malibu21 12.08.05, 16:11 Chciałam się dowiedzieć czy wy też wydajecie masę kasy na kosmetyki, ciuchy itd. ja osobiscie lubie marki Maybelline i Loreal i myslę ze nie warto wydawać 100zl na maskare. Co wy na to? Jakie kosmetyki używacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bajka228 Re: Kosmetyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:28 a ja wydaje b. malo na kosmetyki - malo w porownaniu z kolezankami. wole miec kosmetyki przyzwoitej jakosci i niskiej cenie. do pilegnacji i higieny - Avon kolorowe - Inglot (cienie), Avon (tusz dwustronny, puder w kulkach bronzujacy, podklad), Joko(blyszczyki), Rimmel(czasem podklad). Odpowiedz Link Zgłoś
snowpanter Re: Kosmetyki 12.08.05, 18:01 Ja równiez niewydaje wiele ,kupuje zwykle kosmetyki firm tj. Avon, Oriflame,Rimmel czy Inglot. Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: Kosmetyki 12.08.05, 18:32 ja tez wydaje bardzo malutko, bo mnie nie stac niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Kosmetyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:42 ja tez nie wydaje za duzo kupuje raczej kosmetyki z firm LOREAL, DIOR ktore na dlugi czas mi starczaja. perfumy pumy lub jkies z avonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanya Re: Kosmetyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:02 moje ulubione marki: maybelline, rimmel, inglot, avon (kolorowe), garnier, dove (pielegnacja), wella (wlosy) ale perfumy tylko z wyzszej polki: armani, ysl (ze sklepow bezclowych oczywiscie;)) Odpowiedz Link Zgłoś