apsik87 16.08.05, 18:59 napewno niejedna z was robila jzu go.ja planuej kupic sobie taki bo podejzewam ze jestem w ciazy.jaki jest najlepszy,albo przynajmniej zeby nie byl za drogi a dobry.nie sypie kasa z rekawa:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusia202 Re: test ciążowy. 16.08.05, 19:24 One sa w granicach 10-15 zł, nie pamiętam nazwy, ale na okładce była twarz dziecka, one są dobre. Trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
soliera Re: test ciążowy. 16.08.05, 19:48 :) Będziesz mamą? To się ciesz dziewcczyno :) QuickVue => chyba najlepszy. www.quidel.pl/start.php?ID=produkty&NR=11&ONE=11 Nie kupuj "sikanych z wodospadu", bo sa do bani. PS. Kurde, Ty taka obeznana w "tych" sprawach i zadajesz takie pytania? ... a ja, facet, który myśli przyrodzeniem, instruuję Cię ... Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: test ciążowy. 16.08.05, 20:00 tak swoją droga to własnie o ten test mi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Re: test ciążowy. IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 16.08.05, 20:48 acha wiec ebde musiala cos sobie kupic...kupie ten.poprostu okres mi sie spooznia.sytaucja jest taka z espalam 3 razy w tym i zeszlym tyg z moim facetem.on nie trysnol ale ja mam obawy z ejestem w ciazy.uzywalismy gumek i sprawdzalismy je i byly cale.w pon mam operacje i pozatym nie chce mie cnarazie dziecka.co o tym myslicie?moge byc w ciazy czy to stres albo jakis inny czynnik? Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: test ciążowy. 16.08.05, 21:14 apsiku spokojnie! ztego co piszesz nic nie powinno być. Nie denerwuj sie . Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: test ciążowy. 16.08.05, 22:34 ale test wykryje dzidziusia (z tego co mi w aptece mowili) dopiero 6 dni od zaplodnienia. Wiesz szanse zawsze sa mam kolezanke ktora ma coreczke mimo to ze uzywala gumek i brala tabletki... Odpowiedz Link Zgłoś
apsik87 Re: test ciążowy. 17.08.05, 19:05 no i zrobilam test.bobo cos tam sie nazywal.nie jestemw ciazy...teraz pozosstaje pytanie czemu nie mam okresu? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Re: test ciążowy. 17.08.05, 21:16 No jasne,nie bylo nawet mozliwosci zebys byla w ciazy,a okres ci sie spoznia,bo masz teraz stresujacy czas..operacja itd.Na opoznienie okresu wplywają takie roznorodne czynniki,jak np.picie alkoholu,stres,zle odzywianie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik Re: test ciążowy. IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 17.08.05, 22:10 musze sie wypisac...pojechalismy do mojego rodzinnego mista po wniosek o dowod do urzedu.gadalismy o tym.kotek kazal mi isc do ginekologa moj alekarka ma u siebie w domu aparat usg wiec kase z kina chcila przeznaczyc na wizyte.odmowilam.kazal mi kupic test dzis a nie w sobote jak chcilam zrobic.poszlismy do apteki.nie wszedl z emna dal mi poprstu pienadze.mialm dziwne uczucie ,wyczulam z ejest ezdenerwowany,z ema stres.kupil;am go i poszlismy na lawke do parku.przeczytalm ulotke.napisali ze mozna zrobic o dowolnej porze dnia.on poszedl kupci mi kubeczek i poszlam do lazienki w pizzerii.zrobilam co tam pisalo,i czekalam na wynik.pojawila sie kreseczka.spanikowalam.nie umielm przeczytac na ulotce co znaczy wie cposluzylams ie rysunkiem.brak ciazy.brak ciazy.wyszlam i kamien spadl mi z sreca... Odpowiedz Link Zgłoś
kathryn_26 Re: test ciążowy. 17.08.05, 23:52 kup quick vue. u mnie zawsze pozazywal prawde Odpowiedz Link Zgłoś
kathryn_26 Re: test ciążowy. 17.08.05, 23:52 kup quick vue. u mnie zawsze pozazywal prawde Odpowiedz Link Zgłoś