Dodaj do ulubionych

Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem?

• Gość: Robert Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.eia.pl 28.07.05, 17:14
      Jeśli chodzi o kobitki z zagranicy to najpiękniejsze sa wg mnie:
      1.Jessica Alba
      2.Jennifer Lopez
      3.Olivia (piosenkarka)
      4.Paris Hilton

Z kobiet polskich ideałem są:
      1.Anna Mucha
      2.Alicja Bachleda-Curuś
      3.Izabela Scorupco

A teraz kobiety a właściwie POTWORY, które powinny zniknąć z ekranów naszych
      telewizorów (totalna porażka):
      1.Angelina Jolie
      2.Christina Aguilera
      3.Cameron Diaz
      4.Drew Barrymore (nie wiem czy poprawnie napisałem jej nazwisko)
      • Gość: Martyna Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.cust.tele2.pl 28.07.05, 21:23
        Drew i Cameron są super. Gorzej z tą Paris. Nie rozumiem co w niej jest
        ładne?;))
      • Gość: :) Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 18:32
        Mucha? Koń by sie usmial :) Mucha jest przede wszystkim gruba i bez figury. No
        a jak wyglada w serialu M jak Miazga to kazy widzi.
        A i jeszcze jedno: PhotoShop robi cuda....
    • dureksis MONIKA BELLUCCI BEZ DWÓCH ZDAŃ! 29.07.05, 14:05
      No może jeszcze polska aktorka Tamara Arciuch ma w sobie coś czego jej
      cholernie zazdroszczę :D
    • Gość: Paulina Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.tuszynski.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 15:48
      Heh dla ciebie ideałem kobiety jest J.LO ty wiesz chlopaku wogole ile ona miala
      operacji.....taka pieknosc to sobie mozna w d..... wsadzic!!!One wszystkie
      pzeszły 100 operacji plastrycznych wiedz sie nie dziwie ze tak
      myslisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
    • Gość: Marian Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.eia.pl 12.08.05, 18:01
      hubert Urbański
      • Gość: Caramel Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 22:48
        Carmen Electra i Aaliyah
    • Gość: mala Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.run.pl / *.run.pl 13.08.05, 00:39
      Ingrid Bergman!!!
      Juliette Binoche
      Monica Belucci
      Jamelia
      Jessica Alba - zanim zrobila z siebie wytapetowana Barbie
      Jennifer Lopez - jw
    • Gość: jaszczomp Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.08.05, 01:07
      Lopez jest ładna ale takich przeciętnie ładnych jest wiele. Figure ma fatalną jest poprostu nie proporcjonalnie dupiata. W teledyskach maskują jej kufer jak mogą.

Według mnie do najładniejszych kobiet showbiznesu nalezy Kylie Minogue.
    • Gość: malinka Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 10:26
      MOIM ZDANIEM SLICZNA JEST JESSICA SIMPSON (<---nie wiem czy dobrze napisałam)
      reszta to aktorek i innych babek sa paskudne bez makijazu a Jess wyglada z nim i
      bez niego slicznie!
      KONieC TeMATu.!
    • Gość: Ula Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 12:19
      Wedlug mnie najpiekniejsza jest Whitney Houston!!!
    • Gość: mulan Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 16:39
      Najpiekniejsza kobieta na swiecie jest christina milian!!!!!!
      • Gość: troche brzydsza ;) Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 13.08.05, 17:27
        Nie mogę jednoznacznie która jest naj, jest wiele bardzo ładnych. I popieram
        min:
        Angelina Jolie, jakos nie mogę sobie wyobrazic jak komus możę sie ona nie
        podobać, to to symbol seksu i w ogole sliczna, ale wiem, to rzecz gustu, ok

Boeyonce Knowles, sliczna, słodka czekoladka, dlaczego końską figurę??

Nicole Kidman, dziwie sie, że jeszcze nikt dotyczchczas jej tu nie wymienil,
        zadje sie ze jakas 2 lata temu zostala uznana za njapiekniejsza kobiete swiata

Monica Belucci, tez ok, bardzo seksowna

Za to:
        J Lo, nie rozumiem co wszysycy w niej widzą, nic specjalnego, ani twarz ani
        sylwetka (pupa - wiadomo)

Pamela Anderson, bleeee..

Z polskich ostatnimi czsy bezapelacyjnie króluje Doda Elektroda, chociaz ja za
        bardzo seksowną i kobiecą uważam Patrycje Markowską i Ania Bzyczka tez ładna,
        co do Kasi Cichopek, to chyba zart ze sie komus podoba, niby z buzią wszystko
        ok i sylwetka, niektorzy lubia takie pelniejsze na dole :) ale to nic
        specjalnego, nie ma tego czegos w sobie, Małgorzata Koroniewska tez niby ladna,
        ale mnie jakos szczegolnie nie urzeka, Renata Gabryjelska, moze byc, nie
        rozumiem zas zachwytu Weroniką Rosati, moze i ladna jest, typowo wloska uroda,
        ale na ekranie sie prezentuje nie za bardzo, moze to ze to beztalencie tak
        pogarsza jej wizerunek :))) No i to by bylo na tyle.

podsumowując nr 1 dla mnie to Angelina Jole
        a z polskich - Patrycja Markowska
    • Gość: apsik Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 13.08.05, 18:35
      Zeta Jones.Lakonicznie.
    • Gość: :) Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 18:39
      badania genetyczne dowiodly ze najpiekniejsza kobieta na swiecie jest jakas
      laska mieszkajaca w USA. Ma najmniej wadliwych genów co przedkłada sie na jej
      zewnetrzna urode :) Nie moge niestety podac zadnego linka do tej informacji bo
      widzialam to w tv :) Tak ze zadne grube JLo ani inne nadmuchiwane lalki :P
      • Gość: zazdrosny spec OPERACJE PLASTYCZNE, PHOTOSHOP rządzi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:53
        czytam te Wasze wypowiedzi i aż niedowierzam, że padliscie ofiarami iluzjii..
        czy zdajecie sobie sprawę ze 99% gwiazd hollywoodu przeszło kilka operacji
        plastycznych, na to samo są skazywane juz teraz modelki w wlk zagranicznych
        agencjach, poza tym wizerunek tych wszystkich gwiazd jest efektem pracy
        oświetleniowcow stylistow wizażystow i przede wszyystkim grafikow
        komputerowych...nad jednym zdjeciem siedzi sie godzinami...sorry ale nie wydaje
        Wam się dziwne, że kazda prawie kazda gwiazda ma pelne usta czy biust?
        niestety z polskimi gwiazdkami dzieje sioe podobnie:((( chcecie zobaczyc
        prawdziwe idealy pozagladajcie na strony polskich czy swiatowych agencji
        modelek, gdzie mozna zobaczyc piekne, naturalne 16-17 latki, ktore z pewnoscia
        nie mialy zadnych operacji:D
    • niechmniektosprzytuli Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 17.08.05, 00:34
      tak jak porzednicy Joli, Patrick, Bellucci ale obecnie to Natalie Portman i...
      Elisha Cuthbert, ostatnia jest naj... :-P
    • Gość: Viki Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.eia.pl 17.08.05, 07:48
      Co do mega kamuflażu gwiazd-zgadzam sie,nad ich fotkami pracuje niemala ekipa.
      Niejedna polska dziewczyna jest piękniejsza od tych wszystkich wytapetowanych
      sztucznych lal.
      Ale oczywiście mam kilka swoich faworytek.Należą do nich:
      Christina Milian
      Beyonce-chociaz jej figura mnie przeraża
      Anna Mucha-za dziewczęcy typ urody
      Natomiast nie wiem o co chodzi z ta Angeliną i Weroniką Rosati. Tej pierwszej
      baaaaaardzo daleko do ideału natomiast Rosati (jak już wcześniej ktoś wspomniał)
      wydaje mi się strasznie sztuczna, swoją rolę w filmie uczy sie na pamiec jak
      wierszyka, jest kompletnym zerem (jako aktorka) i nie wiem, kto ją w ogóle
      chciał na plan-chyba dała jakąś łapówkę zeby zagrac w M jak Miłość.
      • squirrel22 Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 17.08.05, 23:30
        tatuś Rosati jest posłem, pewnie baaardzo wplywowym.. :)

a najbardziej rozbawil mnie pewien wywiad z Weriniką w ktorym to z cala
        pewnoscia stwierdzila ze swoja karirere calkowicie zawdziecza swojemu
        talentowi.. hehe kon by sie usmial

ze juz nie wspomne o jej chlopaku Piotrze Kraśko.. no i wszystko jasne
    • Gość: natala Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.kompania.net 18.08.05, 00:17
      Kate Beckinsale jako Selena w Underworld - NIEPODZIELNIE:)
    • kathryn_26 Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 18.08.05, 00:20
      scarlett johansonn
    • krzysiek.wa_wa Tia Carrere, Joanna Brodzik 18.08.05, 09:20
    • Gość: ;] Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 10:01

angelina Jolie Bezkonkurencyjna
    • dyskopata Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 19.08.05, 00:03
      hela z kabaretu koń poslki
      prof. szyszkowska- posłanka sld
      erika steinbach- szefowa związku wypędzonych w niemczech
    • myfed Kinga Dunin. Za jaja i intelekt. 19.08.05, 00:51
      Za urodę- Grażyna Wolszczak. Piękna kobieta; myślę, że dużo jeszcze ma czasu
      przed sobą, do momentu, gdy postępujący wiek zacznie działać jednoznacznie na
      jej niekorzysc.
    • Gość: hermione Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:28
      Moim zdaniem ładna jest Heidi Klum
      • lucja_4 Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 19.08.05, 18:34
        Uma Thurman
        • Gość: zawodniczka Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.icpnet.pl 05.11.05, 21:52
          a co sadzicie o Naomi Campbell ???:D
          • Gość: Laska Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.11.05, 07:31
            Angelina Jolie,coz nie moge sie nadziwic ze jej usta sa naprawde naturalne,a
            zawsze myslalam ze powiekszone.
            Ogladalam ostatnio program w kturym poruszali jej dziecinstwo,zdjecia z
            dziecinstwa az po jej dojrzalosc.Coz tego nikt nie moze zretuszowac ze juz jako
            duletnia dziewczynka miala ogromne usta,zreszta z calym szcunkime teraz dla
            niej naprawde i bez retuszu jest piekna kobieta.
            Zreszta pragne rowniez zauwarzyc ze ona nidgy ich nie malowala,inna laska to
            napewno by wyszminkowala je jakims podkreslajacym kolorem,badz blyszczyk
            nalozyla by pokazac jak sexy wyglada.A ona?Wydaje mi sie ze skromnosc,zreszta
            nie wywyzsza sie laska jak wiele gwiazdeczek.
            • martaaa11 Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 06.11.05, 08:30
              Meg Ryan
              • Gość: ;] Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 06.11.05, 08:51
                jessica simpson!
    • cukierek111 Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 06.11.05, 16:56
      najedzcie kursorem myszki na zdjecie!zobaczcie jak te wszystkie piękności
      wygladają przed retuszem zdjecia!
      glennferon.com/portfolio1/portfolio13.html
    • malena21 Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 06.11.05, 17:52
      Trochę mnie smieszy nazywanie Jennifer Lopez ideałem kobiecego piękna-fakt,ma
      ładną buźkę,ale nie ma takiej od zawsze.Kilka dni temu oglądałam film z
      nią,jeden z jej pierwszych-wyglądała zupelnie inaczej,miała inny nos(szerszy)i
      mniej zarysowane kości policzkowe,nikt mi nie powie,że takie rysy twarzy
      zmieniają się naturalnie,na pewno była delikatna,ale stwarzająca subtelną
      różnicę ingerencja chirurga.To nie fair stawiać za wzór kogoś,kogo stać,żeby
      wydelikatnić swoją urodę i poprawić wygląd skalpelem.
      • Gość: miau Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 19:55
        Czasem rysy zmieniają się z wiekiem, 20-tolatka wygląda inaczej niż 30-
        tolatka.Owszem nos sie sam nie skurczy , ale kości policzkowe..mogą stać się
        bardziej kobiece
        • Gość: sallyH See their faces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:25
          www.awfulplasticsurgery.com/archives/004167.html transformacje lopez
          www.awfulplasticsurgery.com/archives/001047.html zety
          www.awfulplasticsurgery.com/archives/004166.html lopez
          www.awfulplasticsurgery.com/archives/006279.html jessica i jej kolagen
          www.awfulplasticsurgery.com/archives/006247.html portman
          www.awfulplasticsurgery.com/archives/000903.html halle berry
          www.goodplasticsurgery.com/archives/005595.html lima
          www.goodplasticsurgery.com/archives/004937.html bellucci
          www.goodplasticsurgery.com/archives/004937.html olsenki
    • mroofka2 Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 07.11.05, 13:12
      żadna...niestety
    • Gość: cudenko Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:26
      J.Lo ma idealną bużke,dla mnie jest po prostu cudowna,Dode kocham za
      całokształt,świetne ciałko,twarz no i ten charakterek... a najseksowniejsze
      ciałko to panna z "pussy cat dolls"(nie wiem jak to się pisze)boski
      brzuszek,seksowne ruchy,nic tylko schrupać...No i Fergi też jest niezła,cukiereczek!
    • czekoladka_84 Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 08.11.05, 11:28
      Włosy - Monica Bellucci
      Oczy - Ania Przybylska
      Brwi - Agnieszka Maciąg
      Usta - Scarlett Johansson
      Nos - Charlize Theron
      figura - Karolina Gruszka
      styl - Magda Cielecka, Jadwiga Staniszkis
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka