matchbox 07.09.05, 08:29 wlasnie wczoraj otrzymalam podwojne zaproszenie na koncert STINGA...ale sie ciesze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D 07.09.05, 08:38 a juz myslalam, ze to wątek "aaaaaaaa jadę na koncert W STRINGACH"... hahaha chyba musze wypic kawe, bo rano mam jakies omamy wzrokowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anienia Re: aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D 07.09.05, 08:51 jej, ale ci zazdroszczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: do matchbox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:17 a o ktorej godzinie wyslalas smsa?bo ja o godyinie 24.01 i lipa,z gory dzienks za odpowiedz i oczywiscie niepowtarzalnej zabawy zycze,pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matchbox Re: do matchbox IP: *.pl 07.09.05, 11:32 napisalam smsa juz wczesniej wszystko mialam przygotowane, smsa wyslalam o 23:59 i 58 sekund- dokladnie tak .pisalam z dwoch telefonow i na oba dostalam zaproszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: do matchbox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:35 Zrobiłam baardzo podobnie i też dostałam:) i idę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: do matchbox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:36 Ja też o 00.01, i dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
cho_no_tu Re: aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D 07.09.05, 12:24 Też mi rewela, ja mam tych biletów jak papieru toaletowego... i nie musze jechać nigdzie, bo to sting przyjedzie do mnie do stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D 07.09.05, 21:51 ja bylam w zeszlym roku--rewelacja :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D IP: *.ztpnet.pl 08.09.05, 10:26 aaaaaaaaaaaaa nie zesraj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:56 ale wiecie co:przeciez tych biletów jeszcze nie mamy w ręku tylko na razie przyszedl sms ze otrzymalismy podwójne zaproszenie na koncert,wyslalam 3 razy smsa i trzy razy mi przyszło ze otrzymalam bilet i ze nalezy sie zglosic po niego od 9 wrzesnia w wymienionych punktach i co niby mam wejsc do danego punktu(nie wiem tez dokladnie gdzie-np. w galerii Kazimierz w krakowie mam sie zglosic do salonu Idea i tam odebrac potencjalny bilet?)i pokazac smsa i poprosic o wydanie mi biletu na koncert?Cos mi sie wydaje ze to sciema(obym sie mylila:)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:13 ja tez niby jade a sie tak nie podniecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: aaaaaaaaaaaaa jade na koncert stinga:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 16:54 ktos juz odebral osobiscie bilet z tych smsów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOBRA (zd)RADA REKLAMA KONCERTU : / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:41 Wspaniale, ale nie wiem czy ktoś widział zapowiedzi, iż ten koncert jest całkowicie FREE!!???? Wobec powyższego uważam, że to chamstwo naciągać ludzi na smsy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: REKLAMA KONCERTU : / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:44 ciekawe gdzie tak wyczytalas(es)??? 50 zł bilet kosztuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOBRA (zd)RADA Re: REKLAMA KONCERTU : / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:59 Więc może tylko dla abonentów IDEA / Orange jest GRATIS bo widziałem reklamę w TVP 1 gdzie WYRAŹNIE MÓWILI O TYM, że koncert jest DARMOWY. Ciekawe kto Cię naciąga na 50 zł ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: REKLAMA KONCERTU : / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 22:15 w gazecie jakiejs pisali-typu "metro" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: REKLAMA KONCERTU : / IP: *.pl 11.09.05, 22:58 a ja juz dostalam bilet i juz jestem pewna ze to nie jest sciema:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orion Re: REKLAMA KONCERTU : / IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 11:54 >a ja juz dostalam bilet i juz jestem pewna ze to nie jest sciema:D Możesz powiedzieć jak wygląda procedura odbioru biletów ? Odpowiedz Link Zgłoś