pakistanka 19.06.05, 09:38 macie moze problem z upijajacym sie facetem na imprezach??odprowadzacie go do domu, czy moze zostawaiacie samego, jako kare za pijanstwo?? a moze macie taki problem z dziewczynami??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malinka Re: pijany partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 09:42 ja nie odprowadzam, bo po co, schlal sie niech sam sobie rady, ja bydla do chlewu odprowadzac nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: pijany partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 09:43 mojej dziewczynie zdarza sie przsadzisc,i rzecz jasna odprowadzam ja do domu, ale zazwyczaj spi u mnie ;P wiec nie mamy z tym wiekszego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuska Re: pijany partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 10:05 ja pije umiarkowanie, ale moja kumpela chleje i chleje, wiec czassami musze ją odcholować. No cóż, uważam to za przyjacielski obowiązek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma225 Re: pijany partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 11:40 kiedys mialam taki klopot z partnerem jedankze teraz juz jest spokoj. zazwyczaj odprowadzalam go do domu bo mi sie chlopaka zal robilo, jednakze na drugi dzien mial wielki klopot z przeproszeniem mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: pijany partner IP: *.gen.twtelecom.net 19.06.05, 11:47 Jak ty go zostawisz to on zostawi ciebie, jesli upija sie notoryczne to nie zadawaj sie z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
iguska85 moj chlopak czesto ak robi 19.06.05, 15:01 upija sie prawie do nieprzytomnosci ze ledwo chodzi a ja musze go eksportowac do domu, do tego czasami prowadzilismy bardzo glosne awantury poniewaz jego zazdroscbyla uu punktu kulminacyjnego. po wielu rozmowach pryznal sie ze ma problem z akoholem, nie upija sie juz od dluzszego czasu, jest lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: moj chlopak czesto ak robi IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 00:16 Wiecie co?? Z takiego upijającego sie do nieprzytomności faceta to nic nie będzie dobrego.. ja radzę nie tylko zostawić go pijanego ale w dodatku na zawsze! Jeszcze jak się awanturuje...wiem coś o tym bo mój ojciec taki jest i nie wróży to dobrego "partnerstwa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już po Re: pijany partner IP: *.chello.pl 20.06.05, 01:24 ja tak miałam z byłym i skończyło sie na tym, że nigdzie nie wychodziliśmy, bo mi było wstyd przez niego, zawsze skutecznie psuł mi wieczór przez to, że sie uchlał ( w najlepszym wypadku zasypiał w najgorszym haftał naokoło siebie-na bar, na kanape itp) więc weekendy spędzaliśmy w domu, ale nawet w domu sie upijał i...scenariusz był ten sam oczywiście życie z tym idiotą było niemożliwe, rzuciłam gnoja i teraz jest tylko mdłym wspomnieniem albo raczej zapomnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: pijany partner IP: *.net-serwis.pl 20.06.05, 14:38 Jesli robi tak cały czas to rzuć go, bo z alkoholikiem zycie to czysty masochizm. A jeśli od czasu do czasu to pogadaj z nim, jak sie czujesz wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
martika19873 Mój byly byl taki 14.07.05, 16:56 Pil,awanturowal sie z przypadkowymi ludzmi,czasem i mnie sobie powyzywal...W koncu powiedzialam dosc! Nie jestem z nim juz pol roku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czleniu Re: pijany partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:05 a moja suka hleje zafsze na umor i wtedy sfszystkimi sie puszcza a ja kasuje wtedy hajs i jutro sie cieszymy bo roboty nie ma i pare groszy sie przydea no nie? fajny ten internet tak mozna z ludzmi o zyciu pogadac szkoda ze w domu kompa nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: pijany partner IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:10 kiedys tez duzo pilam na imprezach razem z moim chlopakiem ale zwykle to bylam tez z przyjaciolmi i oni zawsze sie mna zajmowali (brali do siebie zebym mogla przenocowac) teraz juz nie pije w ogole bo moj nowy chlopak tego nie lubi a ja go bardzo kocham i zrobie dla niego wszystko pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: pijany partner IP: *.76.classcom.pl 14.07.05, 18:25 czasem pil za duzo i wiele z nim przezylam przykrych sytuacji :/ ale czasem warto powalczyc.. uswiadomilam mu, ze on sam tego kontrolowac nie umie, ze nie ma pojecia kiedy jest za duzo, wiec sam zaczal stopowac na bezpiecznym poziomie i teraz nigdy nie jest pijany, wrecz patrzy z pozaleniem na pijanych kolegow, bo sam widzi jaki czlowiek staje sie upierdliwy i nieprzyjemny po przeholowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czleniu Re: pijany partner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:09 ty pakstanka ico wczoraj tez walil ten twoj czarnuch czy inny muzulman co go tam masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOVEDANCE TRZEBA BYĆ WYROZUMIAŁYM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 13:04 Mojemu facetowi czasami zdarza sie mocno upić.Jednak zawsze go odprowadzam i wracam taksówką do domu.To dobro zwróciło się do mnie.Raz w życiu zdarzyło mi się na imprezie upić tak, ze nie umiałam nawet sama siedziec.Mało tego, zwymiotywalam na siebie, obrazilam pare osób.Bylam mloda...I wtedy mój facet nie zostawił mnie!!Wziął mnie na noc do siebie, posprzatal po mnie i przeprosił obrażonych ludzi.Nigdy mu tego nie zapomne, tym bardziej ze nie planowalam sie upic.Piłam tylko szampana ale mam strasznie słabą głowę.jestem mu wdzięczna za pomoc, i teraz ja również staram się mu pomagać.A od tamtej nocy raczej zadowalam się colą na imprezach:)Ps.Dobrze jest wiedziec ze mozesz liczyc na 2 osobę:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś