Dodaj do ulubionych

aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D

07.09.05, 08:29
wlasnie wczoraj otrzymalam podwojne zaproszenie na koncert STINGA...ale sie
ciesze :)
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D 07.09.05, 08:38
      a juz myslalam, ze to wątek "aaaaaaaa jadę na koncert W STRINGACH"... hahaha

chyba musze wypic kawe, bo rano mam jakies omamy wzrokowe ;)
    • anienia Re: aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D 07.09.05, 08:51
      jej, ale ci zazdroszczę :)
      • Gość: agus Re: do matchbox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:17
        a o ktorej godzinie wyslalas smsa?bo ja o godyinie 24.01 i lipa,z gory dzienks
        za odpowiedz i oczywiscie niepowtarzalnej zabawy zycze,pozdro
        • Gość: matchbox Re: do matchbox IP: *.pl 07.09.05, 11:32
          napisalam smsa juz wczesniej wszystko mialam przygotowane, smsa wyslalam o
          23:59 i 58 sekund- dokladnie tak .pisalam z dwoch telefonow i na oba dostalam
          zaproszenia
          • Gość: Malina Re: do matchbox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:35
            Zrobiłam baardzo podobnie i też dostałam:) i idę:)
        • Gość: Malina Re: do matchbox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:36
          Ja też o 00.01, i dostałam.
    • cho_no_tu Re: aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D 07.09.05, 12:24
      Też mi rewela, ja mam tych biletów jak papieru toaletowego... i nie musze
      jechać nigdzie, bo to sting przyjedzie do mnie do stolicy.
    • polishbellydancer Re: aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D 07.09.05, 21:51
      ja bylam w zeszlym roku--rewelacja :o)
    • Gość: kali Re: aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D IP: *.ztpnet.pl 08.09.05, 10:26
      aaaaaaaaaaaaa nie zesraj sie.
      • Gość: agus Re: aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:56
        ale wiecie co:przeciez tych biletów jeszcze nie mamy w ręku tylko na razie
        przyszedl sms ze otrzymalismy podwójne zaproszenie na koncert,wyslalam 3 razy
        smsa i trzy razy mi przyszło ze otrzymalam bilet i ze nalezy sie zglosic po
        niego od 9 wrzesnia w wymienionych punktach i co niby mam wejsc do danego
        punktu(nie wiem tez dokladnie gdzie-np. w galerii Kazimierz w krakowie mam sie
        zglosic do salonu Idea i tam odebrac potencjalny bilet?)i pokazac smsa i
        poprosic o wydanie mi biletu na koncert?Cos mi sie wydaje ze to sciema(obym sie
        mylila:)pozdro
        • Gość: ewka Re: aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:13
          ja tez niby jade a sie tak nie podniecam
          • Gość: agus Re: aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 16:54
            ktos juz odebral osobiscie bilet z tych smsów?
    • Gość: DOBRA (zd)RADA REKLAMA KONCERTU : / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:41
      Wspaniale, ale nie wiem czy ktoś widział zapowiedzi, iż ten koncert jest całkowicie FREE!!????

Wobec powyższego uważam, że to chamstwo naciągać ludzi na smsy :/
      • Gość: asia Re: REKLAMA KONCERTU : / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:44
        ciekawe gdzie tak wyczytalas(es)??? 50 zł bilet kosztuje!
        • Gość: DOBRA (zd)RADA Re: REKLAMA KONCERTU : / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:59
          Więc może tylko dla abonentów IDEA / Orange jest GRATIS bo widziałem reklamę w TVP 1 gdzie WYRAŹNIE MÓWILI O TYM, że koncert jest DARMOWY.
          Ciekawe kto Cię naciąga na 50 zł ???
          • Gość: agus Re: REKLAMA KONCERTU : / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 22:15
            w gazecie jakiejs pisali-typu "metro"
            • Gość: marika Re: REKLAMA KONCERTU : / IP: *.pl 11.09.05, 22:58
              a ja juz dostalam bilet i juz jestem pewna ze to nie jest sciema:D
              • Gość: Orion Re: REKLAMA KONCERTU : / IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 11:54
                >a ja juz dostalam bilet i juz jestem pewna ze to nie jest sciema:D

Możesz powiedzieć jak wygląda procedura odbioru biletów ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka