Dodaj do ulubionych

zdrowe reklamy

02.09.05, 12:54
ostatnio ogladałam w telewizji bardzi fajny film a właściwie bardziej by mnie
wciągnąl gdyby nie to ze cały czas przerywały go reklamy . to bylo na
polsacie rozumiem ze czasem taka reklama sie przydaje np zeby skorzystać z
toalety ale bez przesady nie co 15 minut!!! kilka dni temu przeczytałam
jednak w poważnej gazecie ze reklamy sa zdrowe i ze powinny być puszczane
cześciej dla mnie to kompletna bzdura ale jestem ciekawa jakie jest wasze
zdanie na tem temat bo mnie juz szlag trafia kidy ogladam tv
Obserwuj wątek
    • Gość: ewe Re: zdrowe reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:10
      czasem taka reklama się naprawde przydaje, np jak oglądam film na jedynce i
      nagle mi sie zachce a nie chce opmijac ani kawałka filmu to musze cierpieć, ale
      tak naprawde sytuacja w której reklamy mi sie przydały zdażyły się kilka razy,
      one są puszczane stawnowaczo za dużo razy, a najbardziej mnie rozbraja jak jest
      emitowany dobry film, który rzeczywiście oglądnie dużo osób, na przykład ostanio
      na tvn leciała zielona mila, po 15minutach od rozpoczęcia filmu - reklamy
      5minutowe, zdiwiłam się no ale dobra, znów leci film, 10minut ! a zaraz znów
      reklamy i tym razem 15minut trwały te reklamy, najpeirw myślałam ze rozwale ten
      TV a później to już sie zaczełam śmiać, później sie juz to troszke uspokoiło
      choć i tak co pół godziny leciały te wszystkie ketchupy i cilit bang przez
      jakieś 10minut
    • Gość: !....! !!!!!!!! IP: *.exec.lublin.pl / 212.182.117.* 02.09.05, 14:28
      Ojj dziewczyny jakbyście nie wiedziały o co w tym wszystkim chodzi...KASA!!! nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie to są pieniądze za 1 min głupiej reklamy podczas np dobrego filmu takiego jak np "Zielona mila"...przez rok tyle nie zarobimy! Mnie też to cholernie wkurza ale niestety...tak jest i będzie nadal! Pozdrawiam
    • Gość: kali Re: zdrowe reklamy IP: *.ztpnet.pl 02.09.05, 16:29
      > toalety ale bez przesady nie co 15 minut!!! kilka dni temu przeczytałam
      > jednak w poważnej gazecie ze reklamy sa zdrowe i ze powinny być puszczane

Skoro bylo tak napisane w powaznej gazecie to musi byc prawda.
      • smak.moich.ust Re: zdrowe reklamy 02.09.05, 22:27
        cóż.... juz zorientowałam sie ze w filmie który ma 30minut jest 1 reklama,
        wfilmie ktory ma ponad 30 minut do 1 h i 15 minut to sa 2 bloki reklamowe, a
        filmy powyzej 1h i 15 minut to juz 3 bloczki....

Głupio bo na załatwienie w kiblu potrzeba góra 5 minut a nie 15 no ale coż.....
        a atk jak mówił przedmówca- to jest kasa.....
    • Gość: apsik Re: zdrowe reklamy IP: *.pl / 81.210.104.* 02.09.05, 23:19
      dobrze slyszalas.choc nie do konca.w czasie horrorow i filmow akcji rekalmy sa
      zeczywiscie dlugi ei najczesciej puszcz asie te najnudniejsze.chodiz o
      zrelaksowanie telewidza.al ei tak zgadzams ie z elpiej caly czas bez przerw
      oglada cfilm.
    • bajka228 Re: zdrowe reklamy 03.09.05, 10:47
      a mnie irytuje puszczanie reklam (tych samych co w tv) w kinie. nienawidze
      siedziec pol godziny przed rozpoczeciem filmu i ogladac reklamy. jesli chodzi o
      zapowiedzi innych filmow to niech beda ale reklamy w kinie to przegiecie.
      • d-ominisia Re: zdrowe reklamy 03.09.05, 10:53
        tez tak mysle w kinie nie powinno być reklam bo one nie relaksuja tylko
        denerwują
        • Gość: kali Re: zdrowe reklamy IP: *.ztpnet.pl 03.09.05, 16:40
          Pokaz mi kino, w ktorym reklamy puszczane sa w srodku filmu analfabetko.
          • d-ominisia Re: zdrowe reklamy 03.09.05, 17:23
            debilu chodzi mi o reklamy przed smaym filmem a jeśli o to chodzi to analfabeta
            nie potrafi pisac i czytać!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka