ika59 09.07.05, 12:36 czesc szukam jakis fajnych stron internetowych, smiesznych, zabawnych. wpiszcie tu te ktore wy lubicie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aki95 Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:16 www.rotten.com/ Enjoy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleopatraa Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:45 nie wchodz na rotten, chyba ze lubisz poucinane rece i glowy. Moje, na ktore lubie czasem lookac: www.awfulplasticsurgery.com goodplasticsurgery.com alejaja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ika59 Re: Stronki internetowe!!!!!! 09.07.05, 13:58 dzieki. rotten mi nie straszny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki95 Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:45 Ten link to oczywiście sztubacki dowcip. Szczerze mówiąc, nie lubię takiego "stuffu" jak rotten.com i nigdy go nie szukałem. Parę miesięcy temu trafiłem tam zupełnie przypadkiem (porzez link na stronie... żeglarskiej!) i w celu edukacyjnym obejrzałem od początku do końca. (Przyznam się w tajemnicy, że w tym smym celu kiedyś nawet jeden numer "Faktu" kupiłem! Szczerze odradzam, straszny syf.) Nerwy mam raczej zdrowe i rotten.com wywołało u mnie coś w rodzaju klimatu "vanitas vanitatum", nic więcej. Ale jedna rzecz zrobiła na mnie wrażenie - historia samotnie mieszkającego dziadka, który kąpiąc się w wannie zwykł podgrzewać sobie wodę grzałką. I tak się złożyło, że podczas kąpieli dziadkowi się zeszło. A grzałka pracowała... Przez dwa następne tygodnie. Filmów w tym stylu wręcz unikam, ale zastanawiałem się czasami, jak potwornie chorą wyobraźnieęmuszą mieć scenarzyści wymyślający takie historie. Ale okazuje się, że życie jak zwykle bywa bogatsze od czyichś rojeń. A na wypadek, gdyby ktoś jednak lubił horrory typu "gore", niech obejrzy kreskóweczkę. Link znalazłem dzisiaj na zupełnie poważnym wątku forum GW. www.fat-pie.com/milkman.htmEnjoy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki95 Drugie podejście. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:46 www.fat-pie.com/milkman.htmEnjoy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki95 Trzecie podejście.Może tym razem nie sklei wersów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:48 Enjoy! www.fat-pie.com/milkman.htm Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: Stronki internetowe!!!!!! 09.07.05, 13:55 www.fishki.net rosyjska strona jedna z lepszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.07.05, 14:22 www.funiaste.net -gorąco polecam :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:27 www.ogrish.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:29 www.ogrish.com/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VROOOM Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.echostar.pl 09.07.05, 15:58 www.aiw.cad.pl/kultowa.html Polecam zwłaszcza pokoleniu wychowanemu w latach 80. i wcześniej. Choć młodszym także. Badź co bądź to też część historii, choć podanej z humorem, ironią, ale także zdaje się odrobiną nostalgii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: 62.233.225.* 09.07.05, 16:53 fun.from.hell.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:33 dzieki za wszystkie wpisy i prosze o wiecej!pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pestka77 Re: Stronki internetowe!!!!!! 09.07.05, 20:41 www.joemonster.org jakby ktoś jeszcze nie odwiedzał to gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Stronki internetowe!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 01:31 przecież masz tutaj Forum Humorum Odpowiedz Link Zgłoś