ma zwiazku
      spytaj matki
      • Gość: autorka Re: badanie dziewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:09
        wiec czy to nie oznacza ze moja blona jest ciensza skoro zadnego bolu nie
        sprawia wkladanie palce a nawet dwoch ???
        • Gość: e - e Re: badanie dziewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 16:17
          a co mnie to obchodzi?
          idz do lekarza i nie zawracaj glowy
    • celebre3 Re: badanie dziewicy 18.06.05, 16:50
      Mnie za pierwszym razem badala przez dupcie.. a powiedzialas ze jestes
      dziewica? W sumie dziwne...trudno powiedziec czy Cie bedzie bolał 1 raz czy
      nie.. pozdrawiam
    • agatka_to_ja Re: badanie dziewicy 18.06.05, 20:37
      nie martw sie.. skoro nie sprawilo ci to zadnego bolu to lekarz na pewno nie
      zrobil ci krzywdy... :)
      blony dziewicze sa rozne - niektore zaslaniaja dosc szczelnie wejscie do
      pochwy, inne tylko w czesci (blona ma ksztalt jakby polksiezyca) ... dlatego
      wiele dziewczyn, ktore sa dziewicami uzywaja tamponów...

mysle, ze lekarz wiedzial co robi kiedy cie tak badal :)
      • Gość: ruda Re: badanie dziewicy IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 00:25
        A on w ogóle wie,że jesteś dziewicą?? Może on jakiś "niedoświadczony"?Ale nie
        martw się bo wkładanie 2 palców nie sprawia bólu i raczej nie przebija błony:)
      • Gość: Tysiulka Re: badanie dziewicy IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 20.06.05, 15:44
        jestem dziewicą i też tak byłam badana przeżyłam a i tamponów tez używam... a
        badanie mnie bolało.. :(
    • Gość: lilarose Re: badanie dziewicy IP: *.net-serwis.pl 20.06.05, 14:42
      To chyba zależy od lekarza. Jak byłam dziewica, badał mnie przez odbyt, ale jak
      poszłam do innej lekarki, to badała mnie przez pochwe, ale jednym palcem...to
      zależy od lekarza, tak sądzę. Każdy ma inna technikę.
      • kinia_00 Re: badanie dziewicy 20.06.05, 16:56
        Ja tez jestem dziewica i jak byłam u ginekologa to tez badała mnie przez pochwe
        i wkładała dwa palce i nic nie bolało. To chyba sprawa indywidualna
    • wiewiorencja Re: badanie dziewicy 21.06.05, 14:08
      Badanie nie ma zadnego zwiazku z sexem...
      a dziewice badaja i przez odbyt i przez pochwe.

a co do bolu podczas stosunku to sparwa indywidualna :)
    • Gość: aśka Re: badanie dziewicy IP: *.idea.pl 21.06.05, 16:32
      Ja swojego pierwszego badania nie zapomnę chyba nigdy. Byłam dziewicą i poszłam
      do faceta. Oczywiście zbadał mnie przez tyłek, co było okropne. Najgorsze były
      jednak jego teksty "gdyby nie była Pani dziewicą to by badanie było bardziej
      przyjemne a tak muszę zbadać przez pupę" I jeszcze ten jego uśmieszek a ja cała
      czerwona ze wstydu. Po latach muszę przyznać że jednak u faceta lepiej, bo baby
      się nie cackają. Do facetów trzeba się jednak przełamać.
      • Gość: autorka Re: badanie dziewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 16:41
        dzieki za wszystkie odpowiedzi, ja swoja pierwsza wizyte wspominam bardzo
        dobrze, choc przed wejsciem do gabinetu cala drzalam ze strachu :) Lekarzem byl
        facet, wytlumaczyl mi spokojnie na czym bedzie polegalo badanie, przepisal
        tabletki i badanie bylo przyjemne, jak teraz czytam te wszystkie wpisy to sie
        ciesze ze nie badal mnie przez tylek :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka