Dodaj do ulubionych

czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos złeg

06.08.05, 12:22
mam 18 lat i ostatnio poznałam bardzo interesującego facete. Zadbany oczytany
dobrze się trzyma jak na swoj wiek. Ale dręczy mnie myśl " on taki stray" jak
to wygloda..?kiedy idziemy ulica dziwnie sie czuje jakby sie wszyscy
patrzyli. wiem że On jest w wieku mojego ojca ale... sama nie wiem.
Powiedzcie co mam zrobić..
Obserwuj wątek
    • Gość: babcia Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 12:26
      dziecinko ...za stary ..
      zrezygnuj z tego spotkania...
      pewnie ludzie mysla ze to Twoj tata..
      • Gość: Ja Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: 212.244.24.* 06.08.05, 12:29
        wiesz ze mną jest tak że większość ludzi daje mi więcej niż mam. Wiem że to nie
        jest zaleta. A pozatym mnie spotykamy sie aż tak często bo On pracuje w
        katowicahc i w krakowiec wiec nie ma czasu prawie na nic. To chyba +
        • Gość: babcia Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 12:39
          nie jestes juz malutka dziewczynka...
          ale zapewne ladna panienka..
          jak chcesz sie prowadzac ze starszym panem to,to rob...
          ludzie pomysla ze brakuje co ojcowskich uczuc...i dlatego Ci to odpowiada..
          Tylko sexu byc z Tatusiem chyba nie chciala robic?
          jest tyle mlodych chlopcow,ze tylko wybierac i przebierac..
          nigdy nie rozumialam takich sytuacji...
          ale jak powiedzialam zrobisz jak uwazasz...
          • Gość: Ja Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: 212.244.24.* 06.08.05, 12:42
            No raczej bym nie chcaiłą seksu z ojcem łeee.
            • Gość: babcia Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 12:47
              ja tez tak mysle...bleeee

Takze zastanow sie nad tym idz na dyskoteke i usmiechnij sie do chlopca w Twoim
              wieku,juz widze jak podskakuje chlopaczyna ze szczescia...
    • sessetka Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos 06.08.05, 12:44
      jestem teraz we Francji(wiem, ze to nie to samo) idzie koles kolo 40 z wydaje mi
      sie corka pod reka, a zachwile sie caluja.
      tam to normalne, w Polsce troche sie gapia napewno bo sama sie gapilam jak
      kretyn, ale teraz przywyklam
      Pozdrowko!
      • Gość: babcia Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 12:48
        tutaj nie chodzi o wysmiewanie pruderyjne takich zwiazkow..
        ale o ukazanie nienaturalnosci tychze.....
      • Gość: ojczym_apsika Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 06.08.05, 15:05
        zalezy ile on ma pieniedzy
        • Gość: ja Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: 212.244.24.* 06.08.05, 15:14
          sporo ale nie w tym rzecz. Ja sama nie jestem biedna, też mam trochce kasy.
          • ojczym_apsika Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos 07.08.05, 16:51
            Gość portalu: ja napisał(a):

> sporo ale nie w tym rzecz. Ja sama nie jestem biedna, też mam trochce kasy.

no tak moja mila -rodzice daja ci kieszonkowe........
            majac 18 lat to nawet nie kasa jest kasa
            na lody i kino starczy?????
            • Gość: babcia Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.05, 16:55
              > no tak moja mila -rodzice daja ci kieszonkowe........
              > majac 18 lat to nawet nie kasa jest kasa
              > na lody i kino starczy?????

widocznie jej starcza...
              • Gość: ja Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: 212.244.24.* 07.08.05, 18:29
                Nie tylko na lody i inne pierdoły mam platynową karte.
    • Gość: DOBRA (zd)RADA ;-) SAMO ZŁO!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 12:53
      Po pierwsze uważam, że wiekszość 18 latek jest niedojrzałych, i zdarza się że nieopatrznie pakują się w różne problemy, także w taki sytuacje.
      Nie bierz tego do siebie.
      Osobiście odradzam Ci taki związek. Dla gościa jesteś młodziutką szprychą przy której i on czyje się jak nastolatek no i dowartościowuje się.
      Czy to źle? Nie - ale robi to Twoim kosztem.
      Obudz się! W bardzo niewielu procentach taki układ się sprawdza.

A tytuł mojego posta?
      Ot, taki żarcik - chodzi właśnie o ludzi którzy "dziwnie się gapią".
      No i co z tego? Ludzie mają oczy i służą do gapienia się. Zawsze będziemy patrzeć z zainteresowaniem na to co jest nieco inne, taka nasza mentalność.

Nie myśl o tym co ludzie powiedzą bo sami mają napewno swoje tajemniczki i kompleksy.
      Pomyśl o sobie i życiu...

Pozdrawiam
    • Gość: Modisa moje zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 00:30
      sluchaj Jaxa przeciez nie zamierzasz brac z tym czlowiekiem od razu slubu, a
      taki zwiazek to ciekawe doswiadczenie. tylko zebys potem nie miala problemow,bo
      zobacz wiadomo ze taki czlowiek ma wieksze doswiadczenia seksualne niz Twoj
      rowiesnik,wiec potem taki 20 kilku letni chlopak moze Cie nie zaspokoic. Ten
      zwiazek moze sie udac ale raczej nie na dlugo. Przykro mi... Takie fakty
      • Gość: lalal Re: moje zdanie IP: *.ipt.aol.com 07.08.05, 16:22
        dziewczyno, przde wszystkim nie przejmuj sie zlosliwymi spojrzeniami zacofanych
        nedznych polkaow. mieszkalam w paru krajach europy i dokladnie tam to jest naq
        porzadku dziennym, marze o tym aby i w polsce kiedys moznaby przejsc spokojnie
        ulica bez zazdrosnego obcinania, ale nie o tym mialam pisac. Sama bylam w
        zwiazku z duzo ode mnie starszym mezczyzna i mialam wtedy mniej lat niz ty
        teraz, musze przyznac ze to bylo jedno z najwspanialszych doswiadczen w moim
        zyciu, tak naprawde wiek niewiele mowi o czlowieku, a dojrzalosc emocjanalna
        jest indywisualna sprawa. Sprobuj byc z nim, moze da ci szczescie, tylko miej
        oczy szeroko otwarte, poniewaz przewaga jaka on ma nad toba to duzo wieksze
        doswiadczenie. Pozdrawiam.
        • Gość: babcia Re: moje zdanie IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.05, 17:01
          dziewczyno, przde wszystkim nie przejmuj sie zlosliwymi spojrzeniami zacofanych
          >
          > nedznych polkaow. mieszkalam w paru krajach europy i dokladnie tam to jest
          naq
          > porzadku dziennym, marze o tym aby i w polsce kiedys moznaby przejsc
          spokojnie
          > ulica bez zazdrosnego obcinania, ale nie o tym mialam pisac. Sama bylam w
          > zwiazku z duzo ode mnie starszym mezczyzna i mialam wtedy mniej lat niz ty
          > teraz, musze przyznac ze to bylo jedno z najwspanialszych doswiadczen w moim
          > zyciu, tak naprawde wiek niewiele mowi o czlowieku, a dojrzalosc emocjanalna
          > jest indywisualna sprawa. Sprobuj byc z nim, moze da ci szczescie, tylko miej
          > oczy szeroko otwarte, poniewaz przewaga jaka on ma nad toba to duzo wieksze
          > doswiadczenie. Pozdrawiam.

powiedziala co wiedziala..
          a ilez to trzeba wysilku zeby zaspokoic taka mlaoda dziewczynke..?
          w jej wieku to wystarczylo ze chlopak sie do mnie dotknal i juz mialam to co
          potrzeba...
          I wlasnie o to starszym panom chodzi,,,starsza kobiete nie tak latwo zadowolic..
          A do nauki dzisiejsza mlodziez ma az nadto mozliwosci..
          Zreszta takie nauczanie sie i odkrywanie sexu razem ,laczy ludzi bardziej niz
          cokolwiek..

• Gość: DOBRA (zd)RADA ;) Do Modisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 16:49
        Dziewczyno, co Ty opowiadasz?
        Widać, że nie miałaś doświadcznia z normalną młodzieżą pisząc
        cyt: "potem taki 20 kilku letni chlopak moze Cie nie zaspokoic".
        Kobiety ZAWSZE uważają, że starszy facet ma większe doświadczenie.
        A w czym?? To, że ktoś dłużej żyje i jest starszy jest dla Ciebie wyznacznikiem doświadczenia??
        Obudż się i wyjdz z tego marazmu bo to jest myslenie naszych babć.
        Znam masę kobiet i mężczyzn, którzy zdecydowanie odbiegają od tej wg. Ciebie "reguły".
        Rozejrzyj się trochę dookoła bo małolaty teraz czasmi więcej wiedzą o życiu niż dorośli.
        Pozdrawiam.
      • Gość: babcia Re: moje zdanie IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.05, 17:02
        widocznie im z Toba nie chcialo wychodzic...ale to juz w tobie jest problem..
    • Gość: kiciunia Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 18:31
      Szkoda,ze autorka postu nie powiedziala czy ten luby ma zone,dzieci....bo jak
      ma to ciezko to widze,ale jak nie ma to powiem co mi sie wydaje.....pomysl
      sobie.ty masz 18 lat,on 39...przespi sie z toba kilka razy,zawroci ci w głowie
      i wkoncu zostawi,bo przypomni mu sie,ze jest dla ciebie za stary,o
      czym,sypiajac z toba,nie pamietał...
      • Gość: ja Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: 212.244.24.* 07.08.05, 18:36
        ma syna 12 lat i jest po rozwodzie
    • Gość: kiciunia Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 18:40
      Nie wyobrazaj sobie,ze bedziesz dla jego syna kolejna mamusia i to chyba jedyna
      starsza od niego tylko 6 lat! Mowie ci,ten uklad nie ma przyszlosci,chyba,ze
      zalezy wam na seksie ze soba,czy na chodzeniu do kina,na zakupy itd.Wtedy
      ok.Ale moim zdaniem nie powinnas wiazac sie z nim emocjonalnie,bo skonczy sie
      tak,ze ty bedziesz za nim rozpaczac,a on znajdzie sobie nastepna 18 - latke...
      • Gość: DOBRA (zd)RADA POPIERAM KICIUNIĘ i BABCIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 19:00
        ja w ogóle się dziwię, że młode laski tak łatwo ulegają urokowi życia z tzw. "DOJRZAŁYM" mężczyzną!
        To jest podstawowy błąd autorko pytania, ponieważ on jest zapewne takim samym gościem jak 30 czy nawet 25-latek, tylko TY jeszcze tego nie dostrzegasz!
        Tak jak mówią dziewczyny na tym forum (wreszcie ktoś tu mądrze prawi) ten związek NIE MA przyszłości.
        Spróbować możesz ale czy tego naprawdę chcesz? Skoro się rozwiódł to nie jest taki dojrzały i czysciutki...
        • Gość: babcia Re: POPIERAM KICIUNIĘ i BABCIĘ IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.05, 19:13
          mlode dziewczeta poszukuja w starszych mezczyznach jakiejs madrsci,ktorej
          mlodzi chlopcy nie maja ...bo i skad...?
          dopiero co byli dziecmi....
          tak samo bylo z kazdym z nas ,te etapy dorastania przechodzil takze
          A.Kwasniewski ....
          Ten wspanialy "mezczyzna" ktorego widzi taka mloda dziewuszka takze ,bal sie np.
          pierwszego kontaktu z kobieta...
          Dziewczyny nie pytaja siebie ...
          -czy ja sama chcialbym takiego ojca,meza dla mojej matki?
          nawet sa z rozbitej rodziny,to przeciez mialy marzenia...o dobrym ojcu ,
          rodzinie itd...
          • Gość: jeszcze cos Re: POPIERAM KICIUNIĘ i BABCIĘ IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.05, 19:18
            opinia dziewczyny ktora miala do czynienia ze starszym mezczyzna,powoduje ze
            mlodzi chlopcy beda sie bali z nia zwiazac..Beda sie bali ze niesprostaja...
            Tez maja bledne mniemanie co do umiejetnosci "starszych panow"hi hi hi
    • Gość: kiciunia MOJE PANIE KOCHANE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:58
      Wow! W koncu ktos dostrzegl,ze my,Polki,to jestesmy fajne babki!Piekne i mądre
      do tego!!!
      • Gość: DOBRA (zd)RADA BABCIA i KICIUNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 02:00
        Stanowicie znakomity tandem najbardziej rozsądnych i chyba inteligentnych kobiet tego forum.
        Tak dalej a zacznę podejrzewać, że jest więcej inteligentnych forumowiczek z normalnym podejściem do życia :D

Pozdrawiam serdecznie wszystkie potencjalne kandydatki do ww. tytułu ;)
        Szcególne pozdrowienia dla pierwszych napradę dojrzałych kobiet w tym miejscu.
        I wszystko mi jedno czy macie 18 czy 81 lat ;))
        • Gość: ojczym_apsika Re: BABCIA i KICIUNIA IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 08.08.05, 02:35
          platynowa karte masz i to rodzicow?
          no coz rzeczywiscie jest na co poleciec
    • Gość: kiciunia Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:49
      mialam kiedys 18 lat,....a teraz mam 20...
    • Gość: ona21 Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:34
      moja kolezanka bardzo dobra zreszta ma 22 lata a jej facet 39.jednak on nie
      mieszka w polsce.ona do niego brdzo czesto jezdzi.jest im ze soba naprawde
      bardzo dobrze a ona jest zachwycona.jest w nim zakochana i ten zwiazek wrozy
      cos dobrego....pisze to bo sa rozne sytuacje w zyciu.jednym cos wychodzi drugim
      nie i czasem wiek nie ma nic do tego..mysle ze nie ma w tym nic zlego...ale
      uwazaj na niego.moze on chce cie wykorzystac do sexu....??????nigdy nic nie
      wiadomo..zycze wszyskiego dobrego w kazdym razie
    • dr.rocco Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos 09.08.05, 02:49
      Eh , jak chcesz to spotykaj sie nawet z facetem 60 letnim , to twoja sprawa
      jakich partnerow sobie dobierasz , i to ty masz byc zadowolona , i to co
      cie kreci to tylko i wylacznie twoja sprawa , na mnie to nie robi kogo i z
      kim widze na ulicy , a juz nie jedno widzialem :)
    • Gość: miluska Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: *.0000001721.acesso.oni.pt 09.08.05, 17:48
      a ja mam 21 lat, a moj facet 40. i wszystkim niedowiarkom powiem, ze taki
      zwiazek daje mi wiecej poczucia bezpieczenstwa i satysfakcji, niz jakikolwiek
      poprzedni zwiazek z rowiesnikiem. satysfakcji rowniez fizycznej-sex jest super,
      bo nareszcie facetowi nie chodzi tylko o ... , ale potrafi dotykac i piescic,
      tak jak na to zasluguje!
      • Gość: kashmir Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:08
        powiedz mi czy on mieszka w Krakowie i nazywa sie Grzesiek??....
        wiesz.. poszukaj moich postów .. rok temu tez tutaj pisąłam.. i tez wydawało mi
        sie ze wszytsko bedzie cudnie pieknie a ja bede wiecznie szczesliwa... zycie
        pokazało ze takie zwiazki nie maja szans.... ja to tak widze... zostaje ból
        rozczarowanie.. i zal... nie pakuj sie w to.. wiem ze łatwo mowic.. wiem.. ze
        taki facet moze zawrócic w głowie... ale posłuchaj kogos.. kto to przezył...
    • pink.girl Re: czy spotykanie się z 39 letnim facetem to cos 10.08.05, 10:23
      wygladasz z nim jak opłacona "dama do towarzystwa" i pewnie dlatego ludzie się
      dziwnie patrzą. Nie masz kolegów trochę młodszych/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka