Dodaj do ulubionych

WPADKA STULECIA!!!!!!!!!!!!!

26.08.05, 21:07
Dzisiejszy dzień zaliczam do najgorszych w życiu,do tego stopnia że wstydzę
się spojrzeć w lustro.KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!Dziś popołudiu będąc sama w
domu,zaczęłam się masturbować,po jakiejś chwili do mojego pokoju wszedł
starszy brat ze swoimi kumplami!!!!Chyba juz wiecie co było dalej???zaczęli
brachtać!Ale wtopa,jak sobię o tym pomyślę to sama się do siebie smieję,że
spotkał mnie aż taki pech.Przecież ja nie spojrzę im w oczy,ludzie co ja mam
robić????wyprowadzka z miasta nie jest mozliwa!!!ludzie a może Wam
przytrafiło sie coś podobnego co mi dzisiejszego popołudnia???pozdro
Obserwuj wątek
    • sprawca.wielu.ciaz Re: WPADKA STULECIA!!!!!!!!!!!!! 26.08.05, 21:16
      Prowokacja jak nic.

Kilka osob bylo w domu a Ty nic nie slyszalas? ;)
      • Gość: limp Re: WPADKA STULECIA!!!!!!!!!!!!! IP: *.eia.pl 26.08.05, 21:22
        zrób im wszystkim loda!!!!
      • weronika_20_1985 Re: WPADKA STULECIA!!!!!!!!!!!!! 26.08.05, 21:23
        Uwierz mi ze nie słyszałam mieszkam w jednorodzinnym domku,a na dodatek
        słuchałam muzyki ale wtopa
        • sprawca.wielu.ciaz Re: WPADKA STULECIA!!!!!!!!!!!!! 26.08.05, 21:26
          Jaka wtopa?

Chlopcy wiedza teraz ze jestes goraca. :)))
    • Gość: DOBRA (zd)RADA Cos mi tu rybą zalatuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:39
      Również myslę, że kolesie napewno po cichutku nie skradali się do Twoojego pokoju - musiałabyś ich słyszeć.
      Po drugie jeśli byłabys zażenowana nie pisałabyś o tym na forum publicznym. Przecież któryś z nich może to czytać - co sobie pomysli? "Ale głupia, nie dość że my ją nakryliśmy to jeszcze trąbi o tym całemu światu".
      Po trzecie wreszcie; myslę, że ta historyjka to poprostu podpucha i tyle.

• ana533 Re: Cos mi tu rybą zalatuje... 26.08.05, 21:43
        To na pewno podpucha:)
        • Gość: Fantazja Vanilla Re: Cos mi tu rybą zalatuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:45
          fakt... to jest napewno istna prowokacja. kto tak zażenowany pisał by o takim
          zdarzeniu na forum :)
          • weronika_20_1985 Re: Cos mi tu rybą zalatuje... 26.08.05, 21:49
            Mówcie co chcecie liczyłam na jakies drobne wsparcie dzieki wielkie Kocham Was
            rodacy
      • weronika_20_1985 Re: Cos mi tu rybą zalatuje... 26.08.05, 21:46
        Podpucha????nie wiem gdzie mam głowe wszadzic,a Ty piszesz ze to podpucha??jak
        chcesz!!!a tak wogóle to oni tego nigdy nie przeczytaja bo nawet nie wiedzą o
        istnieniu tej srtony
        • ana533 Re: Cos mi tu rybą zalatuje... 26.08.05, 21:47
          A skąd wiesz, że nie wiedzą...?:))
          • weronika_20_1985 Re: Cos mi tu rybą zalatuje... 26.08.05, 21:50
            bo sa to kumle mojego brata i znamy sie parę ładnych lat!!!dlatego wiem ze nie
            wiedza o istnieniu tej stronki
            • ana533 Re: Cos mi tu rybą zalatuje... 26.08.05, 21:57
              Oj uważaj... skoro ich znasz i rozmawialiście o tej stronce (bo skąd byś miała
              takie informacje o ich niewiedzy) to już znają... To dopiero będzie wpadka:)
              • weronika_20_1985 Re: Cos mi tu rybą zalatuje... 26.08.05, 22:02
                dziewczyno spokojnie znam ich i sie tego nie obawiam natomiast obawiam sie
                jutra jak ich zobacze nie zasne dzisiaj jestem bardzo wstydliwa nie przezyje
                tego koszmar
                • ana533 Re: Cos mi tu rybą zalatuje... 26.08.05, 22:03
                  Szkoda, że już jutro nie będzie Ciebie na tym świecie, skoro nie przeżyjesz, bo
                  bardzo zabawna jesteś:)
                  • nie-przegap-zycia pocieszenie 26.08.05, 22:12
                    wiedza o stronce czy nie wiedza, lepiej wykasuj historie, jesli maja dostep do
                    twojego kompa;) no a tak powaznie to ja mysle ze nie masz sie czym martwic,
                    faceci robia to non toper i to kazdy wiec wiedza co to znaczy robic sobie
                    dobrze, a jeszcze maja to do siebie, ze robia sensacje z byle powodu ale szybko
                    znajduja inny powod do zartow, tak wiec, 3maj sie i glowka do gory bedzie
                    dobrze;)
                    • Gość: martyna_bk Re: pocieszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 00:16
                      nie-przegap-zycia napisała:

> no a tak powaznie to ja mysle ze nie masz sie czym martwic,
                      > faceci robia to non toper i to kazdy wiec wiedza co to znaczy robic sobie
                      > dobrze, a jeszcze maja to do siebie, ze robia sensacje z byle powodu ale
                      szybko

Masz dużo racji!!
                      do autorki postu: nie martw się, później będziesz się z tego śmiała ;] pewnie
                      razem z nimi :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka