Dodaj do ulubionych

Jak i gdzie poderwać fajną osobe?

23.07.05, 18:14
Hej, mam pytanko do kobiet i do mężczyzn, czy macie jakies swoje okreslone
sposoby na podrywanie płci przeciwnej? jakieś sztuczki które dają wam pewność,
że zawsze zadziałają...

I gdzie podrywacie fajne osoby? na plazy? w klubie? na disco? jakie jeszcze
miejsca sa fajne na podryw?

dajcie jakies sprawdzone sposoby na poderwanie fajnego faceta? i miejsca gdzie
ich znaleźć?
mi osobiście zawsze udaje sie poderwać faceta na naturalność, nie muszę mieć
tony makijazu ale wystarczy uśmiech na twarzy i pewność siebie...
ciekawa jestem jak jest z wami?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Lilith Re: Jak i gdzie poderwać fajną osobe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:45
      Teraz są najlepsze czasy, bo jest lato a wydaje mi się, że wtedy łatwiej kogoś
      poderwać, bo lato strasznie nakręca atmosferę.
      Najważniejsze chyba jest to, żeby być oryginalnym. Zrobić coś niby małego, ale
      takiego, by facet zaczął za Tobą wodzić wzrokiem z zaciekawienia. Np. ostatnio
      na festynie stanęłam za super gościem i bez żenady zaczęłam literować napis na
      tyle jego swetra(GERMANY:D). Koleś się obrócił a ja pokazałam mu figlarnie
      język i poszłam. Później cały czas mnie obserwował ukradkiem aż w końcu się
      zapoznaliśmy, zaczeliśmy tańczyć a reszta to już moja słodka tajemnica:D
      Są różne sposoby na podryw. Każdy ma jakiś patent a nawet więcej na różne
      okazje...
      Pozdrawiam
    • Gość: NORMALNY GOŚĆ Znów STEREOTYPY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 01:58
      Oczywiście można poderwać na "swoje metody" (a każdy ma pewnie jakieś asy w rękawie) ale jestem zdania, że na szablonowe zagrania mogą złapać się tylko głupie dziewuchy albo tępi faceci.
      No chyba, że chodzi tu o czysty seks, na który mają ochotę - ale czy wtedy można mówić o podrywie? Od razu w takich wypadkach raczej wiadomo jak to się skończy.
      Szukasz miłości i szczęścia - nie zarzucaj wędki ze standardową przynętą bo złapiesz kalosza ;)
      Pozdro
    • elamodela Re: Jak i gdzie poderwać fajną osobe? 24.07.05, 04:17
      Poczucie humoru to jest to. Nigdy się na tym nie przejechałam. Chociaż nie,
      niektórzy mogą cię odebrać jako słodką idiotkę, ale przynajmniej od razu widać
      na jakich falach odbieracie. Generalnie wspaniała większość facetów poleci na
      wyluzowaną pannę przy której nie trzeba się stresować:))
    • Gość: znudzony Re: Jak i gdzie poderwać fajną osobe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 09:21
      serene22 napisała:

> Hej, mam pytanko do kobiet i do mężczyzn, czy macie jakies swoje okreslone
      > sposoby na podrywanie płci przeciwnej?

"Magiczne" sztuczki.

>jakieś sztuczki które dają wam pewność,
      > że zawsze zadziałają...

Wyciąganie królika (ew. zająca) z cylindra.

> I gdzie podrywacie fajne osoby? na plazy? w klubie? na disco?

Nie, nie i nie.

>jakie jeszcze
      > miejsca sa fajne na podryw?

Może Mc'donald?

>nie muszę mieć
      > tony makijazu

No, wystarczy 500 kilo (czyt. kg)

> ciekawa jestem jak jest z wami?

Ja tam nie maluje sie wcale.

• Gość: ... Re: Jak i gdzie poderwać fajną osobe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 13:57
      ja poznalam na czacie:)
    • Gość: jaaa Re: Jak i gdzie poderwać fajną osobe? IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 24.07.05, 15:12
      fajne to z tym swetrem :-))
    • Gość: lucky girl19 Re: Jak i gdzie poderwać fajną osobe? IP: 80.51.227.* 24.07.05, 16:40
      najpierw trzeba zdobyć numer komórki tej osoby,dowiadywać sie o niej od
      wspólnych znajomych a potem pisać zakręcone smsy i czekac na reakcje,w moim
      przypadku zadziałałoL:);)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka