Dodaj do ulubionych

Stronki internetowe!!!!!!

09.07.05, 12:36
czesc szukam jakis fajnych stron internetowych, smiesznych, zabawnych.
wpiszcie tu te ktore wy lubicie!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aki95 Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:16
      www.rotten.com/
      Enjoy!
      • Gość: kleopatraa Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:45
        nie wchodz na rotten, chyba ze lubisz poucinane rece i glowy. Moje, na ktore
        lubie czasem lookac: www.awfulplasticsurgery.com
        goodplasticsurgery.com alejaja.pl
        • ika59 Re: Stronki internetowe!!!!!! 09.07.05, 13:58
          dzieki. rotten mi nie straszny!
          • Gość: aki95 Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:45
            Ten link to oczywiście sztubacki dowcip.
            Szczerze mówiąc, nie lubię takiego "stuffu" jak rotten.com i nigdy go nie
            szukałem. Parę miesięcy temu trafiłem tam zupełnie przypadkiem (porzez link na
            stronie... żeglarskiej!) i w celu edukacyjnym obejrzałem od początku do końca.
            (Przyznam się w tajemnicy, że w tym smym celu kiedyś nawet jeden numer "Faktu"
            kupiłem! Szczerze odradzam, straszny syf.) Nerwy mam raczej zdrowe i rotten.com
            wywołało u mnie coś w rodzaju klimatu "vanitas vanitatum", nic więcej.
            Ale jedna rzecz zrobiła na mnie wrażenie - historia samotnie mieszkającego
            dziadka, który kąpiąc się w wannie zwykł podgrzewać sobie wodę grzałką. I tak
            się złożyło, że podczas kąpieli dziadkowi się zeszło. A grzałka pracowała...
            Przez dwa następne tygodnie.
            Filmów w tym stylu wręcz unikam, ale zastanawiałem się czasami, jak potwornie
            chorą wyobraźnieęmuszą mieć scenarzyści wymyślający takie historie. Ale okazuje
            się, że życie jak zwykle bywa bogatsze od czyichś rojeń.

A na wypadek, gdyby ktoś jednak lubił horrory typu "gore", niech obejrzy
            kreskóweczkę. Link znalazłem dzisiaj na zupełnie poważnym wątku forum GW.
            www.fat-pie.com/milkman.htmEnjoy!
            • Gość: aki95 Drugie podejście. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:46
              www.fat-pie.com/milkman.htmEnjoy!
              • Gość: aki95 Trzecie podejście.Może tym razem nie sklei wersów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:48
                Enjoy!
                www.fat-pie.com/milkman.htm
                • Gość: aki95 No. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:48
    • cnjry Re: Stronki internetowe!!!!!! 09.07.05, 13:55
      www.fishki.net rosyjska strona jedna z lepszych
      • Gość: A. Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.07.05, 14:22
        www.funiaste.net -gorąco polecam :]
        • Gość: er Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:27
          www.ogrish.com
    • Gość: er Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:29
      www.ogrish.com/index.html
    • Gość: VROOOM Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.echostar.pl 09.07.05, 15:58
      www.aiw.cad.pl/kultowa.html
      Polecam zwłaszcza pokoleniu wychowanemu w latach 80. i wcześniej. Choć młodszym
      także. Badź co bądź to też część historii, choć podanej z humorem, ironią, ale
      także zdaje się odrobiną nostalgii.
    • Gość: Lukasz Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: 62.233.225.* 09.07.05, 16:53
      fun.from.hell.pl :)
    • Gość: autorka Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:33
      dzieki za wszystkie wpisy i prosze o wiecej!pozdrawiam!
    • pestka77 Re: Stronki internetowe!!!!!! 09.07.05, 20:41
      www.joemonster.org jakby ktoś jeszcze nie odwiedzał to gorąco polecam
    • Gość: er Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 01:31
      przecież masz tutaj Forum Humorum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka