Gość: Robert Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.eia.pl 28.07.05, 17:14 Jeśli chodzi o kobitki z zagranicy to najpiękniejsze sa wg mnie: 1.Jessica Alba 2.Jennifer Lopez 3.Olivia (piosenkarka) 4.Paris Hilton Z kobiet polskich ideałem są: 1.Anna Mucha 2.Alicja Bachleda-Curuś 3.Izabela Scorupco A teraz kobiety a właściwie POTWORY, które powinny zniknąć z ekranów naszych telewizorów (totalna porażka): 1.Angelina Jolie 2.Christina Aguilera 3.Cameron Diaz 4.Drew Barrymore (nie wiem czy poprawnie napisałem jej nazwisko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.cust.tele2.pl 28.07.05, 21:23 Drew i Cameron są super. Gorzej z tą Paris. Nie rozumiem co w niej jest ładne?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 18:32 Mucha? Koń by sie usmial :) Mucha jest przede wszystkim gruba i bez figury. No a jak wyglada w serialu M jak Miazga to kazy widzi. A i jeszcze jedno: PhotoShop robi cuda.... Odpowiedz Link Zgłoś
dureksis MONIKA BELLUCCI BEZ DWÓCH ZDAŃ! 29.07.05, 14:05 No może jeszcze polska aktorka Tamara Arciuch ma w sobie coś czego jej cholernie zazdroszczę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.tuszynski.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 15:48 Heh dla ciebie ideałem kobiety jest J.LO ty wiesz chlopaku wogole ile ona miala operacji.....taka pieknosc to sobie mozna w d..... wsadzic!!!One wszystkie pzeszły 100 operacji plastrycznych wiedz sie nie dziwie ze tak myslisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.eia.pl 12.08.05, 18:01 hubert Urbański Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caramel Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 22:48 Carmen Electra i Aaliyah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.run.pl / *.run.pl 13.08.05, 00:39 Ingrid Bergman!!! Juliette Binoche Monica Belucci Jamelia Jessica Alba - zanim zrobila z siebie wytapetowana Barbie Jennifer Lopez - jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczomp Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.08.05, 01:07 Lopez jest ładna ale takich przeciętnie ładnych jest wiele. Figure ma fatalną jest poprostu nie proporcjonalnie dupiata. W teledyskach maskują jej kufer jak mogą. Według mnie do najładniejszych kobiet showbiznesu nalezy Kylie Minogue. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 10:26 MOIM ZDANIEM SLICZNA JEST JESSICA SIMPSON (<---nie wiem czy dobrze napisałam) reszta to aktorek i innych babek sa paskudne bez makijazu a Jess wyglada z nim i bez niego slicznie! KONieC TeMATu.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 12:19 Wedlug mnie najpiekniejsza jest Whitney Houston!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mulan Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 16:39 Najpiekniejsza kobieta na swiecie jest christina milian!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troche brzydsza ;) Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 13.08.05, 17:27 Nie mogę jednoznacznie która jest naj, jest wiele bardzo ładnych. I popieram min: Angelina Jolie, jakos nie mogę sobie wyobrazic jak komus możę sie ona nie podobać, to to symbol seksu i w ogole sliczna, ale wiem, to rzecz gustu, ok Boeyonce Knowles, sliczna, słodka czekoladka, dlaczego końską figurę?? Nicole Kidman, dziwie sie, że jeszcze nikt dotyczchczas jej tu nie wymienil, zadje sie ze jakas 2 lata temu zostala uznana za njapiekniejsza kobiete swiata Monica Belucci, tez ok, bardzo seksowna Za to: J Lo, nie rozumiem co wszysycy w niej widzą, nic specjalnego, ani twarz ani sylwetka (pupa - wiadomo) Pamela Anderson, bleeee.. Z polskich ostatnimi czsy bezapelacyjnie króluje Doda Elektroda, chociaz ja za bardzo seksowną i kobiecą uważam Patrycje Markowską i Ania Bzyczka tez ładna, co do Kasi Cichopek, to chyba zart ze sie komus podoba, niby z buzią wszystko ok i sylwetka, niektorzy lubia takie pelniejsze na dole :) ale to nic specjalnego, nie ma tego czegos w sobie, Małgorzata Koroniewska tez niby ladna, ale mnie jakos szczegolnie nie urzeka, Renata Gabryjelska, moze byc, nie rozumiem zas zachwytu Weroniką Rosati, moze i ladna jest, typowo wloska uroda, ale na ekranie sie prezentuje nie za bardzo, moze to ze to beztalencie tak pogarsza jej wizerunek :))) No i to by bylo na tyle. podsumowując nr 1 dla mnie to Angelina Jole a z polskich - Patrycja Markowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 13.08.05, 18:35 Zeta Jones.Lakonicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 18:39 badania genetyczne dowiodly ze najpiekniejsza kobieta na swiecie jest jakas laska mieszkajaca w USA. Ma najmniej wadliwych genów co przedkłada sie na jej zewnetrzna urode :) Nie moge niestety podac zadnego linka do tej informacji bo widzialam to w tv :) Tak ze zadne grube JLo ani inne nadmuchiwane lalki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrosny spec OPERACJE PLASTYCZNE, PHOTOSHOP rządzi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:53 czytam te Wasze wypowiedzi i aż niedowierzam, że padliscie ofiarami iluzjii.. czy zdajecie sobie sprawę ze 99% gwiazd hollywoodu przeszło kilka operacji plastycznych, na to samo są skazywane juz teraz modelki w wlk zagranicznych agencjach, poza tym wizerunek tych wszystkich gwiazd jest efektem pracy oświetleniowcow stylistow wizażystow i przede wszyystkim grafikow komputerowych...nad jednym zdjeciem siedzi sie godzinami...sorry ale nie wydaje Wam się dziwne, że kazda prawie kazda gwiazda ma pelne usta czy biust? niestety z polskimi gwiazdkami dzieje sioe podobnie:((( chcecie zobaczyc prawdziwe idealy pozagladajcie na strony polskich czy swiatowych agencji modelek, gdzie mozna zobaczyc piekne, naturalne 16-17 latki, ktore z pewnoscia nie mialy zadnych operacji:D Odpowiedz Link Zgłoś
niechmniektosprzytuli Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 17.08.05, 00:34 tak jak porzednicy Joli, Patrick, Bellucci ale obecnie to Natalie Portman i... Elisha Cuthbert, ostatnia jest naj... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.eia.pl 17.08.05, 07:48 Co do mega kamuflażu gwiazd-zgadzam sie,nad ich fotkami pracuje niemala ekipa. Niejedna polska dziewczyna jest piękniejsza od tych wszystkich wytapetowanych sztucznych lal. Ale oczywiście mam kilka swoich faworytek.Należą do nich: Christina Milian Beyonce-chociaz jej figura mnie przeraża Anna Mucha-za dziewczęcy typ urody Natomiast nie wiem o co chodzi z ta Angeliną i Weroniką Rosati. Tej pierwszej baaaaaardzo daleko do ideału natomiast Rosati (jak już wcześniej ktoś wspomniał) wydaje mi się strasznie sztuczna, swoją rolę w filmie uczy sie na pamiec jak wierszyka, jest kompletnym zerem (jako aktorka) i nie wiem, kto ją w ogóle chciał na plan-chyba dała jakąś łapówkę zeby zagrac w M jak Miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel22 Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 17.08.05, 23:30 tatuś Rosati jest posłem, pewnie baaardzo wplywowym.. :) a najbardziej rozbawil mnie pewien wywiad z Weriniką w ktorym to z cala pewnoscia stwierdzila ze swoja karirere calkowicie zawdziecza swojemu talentowi.. hehe kon by sie usmial ze juz nie wspomne o jej chlopaku Piotrze Kraśko.. no i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.kompania.net 18.08.05, 00:17 Kate Beckinsale jako Selena w Underworld - NIEPODZIELNIE:) Odpowiedz Link Zgłoś
kathryn_26 Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 18.08.05, 00:20 scarlett johansonn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 10:01 angelina Jolie Bezkonkurencyjna Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 19.08.05, 00:03 hela z kabaretu koń poslki prof. szyszkowska- posłanka sld erika steinbach- szefowa związku wypędzonych w niemczech Odpowiedz Link Zgłoś
myfed Kinga Dunin. Za jaja i intelekt. 19.08.05, 00:51 Za urodę- Grażyna Wolszczak. Piękna kobieta; myślę, że dużo jeszcze ma czasu przed sobą, do momentu, gdy postępujący wiek zacznie działać jednoznacznie na jej niekorzysc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermione Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:28 Moim zdaniem ładna jest Heidi Klum Odpowiedz Link Zgłoś
lucja_4 Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 19.08.05, 18:34 Uma Thurman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodniczka Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.icpnet.pl 05.11.05, 21:52 a co sadzicie o Naomi Campbell ???:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laska Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.11.05, 07:31 Angelina Jolie,coz nie moge sie nadziwic ze jej usta sa naprawde naturalne,a zawsze myslalam ze powiekszone. Ogladalam ostatnio program w kturym poruszali jej dziecinstwo,zdjecia z dziecinstwa az po jej dojrzalosc.Coz tego nikt nie moze zretuszowac ze juz jako duletnia dziewczynka miala ogromne usta,zreszta z calym szcunkime teraz dla niej naprawde i bez retuszu jest piekna kobieta. Zreszta pragne rowniez zauwarzyc ze ona nidgy ich nie malowala,inna laska to napewno by wyszminkowala je jakims podkreslajacym kolorem,badz blyszczyk nalozyla by pokazac jak sexy wyglada.A ona?Wydaje mi sie ze skromnosc,zreszta nie wywyzsza sie laska jak wiele gwiazdeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
martaaa11 Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 06.11.05, 08:30 Meg Ryan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 06.11.05, 08:51 jessica simpson! Odpowiedz Link Zgłoś
cukierek111 Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 06.11.05, 16:56 najedzcie kursorem myszki na zdjecie!zobaczcie jak te wszystkie piękności wygladają przed retuszem zdjecia! glennferon.com/portfolio1/portfolio13.html Odpowiedz Link Zgłoś
malena21 Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 06.11.05, 17:52 Trochę mnie smieszy nazywanie Jennifer Lopez ideałem kobiecego piękna-fakt,ma ładną buźkę,ale nie ma takiej od zawsze.Kilka dni temu oglądałam film z nią,jeden z jej pierwszych-wyglądała zupelnie inaczej,miała inny nos(szerszy)i mniej zarysowane kości policzkowe,nikt mi nie powie,że takie rysy twarzy zmieniają się naturalnie,na pewno była delikatna,ale stwarzająca subtelną różnicę ingerencja chirurga.To nie fair stawiać za wzór kogoś,kogo stać,żeby wydelikatnić swoją urodę i poprawić wygląd skalpelem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 19:55 Czasem rysy zmieniają się z wiekiem, 20-tolatka wygląda inaczej niż 30- tolatka.Owszem nos sie sam nie skurczy , ale kości policzkowe..mogą stać się bardziej kobiece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sallyH See their faces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:25 www.awfulplasticsurgery.com/archives/004167.html transformacje lopez www.awfulplasticsurgery.com/archives/001047.html zety www.awfulplasticsurgery.com/archives/004166.html lopez www.awfulplasticsurgery.com/archives/006279.html jessica i jej kolagen www.awfulplasticsurgery.com/archives/006247.html portman www.awfulplasticsurgery.com/archives/000903.html halle berry www.goodplasticsurgery.com/archives/005595.html lima www.goodplasticsurgery.com/archives/004937.html bellucci www.goodplasticsurgery.com/archives/004937.html olsenki Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 07.11.05, 13:12 żadna...niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudenko Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 17:26 J.Lo ma idealną bużke,dla mnie jest po prostu cudowna,Dode kocham za całokształt,świetne ciałko,twarz no i ten charakterek... a najseksowniejsze ciałko to panna z "pussy cat dolls"(nie wiem jak to się pisze)boski brzuszek,seksowne ruchy,nic tylko schrupać...No i Fergi też jest niezła,cukiereczek! Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Która ze sławnych kobiet jest wg was ideałem? 08.11.05, 11:28 Włosy - Monica Bellucci Oczy - Ania Przybylska Brwi - Agnieszka Maciąg Usta - Scarlett Johansson Nos - Charlize Theron figura - Karolina Gruszka styl - Magda Cielecka, Jadwiga Staniszkis Odpowiedz Link Zgłoś