Dodaj do ulubionych

lizanie tyleczka

25.07.05, 11:51
moj facet lubi mi lizac dziurke w pupce, ale potem czuje ze to troszke
smierdzi jak mnie na przyklad pocaluje.nie wiem czy mam mu na to pozwolic
Obserwuj wątek
    • dziwnym.nie.jest Re: lizanie tyleczka 25.07.05, 11:54
      to następnym razem wsadź sobie w du.. miętówke i po sprawie!
      • Gość: ... Re: lizanie tyleczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:44
        najlepiej tic taka, zeby Ci tylek nie urosl;)
        • Gość: ... Re: lizanie tyleczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:45
          ups, tic taca
          • Gość: ,,, Re: lizanie tyleczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:25
            Nie wiem, czy ups - polśka jęzik trudny.
            Piszemy np w pierwszym przypadku: matrix
            ale już w szóstym przypadku poprawnie jest: w matriksie
          • Gość: hmmm Re: lizanie tyleczka IP: *.astral.lodz.pl 01.08.05, 17:39
            buhaahahahha
    • waldek1610 duza mokra dupa, hmmm 25.07.05, 11:58
      ja tez mojej lize caly czas i jakos nigdy nie jest brudna. Po prostu kobiety sa
      czysciejsze od mezczyzn i mniej sie poca.
    • diablica_29 Re: lizanie tyleczka 25.07.05, 12:10
      myj dupę i nie będzie problemu
      • wsiara Re: lizanie tyleczka 25.07.05, 12:17
        ale ja myje i nawet dlugo, mydlem a pozniej plynem do higieny intymnej, nawet
        czasami troche w srodku bo on mi wsadza tam jezyczek ale i tak ma dziwny zapach
        nie wiem dlaczego on to lubi
    • Gość: kronikara Droga wieśniaro, ale tempo narzuciłaś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:22
      W sobotę jeszcze nie wiedziałaś czy pozwolić facetowi 'wchlapać się' do cipy,
      a dzisiaj już narzeczony gó.. ci z dupy wysysa.
      • wsiara Re: Droga wieśniaro, ale tempo narzuciłaś. 25.07.05, 12:26
        bo ino pozwolilam mu sie wchlapac bylo super ale on teraz chce wiecej i wciska
        mi sie w tylek
        • Gość: kronikara Droga wieśniaro, trzeba pomyśleć o wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:50
          Przed planowanymi intymnymi spotkaniami z ukochanym powinnaś spożywać to, co
          jemu smakuje. Dzięki temu twój narzeczony będzie jeszcze chętniej wysysał gó#no
          z twojej dupy i z pewnością będzie cię kochał jeszcze bardziej.

Bezcennym źródłem inspiracji będzie dla ciebie dokładne zapoznanie się z
          wątkiem założonym przez nieocenioną Sabinę:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=10951280&v=2&s=0
          a wśród postów na tym wątku choćby z wypowiediami takimi jak ta:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=10951280&a=26257779&wv.x=0
          Ale powtarzam - jeśli kochasz narzeczonego, KONIECZNIE PRZECZYTAJ CAŁY WĄTEK.
          Żebyś nie przeoczyła, jeszcze raz podaję link:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=10951280&v=2&s=0
          A jeśli twój narzeczony oprócz wysysania gó#na z twojej dupy od czasu do czasu
          wchlapuje się jeszcze językiem do cipy, też powinnaś uwzględnić to w diecie.
          Jeśli np. twój luby lubi czosnek (a wielu mężczyzn lubi), powinnaś też nażreć
          się czosnku przed intymnym spotkaniem. Wtedy twoja cipulka będzie tak uroczo
          pachnieć, że narzeczony będzie się wchlapywał do upadłego. Możesz nawet
          zapomnieć, jak wygląda jego facjata, bo bez przerwy będzie wchlapana w cipę.

Życzę wam dużo szczęścia. Na pewno wam się uda.
    • lilarose Re: lizanie tyleczka 25.07.05, 15:13
      Po prostu przed planowanym seksem wymyj sobie tylną dziurkę namydlonym palcem,
      wtedy nie będziesz miec powodów do obaw
    • ella39 Re: lizanie tyleczka 25.07.05, 15:40
      Uważam że powinnaś pupcię umyć. A one tego nie czuje? :-)
      • Gość: catherine Re: lizanie tyleczka IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 25.07.05, 15:51
        ohyda......bleeeeeeeee
    • nero_19 Re: lizanie tyleczka 25.07.05, 18:12
      Uwazaj zeby sie za bardzo nie rozluznic ,bo jak ci wsadzi jezor do odbytu ,to
      mozesz nie wytrzymac i popuscic o0
      To wstretne ,nie wiem jak na to mozesz pozwalac
    • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: lizanie tyleczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:21
      wiec jakim problemem jest skoczyć do łazienki i się umyć ? a potem niech sobie
      lize do woli... :) tobie też to pewnie wiele rozkoszy sprawia bo jak mogłoby
      być inaczej :)
    • Gość: Lilith Re: lizanie tyleczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:19
      Nie ma to jak prowokacja, z resztą nie pierwsza. Nieźle się uśmiałam ZNOWU:D
      Dzienx, prowokuj dalej:)
      Pozdrawiam
    • Gość: zadrzemiona Re: lizanie tyleczka IP: *.net-serwis.pl 26.07.05, 15:46
      A ja lubię lizać jego tylną dziurkę. On tez to bardzo lubi. Lubi tez, jak mu
      masuję prostatę - wkładam dwa paluszki do jego otworka i masuję taką wypukłość
      w srodku - od razu ma wytrysk. Oczywiście przed taką akcją następuje gruntowne
      oczyszczenie "tylnego wejścia"
      • Gość: amadea Re: lizanie tyleczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:56
        yyyyy...to juz przesada...jak juz to robisz to przynajmniej porzadnie sie umyj
        i wysmaruj swoj tylek czyms pachnacym...fuj
        • Gość: wsiara Re: lizanie tyleczka IP: *.pool82107.interbusiness.it 01.08.05, 11:07
          LILITH POZDROWIENIA DLA CIEBIE :-)...
    • Gość: ONA21 Re: lizanie tyleczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:06
      JESLI ON WKLADA CI JEZYK DO TYLKA TO GO UMYJ I BEDZIE PO SPRAWIE
      HEHEHEHEHEHEEHEHEHEEEHH.POWIEM CI ZE WSPOLCZUJE CI ZE CI Z TYLKA SMIERDZI HEH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka